— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Kinderspel

Ik had het je zelf voorgesteld: waarom speelden we niet eens het spelletje blindemannetje? Ongelovig had je me aangekeken. Was dat geen kinderspelletje? We waren toch twee volwassen mensen? Waarom zouden twee volwassenen een kinderspelletje spelen?
‘Als we het naakt spelen is het geen kinderspel meer’, had ik je geantwoord. Je ging akkoord en we zouden Triviant spelen. De verliezer moest zich uitkleden, werd geblinddoekt en moest op zoek naar de winnaar.

Tijdens het Triviant spel kon ik mijn gedachten er nauwelijks bijhouden. Jij wou absoluut winnen en dat deed je ook.
‘Kleed je uit’, beval je me plots. De gebiedende toon in je stem wond me op. Ik ging recht tegenover je staan en ontdeed me langzaam van mijn kleren. Achterover leunend keek je genietend toe. Met je ogen hielp je me uitkleden.
‘Alles uit’, zei je op gebiedende toon toen ik mijn slip wilde aanhouden. Ik trok mijn slip uit en goedkeurend knikte je naar me. Je wierp me één van mijn sjaals toe en zei me dat ik mezelf moest blinddoeken. Langzaam liet ik de zachte stof tussen mijn vingers door glijden. Ik twijfelde even.
‘Duurt het nog lang?’, vroeg je me kordaat. Ik bracht de sjaal voor mijn ogen en knoopte hem achter mijn hoofd. Daar stond ik dan, naakt en in totale duisternis, jouw lustobject als het ware.

Plots een zoen op mijn mond. Ik had je niet omhoog horen komen. Je omhelsde me en vertelde me hoe opwindend ik er uit zag. Dat kon ik trouwens ook voelen aan de erectie die je tegen mijn onderbuik aandrukte.
‘Ben je er klaar voor?’, vroeg je me en ik knikte instemmend. Ik kreeg nog een zoen en toen was je weg. Ik telde tot tien en begon aan mijn zoektocht. We woonden al enkele jaren in ons appartementje maar op de tast was het een totaal nieuwe ervaring om er in rond te lopen. Ik passeerde overal maar had je nog steeds niet gevonden. Je hield je muisstil want hoe hard ik ook mijn best deed om wat geritsel op te vangen, ik hoorde niets. Ik wist dat je naar me keek, ik voelde je ogen op mijn naakte lichaam gericht, alleen wist ik niet van waar ze keken.

Wat was je aan het doen? Was je gewoon naar me aan het kijken of was je stiekem met jezelf aan het spelen. Honderden gedachten speelden door mijn hoofd. Toen hoorde ik plots een piepgeluidje. Ik herkende het als het geluid van onze digitale camera. Op de tast ging ik de richting uit van waar ik dacht dat het geluid was gekomen. Nogmaals een piepgeluidje. Je had jezelf verraden maar dat vond je waarschijnlijk niet erg. Ik liep verder en toen voelde ik je borstkas. Je had geen hemd meer aan. Zat je daar naakt? Ik wilde met mijn handen naar je kruis gaan toen je plots met één hand mijn beide polsen vastgreep. Met je andere hand ging je tussen mijn benen.
‘Zo te voelen heeft het kinderspelletje je opgewonden’, zei je op smalende toon. Met twee vingers trok je mijn schaamlippen open en met een derde vinger speelde je even met mijn clitoris. Ik was zelden zo vochtig geweest als nu.

Plots draaide je me met mijn rug naar je toe en voor ik iets kon doen had je mijn polsen op mijn rug bij elkaar gebonden met een sjaal. Met een andere sjaal die je rond en tussen mijn polsen door knoopte, zorgde je ervoor dat ik mezelf nooit zou kunnen bevrijden. Ik was overgeleverd aan jou en aan jouw grillen. Je leidde me naar een stoel waarop ik plaats moest nemen. Mijn inmiddels samengebonden polsen werden vastgeknoopt aan de rugleuning en mijn benen bond je tegen de poten van de stoel: een sjaal rond iedere enkel en ook één rond iedere knie. Je had me totaal hulpeloos gemaakt en ik werd er enorm vochtig van.

Ik wilde met mezelf spelen, ik snakte naar een aanraking door jou maar ik hoorde je weg wandelen. Ik riep je naam maar je antwoordde dat ik niets mocht zeggen. Ik was van jou en ik moest naar je luisteren. Als ik niet zou zwijgen, kon je me nog altijd knevelen zei je. Of je kon me tien minuten extra laten wachten voor ieder woord dat ik zou zeggen. Ik zweeg dus maar en in gedachten probeerde ik mezelf in te beelden hoe ik er uitzag. Het bezorgde me een opwindend gevoel. Plots opnieuw een piepgeluid. Je was me aan het fotograferen. Ik trok aan de sjaals die me op de stoel vasthielden maar het was hopeloos. Ik zat geblinddoekt voor jou, met mijn benen wijd open en ik kon me nauwelijks bewegen. Ik was in jouw macht en in het vizier van de camera. De piepgeluiden van de camera kwamen nu van alle kanten en ik kon er niets tegen doen. Toen werd het weer even stil.

Plots stond je achter mij. Met een zachte sjaal wreef je over mijn tepels die dadelijk reageerden en fier rechtop gingen staan. Je streelde me over mijn hele lichaam met de zachte stof en het leek wel of mijn hele lijf één grote erogene zone was geworden. Overal werd ik gestreeld behalve daar waar ik het zo graag wilde: tussen mijn benen. Ik smeekte je om me op mijn meest intieme plek te verwennen maar je bond meteen een sjaal voor mijn mond.
‘Had ik je niet gezegd dat je moest zwijgen?’, vroeg je me op kordate toon.
Ik knikte want spreken zat er ook niet meer in.

Plots hoorde ik een zacht gezoem en ik herkende het meteen als het geluid van mijn vibrator. Je plaatste het topje meteen tegen mijn clitoris en liet het ding zijn werk doen. Ik wilde kronkelen van genot maar dat lukte niet door jouw perfecte sjaalbondage. Ik wilde het uitroepen maar de knevel liet enkel een zacht gekreun door. Ik wilde je in de ogen kijken maar ik zat in volledige duisternis. Mijn eerste orgasme van de avond kwam er aan maar je had dit in de gaten want plots haalde je de vibrator weg en wachtte een tijdje. Ik wilde je smeken om meer maar de sjaal voor mijn mond belette dat. Uiteindelijk ging je verder. Ik voelde opnieuw een zalig gevoel opborrelen in mijn onderbuik maar net toen ik op mijn hoogtepunt kwam, stopte je weer. Dit was een foltering: ik wilde zo graag klaarkomen en telkens wanneer ik bijna kwam, liet je me wachten. Dit spelletje ging verder en na een keer of vijf bezorgde je me het orgasme van mijn leven. Je trok de sjaal die voor mijn mond zat naar beneden en kuste me hevig.

Na een tijdje bevrijdde je me van mijn zijden boeien en werd ik naar het bed geleid. Ik moest op mijn rug gaan liggen en het duurde niet lang voordat mijn handen en voeten met de vier hoeken van het bed waren verbonden. Je kuste me in mijn nek en ging langzaam naar beneden. Ik rilde over mijn hele lichaam. Toen begon je me te beffen maar door al het voorgaande was ik zo gevoelig geworden dat een tweede orgasme niet lang uitbleef. Toen kwam je in me. Met lange, hevige stoten nam je me alsof je leven er vanaf hing. Ik kon niet meer maar je kwam hevig klaar. Je trok de blinddoek weg voor mijn ogen, omhelsde me en gaf me een heel intense zoen. Ik zei je hoeveel ik ervan genoten had en ook dat jij de volgende keer aan de beurt was.
‘Dan zal ik je voor één keer eens laten winnen met Triviant’, zei je glimlachend.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *