— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

De zakenreis

Sinds een tijdje heb ik een nieuwe baan. Mijn chef is een aantrekkelijke, rustige man die meer dan 20 jaar ouder is dan ik. Hij is getrouwd, maar toch heeft hij mijn aandacht vanaf het begin. Zijn kantoor is klein en door alle dozen en mappen die er staan, is het er erg krap. Alleen daarom al vind ik het nooit erg om wat aan hem te gaan vragen. Ik ga zitten op de extra stoel en schuif dicht naar hem toe om zijn zachte stem te horen. Af en toe kijken we elkaar aan en ik vraag me dan af wat er door hem heen gaat. Ik voel in ieder geval een heerlijke warmte ontstaan in mijn onderlijf. ’s Avonds in mijn bed fantaseer ik over hem, terwijl ik met mezelf speel.

Enkele weken geleden stelde mijn baas voor om samen met mij op zakenreis te gaan. We hebben veel buitenlandse contacten en ik moet kennis maken met de voor mij belangrijke mensen bij die bedrijven. Mijn hart klopte in mijn keel en beneden klopte er nog wat anders bij de gedachte aan zo’n reis. We zouden hele dagen met elkaar optrekken en elkaar op een heel andere manier leren kennen. En we zouden overnachten in luxe hotels. Natuurlijk is er voor ieder van ons een aparte kamer geboekt. Maar wie weet wat er zou gebeuren …

Eindelijk is het dan zover, we ontmoeten elkaar op maandagochtend bij de incheckbalie op Schiphol. Op kantoor zijn we meestal informeel gekleed, maar nu niet. Ik voel me sexy en zelfverzekerd in mijn broekpak en ook hij mag er wezen. Zijn pak en stropdas versterken zijn mannelijke uitstraling en ik moet me beheersen om niet de hele tijd naar hem te gluren.Na een voorspoedige vliegreis ontmoeten we onze buitenlandse collega’s. Er wordt veel besproken, wat voor mij nieuw is. Mijn gedachten dwalen af. Ik vraag me af hoe mijn chef zich eruit zou redden als ik onder de tafel mijn hand op zijn dijbeen zou leggen en dan …. Natuurlijk blijft het bij de gedachte alleen.

Na de vergadering gaan we met de taxi naar ons hotel toe, waar we inchecken en onze bagage afleveren en dan gaan we de stad in. Eerst een museumbezoek en daarna kiezen we een luxe restaurant uit voor het avondmaal.Alsof de ober doorheeft wat er in mij omgaat, kiest hij een romantisch tafeltje voor twee in een schemerig, sfeervol hoekje voor ons uit. Onder het genot van een heerlijke maaltijd praten we honderduit. Mijn chef blijkt veel interesses en hobby’s met mij gemeen te hebben. Hij is een breed geïnteresseerde man en ik vind hem daardoor alleen nog maar aantrekkelijker worden.

Enkele uren later slenteren we naar ons hotel. We hadden een taxi kunnen nemen, maar allebei hadden we behoefte aan een frisse neus. Bij het hotel aangekomen kijken we elkaar aan. Er hangt overduidelijk een spanning tussen ons. Want ja, nu is het tijd om naar onze kamers te gaan. Ieder naar zijn eigen kamer, wel te verstaan! We spreken een tijd af waarop we zullen ontbijten en we gaan ieder ons weegs.

In bed lig ik met wijdopen ogen in het donker te staren. Dit is nog maar de eerste dag en het voelt nu al alsof mijn hart het begeeft! Zo’n heerlijke man, die daar in net zo’n groot bed als het mijne ligt, in een anoniem hotel in een anoniem land, en … helemaal alleen! Bij de gedachte aan hoe het zou zijn als hij nu bij mij was, voel ik mijn slipje nat worden. Mijn hand glijdt tussen mijn benen en ik ontlaad de enorme spanning die zich hier gedurende de dag heeft opgebouwd. Maar het is maar voor even. Zulke levendige dromen als deze nacht heb ik lange tijd niet gehad.

De volgende dag nemen we een taxi naar het vliegveld. Een vergadering in het buurland staat voor die middag op de agenda. Weer mis ik de helft van wat daar gezegd wordt. En weer geniet ik met volle teugen van de informele verdere invulling van de dag. En ’s avonds … gebeurt er weer niets! God, wat frustrerend is dit! En dit herhaalt zich nog een dag. Het einde van de zakenreis nadert, we zouden vier landen bezoeken. Dus het is nu of nooit!

In het restaurant, op de avond van de derde dag stel ik voor om, in plaats van mineraalwater, een fles wijn te nemen. Vanwege het vele reizen en het lange vergaderen zijn we steeds erg moe en het leek ons tot nu toe niet verstandig om alcohol te drinken. Maar nu voel ik dat er iets moet gebeuren, anders krijg ik spijt als haren op mijn hoofd. Ik weet niet of mijn chef ook zulke gedachten heeft als hij instemt met mijn voorstel. We bestellen een fles uit een goed jaar en proosten op het succes van de reis tot nu toe. Ja, het zakelijke succes bedoelen we natuurlijk, want er mist nog iets aan …

De alcohol doet spoedig zijn werk. Ik ben vrijpostiger dan ik de hele reis geweest ben. De dubbelzinnige grapjes zijn niet van de lucht en met een twinkeling in zijn ogen kijkt mijn chef me dan aan. Ik probeer een glimp van zijn kruis op te vangen, om te zien of er misschien ook nog iets anders is dat reageert. Maar dat lukt me niet ongezien, hij volgt heel kort mijn blik naar de duidelijk zichtbare bobbel in zijn broek. Nu weet hij het zeker, besef ik. Hij weet wat er in mij omgaat. Op de één of andere manier maakt dat me rustig. Vanavond gaat het gebeuren!

In het hotel hebben we deze keer kamers naast elkaar gekregen. We staan in de lift en ik kijk hem zwijgend aan. Ik durf hem niet aan te raken, maar van binnen sta ik in brand. We spreken weer een tijd voor het ontbijt af. Hij verdwijnt in zijn kamer naast mij. Nee, dit kan niet, het mag niet wéér fout gaan! Maar onherroepelijk stappen we ieder onze eigen kamer binnen. Of toch niet helemaal onherroepelijk, zo blijkt …

Enkele minuten erna klinkt een zachte klop op de deur. Ik kijk door het gluurgaatje en zie mijn chef staan. Dan wordt het me allemaal te veel. Ik doe de deur open en pak hem beet bij zijn stropdas. Voor ik weet wat er gebeurt, staan we in mijn kamer heftig te tongen. “Eindelijk!”, gromt mijn baas tussen de zoenen door. Ik trek hem mee naar het grote tweepersoonsbed en duw hem op zijn rug. Hij pakt me beet bij mijn kont en trekt me op hem. Nu kan ik eindelijk die heerlijke bobbel voelen tussen mijn benen! Ik beweeg mijn heupen wild op en neer en trek zijn stropdas los.

Hij pakt mijn borst beet en frummelt met zijn andere hand aan de knopen van mijn bloesje. Dat gaat veel te langzaam! Ik knoop het bloesje los en gooi het van me af. Hij doet hetzelfde met zijn overhemd. Ik geef met een zacht gebaar aan dat hij zijn stropdas aan moet houden. Want wat ziet hij er ontzettend lekker uit met zijn stropdas op zijn naakte borst! Behendig heeft hij mijn BH losgemaakt en ik druk mijn ontblote bovenlijf tegen zijn behaarde borst. Mmm, zo lekker, die warmte van onze lijven zo direct met elkaar in contact!

Terwijl hij me in mijn nek zoent, maakt mijn chef de knoop van mijn broek los. Ik stroop de broek af en help hem vervolgens uit de zijne. Hij reikt naar mijn borst met zijn hoofd en terwijl zijn lippen zich om mijn tepel klemmen, steekt hij zijn hand in mijn slipje. Zijn vingers vinden spoedig mijn klitje tussen de natte lipjes en er schieten hete golven van genot door me heen. Alsof dat nog niet genoeg is, dalen zijn lippen af naar mijn slipje. Hij trekt het weg en steekt behendig zijn tong in mijn kutje, terwijl zijn duim mijn klit masseert. Terwijl hij mijn kutje zo bewerkt, voel ik het bekende smeltende gevoel zich uitbreiden door mijn onderlijf. Met een kreet kom ik klaar!

Terwijl ik nog na lig te hijgen, pakt hij iets uit zijn de zak van zijn broek die op de grond ligt. Een condoom. Hij doet het aan zijn stijve pik en begint me weer te zoenen. Direct voel ik mijn kutje weer warm worden. Ik ben snel klaar voor de volgende stap! Mijn chef gaat op me liggen en wrijft met zijn eikel over mijn klit. Als zijn pik de ingang van mijn kutje vindt, kijken we elkaar botergeil aan. We kunnen een zucht van genot niet onderdrukken (en waarom zouden we ook?), als hij binnendringt in mijn natte grotje.

In het begin langzaam, maar steeds sneller beweegt hij in me. Ik beweeg mijn heupen ritmisch mee en raak helemaal van de wereld af. Hier zijn alleen nog wij, één met elkaar. Terwijl hij steeds in en uit me beweegt, voel ik de zijdezachte aanraking van de stof van zijn stropdas op mijn borst. Steeds sneller beweegt hij en ik trek hem steeds gretig zo diep mogelijk in me. Hij beweegt nu heel snel en hijgt in mijn oor dat ie gaat komen. Dan voel ik zijn pik kloppen, terwijl hij met zijn hand mijn kont hard omklemt en hij kreunend zijn zaad in me spuit. Dat is zo’n ontzettend geil gevoel, dat ik ook weer over de grens ga en zijn naam schreeuwend, kom ik voor een tweede keer klaar. Wat een gevoel, zo mogelijk nóg intenser dan het eerste orgasme!

Uitgeput rolt mijn chef van me af. Ik zoen hem teder en zeg hoe blij ik ben dat hij de stap heeft genomen en naar me toekwam eerder die avond. Maar hij wimpelt dat af. Alle eer gaat naar mij, vind ie. Hij had gedacht dat het bij fantasieën zou blijven en was alleen naar me toegekomen, omdat ik per ongeluk enkele vergaderingsaantekeningen van hem in mijn tas had gestopt. Die had hij nog even door willen nemen voor de volgende dag. “Geloof je dat zelf”, vraag ik hem. “Nee, eigenlijk niet”, glimlachte hij en knipoogt naar me. “Maar, back to business … morgen hoeven we pas om 11 uur op het vliegveld te staan!”, zei hij. Lachend zoen ik hem op zijn mond en trek hem tegen me aan ….

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *