— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Winkelen

Omdat we allebei wat nieuwe kleren nodig hebben zijn we onderweg naar één speciale kledingwinkel. Het is mijn favoriete winkel en ik sleep jou mee er naartoe. Als we in de winkel zijn aangekomen neuzen we meteen in de rekken. Een paar keer grijpen we tegelijk naar hetzelfde kledingstuk, zodat we elkaar aanraken. We kijken elkaar aan. Ik voel dat ik een kleur krijg van de manier waarop je naar me kijkt, ik krijg het er warm van. Je kijkt me aan alsof je meer zin hebt in een lekkere vrijpartij dan in kleren passen!

Als we elkaar even later aankijken over een kledingrek heen weet ik dat ik gelijk had met die gedachte. Je probeert mijn blik te vangen en houdt die vast. Je hebt pretlichtjes in je ogen. Wat ben je van plan? Er roert zich een kriebeltje in mijn onderbuik. Deze middag kon wel eens nóg leuker worden dan ik dacht!

Met onze armen vol kleren komen we bij de pashokjes aan. Gelukkig zijn er twee naast elkaar vrij, het is niet druk in de winkel. We verdwijnen allebei achter een gordijn, onderwijl druk doorkletsend. Dan roep je me om even te kijken naar wat je aangepast hebt. Ik steek mijn hoofd om de hoek, achter het gordijn van jouw pashokje. Je hebt een shirtje aangetrokken en het staat je fantastisch. Eigenlijk weet je dat volgens mij best, je wilde alleen dat ik even kwam kijken. We kijken elkaar aan met veelbetekenende blikken en ik voel mijn wangen alweer rood worden.

Ik trek mijn hoofd snel terug en trek gauw één van de kledingstukken aan die op de hangertjes hangen. Ik schiet in de lach en roep of je even komt kijken. Het is namelijk veel te strak. Maar omdat het een shirt is met een hele lage hals heeft het een nogal spectaculair effect met mijn borsten erin geklemd.

Even liggen we samen in een deuk, maar dan trek je gauw het gordijn achter je dicht zodat we samen in één hokje staan. Het is klein, dus we staan dicht bij elkaar. Weer kijk je me aan met die hete blik in je ogen en je zegt dat het misschien wel strak zit, maar dat het resultaat bijzonder smakelijk is.

Je steekt je hand uit om de bovenkant van mijn borsten te strelen die tegen elkaar aan geperst boven de hals van het shirt uitsteken. Je handen zijn heerlijk warm en ik kan een rilling niet onderdrukken. Ik kijk naar beneden naar je strelende handen, ik hou van je handen op mijn huid.

Het laatste stapje naar elkaar toe is nu gauw genomen en we staan al gauw heerlijk te zoenen. Je mond is zo zacht. Eerst geven we elkaar kleine, lieve kusjes, maar langzaamaan worden onze kussen steeds dieper. Ik open mijn mond een klein beetje en geef een klein likje over je volle onderlip. Je reageert meteen door je mond ook te openen en je tong naar buiten te laten glippen. Dan raken onze tongen elkaar.

Onderwijl liggen je handen nog op mijn borsten, maar door die heerlijke zoenen zijn we onze handen een beetje vergeten. Als ik mijn hoofd draai om je mond beter te kunnen verkennen en er een zucht van zaligheid aan me ontsnapt, drukken mijn borsten tegen je handen. Door het strakke shirt bollen ze mooi omhoog, wat door mijn beweging nog sterker wordt.

Alsof we ineens weer doorhebben dat we ook nog handen hebben om heerlijke dingen mee te doen, komen we allebei in beweging. Jouw handen verkennen mijn borsten, ik sla mijn armen om je heen pak je bij je billen. Van boven naar onder streel ik je rug totdat ik bij je billen ben gekomen. Ik draai kleine rondjes om je billen en pak ze even stevig beet zodat ze heel iets uit elkaar gaan. Ik weet dat je dat meteen in je poesje voelt en een klein geluidje ontsnapt aan je keel, gesmoord door onze kus. Jouw reactie stuwt het bloed door mijn lijf, zo’n klein geluidje vind ik zó sexy.

Alsof dat geluidje even de betovering verbreekt laten onze lippen elkaar los. Ik probeer uit het veel te strakke shirt te komen, maar dat valt nog niet mee. Snel help je me om het uit te trekken. Nog terwijl ik het verder over mijn hoofd trek liggen je armen al om me heen om mijn beha open te maken, zo gretig ben je.

Aangestoken door je enthousiasme en nu net zo opgewonden als jij, begin ik ook aan jouw shirt te trekken. Zo gauw je mijn beha los hebt gekregen trek je je eigen shirt uit. Ik doe meteen een uitval naar jouw beha-sluiting, maar stop toch midden in die beweging. Je hebt een prachtige leren beha aangetrokken, kennelijk met het voornemen om hem aan mij te laten zien. Hij staat je echt schitterend en heel sexy, en dat zeg ik ook tegen je.

Het leer is warm geworden van jouw huid en ik leg mijn handen om je borsten. Met mijn duim wrijf ik zachtjes over je tepels, zodat ze tegen het leer aandrukken. Dat is een nog opwindender gezicht, die twee kleine bobbeltjes onder dat zwarte leer. Je trekt me tegen je aan en onze borsten drukken tegen elkaar. Het gevoel van het leer tegen mijn tepels is heerlijk, en ook mijn tepels richten zich op. We wrijven tegen elkaar aan en onze ademhaling versneld. We mogen wel oppassen dat niemand ons hoort!

Je hebt een rok aan met elastiek in de bovenkant, dus terwijl ik met mijn borsten tegen je aangedrukt sta kan ik mijn handen onder je rok naar je billen laten glijden. Opnieuw pak ik ze stevig vast, wat voel ik nu? Je hebt geen slipje aan. Ondeugende meid, je hebt het helemaal zo gepland! Ook jij steekt nu je handen onder mijn broekband. Onze bewegingen gaan nu gelijk op.

Tegelijk strelen we elkaars billen. Tegelijk verkennen onze vingers het plekje waar twee billen bij elkaar komen, en zakken dan langzaam af naar beneden. We kunnen eigenlijk nét elkaars kutje niet aanraken, maar ik voel dat jij behoorlijk nat moet zijn, want het plekje waar ik nog net bij kan is warm en vochtig. Je bent nat, zeg ik. Jij ook, zeg jij. En tegelijk verhuizen we allebei één hand naar de voorkant. Met mijn wijs- en ringvinger duw ik je buitenste schaamlippen iets uit elkaar. Het topje van mijn middelvinger raakt heel even zacht je klit. Je huivert.

Ik voel dat je hetzelfde bij mij doet, en ook ik voel een rilling langs mijn rug, die in mijn onderbuik begint. Opeens horen we stemmen aan de andere kant van het gordijn. Helemaal vergeten! We staan gewoon in een winkel! We onderdrukken ons gegniffel, maar zijn niet van plan om onze bezigheden zomaar op te geven. En natuurlijk maakt de kans op ontdekking het alleen maar spannender. Bijna alsof het afgesproken is dringen we met een middelvinger bij elkaar naar binnen.

De palmen van onze handen wrijven over onze klitjes en onze middelvingers krommen zich van binnen, op zoek naar dat ene plekje. Om de geluiden die aan onze kelen ontsnappen een beetje te smoren zoenen we elkaar weer. Onze tongen dansen om elkaar en onze handen vingeren alsof ons leven ervan afhangt. Al snel komen we allebei klaar, proberend onze kreten te smoren. Ik trek mijn hand terug en lik genietend mijn vinger af, je smaakt heerlijk. Met rode wangen kijken we elkaar aan en schieten in de lach.

Als we even later bij de kassa staan heb ik het idee dat de verkoopster achter de kassa prima doorheeft wat we gedaan hebben. Ik heb moeite mijn gezicht in de plooi te houden, maar jij rekent met een koel gezicht je mooie shirtje af. Aan de twinkeling in je ogen zie ik echter dat je niet zo koel bent als je lijkt. Je loopt voor me uit naar buiten terwijl ik nog een keer de verkoopster aankijk. Ze geeft me een knipoog.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *