— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Een vurig spelletje…

Als kind al was ik gefascineerd door alles wat met vuur te maken had en dan niet zozeer door het vuur, maar wel door die grote, rode wagens die kwamen als er ergens een brand was.
Beesten van auto’s, ladderwagens, slangenwagens, noem maar op.
Nu ben ik een jonge volwassen vrouw, maar die fascinatie is gebleven…

Als ik eerlijk ben is de interesse wel een beetje verschoven, het is nu niet het wagenpark dat mijn aandacht trekt, het zijn de brandweermannen. Grote, brede, onverschrokken kerels, die hun leven in de waagschaal stellen om iets of iemand te redden.
Vooral eentje trekt mijn aandacht, hij is een blonde reus met bruine ogen; een onweerstaanbare combinatie. Echt een mister macho, met een hoog knuffelbeer gehalte. Hem knuffelen, dat is niet het enige dat ik met hem wil doen.

Ik betrap mezelf erop dat ik hem steeds vaker wil zien, stiekem gluren als ze bezig zijn de wagens te wassen, dat soort dingen. Ik lijk wel een verliefde puber. Maar het lijkt erop dat hij doorheeft dat ik voor hem kom, ik zie hem vaker buiten als ik langsfiets van mijn werk. En elke keer kruisen onze blikken elkaar. Ogen vol beloftes, verlangens en verborgen fantasieën. Ogen om in te verdrinken.

Op een dag besluit ik om dan maar de stoute schoenen aan te trekken als ik hem weer zie staan daar. Hij is groot, hij haalt ruim de 1 meter 80 (ik ben net 1,60), ruig en nog helemaal onder het roet van zijn laatste klus. Als ik naar hem toe fiets en afstap, kijkt hij me aan en zegt: ‘hé hallo, nu zie ik je eens van dichtbij’. Hij gooit er een charmante knipoog achteraan. Ik bloos tot achter mijn oren, maar onze blikken kunnen elkaar niet loslaten.
‘Ik eh…’, stotter ik. ‘Jij wilde wel eens weten wie er onder dat roet verstopt zit’, maakt hij de zin voor me af.
‘Ja zoiets’, grijns ik hem toe.
‘Hm’, zegt hij, ‘er is maar een manier voor om erachter te komen hè?’ En hij pakt me bij de hand en neemt me mee naar binnen, naar de verblijven van de manschappen. Ik zie de nieuwsgierige blikken en sullige grijnzen van de anderen, maar het kan me niet schelen.
Zijn hand die de mijne vasthoudt, zo sterk en warm, die wil ik over mijn hele lichaam voelen.
Hij neemt me mee naar de doucheruimte en kijkt me aan.
Oh… die ogen van hem, reebruin, ze kijken rechtstreeks in je ziel.
Hij begint zich uit te kleden en zegt: ‘help je me nog?’
Ik slik zichtbaar de brok in mijn keel weg en begin met het openmaken van zijn broek.

Ik merk dat het hem ook niet onberoerd laat. Langzaam trek ik zijn broek naar beneden en hij stapt soepel uit zijn broek en laarzen. Hij heeft zijn shirt al uitgetrokken en ik zie een heerlijk strakke, brede borstkas. Ik laat mijn vingers over hem glijden en zie dat hij zijn ogen sluit en zachtjes kreunt. Nu alleen zijn boxer nog. Aan het formaat aan de voorkant is duidelijk te zien dat hij behoorlijk opgewonden is. Ik wrijf plagend over de bobbel in zijn broek terwijl ik tergend langzaam zijn boxer naar beneden trek. Dan staat hij voor me, in al zijn naakte glorie, een fantastisch gezicht. Ik voel mezelf nat worden bij de gedachte aan een heerlijk, vurig spelletje met deze man.

Hij kijkt me aan en zegt met zijn donkere stem: ‘kom schatje, nu is het jouw beurt.’
Ik gooi mijn jas achter me op de grond en knoop langzaam mijn blouse los. Hij maakt mijn broek open en laat terwijl hij mijn billen streelt, de broek op mijn enkels vallen. Voor ik het doorheb, sta ik enkel nog in een bh en slipje voor hem. Hij kijkt me ondeugend aan en zegt: ‘alleen helemaal naakt neem ik je mee onder de douche.’ En weer is daar die knipoog.
Ik maak mijn bh los en gooi die op de stapel kleren die achter me ligt. Hij neemt mijn slipje tussen zijn tanden en trekt het langzaam naar beneden. Als hij diezelfde weg weer naar boven neemt, volgt zijn tong het spoor dat zijn tanden net namen.
Hij pakt mijn hand en neemt me mee naar de douche. Eén druk op de knop daar en heerlijk warm water stroomt over ons heen. Hij begint me helemaal in te zepen en besteedt behoorlijk wat aandacht aan mijn borsten en billen. Als ik helemaal ingezeept ben, voel ik zijn handen over mijn nu supergladde lichaam glijden. Een heerlijke streling en de belofte van meer.

Zijn handen draaien me om zodat ik met mijn rug tegen zijn borstkas kom te staan. Dan gaan diezelfde handen op weg naar mijn borsten. Tergend langzaam raken ze telkens net niet mijn tepels die ondertussen zo hard en supergevoelig zijn dat ze smachtend naar zijn aanraking fier rechtop staan.
‘Oh ja’, kreun ik als hij eindelijk met zijn duim mijn tepels begint te strelen. Pestend knijpt hij in mijn tepels om ze daarna weer heerlijk tussen zijn duim en wijsvinger te laten draaien.
Ik geniet. Mijn handen laat ik achter mijn billen glijden zodat ik zijn keiharde lul vast kan pakken. Hij kreunt diep in zijn keel als hij mijn handen om zijn lid voelt sluiten. Ik schuif zijn vel iets naar achteren zodat zijn glanzende eikel tevoorschijn komt en met mijn duim draai ik rondjes langs het oh zo gevoelige randje, zachtjes door het spleetje en dan pestend even knijpen.

De grom klinkt al dieper en geiler. Hij wil meer, net als ik, maar hij draait me weer om en begint zichzelf nu in te zepen. Dat werkt natuurlijk niet en ik neem de spons van hem over en begin hem af te sponsen. Zijn brede borstkas bewaar ik nog even voor straks. Ik begin met zijn schouders en ga dan langzaam naar beneden richting dat heerlijke kontje. Als ik bij zijn benen ben, laat ik plagend mijn hand tussen zijn benen glijden en kneed eventjes zijn gevoelige ballen. Dit wordt meteen beantwoord door een diepe kreun en brengt een glimlach op mijn gezicht. Met de douchekop spoel ik zijn heerlijke achterkant af zodat ik me nu vol kan concentreren op de voorkant.
Zijn lul staat keihard rechtop als ik hem omdraai. Ik wil hem proeven, likken, zuigen.
Met de spons zorg ik ervoor dat ik geen plekje op dat goddelijke lichaam oversla. Als ik hem heb afgespoeld zak ik door mijn knieën en zuig zijn stijve lul naar binnen in mijn hete mond.

Hij smaakt heerlijk. Met mijn tong draai ik rondjes om zijn eikel en zuig hem daarna diep in mijn keel, wat een diep gegrom als reactie geeft, iets wat mij alleen maar geiler maakt.
Mijn mijn ene hand kneed ik zijn ballen terwijl de andere hand, langzaam het ritme begint op te voeren. Terwijl ik aan het zuigen ben, voel ik mezelf natter worden. Ik ben zo geil, ik wil meer, ik wil hem in mijn kutje of zelfs in mijn kontje voelen.
Alsof hij mijn gedachten leest, duwt hij mijn hoofd van zich af en kijkt me diep in de ogen.

‘Ik wil je, NU!, maar niet hier’, zegt hij en hij pakt me bij de hand en neemt me mee naar de garage. Ik kijk om me heen of ik geen anderen zie, maar hij zegt: ‘rustig maar, iedereen ligt al te slapen.’ Dan zie ik dat we stilstaan voor een slangenwagen. Als er iets verleidelijk is, is het zo’n wagen wel. Allemaal rondingen waar je overheen kan leunen of hangen, zodat elk plekje van je lichaam goed bereikbaar is.
‘Hier wil ik je’, zegt hij en draait me op mijn rug op een opgerolde slang. Hij houdt mijn benen vast zodat ik half hang en half lig. Zo heeft hij een perfect zicht op mijn gladde, natje kutje.
Zijn mond trekt een spoor van kusjes naar beneden en dan voel ik ineens die hete tong van hem tegen mijn klitje aan.
‘Dit is lekker, ga door, ga door.’ Hij gromt het nog harder uit dan ik.

Zijn tong schiet flitsend over mijn klitje en af en toe voel ik hem mijn kutje inschieten. Mijn god, dit gaat me veel te snel. Hij weet precies wat hij doet en bezorgd me binnen no-time een orgasme waar je u tegen zegt. Hij duwt zijn hete, harde lul in mijn nog trillende maar doorweekte kutje. Hij is groot en hard, hij vult me helemaal. Met harde halen ramt hij zijn lul steeds weer in mij, nog harder, nog sneller, dit is ongelooflijk. Hij is fantastisch.
Mijn benen klem ik achter zijn hoofd zodat zijn handen vrij spel hebben bij mijn borsten. Zijn vingers kneden mijn tepels die nu zo hard zijn dat ze supergevoelig zijn.
Zijn handen op mijn borsten, zijn heerlijke lul in en uit mijn kutje, dit levert gegarandeerd nóg een orgasme op.

Ik hoef er niet lang op te wachten, langzaam voel ik de heerlijke trillingen omhoogkomen vanuit mijn tenen. Hij gromt en voert het tempo nog wat op. De tintelingen bereiken mijn buik en alsof ik explodeer kom ik klaar. Ik schok en tril en hij ramt zijn heerlijke paal nog dieper in me. Hij is er ook bijna, ik voel het aan het kloppen van zijn lul.
Ik wil in je kontje spuiten zegt hij en hij draait mij op mijn buik op die rol slangen. Dit is een perfecte houding echt waar, heerlijk ontspannen.
Dan voel ik die lul tegen mijn kontgaatje drukken. Aangezien alles zo ontzettend nat en glad is, glijdt hij zonder problemen naar binnen bij me. Als hij me helemaal gevuld heeft, haalt hij hem er tot aan het randje van zijn eikel uit. Op dat moment span ik mijn spier en knijp hem precies op de goede plek. Erg gevoelig, maar oh zo lekker. Hij kreunt het uit en ramt zijn geslacht tot aan zijn ballen in mijn kont.

Ik voel dat hij de controle aan het verliezen is. Plagend knijp ik nog een paar keer met mijn kontje. Hij stoot diep, zo lekker, mijn vingers vinden mijn klitje. Ik wil ook nog een keer komen. Terwijl hij het tempo opvoert en mij steeds feller neukt, razen mijn vingers over mijn klitje. Ik kom nog een keer, ik voel het. Nog harder ramt hij in mijn kontje en op het moment dat ik het niet meer houdt en mezelf naar een gigantisch hoogtepunt werk, voel ik zijn lul opzwellen in mijn kontje. Door het spannen van mijn spieren schokt hij steeds als ik mijn anus om zijn lul trek. Ik wil alles!
Met een luide kreun voel ik hem spuiten in mijn kontje. Dat trekt mij ook over de drempel en ik grom het uit van genot als ik de tintelingen van alweer een orgasme door mijn lichaam voel razen.

Trillend blijven we nog even tegen elkaar aan staan. Ik kijk hem aan en zeg: ‘Meneer de brandweerman, zo mag u elke dag bij mij een brand komen blussen.’
Hij grijnst en zegt: ‘Zo’n vurig dametje kan alleen maar overleven met een brandweerman in de buurt.’

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *