— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Zoals ik haar niet kende…

Het was al laat in de nacht. Een beetje melig en aangeschoten opende ik de voordeur van mijn appartement.

Lizzy en ik. Al 20 jaar hartsvriendinnen, waren we vanavond weer eens uit ons dak gegaan op de dansvloer. Ouderwets gek doen. Eerst leek de avond veel chagrijn op te leveren. We zouden op mannenjacht gaan maar alle mannen leken even lomp deze nacht. Uiteindelijk gaven we het op en we besloten ons lekker gek te gedragen in plaats van charmant te doen.

“Mannen”, verzuchtte Lizzy dan ook half lachend toen ze de voordeur dicht gooide. Ik keek haar glimlachend aan en zei gekscherend: “ach meid, we hebben elkaar nog.”
Lizzy lachte om daar wat serieuzer op te laten volgen dat dat niet aan haar seksuele behoeftes voldeed.
“Daar hebben ze anders ook wel weer een oplossing voor, dildo’s genaamd”, riep ik lachend vanuit de badkamer. Geïnteresseerd liep ze naar me toe.
“Heb jij er eigenlijk eentje?”, vroeg Liz mij.
“Uhu”, mompelde ik met de tandenborstel nog in mijn mond. “Jij niet dan?”, vroeg ik aan Liz die onder de douche stapte.
“Nee, nooit durven kopen. Ik heb het lef niet om zo’n winkel binnen te stappen.”
“Ooit van postorderbedrijven gehoord?”, antwoordde ik lachend terwijl ik alvast naar de slaapkamer liep.

Ik lag al op mijn bed een beetje onze avond te overdenken toen Liz naast me neerplofte, haar haren nog nat. Liz en ik sliepen altijd bij elkaar na het uitgaan. Even was het stil. Ik zei niks omdat ik merkte dat ze mij wat wilde vragen. Glimlachend keek ze me van opzij aan
“Mag ik hem eens zien?”
“Wat, mijn dildo?”, vroeg ik terwijl ik opstond.
“Ja”, antwoordde Liz toch een beetje verlegen.

Ik deed mijn nachtkastje open om daarna een paars geribbelde kanjer eruit te pakken. Ondanks mijn stoere houding, voelde ik me toch een beetje ongemakkelijk. Liz boog over me heen om het bewuste object zo snel mogelijk te mogen aanschouwen.
“Dit is hem” zei ik tegen mijn vriendin alsof ik een nieuwe huisgenoot voorstelde. De opgewonden blik in haar ogen maakte plaats voor verbazing.
“Wow! Waar laat je dat!”, riep ze uit.
Ik lachte en zei: “nou, waar denk je zelf.”
“Ja maar, sorry hoor, dat zal nooit bij mij naar binnen passen.”

“En Rodney dan”, vroeg ik haar verbaasd. Rodney was het eerste serieuze vriendje van Liz. Onder het vrouwvolk stond hij bekend om zijn grote lul. Liz bloosde en draaide zich om. “Wat?”, vroeg ik verbaasd maar tegelijkertijd bezorgd. “Je bent toch met Rodney naar bed geweest, hij was je eerste?”
Liz was net als ik 22 maar vergeleken met mij was ze heel wat preutser.
“Nee”, bracht Lizz zacht uit. “Ik heb tegen iedereen gezegd van wel, zelfs tegen jou want ik voelde me zo kinderlijk en anders.”

Ik was verbaasd maar niet boos over haar ontboezeming.
“Ik durfde gewoon niet met Rodney door alle verhalen over zijn penis en nu zie ik die dildo van jou en nu weet ik het zeker, dat past nooit. Ze zag er behoorlijk overstuur uit.
“Geloof me Liz, dat past echt wel, dat moet bij iedere vrouw kunnen”, zei ik haar.
“En hoe kom ik daar achter, ik koop zo’n ding echt zelf niet”, was haar gefrustreerde antwoord.
“Leen de mijne”, zei ik net iets te opgewekt. Verbaasd keek ze mij aan.
“Hier, nu?”
Dat was nou niet direct mijn bedoeling maar raar genoeg wond het me wel op.
“Zou je dat willen?”, vroeg ik haar.
“Als jij me helpt.” Ze zei het met een blik in haar ogen die ik niet kende. Vervolgens ging ze heel ontspannen op het bed liggen, alsof ze me uitnodigde.

Een beetje onwennig keek ik haar aan maar mijn opwinding won het van mijn verlegenheid. Ik boog me over haar heen en kuste haar. De onwennige, lichte kus ging al snel over in een vurige, heftige tongzoen. Even verloren we alle besef van de werkelijkheid. Als bezetenen kusten, likten en kronkelden we over elkaar heen. Opeens stopten we alle twee, een beetje verbaasd van onze actie. We keken elkaar even lachend aan en Liz zei me: “Oké, dit is vreemd maar wel de bedoeling. Ik moet toch eerst nat worden voor dat ding er in past.”
“Ben je dat al dan?”, vroeg ik haar uitdagend. Bij wijze van antwoord pakte ze mijn hand en legde deze op het koordje van haar pyjamabroek. Het idee van mijn eigen, beste vriendin die slaafs op mijn bed lag, wond mij zo op dat ik zonder aarzelen haar broek openmaakte. Ik wist niet hoe snel ik bij haar poesje moest komen. Binnen ‘no time’ lag ze daar naakt. Mijn eigen vriendin.

Terwijl haar hand mijn borsten zocht, liet ik langzaam mijn vingers tussen haar schaamlipjes glijden. Al was ze 22, ze voelde inderdaad aan als een jong tienermeisje maar ze was zo nat! Haar handen tastten mijn lichaam af maar toen ik haar steeds heftiger bevredigde met mijn handen, leek het alsof ze zich niet langer kon concentreren, behalve op haar eigen lust. Na een tijdje haar klitje te hebben gemasseerd met mijn zachte vingertoppen keek ik haar aan.
“Weet je het zeker Liz”, vroeg ik haar terwijl twee lustvolle ogen mij onschuldig aankeken. “Ja, maar doe voorzichtig”, zei ze toch enigszins bang. “Eerst je vingers oké?”
Ik hield haar blik vast en liet een vinger naar binnen glijden. Haar lichaam reageerde overweldigend! Ze schokte en kreunde! Heerlijk. Ik ging tussen haar benen liggen en liet langzaam al vingerend mijn tong over haar schaamlipjes, haar klitje en haar hele vagina glijden. Steeds weer deed ik er een vinger bij totdat ik er drie in haar had en ze schokkend en schreeuwend klaarkwam.

Ze wilde overeind komen maar resoluut duwde ik haar terug op bed.
“Nee meis, je bent er nog niet”, lachte ik lief terwijl ik haar een volle tongzoen gaf zodat ze haar eigen sappen wel moest proeven.
“Dan word ik gek!”, jammerde ze. Ik keek haar even nadenkend aan.
“Anders maak ik je gewoon aan het bed vast”, zei ik toch tamelijk serieus.
“Je meent het hè?”, zei mijn vriendin verbaasd. Nog voor ze over haar verbazing heen was, had ik haar al met panty’s en sjaals aan het bed gebonden. In haar ogen zag ik een mengeling van liefde, geiligheid en angst. Ik was zelf al zo geil geworden en ze had mij nog amper aangeraakt. Ik voelde hoe nat Liz nog was en geloof me, ze was echt nat! Terwijl ik haar lichaam aflikte en kuste, liet ik mijn vingers nog even haar kutje beroeren. Ik had haar geblinddoekt zodat ze niet kon weten wanneer ik onze grote paarse vriend pakte.

Op het moment dat ze het hopelijk niet verwachtte, ruilde ik zo geleidelijk mogelijk mijn drie vingers in voor de dildo. Ze bleef maar schokken en kreunen maar toen ik het kopje van onze ‘paarse vriend’ tegen haar lipjes aanduwde, gilde ze het uit van genot.
“Het maakt me niet meer uit, alsjeblieft!” Ik kuste en beet zachtjes in haar tepels toen ik de dildo langzaam maar met kracht haar kutje in duwde. Ik voelde haar lichaam verkrampen en even was ze stil. Toen begon ze pijnlijk te kreunen. Om haar af te leiden begon ik haar te likken en ik duwde een vinger in haar kontje. Ze kreunde hard en maakte lekkere neukbewegingen zoals een man nooit zou kunnen. Ik zag dat ze een beetje bloedde uit haar kutje maar het leek haar niks te deren. Ik neukte haar nu stevig met de dildo in haar kutje en een vinger in haar kontje totdat ze zich van genot met al haar kracht lostrok van het bed en de blinddoek afdeed. Ik schrok van de geile blik in haar ogen en ik wist dat ik de lul was maar ik keek er zo naar uit! Mijn lieve, ontmaagde vriendin zou mij nu neuken zoals ik het nooit had gekend!

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *