— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Vervulling

Geirriteerd, dat was het goede woord. Dit was nu al de zoveelste keer dat de deurbel ging. Het zat me vandaag ook niet mee, ik moest nu toch echt dat tentamen leren! Ik besloot om de deur niet open te doen, als het belangrijk was, kwamen ze een ander keertje wel terug.

Weer ging de deurbel. Ik stopte mijn vingers in mijn oren en concentreerde mij op mijn boek. Maar zelfs dat kon niet verhinderen dat ik weer de bel hoorde gaan. Zuchtend stond ik op, misschien was het echt belangrijk. Snel trok ik een truitje aan, ik kon natuurlijk niet de deur open doen in niet veel meer dan een slipje!

Ik zwaaide de deur open en daar stond ze, de vrouw die ik net een paar weken geleden had leren kennen bij het uitgaan. Het was die avond erg gezellig geweest en toen ik op het punt stond naar huis te gaan, had ik haar mijn adres gegeven. “Kom maar een keertje langs”, had ik gezegd, en daar hield ze me nu dus aan. Ze zag er geweldig uit met haar lange blonde haar, haar volle figuur en zachte, volle borsten. Even was ik stil van verbazing, ik had niet verwacht dat ze daadwerkelijk langs zou komen.

“Kom binnen”, zei ik en ze stapte de gang in. “Leuk huis”, zei ze, en keek me aan. “Wil je me misschien rondleiden?” Ze had een rare blik in haar ogen. Eerst liet ik haar de woonkamer zien en toen de rest van het huis. In de slaapkamer liet ze zich op het bed vallen. “Lekker, een hard matras”, zei ze. Ik liep naar de woonkamer en vroeg wat ze wilde drinken. “Doe maar een sapje” zei ze. Nadat ik het drinken had ingeschonken ploften we neer op de bank. Ik vond het toch wel gezellig dat ze gekomen was.

Terwijl we gezellig kletsen viel het me op dat ze me zo eigenaardig bleef aankijken. “Wat is er?”, vroeg ik. “Niets”, zei ze. Omdat ik er verder niet bij stil wilde staan, begon ik over iets anders. Ze onderbrak me. “Wil je niet weten waarom ik langsgekomen ben?” Natuurlijk wilde ik dat en toen ze vertelde dat ze me graag weer wilde zien omdat ze het gevoel had dat het wel klikte tussen ons, besefte ik met een schok dat ze het niet over een vriendschappelijke relatie had. Ik voelde dat mijn kutje op slag nat werd, als een automatische reactie. Even wist ik niets te zeggen en keek haar alleen maar aan.

Ik kon mijn ogen niet geloven toen ze langzaam haar benen uit elkaar deed en ik kon zien dat ze geen slipje aanhad. Ik likte mijn lippen en kon me niet langer bedwingen. Langzaam strekte ik mijn hand uit en liet die onder haar rokje glijden. Haar dijen waren warm en zacht en toen ik hoger kwam, voelde ik het vocht op mijn vingers. Langzaam liet ik een vinger bij haar naar binnen glijden, zonder waarschuwing… Ze kreunde zachtjes, smeekte me om door te gaan. Maar dat deed ik niet. Ik vond het ongelooflijk dat ik het nu eindelijk met een vrouw zou doen en verwachtte dus ook van haar dat ze mij zou verwennen. Ik pakte haar hand en duwde die tussen mijn benen. Ruw begon ze met haar vingers over mijn kutje te wrijven en zorgde voor de eerste orgasme van die dag.

Snel trok ik mijn truitje en slipje uit, en rukte haar bloesje open. Haar zachte en volle borsten hingen zwaar in haar bh. Ik kon mijn ogen er niet vanaf houden. Voorzichtig raakte ik haar aan en voelde dat haar tepels hard waren. Door dit te voelen werd ik nog natter dan ik al was en ik voelde dat het geil tussen mijn spleetje door liep. Ik ging voor haar op de grond zitten en duwde haar benen nog verder uit elkaar. Ik wilde haar proeven. Het natte geil van haar kutje glansde uitnodigend en ik stak mijn tong tussen haar lipjes. Ze smaakte erg goed, zo goed dat ik haar het liefst leeg zou willen likken. Ze kreunde hard en begon zichzelf met haar vingers te strelen. Ik duwde ze weg, want ik wilde ervoor zorgen dat ze klaarkwam!

Steeds sneller begon ik te likken, ze kronkelde en hijgde, kreunde zo hard dat ik dacht dat de buren het zouden horen. Ik likte haar klitje, haar lipjes, haar hele kutje, zoog het naar binnen totdat ze klaarkwam in een spetterend orgasme. En nog had ik er niet genoeg van om haar te likken. Zachtjes duwde ze mijn hoofd weg en duwde me achterover op de grond.

“Nu is het jouw beurt”, zei ze en begon aan mijn tepels te zuigen. Ik dacht dat ik gek werd, zo lekker deed ze het. Ik hield het niet meer uit, ik moest die lekkere tong van haar tussen mijn lipjes voelen, terwijl ze mijn klitje likte. “Alsjeblieft”, smeekte ik, terwijl ik mijn heupen omhoog stootte… “lik me!” Ze begon zachtjes te lachen en zakte naar beneden, tussen mijn benen. Haar tong was heerlijk, zo sterk en tegelijk zo zacht. Plagend likte ze eerst mijn lipjes, mijn kutje, voordat ze aan mijn klitje likte. Een vinger liet ze in mijn sterretje glijden en begon daarmee te stoten. Ik dacht dat ik gek werd! Haar tong over mijn klitje en haar vinger in mijn sterretje, het was te veel. Schreeuwend kwam ik klaar.

Toen ik bijgekomen was, keek ze me lachend aan. “Ik heb nog een verrassing voor je”, zei ze en pakte haar tas. Toen ze hem opendeed, bleek er een dildo in te zitten. “Vind je dat lekker?”, vroeg ze aan mij, terwijl ze hem plagend over mijn buik liet gaan. Ik keek haar ondeugend aan, pakte de dildo uit haar handen en liet hem langzaam bij mij naar binnen glijden. Opgewonden keek ze toe en gleed met haar handen tussen haar benen. Het was heel opwindend om mezelf te neuken terwijl ze toekeek.

Terwijl ik mezelf langzaam aan het verwennen was, werkte zij zichzelf naar een hoogtepunt toe. Ze kreunde en zei dat ze zo geil was. Ik haalde de dildo uit mijn kutje en sloeg hem tegen haar kontje aan. Automatisch spreidde ze haar benen en ik begreep dat ze hem in haar kontje wilde. Het idee dat de dildo, die nat was van mijn kutsappen in haar sterretje zou glijden, wond me mateloos op.

Om er goed bij te kunnen, ging ik met mijn kutje boven haar gezicht zitten, zodat ik, als ik vooroverboog, bij haar kontje en kutje kon komen. Langzaam liet ik de dildo in haar sterretje glijden. Ze kreunde van genot en likte mijn kutje als een bezetene. Dat was te veel voor me. Terwijl ik haar met de dildo in haar kontje neukte, likte ze mij naar een fantastisch hoogtepunt. En terwijl ik toekeek hoe haar vingers haar klit ongenadig geselden, kwamen we tegelijkertijd klaar.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *