— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Geile meidenpraat

Ik heb een groot aantal vriendinnen waarmee de vriendschap meer of minder intiem is. Ik vind het verrukkelijk om met mijn man te sexen, maar een lekker zacht en rond vrouwenlichaam op z’n tijd is een heerlijke variatie. Overigens, mijn man vindt het prima dat ik met vrouwen vrij, op voorwaarde dat ik na afloop uitgebreid verslag doe van mijn avonturen. Natuurlijk leiden dit soort vertellingen altijd tot de meest spetterende seks tussen ons die je je maar kunt voorstellen.

Maar niet alle vrouwen waar ik een oogje op heb, weet ik direct te strikken. Zo heb ik tijdens een duffe cursus over personeelsmanagement Dorien leren kennen. Op het eerste gezicht leek ze echt zo’n kakmadam met parelkettinkje, plooirok, enzovoort. Ze praatte ook vrij geaffecteerd, maar was nu eenmaal zo opgevoed. Ze kon zich eigenlijk niet voorstellen dat mensen anders spraken dan zij. Maar het bleek een heel leuke vrijgezelle meid te zijn met wie ik goed kon opschieten en we zochten elkaar zo nu en dan op voor een gezellig dagje.

Mijn man was een aantal dagen op zakenreis en Dorien, die in een andere stad woont, kwam een paar daagjes langs om gezellig naar de stad te gaan en bij te kletsen; we hadden elkaar al enige tijd niet gezien. Nou had ik al een tijdje een oogje op haar, maar tot nu toe nog niet de juiste benadering gevonden om haar uit de kleren en in mijn bed te krijgen. Ik had al wat zitten piekeren over de aanpak van Dorien en het een en ander voorbereid toen zij in de loop van de ochtend aanbelde bij ons luxe appartement op de zesde etage. Ik deed de deur open en zei met een stralende glimlach: “Hoi Dorien, leuk dat je er bent! Kom gauw binnen!”
Dorien lachte terug en liep langs mij heen de gang in. Ik keek haar na en zag de slanke, lange benen onder het korte rokje eindigen in een heerlijk kontje dat strak door het rokje omspannen werd. Ik rook haar lekkere parfum. Ik hielp haar uit haar jas en raakte daarbij redelijk bewust haar borsten even aan, wat ze niet echt in de gaten had, maar ik had al wel al geconstateerd dat ze mooie lingerie aan had.

We liepen samen naar de keuken waar ik mij met de koffie ging bemoeien. Dorien stond tegen het aanrecht geleund en ik moest een paar keer langs haar heen om iets uit de koelkast te halen en streek daarbij langs haar lichaam. Het leek wel of ze niets in de gaten had en we kletsten vrolijk verder over koetjes en kalfjes.

De koffie was klaar en ze liep voor mij uit de woonkamer binnen. Ik kon het niet nalaten, terwijl mijn blik aan haar kont leek vastgelijmd, om op te merken: “Dat rokje zit je perfect, Dorien, lijkt wel op maat gemaakt!”
“Ach ja, dat rokje” zei Dorien “dat is inderdaad voor mij gemaakt bij een mooie modezaak in Wassenaar, ik kom daar regelmatig. Ze meten alles precies op, je zoekt de stof uit en ze maken het helemaal op maat. In gedachten zag ik onmiddellijk een verkoopster die een meetlint rond Doriens middel en fraaie kont legde om de maat te nemen en ik werd warm van binnen.

Dorien ging op een stoel zitten en sloeg haar ene been over de andere waardoor een onbeschaamd groot stuk van haar lange linkerbeen zichtbaar werd, met nog net niet het uiteinde van haar kousenboord. Ik dwong mijzelf met de grootste moeite er niet constant naar te kijken en stelde voor na het koffiedrinken de stad in te gaan.
“Oh enig Diana! Lijkt me heel leuk eens in Rotterdam te winkelen, ben ik nog nooit geweest!” zei Dorien met een licht opgewonden stemmetje.

Het was schitterend weer dus we konden zonder jas naar de stad en hadden veel bekijks. Dorien met haar korte rokje, strakke, goedgevulde, truitje waarin haar borsten lekker heen en weer wiegden door de geringe steun die de lingerie gaf. Ik had mij uiteraard ook lekker aangekleed met een heel strakke legging met een piepklein stringetje en een lekker diep uitgesneden truitje waar mijn borsten door de push-up bh uit leken te willen springen. Stijf gearmd liepen we door de winkelstraten en schoten winkel in winkel uit tot we aan het eind van de middag helemaal afgepeigerd op een terrasje neerstreken voor een lekker glaasje drinken.
“Ober, een witte wijn voor mij alstublieft en voor jou?” riep Dorien.
“Doe voor mij ook maar!” zei ik, hoewel ik niet zo erg van witte wijn houd. Ik wilde de sfeer echter op geen enkele manier negatief beïnvloeden. Dat ene glaasje werden er al gauw een paar en op een gegeven moment zaten we als een stel bakvissen vrolijk op het terras te lachen en te babbelen en commentaar te geven op iedere lekkere vent die voorbij kwam. Tegen een uur of half zeven zei ik tegen Dorien dat we maar weer eens op huis aan moesten.
“Laten we hier wat eten”, zei Dorien, “dan hoeven we niet te koken, ik betaal!”
“Nou”, zei ik “ik heb van alles in huis gehaald, het is zo klaar. Laten we maar naar huis gaan.” Na enig zwak protest van Dorien stond ze op en zei “Nou, als jij dan zo nodig de keukenprinses wilt uithangen, dan moet je dat maar doen!”

Ik stond nog net op tijd op om haar op te vangen want de wijn had meer invloed op haar dan dat ze zittend in de gaten had gehad. Ik kon niets anders dan mijn arm om haar heenslaan en haar onder haar borsten vastpakken. Jezus, wat een lekker lijf had dat mens!
“Och hemel, kijk mij nou eens, ik kan niet eens op mijn benen staan”, riep Dorien. “Diaan, sjonge wat ben ik teut zeg!”
Ik loodste haar naar de rand van de stoep waar godzijdank net een taxi aankwam. Ik werkte Dorien op de achterbank en ging naast haar zitten. Ik zat strak tegen haar aan want ze was niet verder dan de middenplaats gekomen en zat met haar benen aan weerszijde van de middenconsole.

De taxichauffeur, een jongen van een jaar of twintig, draaide zich om en verschoot van kleur toen hij bijna rechtstreeks in Doriens kruis keek. Ik boog mij voorover en gaf het adres op waar we naar toe moesten. Met moeite wendde de chauffeur zijn blik weer naar voren, maar ik zag dat hij snel zijn binnenspiegel verstelde, zodat hij goed zicht bleef houden. Ik boog mij naar Dorien over en fluisterde in haar oor: “Die taxichauffeur zit in je kruis te kijken, houd je benen een beetje bij elkaar.”
Dorien draaide zich naar mij toe, keek mij even aan en fluisterde terug: “Dat heb ik natuurlijk al gezien, maar laat ‘m maar lekker kijken!”
“Vind je het lekker dan, dat mannen naar je kruis kijken”, vroeg ik voorzichtig fluisterend, daarbij even haar oorlel met mijn tong aanrakend.
“Jaahh”, hijgde Dorien zachtjes terug, “daar word ik wel wat opgewonden van.” Ik ging voorzichtig verder: “Wat wil je dan dat ze zien, die mannen?”
“Nou net niet alles, maar wel genoeg zodat ze ook opgewonden worden”, was het antwoord van Dorien.

“Zal ik ‘m eens wat laten zien?”, fluisterde ik. Dorien keek opzij en zag dat ik mijn truitje wat verder naar beneden trok en mijn borsten wat meer omhoog duwde zodat ze bijna uit de halve cups vielen.
“Wat heb jij een grote, Diana”, fluisterde Dorien, af en toe spiedend naar de chauffeur wiens ogen vastgeplakt leken aan de binnenspiegel terwijl we toch redelijk netjes de weg vervolgden.
“Vind je het lekker om mijn borsten te zien Dorien?”, vroeg ik.
Ze kreeg een hoogrode kleur en stamelde “eh, best wel.”

De betovering werd ineens verbroken doordat de taxi met een schok tot stilstand was gekomen. We waren bij mijn appartement aangekomen.
“Zullen we ‘m mee naar boven vragen?”, vroeg ik fluisterend aan Dorien.
Dorien schudde heftig met haar hoofd en zei: “Nee, nee, dat lijkt mij geen goed plan.” “Goed”, zei ik. Ik richtte mij tot de chauffeur en vroeg op rustige toon wat de rit kostte. Met moeite wendde hij zijn blik van mijn boezem af en keek op de meter: “Eh, twaalf euro mevrouw.”
Ik gaf ‘m vijftien euro en we klommen snel uit de taxi en verdwenen in het portiek, nagestaard door de chauffeur die wellicht nog wel eens aan ons heeft gedacht terwijl hij zich lag af te trekken…

We gingen de lift in waar een mevrouw stond met een klein hondje op haar arm. Ik boog mij naar Dorien toe en fluisterde in haar oor: “Dat is zo’n kuttenlikkertje.”
Dorien proestte het uit en gierend van de lach vielen we even later bijna de lift uit, nagestaard door een hoofdschuddende dame die maar niet begreep waarom we nou zo moesten lachen. Binnengekomen liep ik meteen door naar de keuken om het eten klaar te gaan maken. Ik had mosselen gekocht, mosselgroente erbij, beetje witte wijn, sausjes openmaken, wat stokbrood, even wat kaasjes op een plankje, wat tomaat en komkommer en klaar is Klara!

Al gauw zaten we met een dampende pan mosselen tussen ons in aan de eetkamertafel. Dorien pakte een mossel tussen duim en wijsvinger en zei tegen mij: “Weet je waar dit nou erg op lijkt?”
Ik hield mij van de domme en antwoordde met een strak gezicht: “Nou, niet bepaald een idee, waaraan dan?”
“Weet je dat echt niet, Diana? Het lijkt echt wel een beetje op een eh, vagina”, zei Dorien, terwijl ze iets rood aanliep.
“Oh ja, nou je het zegt”, zei ik een mossel van dichtbij bestuderend. “Het lijkt er inderdaad wel op en dan lijkt dit toch wel op een klitje.” Ik wees op het uitstulpinkje bovenin. Dorien stak daarop haar tong uit en likte aan ‘het klitje’ van de mossel: “Hmmmm, smaakt wel lekker.”
Nu was het mijn beurt om blosjes op mijn gezicht te krijgen . Ik nam het initiatief over. Ik pakte een grote mossel en goot daar voorzichtig wat gele saus tussenin en begon die met voorzichtige lange halen leeg te likken: “Dit is ook erg lekker, zo lekker leeglikken.”
“Zijn dit vrouwelijke of mannelijke mossels?”, vroeg Dorien met een quasi serieus gezicht. Ik opende mijn mond om de mossel uit de schelp in mijn mond te laten verdwijnen en nadat ik hem had doorgeslikt zei ik: “Weet ik niet, maar ze zien er het meeste uit als vrouwelijke mossels en die smaken heerlijk.”

Zo ging de conversatie nog een tijdje door en Dorien werd steeds losser. We verplaatsten ons naar de bank waar Dorien op neerplofte met haar benen behoorlijk uit elkaar zodat ik goed zicht had op haar stringetje.
“Ik heb trek in koffie” zei ze.
“Dan maak ik dat toch even”, zei ik en hees mij overeind waarbij ik even steunde op haar been.
“Kijk jij maar en of er nog wat op de buis is.” Ik gaf haar de afstandsbediening, maar niet voordat ik stiekem de DVD-speler had gestart, die met dezelfde afstandsbediening werd bediend. Ik ging naar de keuken en zette snel koffie. Ik hoorde uit de huiskamer dat Dorien aan het zappen was en wat ik had gehoopt, gebeurde. Ze kwam langs het kanaal van de DVD-speler en kreeg een stevige lesbische pornofilm voorgeschoteld; een Nederlandstalige film die ik na heel lang zoeken in een seksshop had gevonden. Ik kwam met twee kopjes koffie zachtjes binnengelopen en zag dat Dorien wat onderuit was gezakt, naar het scherm staarde en wat afwezig met haar hand richting haar kruis bewoog.

Ik liep naar haar toe en zette de kopjes voor haar op de salontafel. Ze schrok op uit haar trance en keek mij verward aan.
“Eh, ja, nou, ik zapte wat en toen zag ik dit, er is vast wel nog wat anders.”
“Vind je het leuk om hiernaar te kijken, Dorien?”, vroeg ik, terwijl ik naast haar ging zitten. Dorien keek opzij en met een hoogrood gezicht zei ze: “Best wel, zeker als ze niet alleen lekker met elkaar bezig zijn, maar ook lekkere dingen tegen elkaar zeggen.”
Haar blik verliet het scherm geen moment.

Op de DVD was een scène te zien waarbij de ene vrouw de andere ging neuken met een voorbinddildo.
“Zal ik je eens lekker neuken, geil ding van me”, zei de ene die de voorbinddildo omhad.
“Oh ja, neuk me alsjeblieft met die lekker pik van je”, smeekte de andere vrouw, terwijl ze zich voorover op het bed legde en haar kontje uitdagend omhoog stak.
Dorien begon met haar billen heen en weer te schuifelen over de zitting van de bank. Ik keek haar van opzij aan en besloot dat het tijd werd voor echte actie. Ik bracht mijn mond bij haar oor en schoof met een hand tussen haar blouse in, de knoopjes met een beweging los makend. Ik likte zachtjes aan haar oor en fluisterde: “Je bent lekker geil aan het worden, is het niet?” Als antwoord kreunde Dorien alleen maar, wat ook kwam omdat mijn vingers haar keiharde tepel hadden gevonden.

“Ga je met me mee, dan gaan we lekker verder op bed”, zei ik met een inmiddels van geilheid ook wat hese stem. Als in trance liet Dorien zich omhoog hijsen maar bleef staan om te kijken wat er verder op het scherm gebeurde. Ik pakte haar bij haar arm en trok haar mee: “Kom maar mee, dat kunnen we in de slaapkamer ook bekijken.”
Dorien liep daarop met me mee naar de slaapkamer en slaakte een kreetje toen ik haar van achter onder haar rokje eventjes vol bij haar kut pakte. Een aandrang die ik niet langer kon weerstaan. In de slaapkamer aangekomen, pakte ik snel de afstandsbediening van de TV en zette die op het kanaal waarop de DVD te zien was.

Wat Dorien niet zag, was dat ik met dezelfde afstandbediening een videocamera aanzette die gericht was op het bed. Mijn man en ik hadden enige tijd geleden ontdekt dat we supergeil werden van het filmen en later weer terugkijken van onze eigen neukpartijtjes. Dorien keek meteen weer naar de film waarin ondertussen de ene vrouw stevig werd gepakt door de andere met de voorbinddildo. Ik ging achter Dorien staan en pakte haar vol bij haar borsten. Ze kreunde en liet toe dat ik haar blouse openknoopte. Ze had inderdaad, zoals ik al verwachtte, mooie lingerie aan. Een BH met halve cups waar haar prachtige borsten zowat uitvielen.

Ik knoopte de voorsluiting open en liet de BH op de grond vallen. Toen gleden mijn handen naar haar rokje en terwijl ik met mijn lippen langs haar ruggengraat ging, waardoor ze huiverde van genot, stroopte ik het rokje tegelijk met het mooie tangaatje dat ze droeg naar beneden. Zo stond in haar volle naaktheid voor mij. In de spiegel zag ik dat ze haar kutje lekker kaal geschoren had op een toefje haar er vlak boven. Op de DVD was te horen dat er een climax zat aan te komen: “Oh jaaah, ga door Diana, wat maak je me lekker geil”, kreunde Dorien in koor met de dame op deDVD, nadat ze mijn vingers langs haar heupen naar haar inmiddels kletsnatte kutje voelde gaan. Mijn vinger ging moeiteloos tussen haar gezwollen schaamlippen naar binnen en ik vervolgde toen mijn verkenning zachtjes omhoog, richting haar klitje dat als een grote erwt tussen haar lipjes naar voren kwam. Toen ik haar klitje beroerde met mijn vingers ging er een siddering door haar heen en begon ze heel snel adem te halen: “Oh God, ik kom klaar, Jezus wat lekker, pak mijn klitje lekker vast, oh ga door.”

Ik kneep zachtjes in haar klitje en bracht haar over de rand van haar eerste orgasme. Nadat ze weer wat was bijgekomen draaide ze zich om en begon mij uitgebreid te tongen en mij verder uit te kleden. Al snel stonden we naakt tegen elkaar aan te rijden, waarbij ik mijn bovenbeen tussen haar benen omhoog bracht zodat ze er lekker met haar natte kut op kon rijden. Dorien bewoog soepel haar heupen heen en weer en ik voelde het vocht op mijn been vloeien. Toen dook ze met haar hoofd iets naar beneden en gaf mijn uiteraard ook harde tepels een zalige likbeurt.

Het werd tijd voor het echte werk. Ik zei tegen Dorien: ”Kom, ga eens lekker op bed liggen, teefje van me, dan zal ik je eens lekker verwennen.”
Onmiddellijk liet Dorien zich op het bed vallen en spreidde haar benen zo wijd mogelijk, zichzelf heftig vingerend.
“Wat ga je met me doen Diana, ga je me lekker verwennen?”, zei ze mij geil aankijkend met haar mooie ogen.
“Ik ga je lekker neuken in die geile kut van je”, antwoordde ik terwijl ik naar de kast liep en daaruit een voorbinddildo haalde van haast monsterlijke afmetingen, tevens voorzien van een binnenwaarts gerichte dildo.

Ik stapte in het tuigje en gespte het hulpmiddel vast om mijn middel, daarbij de binnenwaartse dildo in één keer moeiteloos mijn kletsnatte kut inschuivend. Met een vervaarlijk zwaaiende dildo liep ik op Dorien af haar daarbij doordringend aankijkend. Ik stopte voor haar en zei: “pijpen sletje van me, maak ‘m eens lekker nat.”
Ik zag even een aarzeling in haar ogen maar daarna kwam ze direct overeind en knielde gehoorzaam voor mij neer. Ze stak de dildo direct diep in haar mond.
“Kijk me aan als je me pijpt”, commandeerde ik, Dorien in een onderdanige rol dwingend. Ik merkte dat dat haar vreselijk opwond. Ze sloeg haar zaadvragende ogen op en keek mij smachtend aan terwijl ze de dildo heen en weer bewoog tussen haar volle lippen. Na enige tijd zei ik: “Genoeg, ik ga je nu neuken, op z’n hondjes, zoals een geile teef dat verdient.”

Dorien stond snel op, draaide zich om en ging op haar handen en knieën op het bed staan. Pets! Ik gaf haar een stevige tik op haar heerlijke rechterbil.
“Hoger die reet van je, zo kan ik er niet goed bij.”
Direct holde ze haar rug en stak haar billen hoger omhoog zodat haar heerlijke kut voor mij openlag. Ik besloot haar nog even te kwellen en zei: “Zo, en wat zal ik nu met je doen?” “Dorien keek om wat direct bestraft werd met een stevige tik, nu op haar linkerbil.
“Voor je kijken, teef, heb ik gezegd dat je mocht omkijken? Zal ik je eens lekker neuken in die snollenkut van je, vind je dat lekker?”
“Ja Diana”, zei Dorien, strak voor zich uit kijkend.

“Ik versta je niet teefje!”
“Ja Diana, neuk me alsjeblieft, pak me in mijn geile slettenkut.”
Hierop pakte ik de dildo vast en richtte die op haar openliggende kut. Ik zette de kop voor haar opening en met een soepele beweging drukte ik ‘m in één keer een flink stuk naar binnen. Dorien uitte een rauwe kreet en sloeg haar hoofd naar achteren.
“Wat is er, vind je het niet lekker, teefje?”, zei ik terwijl ik haar met rustige heupbewegingen begon te neuken en even een ruk gaf aan haar volle bos haar. Dorien was snel over de eerste schrik van de penetratie van de grote dildo heen en voelde dat haar hele kut gevuld was met harde kunstlul en lekker heen en weer schoof. Ze begon zwaar te hijgen en met haar nog steeds bekakte stemgeluid de meest ordinaire taal uit te slaan: “Oh naai me lekker door, rag die lul van je in m’n kut, dieper, harder, douw ‘m er in, neuk me hard.”

Ik gaf graag aan haar met kermende stem gestelde oproep gehoor. Ik verhoogde het tempo van mijn neukbewegingen iets, pakte haar stevig bij haar heupen beet en trok haar bij elke stoot steeds dieper op de grote dildo. Zo nu en dan gaf ik haar een stevige tik op haar billen dat met een goedkeurend gegrom of gilletje werd beantwoord. Ik begon haar nu wat sneller te neuken, met afwisselend diepe en minder diepe stoten. Op dit wisselende ritme kwam ze twee maal kermend klaar, maar ik neukte haar genadeloos door, op naar het volgende orgasme. Klaarkomen was trouwens iets waar ik ook wel zin in had en mijn lichaam naar verlangde.

Door het neuken van Dorien was de naar binnen gerichte dildo al lekker in mijn kutje bezig maar nog niet echt lekker.
“Luister sletje van me, je bent nu al diverse keren klaargekomen door mijn geneuk, maar ik nog niet!”
“Wat moet ik doen Diana”, vroeg Dorien hijgend. “Ik wil alles doen om je te verwennen!” “Pak die dildo van onderaf vast”, instrueerde ik haar, terwijl ik geen neukbewegingen meer maakte. “Ga eens lekker met je reet naar achteren stoten.”
Dorien steunde op één hand en bewoog haar achterwerk naar voren en naar achteren. Elke stoot naar achteren beantwoordde ik met een lichte, voorwaartse beweging, daarmee de dildo in mijn kut extra hard en diep door te laten stoten.
“Oh, lekker teefje, kom maar neuk mij maar eens lekker klaar”, hijgde ik, genietend van de regelmatige stoten die in mijn kutje hamerden. Ik voelde van diep binnenin de aangename gloed van een geweldig orgasme opkomen en zei tegen Dorien: “sneller, nu, sneller, harder, kom op neuken met die hoerenreet van je!”

Ik gaf haar een harde klap op haar billen. Dorien gilde en begon snel en hard achteruit te stoten. Ze maakte me zo mogelijk nog geiler door me daarbij vocaal aan te moedigen: “Kom maar, lekker ding van me, laat me je maar lekker klaarneuken, laat je maar gaan, kom maar!” Ik stootte uit alle macht terug op haar achterwaartse neukbewegingen en gaf me luid gillend over aan een overweldigend orgasme dat door mijn hele lijf joeg en liet me daarna slap over Dorien heen vallen, de dildo nog steeds in haar kutje stekend. Zo bleef ik even nahijgen. Na enige tijd gaf Dorien nog een klapje op haar rood aangelopen billen en zei: “Zo even wachten sletje van me, eens kijken of je echt wat kan hebben.”

Dorien, een snelle leerling, durfde niet om te kijken, maar vroeg met een jammerende stem: “Ga je met een nog grotere neuken? Deze kan ik net hebben, maar groter denk ik niet.”
“Nee hoor”, zei ik sussend terwijl ik met een ploppend geluid de dildo uit haar kutje verwijderde die mooi open bleef staan. Ik dook snel in het kastje naast het bed en haalde een forse anaalplug te voorschijn die ik zonder dat ze het zag naast me neer legde.
“Zo, we gaan weer verder”, zei ik en schoof de dildo in één keer weer haar kutje in.
“De tweede ronde!”, zei ik met de stem van juffrouw Stemband. Dorien grinnikte en zei “en de tweede ronde is?”
Ik zei niets terug. Rustig doorneukend, pakte ik haar billen vast en begon deze te masseren en liet mijn hand van onderaf naar haar maagdelijke kontgaatje lopen, het daarmee vochtig makend met haar eigen kutsappen. Dorien verstrakte even toen ik haar rozetje soepel begon te maken met een vinger, maar durfde niets te doen of te zeggen, bang voor weer een klap op haar inmiddels zeer gevoelige achterwerk. Ik merkte na enig friemelwerk dat ze iets begon te ontspannen en bracht voorzichtig een vinger naar binnen. Dorien gromde en boog voor zover mogelijk nog verder door om haar kontje en kutje aan me aan te bieden.

“Oh wat doe je nou Diana, wat is dat lekker”, kreunde Dorien.
“Wacht maar, het wordt nog veel lekkerder”, zei ik, terwijl ik de anaalplug pakte en die met mijn mond wat vochtig maakte. Ik trok mijn vinger terug en stopte toen twee vingers in haar al behoorlijk soepele kontgaatje. Deze penetratie werd beloond met een steunend geluid. “Oef, dat is inderdaad nog lekkerder, oh wat beweeg je je vingers lekker in mijn kont.”
“We zijn er nog niet, liefje”, zei ik. “Nu komt het echt lekkere werk!” Ik haalde mijn twee vingers uit haar kontje, greep de anaalplug en maakte die vochtig. Voorzichtig zette ik de plug tegen haar kontje aan en begon ‘m erin te drukken. Dorien, zoals gezegd een snelle leerling, ontspande haar kringspieren en liet de plug soepel naar binnen gaan.

“Jezus wat is dat?”, zei Dorien, zwaar hijgend. “Dat is verwennerij voor je kontje” zei ik. Nu ben je dubbel gevuld. Zonder verdere aankondiging begon ik de anaalplug en de dildo in een soepel samenspel in en uit haar kontje en kutje te bewegen. Dorien klauwde haar handen in de lakens en stortte zich aan elkaar rijgende reeks orgasmen totdat ze op een gegeven moment plat vooroverlag, haar haren in natte slierten langs haar hoofd en jammerde: ”Alsjeblieft hou op, ik kan niet meer!”
Ik verwijderde voorzichtig de dildo en de anaalplug uit haar lichaam, ging naast haar liggen en streelde liefkozend haar bezwete lichaam.
“Vond je het lekker, schatje?”, zei ik.
“Dit is het lekkerste wat ik ooit heb meegemaakt”, fluisterde Dorien terwijl ze zich omdraaide en mij een heerlijke tongzoen gaf.

Een paar dagen later kwam mijn man thuis van zijn zakenreis. Hij liep net achter mij aan de slaapkamer in toen de telefoon ging. Ik boog over het bed heen om de telefoon te pakken en voelde direct de handen van mijn man op mijn billen.
“Met Diana!”
“Diaan, met mij”, klonk het licht hijgend aan de andere kant. “Jezus, ik wist helemaal niet dat je ons had gefilmd, wat is dat geil!”
Het was gelukt! Dorien had een kopie van de videoband via de post gekregen. Ik zette de telefoon op hands free in de standaard en vroeg aan Dorien: “Ja vind je het lekker om jezelf te zien neuken?”
Mijn man pakte de afstandsbediening en zette de video op play. Op het scherm was te zien hoe ik Dorien stevig van achteren neukte.
“Oh Diaan, ik zit lekker met mijn vibrator in mijn kutje te kijken, oh wat is dit geil”, hijgde Dorien door de telefoon.

Ik keek achterom en zag de heerlijke pik van mijn man, die zich razendsnel had uitgekleed, op volle oorlogssterkte naar voren steken. Ik trok mijn rokje omhoog en verraste mijn man met de aanblik van mijn blote kut en zei: ”Weet je Dorien, ik heb hier iets veel lekkerders dan een vibrator. Ik heb hier echt levend mannenvlees en die gaat me nu heerlijk van achteren pakken!”
Mijn man aarzelde geen moment en stootte in één keer diep in mijn kut.
“Oh, ik wou dat ik erbij was”, kreunde Dorien.
“Doet ie het lekker Diaan, neukt ie je lekker?”
“Oh ja, hij neukt me heerlijk met die grote pik van ‘m, lekker diep, lekker hard. Ga jij ook lekker te keer met je vib?”
“Oh ja, hij gaat lekker diep in die geile kut van me, hij trilt zo lekker tegen m’n klitje aan”, jammerde Dorien met een geile, volle telefoonstem waarmee ze bij de gemiddelde sekslijn veel geld mee zou kunnen verdienen. Zo wisselden we vele vunzigheden met elkaar uit en het duurde niet lang voordat we haast alledrie tegelijkertijd tot een grandioos orgasme kwamen.
Nadat ik wat was bijgekomen zei ik richting telefoon: “hoe vind je dat, Dorien, telefoonseks.” “Heerlijk Diana, maar het echte werk blijft het lekkerste, misschien de volgende keer met z’n drieën?”
Ik keek achterom naar mijn man die na nog een blik op video te hebben geworpen heftig ja knikte.
“Nou, dat gaan we eens fijn doen Dorien, tot gauw!” zei ik.
“Tot gauw schatje!”, riep Dorien vrolijk en legde op.
“Zo”, zei ik mij omdraaiend naar mijn man, is dat lekker thuiskomen of niet?”
“Nou en of”, zei hij. “Maar ik ben nog niet klaar met je. Hij boog zich voorover om mijn tepels eens een lekkere likbeurt te geven.
“Oh schatje, wat is dat lekker”, kreunde ik, op weg naar weer een heerlijk orgasme.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *