— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Kort Italiaans

Je hoort vaak van die verhalen van sex op het werk maar ik had daar, jammer genoeg, geen ervaring mee. Tot ik, gedwongen door zwangerschap van mijn secretaresse, genoodzaakt was om zo snel mogelijk voor vervanging te zorgen. Advertentie in de krant gezet, veel reacties en daarom een ellenlange sollicitatieprocedure. Mij voorkeur ging uit naar een vrouw maar uiteindelijk bleek het juist een man te zijn die de beste referenties had.

Leuke jongen, met de nadruk op jongen, ik 34 en hij 23. Hij ging mee naar vergaderingen om te notuleren, regelde mijn lunchafspraken, beheerde mijn agenda en zorgde zelfs voor de cadeau’s voor verjaardagen die ik anders zou vergeten. Hij regelde mijn leven zo ongeveer en ik vond dat meer dan prettig. Ik nam hem uiteindelijk in vaste dienst.

Mijn bedrijf werd steeds groter en hij merkte dat ik slechter ging slapen en bijna constant op kantoor was uit angst om de controle over mijn bedrijf te verliezen. Tijdens een overname was ik zo gespannen dat ik niets anders kon dan werken, werken en nog meer werken. Van een sociaal leven was geen sprake meer. Ik zat op vrijdagavond om 11 uur nog fanatiek de cijfers te bestuderen toen hij binnenkwam. Hij deed de deur achter zich dicht, op slot zelfs bleek achteraf. Hij had eten bij zich en maakte van mijn bureau een romantisch tafeltje in een Italiaans restaurant, rood geruit tafelkleed, kaarsen, fles rode wijn. Maar in plaats van tegenover me te gaan zitten kwam hij naast me zitten. Hij legde zijn ene hand op mijn knie en met zijn andere hand ging hij me hapjes voeren. Als ik aangaf dat het lekker was schoof de hand op mijn knie richting mijn slipje waardoor ik al snel alles lekker vond om die hand maar zo snel mogelijk in mijn slipje te krijgen. Op mijn vraag of hij zelf niets wilde eten kreeg ik als antwoord dat orale bevrediging niet lang op zich zou laten wachten.

Wat daarna gebeurde zou je eigenlijk moeten voelen. Ik voelde me de lekkerste lekkernij, het vier sterren chef de cuisine hapje. Hij had me lekker vochtig gevingerd, mijn slipje uitgetrokken en nam een slokje wijn, waarna hij tussen mijn benen verder ging dineren. Ik voelde zijn tong strelend over mijn schaamlippen, zijn mond zuigend op mijn kut, zijn tong die af en toe binnendrong, zijn lippen die mijn klit beroerden en me uiteindelijk tot het hoogste hoogtepunt van alle orgasmes wisten te brengen. Op het moment dat alle spieren in mijn kut zich samentrokken van genot voelde ik zijn pik mijn kut binnendringen. Hij duwde een keer, hard en diep en ik voelde hem klaarkomen in me. Hij kuste me, legde me op de bank en heeft me gestreeld tot ik in slaap viel.

’s Ochtends werd ik wakker met dat allesoverheersende, ontspannende gevoel dat je hebt na geweldige sex, mijn kantoor rook ernaar.

Een beetje loom ben ik naar mijn bureau gelopen om de restanten van ons etentje op te ruimen. Op mijn toetsenbord lag een brief, zijn ontslagbrief, een Post-it erop geplakt met daarop enkel een

X.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *