— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Zondagochtend

Zondagochtend heel vroeg. Ze werd wakker en hoorde hoe stil het buiten nog was. Haar vriend lag dicht tegen haar aan, ze hadden nog maar pas verkering. Ze was nog hevig verliefd. Wanneer hij haar aanraakte vlogen de vlinders in haar buik weer op en bloeide ze open. Dan wilde ze hem strelen, kussen, hem verwennen. Met alle heerlijke mogelijkheden van haar lichaam. Haar borsten, haar zachte haren, haar billen, haar warme zachte mond.

Het liefst deed ze dat uitgebreid; wakkerde ze de dierlijke lust in hun lichamen net zolang aan tot ze de bewuste controle over het spel loslieten. En ze zich overgaven aan elkaar, en waar hun lustgevoelens hen leidde. Tot het magische moment waarop ze hem niet langer kon weerstaan – en ze hem diep in haar wilde voelen. Het moment dat ze zijn gezwollen eikel tussen haar opengebloeide lipjes voelde glijden, en hij zijn keiharde paal langzaam in haar onweerstaanbaar geile kutje perste. Een overweldigend moment vond ze dat altijd.

“Ooh, neuk me lieverd. Maak me een kindje”, had ze zichzelf gisterenavond horen kreunen. Zijn reactie was net zo instinctief geweest. Met zijn handen pinde hij haar polsen vast op het hoofdkussen en begon hij haar met lange stevige stoten te neuken. Ze was aan hem overgeleverd. Met haar hese stem zweepte ze hem op. Ze keken elkaar aan. Haar ogen vertelden hoe geil ze was. Schokkend kwam klaar. Zelf was hij nog niet zover.

Haar klitje was nu erg gevoelig, maar toch wilde ze hem nog meer van haar kutje laten genieten. Ze draaide zich om, op handen en knieën, en liet zich achterlangs nemen. Ze wist dat hij het heerlijk vond om zo heel diep bij haar naar binnen te dringen. Met lange geconcentreerde halen genoot hij maximaal van haar lichaam. Haar achterlijf volgde zijn ritme. Zijn handen verlustigden zich aan haar borsten en billen. Hij duwde haar schouders zachtjes naar beneden en gaf haar kleine aanwijzingen: “Iets hoger met je billen .. ja zo. Oh ja lekker”.

Ze was nu helemaal voor hem en hij wist het. Hij legde zijn hand op haar billen. Ze voelde hoe zijn duim haar sterretje binnendrong. Zo dicteerde hij het ritme. Haar hijgen volgde nog steeds dat van hem. Zijn geilheid was haar geilheid. “Ja, neuk me. Maak me een kindje”, fluisterde ze. Zijn pik krampte. Met een diepe kreun spoot hij zijn zaad in haar warme buik. Zijn hele lichaam sidderde toen hij zich op haar rug liet zakken en haar in zijn armen sloot. Zonder hun lichamelijke vereniging te verbreken waren ze samen gaan liggen, en zo in slaap gevallen.

Dat was gisterenavond. Ze werd weer warm als ze eraan terugdacht. Met een kusje wekte ze haar vriend. “Dag schat, lekker geslapen?”, vroeg ze. “Hmm”, zei hij. Echt wakker was ie nog niet. “Wat gaan we doen vandaag?”, vroeg ze. “Het wordt een mooie dag denk ik”. “Dat denk ik ook”, zei hij, terwijl hij haar glimlachend in de ogen keek.

“Jij moet iets bedenken”, zei ze. “OK”, hij sloot zijn ogen weer en doezelde nog wat verder. “Weet je al wat?”, vroeg ze. “Hmm”, zei hij. Mannen, altijd hetzelfde! “Ik ga even douchen”, zei ze. “OK”, zei hij zonder zijn ogen open te doen. “Wat moet ik aantrekken?”, vroeg ze. Hij kon toch wel iets meer zeggen? Hij draaide zijn hoofd naar haar toe en keek haar aan. “Ik leg wel wat klaar”, zei hij en deed zijn ogen weer dicht. Nou, dat schoot lekker op!

Ze kwam uit de douche en was benieuwd wat hij vandaag van plan was. Maar het bed was leeg. Op haar kant lag inderdaad een stapeltje kleren. Snel bekeek ze het: Lange witte kousen met een jarretelgordeltje. Haar witte schoenen met stiletto hakken. En een lange witte angora trui die ze laatst tijdens het winkelen samen hadden gevonden. Die was vrij duur geweest, maar hij had hem voor haar betaald. “Cadeautje voor drie maanden verkering”, had hij gezegd. Ze begon een vermoeden te krijgen. Ze kleedde zich aan. Dat was zo gebeurd, want verder lag er niets.

Toen ze bijna klaar was met het föhnen van haar haar kwam hij de slaapkamer binnen. Hij had zijn zwarte zijden kamerjas aan, die vrij weinig te raden liet over hoe zijn lichaam gebouwd was. Atletisch en nog steeds een beetje jongensachtig. Heel sexy vond ze dat. En ook in slappe toestand had hij een flinke portie mannenvlees tussen zijn benen die zich moeilijk liet verbergen.

Hij kwam achter haar staan en keek haar via de spiegel aan. Zachtjes sloten zijn handen zich om haar borsten en streelde hij haar tepels. De diepe V hals in haar trui gaf een prachtig blik op haar borsten. “Wat zie je er supersexy uit schat”, zei hij. “In het echt ben je nog geiler dan in mijn fantasie”. Zijn fiere lid was uit zijn kamerjas gekropen en had zich tussen haar zachte wollige billen gevleid. Dit kon wel eens een hele leuke dag worden dacht ze.

“Rare fantasie heb jij. Hee, we gaan toch geen boswandeling maken ofzo he?”, vroeg ze. “Hoezo niet?”, vroeg hij plagend. “Nou wat denk je. Ik voel me nog een beetje bloot zo van onderen”. “Hmm”, zie hij. “Daar weet ik wel wat op. Ogen dicht”. Met zijn rechterhand rommelde hij wat in het het kastje naast de wastafel. Hij haalde er wat uit en rommelde nog wat achter haar rug. Zijn hand daalde af naar haar billen. Zijn andere arm sloeg hij weer om haar heen en trok haar zachtjes tegen hem aan. Met zijn hoofd heel dicht naast het hare fluisterde hij “ontspannen schatje”.

Ze realiseerde zich wat hij gedaan had. Hij had een butplug van glijmiddel voorzien en daarmee maakte hij nu zachte masserende beweginkjes tegen haar kontgaatje. Ze leunde met haar hoofd iets achterover tegen zijn schouder om steun te zoeken, en ontspande. Ze voelde hoe het gladde ding langzaam bij haar naar binnen drong. Waarom vond ze het toch zo lekker om door hem gepenetreerd te worden? Ze snapte het zelf ook niet.

Het laatste stukje ging niet zo makkelijk. Ze had ontdekt dat als ze een beetje perste dat ze dan nog net een beetje wijder werd. Met een kreun van verlichting gleed het laatste stukje naar binnen. “Was dit wat je wilde?”, vroeg hij. “Het wordt steeds beter”, zei ze en kuste hem zachtjes op zijn wang.
Hij draaide zich om. “Daar laten we het vandaag even bij … althans voor wat de kleding betreft. Ga je mee naar beneden?”.

Ze maakten samen ontbijt in de keuken. Ze voelde hoe hij haar continu bekeek terwijl ze zo door het huis liep. Het wond hem duidelijk op. Ze maakte er steeds meer een striptease van, zonder te strippen. Na het eten nam hij plaats op de bank. Ze stond voor hem en liet zich van top tot teen bewonderen. “Vind je me mooi?”, vroeg ze. “Je maakt me helemaal gek schatje. Ik ontplof bijna!”

Dat was waar. Zijn pik stond stijf omhoog, met een bijna paarse kloppende eikel. Ze boog zich voorover en gaf hem een kus. Ze plaagde hem met een uitgebreide blik in haar decolleté. Zijn handen vonden haar borsten. Haar tepels priemden in de witte angorawol. Samen keken ze hoe hij haar borsten verwende. Hij wreef zachtjes over haar tepels, een heerlijk erotisch gevoel gaf dat. Ze vertelde hem hoe lekker ze dat vond.

Hij duwde haar naast zich op de bank en ging zelf op zijn knieën recht voor haar zitten. Zo vleide hij zijn harde paal tussen haar borsten. Langzaam begon hij haar zo te neuken. Ze liet hem iets voorover buigen, zodat hij bij iedere neukbeweging haar tepels streelde met de zachte trui. Met haar mond kon ze precies bij zijn lid komen. Bij iedere stoot kuste ze zijn eikel en zoog ze hem zachtjes af. Met kleine kreetjes moedigde ze hem aan. “Hmmm, kom maar, oh lekker”.

Met een diepe kreun kwam hij klaar. Een dikke straal zaad spoot tegen haar lippen en in haar mond. Ze zoog zijn eikel helemaal naar binnen en pijpte hem leeg tot het kloppen van zijn pik ophield. “Jezus”, kreunde hij, en zakte langzaam terug op de bank. Snel kwam ze overeind en zette zich schrijlings bovenop hem. Nog voordat zijn pik kon verslappen liet ze zich over hem heen zakken.

Ze nestelde zich knus tegen hem aan om hem even te laten bijkomen. Ze kusten elkaar langdurig en hij streelde haar in zachte angora gehulde lichaam. Ze richtte zich op om zich weer door hem te laten bewonderen. Hij had duidelijk nog geen genoeg van haar. Met kleine neukbeweginkjes begon ze hem weer tot leven te wekken. “Nu is het mijn beurt”, zei ze glimlachend. Haar zondag was nog maar net begonnen.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *