— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Vlucht 1001

Sarah reist vandaag terug vanuit New York naar Amsterdam. Een week heeft ze voor haar werk in de VS vertoefd. Nu is ze bekaf en zit ze lichtjes wegdromend in de business class stoel van de Boeing 747 waarmee ze zodadelijk terug reist. De stoel naast haar is nog leeg. Met gesloten ogen, luisterend naar dromerige lounge ritmes op haar CD speler, half in slaap dommelend, wacht Sarah op vertrek van het vliegtuig. Als ze tussen twee nummers door even opkijkt, merkt ze dat de stoel naast haar inmiddels bezet is. Haar hart slaat een slag over wanneer ze in de donkere ogen van de haar medepassagiere kijkt.

Een prachtige vrouw met een betoverende lach en een magnetische blik. Sarah is meteen klaarwakker maar ook danig van slag. De vrouw naast haar is stoer gekleed maar is tegelijkertijd heel vrouwelijk. Ze draagt een zwarte krijtstreep pantalon wat haar lange, dunne benen accentueert. Daarboven draagt ze een stretch blouse. Deze is open geknoopt waardoor Sarah tegen een van de borsten kijkt en ziet dat ze geen BH draagt. De blouse zit vrij strak om de volle borsten waardoor de tepels lichtjes door de stof schijnen. “Wat een femme fatale” denkt Sarah terwijl ze het lichaam van top tot bewondert vanuit haar ooghoeken.

De verschijning van de vrouw windt Sarah op en wanneer de vrouw langs Sarah door het raampje naar buiten kijkt, stokt haar adem en voelt ze dat ze bloost. Net wanneer Sarah haar ogen weer wil sluiten, vraagt de vrouw haar iets.
“Sorry”, zegt Sarah.
“Are you going home?”, vraagt de vrouw in Amerikaans Engels. Sarah antwoordt bevestigend en voegt er aan toe dat ze voor haar werk in New York is geweest. De Amerikaanse lacht en zegt dat Sarah’s blonde haar en de blauwe ogen zo typisch Nederlands zijn. Plotseling zegt ze dan “I like Dutch women so much…”
Sarah staat perplex van haar directheid en weet niet meteen een gevat antwoord. Dan beginnen de motoren van het vliegtuig harder te brommen en het vliegtuig taxiet langzaam richting de startbaan. Het gesprek tussen de twee vrouwen is hierdoor gestopt en Sarah sluit maar weer even haar ogen.

Wanneer Sarah weer wakker wordt, is het vliegtuig al hoog in de lucht. Het licht in het vliegtuig is gedimd. Sarah is kennelijk in een diepe slaap gevallen en heeft de take off en de eerste ronde gemist. De vrouw naast haar leest een tijdschrift in het schaarse licht. Ze is kennelijk geïnteresseerd in Sarah, want haar linker been raakt Sarah’s rechterbeen en ook de bovenarmen raken elkaar licht. Een rilling gaat door Sarah wanneer ze dit merkt en een opwindend gevoel maakt zich weer meester van haar. De slaap heeft haar goed gedaan.

Monter kijkt ze recht in de blouse van de Amerikaanse. Haar tepels zijn harder dan eerst. Sarah vlijt haar been en arm wat dichter tegen de Amerikaanse. De Amerikaanse kijkt nu terug en streelt tegelijkertijd met haar rechterhand over haar borst en zegt dat ze het een beetje koud heeft. Sarah kijkt nu strak in de donkere ogen terwijl ze de vliegtuigdeken over haar buurvrouws benen spreidt en zwoel zegt “Let me warm you up”. Dan laat ze haar hand langzaam van haar eigen knie naar de knie van de Amerikaanse glijden. Ze streelt de binnenkant van de knie en stroopt de broekspijp op over de zachte kuit die ze zachtjes streelt.

Dan voelt ze de hand van de Amerikaanse op haar hand. De Amerikaanse glijdt wat verder onderuit en haar benen raken verder verstrengeld met Sarah’s benen. De hand begeleidt Sarah’s hand over de dijen heen en weer tot aan het warme kruis. Daar blijven de handen even liggen. De ander hand van de Amerikaanse ritst de broek los. Sarah kijkt strak naar de mooie volle borsten en beweegt haar hand langzaam in de gulp. Ze voelt het broeierige schaamhaar onder de dunne stof. Dan laat ze twee vingers langzaam onder de stof van de onderbroek gaan. De Amerikaanse slaakt een intense maar zachte zucht. Ze zakt nog wat verder onderuit. Hierdoor kunnen Sarah’s vingers gemakkelijk bij natte schaamlippen op en neer bewegen. Haar klit voelt gezwollen en zacht tegelijk.

Nu voelt Sarah ook een hand op haar eigen kutje. Langzaam maar hard wrijft de hand de broek tegen haar klit. “Ohhh, hmmm” kreunt Sarah zachtjes. Haar tepels worden hard en haar kutje steeds natter. De twee vrouwen zitten onder de deken ieder met een eigen hand en de hand van de ander in elkaars slipjes. De Amerikaanse fluistert “I wish I could see your entire naked body and lick your nipples.” Sarah fluistert terug: “I would slowly eat you en stick my tongue deep inside you.”

Sarah’s vingers weten goed de weg en bewegen het Amerikaanse klitje vlug heen en weer. Door de sensatie van seks in het vliegtuig komt de vrouw heftig schokkend klaar, terwijl ze met twee vingers bij Sarah naar binnen glijdt. Sarah zucht en beweegt snel met haar eigen hand over haar klit. Met de draaiende vingers in haar bereikt ook Sarah een heftige climax. Als niemand kijkt, geven de vrouwen elkaar een innige tongzoen en ritsen ze elkaars broek dicht. Dan blijven ze met de benen en handen verstrengeld de rest van de vlucht dicht tegen elkaar zitten. Genietend van tedere, geheime aanrakingen, waarbij ze elkaar dirty en naughty fantasieën in het oor fluisteren.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *