— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Op doktersrecept

Na de machtige spaghetti carbonara, zitten ze samen uit te buiken op de bank. “Ik ben in therapie,” begint Amber twijfelachtig. De blonde krul die voor haar gezicht hangt, strijkt ze achter haar oor. “Waarvoor?” reageert Barbara, duidelijk van haar stuk gebracht.
Amber glimlacht ten teken dat het allemaal niet zo vreselijk serieus is. “Ja.. waarom? Omdat ik nogal met mezelf in de knoop zat. Er waren veel dingen gebeurd en ik had behoefte aan begeleiding”. Ze pauzeert even terwijl ze de mok dampende koffie naar haar opvallend volle lippen brengt.

“Het hoe en waarom is niet zo interessant. Wat ik je wilde vertellen is, dat ik na een paar sessies, merkte ik dat ik uitzag naar mijn volgende sessie. Wat ik de eerste twee keer vervelend vond, werd een wekelijkse ontmoeting waar ik naar toeleefde.
Tijdens de sessies kwamen mijn seksuele relaties met mannen nogal eens ter sprake. Het type man waar je je tot aangetrokken voelt zegt nogal wat over jezelf. Vind je niet?”

Even zoekt ze bevestiging in de blauwgrijze ogen Barbara. “In het begin vond ik het nogal ongemakkelijk om hier met een man over te praten, maar de manier waarop mijn therapeut op mijn anekdotes reageerde, of beter gezegd, nauwelijks reageerde, stelde me al snel op mijn gemak. Hij was niet zo makkelijk te shockeren.

Om een lang verhaal kort te maken, na een aantal weken moest ik toegeven dat ik me nogal aangetrokken voelde tot mijn therapeut. Geen ongewoon verschijnsel. En,” Amber grinnikt als een ondeugend schoolmeisje, “ik begon er eigenlijk wel plezier in te krijgen om hem mijn seksuele escapades te vertellen. Ik denk dat ik hem van zijn stuk af wilde brengen.

Zoals een gedegen therapeut behoort, had hij me feilloos in de gaten. Zonder ook maar een spier te vertrekken hoorde hij mijn verhalen aan en stelde soms vragen die mij van mijn stuk brachten in plaats van andersom.

Telkens droop ik na negentig minuten weer af zonder hem zelfs maar te hebben kunnen verbazen. De verhalen werden gedurfder, de kleding uitdagender. Ik gooide alles in de strijd, eerlijk waar. Korte rokjes zonder slipjes. Zogenaamd per ongeluk een knoopje teveel los. Ik kwam zelfs zo ver dat ik mezelf min of meer betastte tijdens de sessie. Ik lag nog net niet te masturberen op de bank! Maar niets, helemaal niets! Hij was van steen.

Na een paar maanden moest ik natuurlijk inzien dat ik mezelf niet bepaald aan het helpen was door zo met mijn therapie om te gaan. Dus besloot ik in een helder moment dat ik afstand moest nemen van mijn huidige therapeut en wellicht maar een vrouwelijke therapeute moest gaan zoeken. Op een herfstdag ging ik dus naar mijn wekelijkse afspraak met het voornemen dit te melden. Ik had de strijd opgegeven.

Met mijn ogen op het kleurige tapijt gericht, nam ik plaats op de bank en vouwde vroom mijn handen in mijn schoot. Hij had al plaatsgenomen in zijn grote fauteuil en ik voelde zijn ogen afwachtend op me rusten.

Ik beet op mijn onderlip. Zonder hem aan te durven kijken, zei ik wat ik hem kwam zeggen: “Dit is de laatste keer dat ik kom. Je bent een prima therapeut, maar, ehm.. ik heb besloten een andere te zoeken, een vrouwelijke”. Met een verlegen glimlachje keek ik hem vluchtig aan. “Ik ben nogal hardleers geloof ik, en wellicht dat een vrouwelijke therapeute, ehm, ja dat ik me dan, ehm, niet zo aanstel”.

Er kon een glimlachje bij hem af. “Als dat is wat je wilt.” Ik keek spijtig naar het raam en knikte uiteindelijk. De paar seconden dat we zwijgend tegenover elkaar in de kamer zaten, leken een eeuwigheid te duren. “Nou dat kwam ik je eigenlijk vertellen,” zei ik uiteindelijk en stond op. Terwijl ik mijn rokje recht streek, vermande ik mezelf en zei “Dan ga ik maar”.
Ik had eindelijk de moed verzameld om hem in de ogen te kijken en richtte mijn hoofd op.

Op het moment dat ik besefte dat hij er niet meer zat, voelde ik van achteren zijn warme handen op mijn heupen. Ik had niet de kans om om te kijken. De handen gleden over mijn buik tot zijn armen mijn middel omvatten. Zijn diepe stem fluisterde traag en hees naast mijn oor: “Je hebt nog zeker vijf kwartier”. Mijn hartslag en mijn ademhaling gingen zo snel dat ik niets kon uitbrengen. “Jij wilt gaan, zeg je, maar ik denk dat je dat opnieuw moet formuleren”. Adrenaline gierde door mijn aderen. Mijn mond opende maar er kwam geen geluid uit en hij ging verder: “Wat jíj wilt, is dat ik je stevig neem. En misschien moest ik dat maar ’s doen!”

De manier waarop hij dit in mijn oor fluisterde, zijn ademhaling ook duidelijk versneld, was dreigend en enorm opwindend. Na het uitspreken van die woorden verdween één van zijn handen onder mijn rok en drukte stevig tegen mijn venusheuvel en hete schaamlippen.

Ik voelde mijn clitoris hard kloppen tegen de palm van zijn hand. De andere hand vergreep zich gretig aan mijn borst, de tepel al hard vóór zijn aanraking.
De tot dan toe ingehouden adem ontsnapte mijn keel in de vorm van een diepe kreun.
“Deze keer maar wel een slipje aangetrokken Amber?” hijgde hij. Zijn hand verdween erin, de middelvinger verdween tussen mijn gezwollen schaamlippen “Vvolgens mij was je al nat voordat je hier binnenkwam. Sterker nog: volgens mij ben je altíjd nat”.

In zijn greep draaide hij me met mijn gezicht naar de bank. Door zijn gewicht te gebruiken, dwong hij mij op mijn knieën op de bank. Een hand op mijn schouder, de andere om mijn heup geklemd trok hij me naar zich toe, nu zelf op zijn knieën achter mij.
De hand die mijn heup losliet, tilde nu mijn rok op om vervolgens mijn slipje omlaag te trekken. Zijn vingers gleden nogmaals langs mijn natte spleetje. Het topje van zijn middelvinger streelt mijn knopje, draait een klein rondje rond mijn gaatje voor hij er in verdween. “Oh ja, neuk me,” kreunde ik inmiddels. Ik hoor hem zijn broek losmaken:
“Dat is precies wat ik van plan was”.

Als ik zijn gladde, hete eikel voel glijden langs mijn vochtige lippen, kreun ik het uit. De spanning is bij mij al zo lang opgebouwd dat ik al klaar kom op het moment dat hij zich, niet zachtzinnig, bij mij binnendringt. Terwijl mijn spieren zich spastisch samentrekken, neemt hij me in een langzaam, opzwepend ritme. Ik voel waar straks de rode afdrukken van zijn vingers op mijn heupen zullen staan. Met geweld slaat zijn bekken keer op keer tegen mijn billen, steeds sneller, steeds harder.

“Hmm.. Je bent heerlijk,” kreunt hij en terwijl ik me met alle macht afzet tegen de leuning van de bank om zijn stevige stoten te weerstaan, voel ik hoe een nieuwe climax zich in kleine golfjes aandient. Ik ben er niet zeker van of dit een tweede orgasme is, of dat het eerste opnieuw wordt aangezwengeld.

Zijn hand vindt voorlangs mijn kloppende clitoris, twee vingers dringen zich tussen het natte spleetje en masseren het kleine knopje. Mijn vaginale spieren omklemmen ongecontroleerd zijn keiharde erectie wanneer de golf van mijn orgasme breekt en me opnieuw overspoelt.

Het krachtig samentrekken van mijn spieren, laat zijn lid niet onberoerd en uit het gegrom achter mij versta ik: “Oooooh, oooh. Ik kom, ik kom!” In versneld ritme haalt hij nog een paar keer flink uit, zijn warme vocht daarbij diep in mij achterlatend.

Wanneer onze schokkende bewegingen zijn weggeëbd, komt hij overeind. Vanuit de doos op de salontafel haalt hij enkele tissues en overhandigt mij deze. Rozig kijk ik naar hem op, dankbaar, verzadigd. In één woord “genomen”. Zijn lippen krullen aan één zijde omhoog en creëren een sexy lachje op zijn toch al aantrekkelijke gezicht. Tussen duim en wijsvinger neemt hij mijn kin, richt mijn gezicht naar zich op en drukt zijn lippen op de mijne. “Je bent lekker”. Weer dat lachje.

Hij loopt naar het toilet en ik hoor de kraan lopen. Wanneer hij terugkomt, heeft hij zich van zijn kleren ontdaan, hangt deze over de bank en gaat weer in zijn fauteuil zitten.
Enigszins verbaasd kijk ik hem aan, iets waar hij op antwoordt met: “Je tijd zit er nog lang niet op”. Hij spreidt zijn benen een beetje en gebaart mij op het plekje tussen zijn voeten.

Dit had ik toevallig in mijn fantasieën al meerdere malen voor me gezien en uitgespeeld. Helemaal klaar voor deze rol, kniel ik voor hem neer en omsluit zijn lid en scrotum met twee handen. Ik kijk nog even met een vaag glimlachje naar hem op voor mijn tong aan het voorspel begint. Tergend langzaam lik ik zijn mannelijkheid, voor ik uiteindelijk zijn eikel tussen mijn lippen neem. In de warmte van mijn mond neemt het tedere vlees al snel weer substantiëlere vormen aan. Binnen de kortste keren heeft hij een hernieuwde erectie die zijn recentelijk klaarkomen niet kan verraden.

Zijn vingers woelen door mijn blonde krullen wanneer hij, met twee handen op mijn hoofd, voorzichtig het ritme bepaalt waarmee zijn harde lid in mijn zuigende mond verdwijnt. Mijn ene hand kneedt zijn ballen, terwijl de andere de basis van zijn machtig instrument omklemt.

Zijn ademhaling wordt zwaarder naarmate het ritme wordt opgevoerd. “Hhmm, jaaaa, hhmm, ooohh,” hoor ik regelmatig, waarna ik met één oog opkijk.
Hem te zien genieten, met zijn hoofd achterover, zijn ogen gesloten en zijn mond geopend, is ronduit geil. Precies zoals ik me dat had voorgesteld in mijn dagdromen.

Zijn opwinding is groot als zijn handen mijn hoofd aan weerszijden omklemmen. “Kom op me zitten,” hijgt hij. Met een zelfvoldane blik kijkt hij toe hoe ik voor hem ga staan en me uitkleed, hem daarbij ondeugend aankijkend. Truitje, rokje, beha en slipje liggen al snel op de grond. Alleen mijn zwarte schoenen, met hak en enkelbandje, houd ik aan.

Naast hem in de fauteuil is aan weerszijden nog ruimte zat voor mijn benen. Eén knie plaats ik naast hem. Het kost zijn fier opgerichte vriendje weinig moeite om de weg te vinden. Langzaam laat ik me over hem heen zakken, diep kreunend als hij me helemaal opvult. Zijn stevige handen omvatten mijn borsten en brengen de harde tepels om de beurt naar zijn mond.

“Hmmm, jaaa, hhmm, jaaa, goedzo!” kreunt hij als ik me op en neer begin te bewegen. Met mijn hoofd in mijn nek en bijtend op mijn onderlip, berijd ik hem alsof het de laatste dag op aarde is. Mijn borsten vrolijk dansend ter hoogte zijn gezicht.

Wanneer zijn ontlading voelbaar nadert, houdt hij mij stevig bij mijn heupen beet. Daarbij gulzig mijn lichaam over zijn lid sturend. Ik maak twee vingers nat en breng ze naar mijn knopje. De welkome aanraking brengt mij al snel weer in euforische staten. Ik kijk hem doordringend aan als ik bijna hopeloos hijg: “Ik kom, ik kom!”

Met enorme kracht trekt hij mijn bekken over zich heen, zelf in tegengestelde beweging stotend. Mijn spieren pompen tegelijkertijd het vocht uit hem. “Ohh.. God.. oooh .. Gooooood.. ” steunt hij, terwijl ik voel hoe zijn zaad zich schoksgewijs aandient.

Hier en daar trekt een spier zich nog ongecontroleerd samen. Dankbaar druk ik mijn lippen op de zijne, het begin van een lange, innige tongzoen. Terwijl onze tongen elkaar strelen, komen onze lichamen weer tot bedaren. Ik ben degene die hem de tissues aanreikt deze keer.

Wanneer wij ons weer hebben aangekleed en ik klaar ben om te gaan, pakt hij zijn agenda. “Ik denk dat we op de goede weg zijn. Het lijkt me niet verstandig om de behandeling nu af te breken. Volgende week, zelfde dag, zelfde tijd?”

Barbara zit sprakeloos te luisteren. Wanneer ze merkt dat het verhaal van Amber tot een einde is gekomen, fluistert ze uiteindelijk: “En toen?”
“En toen? Nou, dat was zes weken geleden. Sindsdien gaan de wekelijkse sessies gewoon door”.
“Je bedoelt,” stamelt Barbara met grote ogen. “Ja,” antwoordt Amber “Ik bedoel…” Ze knikt ondubbelzinnig. “Na donderdagavond kan ik twee dagen niet lopen en de therapie slaat erg goed aan!” voegt ze er lachend aan toe. Barbara’s mond valt open “Jeetje!”

“Dus,” grapt Amber. “Nog een goeie therapeut nodig?”

Beoordeel dit verhaal

Eén Reactie

  1. Gea 04 nov 2017

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *