— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Zee

Nooit geweten hoe erotiserend de zee kan werken. Gek eigenlijk dat ik daar nooit mee bezig ben geweest. Voor mij staat de zee immers voor onbegrensde vrijheid, altijd in beweging en onvoorspelbaar. Zelfs als je denkt de zee te kennen, kom je voor verrassingen te staan. En niets vind ik eigenlijk zo opwindend als dat: het ongeveer weten waar ik aan toe ben. En dan dat woordje ‘ongeveer’.

Ik heb het me nooit gerealiseerd. Wanneer ik naakt zwemmend in de zee me soms overspoeld voelde door vrije, hete gedachten, verbond ik die altijd aan het moment. Ontspanning, nabijheid van een zomerliefde of de vrijheid in mezelf en het genot van het fluwelen water dat me heerlijk onbelemmerd rond mijn kutje kon strelen.
Dat wonderbaarlijke van de zee heeft me nooit losgelaten. Ik vond het dan ook niet echt erg dat jij, mijn minnaar en liefhebber in hart en nieren, onze afspraak in Cadzand moest afzeggen.

Lekker weer was het, niet echt druk op deze onverwacht mooie najaarsdag en ik vond het heerlijk om een hele vrije dag ongestoord te kunnen gaan dromen van jou. Het was een heerlijke middag, die me volop het leven liet vieren. De fles wijn die ik eigenlijk voor ons samen bestemd had, liet ik me ook goed smaken. Ik hoefde toch nergens naar toe. En mijn meeuwen zorgden ervoor dat ik me absoluut niet alleen voelde. Ze riepen me allerlei guitigheden toe, ik weet het zeker. Ik schoot ervan in de lach en bedacht dat ik jou zeker moest vertellen dat ik toch gezelschap had gehad dat me allerlei prikkelende dingen influisterde.

Tegen de tijd dat de zon zodanig was gezakt dat het duidelijk werd dat de schemering niet lang op zich zou laten wachten, wilde ik nog even afscheid nemen van mijn zee (ik word altijd zo bezitterig van wijn). De golven lonkten en ik besloot mijn broekje uit te trekken. Ik verbaasde me erover dat ik dat niet eerder had gedaan en liep met een machtig gevoel van vrijheid naar de zee. Ik voelde me mooi, voelde ook hoe jouw ogen me betastten en wist dat je aan me dacht, ook al was je niet bij me.

Ongekuist maakten je ogen zich van mij meester, heb je me een keer gemaild. Daar moest ik ook aan denken, toen ik aan de natte grens tussen zand en zee ging zitten, mijn benen spreidde en de uitlopende, tintelend schuimende golven afwachtte. Een heerlijk spannend gevoel is dat. Even haalden de golven het net nog niet. Maar toen ze mij dan wel beroerden kon ik niet anders dan mijn ingehouden adem eruit kreunen. Het liet me denken aan die momenten waarop jouw lippen zich van mij meester maakten en mijn verlossing opeisten. Heerlijk zoals dat water me aanraakte en aan me zoog.

Ik ging liggen, bleef mijn benen gespreid houden en besloot onbelemmerd te gaan genieten van het spel van de golven. Ik hielp mee. Als ik de momenten goed koos dan kon ik de bewegingen van het water versterken door mijn spieren samen te trekken en op het moment dat het water zich terugtrok de zuigende beweging benadrukken door die spieren los te laten. Super, dat langzame maar gestage opklimmen van het genot. Ik had goed om me heen gekeken en niemand was dichtbij genoeg om meer te zien dan ik wilde. En als er iemand dichterbij zou komen dan zou ik dat horen en voelen. Dacht ik.

Hoe dan ook kon het me op een gegeven moment ook helemaal niet meer schelen of iemand zou kunnen vermoeden waar ik mee bezig was. Ik bewoog mijn hand naar beneden en opende mijn lippen een beetje, zodat ook daar het water kon prikkelen, kon zuigen. Ik kromde mijn rug enigszins, van genot, heftig wensend dat je me kon zien, bewoog mijn hoofd naar opzij en stond op het punt om me met mijn vingers naar het hoogtepunt te brengen. Ineens schrok ik van een schaduw, die langs mijn ogen gleed. Water spatte op en voordat ik ook maar enigszins kon beseffen wat er aan de hand was en me kon oprichten, werd ik bij mijn benen gegrepen en voelde ik een heerlijk hete tong en overbekende mond een wedstrijdje aangaan met het water. Het duurde niet lang; na dat eerste geschrokken gevoel van ongeloof weet ik alleen nog dat zelfs de glimlach van herkenning niet afgemaakt werd toen ik sidderend van genot klaarkwam en het water warm werd van mijn overgave.

Een prachtige overgang werd het van een schitterende dag naar een intiem-erotische avond en een nacht die ik nooit meer zal vergeten. Verbonden met mijn wondermooie man en die wondermooie zee in een oneindige vrijheid. De meeuwen hadden je naar me toe gelokt, vertelde je me later. Ik ben ze voor eeuwig dankbaar.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *