— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Nu of nooit 1

Ik ben me vaag bewust van de soepele handen op mijn schouders als ik mijn ogen opendoe. Ik kijk recht in de blauwe kijkers van Bram en weet dat er iets voorgoed veranderd is. Hij zit nog geen meter bij me vandaan, slechts gekleed in zijn strakke boxershort. Zijn benen liggen ongegeneerd open waardoor mijn blik afdaalt naar zijn kruis en ik recht tegen de onmiskenbare zwelling in zijn boxer aankijk.

Terwijl de handen mijn schouders masseren neem ik hem rustig op. Bram is groot. Groot en breed, zonder de overdreven bouw van een bodybuilder. Langzaam volgt mijn blik de soepele lijnen van zijn kaak, zijn volle lippen om weer gevangen te worden door de zelfverzekerde blik in zijn ogen. Hij is zich bewust van zijn eigen opwinding, hij weet dat ik het gezien heb, maar hij schaamt zich er niet voor.

Ralf zakt ondertussen iets af waardoor ik zijn opwinding tegen mijn billen voel drukken. Zijn handen glijden langs mijn ruggengraat naar beneden en verwennen de onderkant van mijn rug en mijn zij. Ik voel de damp tussen mijn dijen en denk terug aan vanavond. Ergens is de sfeer omgeslagen van uitbundig naar intiem. Ergens is het baldadige stoeien overgegaan in een verleidelijk strelen.

Mijn gedachten dwalen af, terwijl Ralf weer met zijn vingers omhoog kruipt naar mijn nek, en een salvo van kippenvel op mijn armen veroorzaakt. Flitsen van de avond komen voor mijn ogen.

De lachende ogen van Ralf op de dansvloer. Zijn handen plotseling op mijn billen. Kort, maar onmiskenbaar met opzet. Mijn wegdraaien. Mijn spottende glimlach die weerkaatste in zijn onaangedane blik. Mijn ogen straalden ‘Nee’, maar mijn lichaam zei ‘Wie weet…’. En Ralf? Hij keek me aan met de zekerheid van Casanova.

Later opnieuw zijn handen op mijn lichaam. Op mijn onderrug. Ik liet het toe. Natuurlijk, zoals het hoort bij de langzame muziek van Barry White. Ach Barry White… wat ligt er meer voor de hand dan Barry? Ik liet me tegen hem aandrukken. Liet hem ruiken, proeven maar was niet eens van plan om hem te geven. Het gebruikelijke flirten, zoals dat bij een feest hoort.

Weer later, in de keuken, de starende ogen van Bram. Niet stiekem, maar zelfbewust, nam hij me op, alsof hij mij de maat nam. Het oogcontact tijdens een onschuldig gesprek. Zijn hand even nonchalant op mijn onderarm. De zekerheid van zijn blik op mijn kont als ik me voorover buk om biertjes uit de koelkast te vissen. De bevestiging in zijn opmerking: ‘lekker fris’. ‘Dankje’, een knipoog. Ik scoor. Hij lachte.
Ik draaide me om, met de zekerheid dat ik hem aan de haak had.

Het is gedrag van mij wat mij telkens opnieuw verbaast. Het gebeurt lang niet altijd. Maar met een zekere regelmaat komt het terug. Jongens scoren op een feestje. Een voor een in het mandje. Dan aan het lijntje houden, en dan, aan het eind van de avond, de juiste vis eruit pikken voor een heerlijke afsluiting.

Maar nog nooit heb ik me met twee vissen tegelijk ingelaten.

Zijn handen masseren mijn hoofdhuid achter mijn oren en ik zucht. Ik geniet van de verboden aandacht. Ik sluit mijn ogen en geef me over aan de handen van Ralf en de herinneringen komen weer boven.

Ik kende dit soort feestjes en was dus geenszins verbaasd toen Tom me vertelde dat hij de matrassen op de zolder had klaargelegd voor de loges. Ik kleedde me om in de douche, trok mijn laarzen en broek uit en verruilde mijn topje voor een strak hemdje. Ik was me bewust dat het hemdje meer liet zien dan goed is, maar genoot van de wetenschap dat het de aandacht van de jongens zou trekken. Dit soort kledingstukken gaan nooit onbewust in mijn tas.

Het kussen dat me omver wierp net toen ik in mijn slaapzak wilde duiken.Mijn overmoedige reactie, gevoed door net teveel alcohol. Oh nee, geen excuus, dat heb ik niet nodig. De chaos van de kussens, de schreeuwen, de lol. De onstuimige stoeipartij met Ralf en Bram. De bulderende lach van Bram. De flitsen: zijn sterke handen om mijn bovenarm, het donkere borsthaar van Ralf, zijn pronte billen. Het moment waarop ik achterover viel, Bram met me meetrekkend. Zijn ogen waren op slechts enkele centimeters van de mijne. We hijgden. Onze adem vermengde zich. Zijn fluistering: ‘Geef je over!’

‘Nooit’

Ik wierp hem van me af, maar Ralf was snel en schoot hem te hulp en zo lag ik niet veel later plat op mijn buik, en Ralf met zijn gehele gewicht op mijn onderrug, zijn handen drukten mijn schouders op het kussen.

Dan ineens, zijn handen. Bewegend over mijn schouders, mijn spieren masserend. Dit was de vage grens tussen onschuld en genot. En we wisten het allebei. Ik deed niets. Liet het toe. Hij zei niets, maar handelde.

Ik gaf me over. Anders dan Bram bedoelde, maar we wisten het alledrie. Ik weet niet wat me bezielde, maar sloot mijn ogen en gaf me over aan de aanraking van zijn handen. Ik was me bewust van de aanwezigheid van de beide jongens, maar het beangstigde me niet. Hoewel ik vaker alleen met jongens heb opgetrokken (het zwembad – de vakantievriendjes) was dit de eerste keer dat ik zo intiem was in het bijzijn van meer dan een jongen. Waarom het nu wel gebeurde? Wie zal het zeggen. Er zijn al genoeg clichés over de juiste tijd en de juiste plaats.

We gingen opnieuw een grens over toen Ralf de dunne bandjes van mijn hemdje langs mijn schouders naar beneden trok en zijn handen op mijn blote nek legde. Ik zei het fluisterend: ‘Ik heb wel bodylotion’. Dat was mijn toestemming.

Toen Bram terug kwam met de lotion trk ik de rugzijde van mijn hemdje over mijn hoofd en toonde Ralf mijn blote rug. Bram kwam naar me toe en trok mijn hemdje onder me vandaan. Ik zei niets anders dan: ‘Jullie ook’.

Ik voelde Ralf bewegen en hoorde zijn T-shirt naast me op de grond vallen. Een zachte ruis. En even later nog een. Het was Bram. Ik legde mijn handen onder mijn hoofd en opende voorzichtig mijn ogen. Daar zat Bram, in zijn boxer, hij keek me rustig aan.

Ralf zakt verder naar beneden en zit nu op mijn knieholtes. Mijn lichaam wordt nu nog slechts bedekt door het smalle reepje kant van mijn string dat mijn billen accentueert. Ik huiver even als hij de koude lotion op mijn billen laat komen. Ik voel het uitlopen, langzaam op weg naar mijn bilnaad. Dan zijn warme handen die de lotion uitsmeren. Wat Ralf niet weet, is dat mijn billen wedijveren met mijn borsten als het gaat om mijn meest erogene zones. Mijn billen zijn zeldzaam gevoelig en worden in hun vermogen mij op te winden slechts verslagen door mijn schaamstreek. Ik kreun een beetje terwijl ik Bram recht in zijn ogen kijk. Hij kijkt me lief maar onbewegelijk aan.

De duimen van Ralf volgen de lijnen van mijn string terwijl zijn vingers mijn billen masseren. Dieper en dieper duiken zijn duimen in mijn bilnaad. Zijn nagels krassen soms even over mijn huid. Dan glijden zijn handen weer in de kleine naadjes tussen mijn billen en dijen, dat naadje wat slechts zichtbaar is als je op je buik ligt. De sterke afscheiding tussen billen en dijen. De damp tussen mijn benen zet zich om in vocht, terwijl de vingers van Ralf mijn billen laten gloeien.

Langzaam kruipt hij weer langs mijn ruggengraat omhoog, mij even lucht gevend. Hij moet zich nu ver voorover buigen en ik voel zijn geslacht tegen mijn dijen drukken. Onwillekeurig lik ik langs mijn lippen, en Bram glimlacht even. Ik knijp mijn ogen dicht en zucht als Ralf zachtjes, onder mijn oksels, de zijkanten van mijn borsten begint te strelen. Hij neemt de tijd. Ik voel de opwinding naar mijn tepels schieten. Ook tussen mijn benen is de opwinding nu voelbaar.

Met een bewonderenswaardige kalmte glijden zijn handen weer naar mijn rug, mijn onderrug, mijn billen. Ik gloei en ik weet dat de jongens het zien. Vanaf mijn dijen glijden zijn duimen in mijn bilnaad omhoog langs de rand van mijn slipje, tot zijn vingers onder de dunne zoom van mijn string verdwijnen. Ze glijden door, verder omhoog, waardoor mijn slipje strak in mijn kruis trekt. Ik voel de naden aan de voorkant in mijn gezwollen schaamlippen, terwijl de string door mijn bilnaad schuurt.

Dan gaat hij weer terug, de druk op mijn kruis verlichtend, en kneedt opnieuw mijn billen. Weer omhoog, weer dat heerlijk snijdende gevoel, alsof mijn venusheuvel zich tegen de string wil aandrukken. Weer terug, lager nu, mijn slipje meenemend. Keer op keer voel ik de zalige omstrengeling van mijn natte gezwollen kruis, gevolgd door een moment van verlichting, zijn handen op mijn billen, terwijl hij mijn slipje omlaag trekt, telkens verder, tot mijn string bijna halverwege mijn dijen zit. Zijn handen gaan opnieuw naar mijn billen, maar laten mijn slipje nu waar het is. Met zijn duimen tussen mijn natte, hunkerende schaamlippen, masseren zijn vingers mijn billen. Het vocht stroomt rijkelijk tussen mijn dijen.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *