— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Het jurkje 3

Ze was dat ook niet meer van plan. Hij drukte haar tegen de liftwand en stond met zijn stijve pik tegen de billen van Patricia aangedrukt. Het gevoel van zijn pik tegen haar kont deed alle geile gevoelens weer in alle hevigheid terugkomen. ‘Neuk me,’ zei Patricia, ‘alsjeblieft neuk me.’ Ze drukte haar billen naar achteren om zijn pik nog beter te kunnen voelen en om beter toegankelijk voor hem te zijn. De Spanjaard deed haar rokje een stukje omhoog en pakte haar slipje. De tederheid van eerder was echter verdwenen. Het enige wat hij nog voelde was de opperste wellust, de meest pure geilheid. Hij pakte het slipje en scheurde het in een keer van haar lichaam.

Daar stond Patricia dan met haar billen naar achteren, haar jurkje opgestroopt en met een gescheurd slipje op haar enkels te wachten op het moment dat de mooie man zijn grote pik in haar kutje zou steken. Met beide handen pakte hij haar vast en trok haar tegen zich aan. Patricia voelde hoe ze langzaam gevuld werd, duidelijk kon ze nu ook voelen hoe groot en hard hij was, steeds dieper kwam hij naar binnen. Haar verlangen werd immens, verlangen was ook niet meer het goede woord. Ze voelde zich enorm geil en wilde niets anders dan geneukt worden. “Neem me, neuk me, zo hard je kunt”. Als hij de taal niet kon verstaan, dan zei haar lichaam genoeg.

Hij begon haar te neuken, hij liet zich helemaal gaan. Met harde stoten kwam hij steeds in haar om dan zijn lul er bijna helemaal uit te halen vervolgens weer hard toe te stoten. Patricia liet zich ook helemaal gaan, ze voelde zijn pik, en hoe een hand naar haar borst ging. Ze genoot intens, ging mee met zijn ritme. Met een hand hield ze zich vast tegen de liftwand, de andere hand ging naar beneden en vond haar kittelaar. Op het ritme van zijn stoten begon ze met haar clit te spelen.

Het duurde niet zo lang of Patricia begon weer te voelen dat ze klaar ging komen. Steeds sneller draaide ze rondjes. Toen de mooie man in de gaten kreeg wat ze deed begon hij sneller te neuken. Er was nu geen houden meer aan voor Patricia. Alle geilheid kwam eruit en ze kwam, en kwam en bleef komen omdat hij door bleef neuken. Lang zou dat niet meer duren want aan alles was te merken dat hij ook op het punt stond klaar te komen. Zijn ademhaling werd onregelmatig, hij stootte wat klanken uit die ze niet kon verstaan.

Patricia wilde echter nog een ding voordat hij in haar zou spuiten. Ze wilde hem zien komen, ze wilde zien hoe de pik die haar zo veel plezier had bezorgd zou klaar komen. Ze maakte zich los van hem en ging snel op haar knieën zitten. Ze keek nog even naar zijn mooie lul en nam hem vervolgens in haar mond. Als een razende begon ze hem te pijpen, en luid kreunend liet hij merken dat dit tot zeer tot zijn genoegen gebeurde. Hij kon nu elk moment klaarkomen.

Dat was juist wat Patricia wilde zien, ze liet hem uit haar mond gaan en begon hem af te trekken. Al na enkele handbewegingen kwam hij klaar, grote dikke stralen spoten uit zijn pik. Dierlijke kreten kwamen uit zijn mond. Patricia kon niet voorkomen dat een straal sperma op haar nieuwe jurkje terecht kwam. Ze vond het geweldig om dit van zo dichtbij te kunnen zien.

Het duurde even voordat hij weer bij de tijd was. Even lachten ze naar elkaar. De man ging zich aankleden en Patricia begon zich wat te fatsoeneren. Een slipje had ze niet meer. Opeens klonk er gebons, een stem die riep “We will have you out in a few minutes”. De man had zich al aangekleed. Patricia haalde een hand door haar haar en met het kapotte slipje veegde ze de sperma van haar jurkje, dat er nu niet meer zo nieuw uitzag.

Na twee minuten kwam de lift weer in beweging. Aangekomen op de etage waar Patricia moest zijn gingen de deuren weer open, daar stonden ook de monteurs die de lift weer op gang hadden geholpen. Patricia knikte vriendelijk naar de mooie man, tot ziens en nog bedankt. Ze was weer de elegante vrouw die ze was voordat ze de lift instapte. Ze liep de gang door en keek nog een keer naar de mooie man in de lift. De man zwaaide nog even. Een van de monteurs stond echter met een lapje stof in zijn handen, zich blijkbaar afvragend wat het was en hoe het er kwam. Met een prettig gevoel ging ze haar kamer binnen. Ze had haar man een spannend verhaal te vertellen.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *