— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Een vreemd gevoel…

Een vreemd gevoel maakt zich van mij meester als ik in gesprek zit met mijn collega. Nooit eerder had ik die gevoelens voor hem en ik vraag me af waar ze opeens vandaan komen. We praten over procedures en programma’s. Over de onvrede die ik voel op mijn werkplek. Vreemd genoeg begrijpt hij me. Hij geeft me zelfs advies. Wanneer ik terug op mijn eigen kantoor ben, bel ik hem nog even op om hem te bedanken voor dit fijne gesprek. Hij neemt de telefoon op met “Hé schoonheid!” en dat vleit me zo, dat ik voel dat ik ga blozen. We groeten elkaar en gaan weer verder met ons werk.

Steeds moet ik denken aan de geheimzinnige blik in zijn ogen als hij naar me kijkt en mijn gedachten dwalen af. Ik fantaseer over hoe hij zal zoenen. Hoe zijn handen zullen voelen op mijn lichaam. Hoe mijn borsten tegen zijn borst gedrukt zouden worden bij zijn omhelzing. Dan klinkt het geluidje voor een inkomend e-mailbericht. Ik open het en lees zijn naam. Hij vraagt me of ik na het werk achter hem aan wil rijden. Zonder na te denken antwoord ik: ja en kan vervolgens niet wachten tot het half vijf is.
Ik loop ongeduldig naar de parkeerplaats waar ik prompt vergeet waar ik mijn auto neergezet heb. Nadat ik ‘m weer heb gevonden stap ik in en rijd de parkeerplaats af. Een stukje verder op de weg staat een zwarte VW-golf langs de kant te wachten… ik volg deze auto, weet dat hij erin zit.

Onderweg neemt mijn fantasie weer de vrije loop, ik denk aan hoe hij mij op zal vullen, hoe ik hem zal verwennen en hoe we samen ons hoogtepunt zullen bereiken. Na een tijdje gaat zijn richtingaanwijzer aan en we slaan af. Ik ben helemaal de weg kwijt, heb geen idee waar we zitten. We rijden een klein dorpje in en stoppen bij een klein hotelletje. Nadat we de auto’s geparkeerd hebben, stappen we uit. Hij lacht veelbetekenend naar me en slaat zijn armen om me heen. In mijn oor fluistert hij: “als je eens wist hoe lang ik hierop heb gewacht!” Vervolgens geeft hij me een heerlijke zoen. Ik word helemaal warm van binnen en voel dat mijn string ook niet meer helemaal droog is.

We lopen naar binnen en hij vraagt aan de receptioniste of ze een kamer beschikbaar heeft. Ze geeft ons de sleutel van kamer 3 en wijst ons de weg. Nadat ze ons de kamer heeft laten zien, gaat ze weer en sluit de deur achter zich. Dan kijken we elkaar aan, veelbetekenend en veelbelovend. Zijn lippen raken zachtjes de mijne en onze kus wordt steeds hartstochtelijker. Mijn tong beroert zacht zijn lippen en hij opent ze. Zijn tong gaat op verkenning door mijn mond. “Wat zoen je zalig”, fluister ik, “precies zoals in mijn fantasie!”
“Fantaseer je over mij dan?”, vraagt hij uitdagend. Die blik in zijn ogen: onbetaalbaar! Zijn handen glijden over mijn rug, strelen van mijn schouders tot mijn billen en de mijne kunnen natuurlijk niet achterblijven. Mijn vingertoppen beginnen zijn blouse los te knopen. Ik blijf hem aankijken terwijl ik dat doe en glimlach geheimzinnig.

“Kijk niet zo naar me!”, zegt hij.
“Hoe kijk ik dan?”, vraag ik. “Waanzinnig, geweldig, supergeil!” en dan kust hij me weer hartstochtelijk. Onze handen glijden over elkaars lijven, terwijl we elkaar blijven zoenen. Het is zo opwindend, dat ik ervan kreun.
We staan nu met ontbloot bovenlijf tegen elkaar aan. Mijn bh heb ik nog aan en het kant raakt zijn lichaam. Hij maakt de sluiting los en één voor één vallen mijn borsten tegen hem aan. Mijn tepels reageren direct, worden hard bij het voelen van zijn borst.

Ik verlang naar hem. En hij naar mij, ik voel hoe zijn harde pik tegen me aan drukt. Mijn hand glijdt naar beneden en streelt zijn hardheid. Hij kreunt als ik zijn rits en de knoop losmaak. Zijn broek valt op de grond en ik zeg vol bewondering “Wauw”, terwijl ik zijn goed gevulde strakke boxer aanschouw. Hij trekt me naar zich toe maar ik heb andere dingen in mijn hoofd. Ik kus hem eerst lekker op zijn mond en vervolgens steeds een stukje naar beneden. Totdat ik op mijn knieën op de vloer voor hem zit. Dan kijk ik ‘m aan en lik mijn lippen. Mijn handen glijden over zijn heerlijke kontje in de boxer en langzaam trek ik ‘m naar beneden. Zijn harde pik slaat naar boven en wijst daarna recht vooruit, zodat ik er lekker aan kan likken. Ik laat ‘m lekker naar binnen glijden en neem zijn kaalgeschoren ballen in een hand, speel wat met ze terwijl zijn eikel steeds opnieuw mijn warme mond inglijdt. Dit keer is het zijn beurt om te kreunen.

Dan laat hij me opstaan en neemt me mee naar het bed. “Ik wil je!”, zegt hij. “Ik wil je al vanaf het moment dat ik je vanmorgen zag!”
“En ik jou, neem me!?”
Dan gaan we liggen en strelen elkaars lichamen. Zijn vingers weten precies wat ze doen als hij me begint te vingeren. Op de juiste momenten raakt hij mijn klit, om vervolgens weer diep in mijn natte kutje te glijden. Ik kronkel van genot als hij op me gaat liggen. Hij duwt mijn benen omhoog en stoot vervolgens zijn heerlijke pik in mijn warme, natte kut. Hij neukt me heerlijk, de ene stoot nog dieper dan de andere. Alsof we voor elkaar gemaakt zijn, zo voelt deze heerlijke pik in mijn lichaam. Zijn tempo gaat omhoog en terwijl ik met mijn klit speel kom ik tot een geweldig hoogtepunt. Niet veel later komt ook hij heerlijk klaar, een warme stroom sperma vult mij. “Wat ben jij ontzettend lekker!”, zegt hij. “En alleen voor jou!”, antwoord ik. Zo liggen we nog een tijdje op het bed na te genieten van dit lekkere intermezzo. En zoals de dag eigenlijk saai en vervelend is begonnen, zo spannend en geweldig eindigt hij. Nadat we ons hebben opgefrist, stappen we allebei weer onze auto’s in en rijden ieder naar ons eigen huis. In de auto krijg ik nog een SMS van hem: “je was geweldig, ik wil dit graag nog eens over doen!”. Ik glimlach en geniet. Van je collega’s moet je het maar hebben…

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *