— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

De bank

Mijn werk voor die dag zat erbij op, even nog wat ophalen van een andere afdeling, daarna naar huis. Lopend op de gang diep in gedachten, hoor ik opeens “Hoi!!” Een glimlach kwam meteen op mijn gezicht, het was Fred. Ik kon het ook niet laten om even een blik over zijn lichaam te laten gaan; “Heerlijk lijf,” dacht ik.

Ik kende hem al een tijdje, hij was altijd attent, lief en behulpzaam. Vandaag had hij alleen iets meer, niet te beschrijven, maar ik voelde mijn lichaam op hem reageren. We praatten wat, en aan zijn opmerkingen en hoe hij keek, wist ik dat hij ook iets voelde. Echt luisteren deed ik niet meer naar hem, ik droomde een beetje weg, toen hij opeens vroeg of ik niet na werktijd langs kon komen. “Ja”, kwam er al uit voordat ik nadacht.

Dit moest het zijn, ik parkeerde mijn auto, liep het flatgebouw naar binnen. De zesde etage, de lift in dus, en in de lift fatsoeneerde ik mijn kleren. Ik droeg een lange zwarte enigszins doorschijnende rok, waardoor mijn zwarte string iets te zien was, met daarop een mooie blouse. Bij zijn voordeur, voordat ik de bel indrukte, kreeg ik een gevoel in m’n buik, een beetje kriebels van verlangen naar hem.

Hij deed de deur open, even wist ik niet goed wat ik moest zeggen of doen, maar de manier waarop hij daar stond zei mijn genoeg, en mijn verlangen naar hem nam toe. We liepen door naar de woonkamer, hij schonk een drankje in en we namen plaats op de bank. We praatten wat, we lachten en af en toe raakte we elkaar aan. We wisten wat we wilden, maar wie zet de eerste stap? Daar zat ik, gek van verlangen naar hem.

Toen zijn hand weer de mijne raakte, schoof hij dichterbij en liet zijn hand nu over mijn arm gaan en langs mijn hals, ik sloot mijn ogen. Dit voelde heerlijk, deze aanraking. Bij mijn kin stopte hij, met zijn duim gleed hij over mijn lippen, ik opende mijn ogen, we keken elkaar aan. We kusten, teder en lang, deze kus op de bank zal ik nooit vergeten. Hij schoof mij een beetje onder hem, het zoenen werd wilder, en onze handen gingen op ontdekkingstocht.

Hij vond de rits van mijn rok, en trok deze met één beweging naar beneden en mijn rok ook. In mijn string lag ik nu onder hem op de bank, mijn billen tegen het koude leer. Ik sloeg mijn benen om hem heen, terwijl we bleven zoenen. Het verlangen om zijn lichaam naakt te zien werd groot. Ik duwde hem van me af, zette hem tegen de rugleuning aan, en ging op zijn schoot zitten. Kussend trok ik zijn overhemd uit, mijn handen gleden over zijn borst, wat een zalig lichaam. Mijn ogen kon ik niet meer van hem afhouden, ik beet zacht in zijn nek, sabbelde op zijn tepels, alles was perfect.

Kussend ging ik over zijn borst, naar zijn navel, en liet mijn behendig tussen zijn benen glijden. Ik stopte bij zijn riem en masseerde de bult die in zijn broek was ontstaan. Ik maakte de riem los, en opende heel langzaam de knopen van zijn broek. Ik keek op toen ik ontdekte dat hij geen onderbroek aan had. Zijn lul schoot bijna meteen tevoorschijn, mijn ogen keken nu helemaal vol verlangen. Met een hand pakte ik zijn lul vast, om hem nog beter te bewonderen. Speels trok ik een beetje, en een druppel voorvocht kwam te voorschijn. Deze wreef ik met een vinger over zijn eikel uit, daarna likte zijn eikel weer schoon.

Ik deed zijn broek nu helemaal uit zodat ik beter met zijn harde lul kon spelen. Ik volgde met mijn vingers de vorm, liet een druppel spuug ik op zijn eikel vallen en smeerde het vervolgens over zijn eikel en lul uit. Ik voelde dat zijn lul daar nog harder van werd. Ik bedacht me dat ik nog babyolie in mijn tas had liggen en zei: “Even wat pakken”.

Met het flesje olie in mijn hand nam ik weer plaats tussen zijn benen en liet wat druppels olie op zijn eikel vallen. Daarna gleed zijn lul gladjes door mijn handen heen. Zijn paal was keihard en glom, heel erg mooi. Deze aanblik deed mijn poes vol sap lopen. Ik ging naast hem zitten op de bank, waarna zijn hand al snel langs mijn benen, over mijn slipje heen gleed, zijn lippen raakte alweer mijn lippen.

Zoenend deed hij mijn slipje uit, en ging met zijn hand over mijn schaamlippen, langs mijn klitje. Hij liet zich zakken, duwde mijn benen iets uit elkaar en ging met zijn lippen langs mijn benen, omhoog naar mijn poes. Op het moment dat zijn tong mijn klit heel even raakte, voelde ik meteen een heerlijke warmte door mijn lichaam heen. Zijn tong draaide rondjes en langzaam verloor ik de controle over mijn lichaam. Ik probeerde nog wat houvast op de bank te zoeken, maar liet me helemaal gaan op zijn tong. Toen ik me bijna voelde komen duwde ik hem weg. Kussend kwam hij weer op de bank zitten.

Een mooi gezicht hem zo te zien zitten. Ik klom weer op zijn schoot, pakte de olie weer, druppels op zijn borst, eikel, over mijn poes en ik liet mijn poes langs zijn lul glijden. Sap, olie en spuug, het zag er zalig uit. Zijn handen scheurden bijna mijn blouse open, en hij op zijn beurt pakte de olie en smeerde er mijn borstjes mee in. Mijn tepels werden erg gevoelig door deze aanraking.

Door de olie gleed ik met mijn klitje over zijn staaf heen, tot zijn eikel en weer terug, dat gaf een heerlijke tinteling, ik genoot. Ik pakte zijn lul vast, en liet mijn poesje plagerig even over zijn eikel gaan, waarna ik langzaam zijn glimmende lul in mijn poesje liet zakken. Allebei kreunden we, wat een gevoel! Warm en hard. Ik liet mijn poes ritmisch heen en weer gaan. Alles waar ik naar verlangde werd nu werkelijkheid, zijn lul in mijn natte poes gaf een zalig gevoel. En door de beweging die ik maakte, werd mijn poes gevoeliger, aan zijn gekreun hoorde ik dat hij evenzeer genoot.

Ik duwde mijn tong wild in zijn mond, en onze tongen begonnen net zo te bewegen als ik op zijn lul bewoog. Zwetend en dansend bewogen onze lichamen en we gleden half van de bank af. De controle was weg, ik voelde me zalig, duizelig, een trilling ging door mijn lichaam: ik kwam! En tegelijk voelde ik een warme stroom zaad in mijn poes schieten. Hijgend en kreunend, liet ik me in zijn armen vallen.

Daar lagen we dan samen voldaan op de bank. Mijn verlangen was beantwoord.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *