— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Een verloren avond

Mokkend zat ik op de bank. Mijn avondje uit met Willemijn was zojuist door haar afgeblazen. Ze voelt zich niet zo lekker. Sjit. Op de televisie is helemaal niets te zien en Mark had juist voor vanavond zijn vrienden uitgenodigd om te kaarten. Lekker begin van het weekend.

De jongens kwamen met veel lawaai door de achterdeur naar binnen. Typisch mannen. Uitgelaten en luid schreeuwend.
“Champagne”, hoorde ik Hans schreeuwen. Mark was zo te horen op zoek naar een paar glazen.
“Frank komt niet”, hoorde ik Hans zeggen.
“Sjit, daar gaat onze avond”, zei Mark.
Nog geen seconde later stak hij zijn hoofd al om de deur.
“Eh, Jolanda we komen een man tekort, nu Willemijn toch niet gaat kun jij…?”
Zuchtend stond ik op. Wat moest ik anders. Hans en Johan hadden al plaats genomen.
“Ah, een vrouw en wat voor een”, zei Johan terwijl ik hem een kus op zijn wangen gaf.
“Tja, nu we met een vrouw erbij zijn moesten we maar strippoker spelen vind je niet?”, zei Hans met een geile blik. Johan knikte driftig ja en tot mijn verbijstering stemde Mark nog in ook.

“Goed”, zei ik baldadig “maar alles gaat uit en, degene die geen kleding heeft om in te zetten moet een opdracht uitvoeren.”
De jongens knikten instemmend. Ik zal ze leren, dacht ik nog. Nog geen half uur later was het laatste wat ik kon inzetten mijn slipje. In een verbijsterend tempo hadden Hans en Mark, Johan en mij volledig weggespeeld. De kaarten die ik kreeg waren dramatisch. Van mijn bravoure was niet veel meer over. Ik verloor dik. Sportief stond ik op, trok mijn slipje uit en gooide hem op de hoop kleren naast me.

Hans klakte met zijn tong. “Niet slecht. Nou, ga maar zitten, volgende ronde. Wat zet je in.” Verlegen staarde ik voor me uit en dacht na.
“Ik heb een beter idee”, zei Mark.
“Jolanda speelt, als ze weer verliest verzinnen we wel wat.”
Het ging me iets beter af maar niet veel. Johan verloor en kon ook zijn laatste kledingstuk op de hoop gooien. Een stevige piemel bungelde tussen zijn benen.

De ronde daarop was het raak. Ik verloor en was overgeleverd aan de genade van de jongens. Mark en Hans trokken zich even terug in de woonkamer om de opdracht te bespreken. Kort daarop kwamen beiden terug.

“Kom”, Mark trok me de woonkamer in. De anderen volgden en gingen op de bank zitten. Mark zette een plaatje op.
“Dans voor ons.”
Langzaam begon ik te dansen. Mijn heupen wiegden op de maat van de muziek. Ik werd door drie jongens bekeken en voelde hun geile blikken over mijn lichaam glijden. Ik streelde mijn borsten en nam een tepel tussen mijn vingers. Langzaam rolde ik de tepel tussen mijn vingers. Mijn rechterhand daalde naar beneden en gleed over mijn schaamlipjes.

Aan de bobbels in hun broeken te zien, konden Mark en Hans het wel waarderen. Johan zat gegeneerd naar zijn eigen paal te kijken. Ik liep op hem af en trok hem mee. Samen dansten we. Ik kon zien dat Mark dit niet verwacht had. Ondertussen zat Hans ongegeneerd met zijn piemel te spelen. Ik zakte door mijn knieën en besloot het spel een nieuwe dimensie te geven. De stevige paal van Johan danste voor mijn gezicht en ik liet mijn tong langzaam over zijn eikel glijden. Zachtjes nam ik hem in mijn mond. Mijn rechterhand vingerde heerlijk mijn kletsnatte kutje. Voor ik het wist voelde ik ineens overal handen tasten. Mark en Hans hadden zich uitgekleed en voelden overal. Vingers verdwenen in mijn kutje en ineens ook in mijn kontgaatje. Ik voelde hoe een van de jongens onder me kroop en een kloppende paal tegen mijn kletsnatte doosje aanwreef. Twee paar stevige handen knepen in mijn borsten. Langzaam zakte ik naar beneden. Het moest Hans zijn want Mark was dunner en langer.

Het volgende wat ik voelde was een kloppende eikel tegen mijn gaatje. Mark had me wel eens op die manier gevingerd maar nog nooit… De druk werd groter en ik voelde de eikel naar binnen glijden. Het deed pijn, maar tegelijk was het gevoel dat alle gaatjes gevuld waren zo geil dat ik uitdagend ietsje omhoog schoot om Mark de gelegenheid te geven helemaal in me te komen.

In hetzelfde tempo neukten ze me alledrie. Met lange halen bewoog Johan in mijn mond en Mark en Hans deden hetzelfde. Ik voelde me heter en heter worden totdat ik niet meer kon stoppen. Kreunend kwam ik klaar en nog eens. Johan hield het niet meer en driftig probeerde ik zijn hete zaad weg te slikken. Bijna gelijktijdig spoten Hans en Mark hun warme zaad in me.

Uitgeput ging ik liggen.
“Tja”, hoorde ik opeens een vrouwenstem. “Als dit jouw idee is van een avondje thuis.”
Ik keek op en zag Willemijn staan. Verlegen staarde ik naar haar. Uit haar blik sprak zowel verbazing als pure lust.
“Vond je het lekker met de jongens?”
Ik knikte maar wat. Met een snelle stap stond ze naast me. Trok me overeind en voor ik het wist sleurde ze me naar boven. Het zaad droop uit al mijn gaatjes en ik voelde hoe de jongens me nakeken. Boven in onze slaapkamer gooide ze me op bed. Plots, voordat ik het wist zat ze boven me.
“Lik me, nu.” Haar dwingende stem, de verbazing, alles maakte dat ik gehoorzaamde. Mijn tongetje gleed tussen haar schaamlippen die al nat waren van verlangen. Geen slipje flitste nog door mijn hoofd. Willemijn kreunde. Op de achtergrond hoorde ik geroezemoes. De jongens. Mijn benen werden opzij geduwd en ik voelde een stevige paal naar binnen glijden.

Weer werd ik geneukt en tegelijkertijd likte ik Willemijn alsof mijn leven ervan af hing. Beurtelings beet ik zachtjes op haar schaamlipjes en klitje. Wie me ook neukte het duurde niet lang of ik voelde hoe hij klaar kwam en van me afrolde. Meteen werd zijn plaats weer ingenomen. Dat was zo geil dat ik mezelf niet meer kon inhouden en kreunend klaar kwam. Willemijn kreunde en haar lichaamssappen vloeiden rijkelijk in mijn mond. Meneer twee kwam ook klaar en ik voelde hoe een stevige paal mij weer nam. Het was teveel, nog geen tien seconden later kwam ik weer, en weer.

Na afloop voelde ik me uitgeput, verward. Wat had ik gedaan? Hans en Johan glimlachten geil en vertrokken. Willemijn bleef achter.
“De nacht is nog lang schat en ik wil ook nog wel even met Mark spelen.”
Glimlachend rolde ik op mijn buik. De rest van de avond wilde ik alleen nog maar kijken.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *