— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Lol in luttele seconden

Tegelijk treden we het kantoorgebouw binnen en lopen al babbelend naar de lift. We zijn op weg naar een vergadering op de vierde verdieping. Regelmatig werken we samen. Tijdens vergaderingen stellen we ons zo op aan de vergadertafel dat we oogcontact hebben of elkaar af en toe onopvallend kunnen aanraken. Er is verder niemand in de hal. Onder zijn arm een stapel A4tjes en een agenda. Over mijn schouder een tas met de nodige papieren. We wachten tot de lift genaderd is. Op de een of andere manier voel ik tussen ons een spanning, zo vlak voor de liftdeuren. Het is een lekkere spanning, een geile opwinding die in de lucht hangt. We glimlachen even naar elkaar alsof we beiden hetzelfde denken.

De deuren openen zich; niemand anders is in de lift. Hij laat me voorgaan. Ik voel zijn ogen. Terwijl ik me omdraai, zie ik de liftdeuren al dichtschuiven. Hij drukt op knopje acht. In de luttele seconden dat de lift langzaam omhoog kruipt, zijn we even van de totale vergaderwereld afgesloten. Ik adem zwaar. Hij slaat een arm om me heen en begint me intens te zoenen. Ik voel me plat geduwd tegen de spiegelwand en beantwoord zijn zoen heet en onstuimig. We kreunen zachtjes en ik hoor zijn agenda en papieren op de grond ploffen. Mijn schoudertas glijdt van mijn arm af. Hij pakt me stevig beet en zoekt met zijn hand onder mijn jas. Zijn warme hand omvat mijn ronde borst die nu tevoorschijn komt. Vakkundig tongt hij mijn hard geworden tepels. Mijn vingers strelen de zachte stof rond zijn billen. Ik voel de zwelling tegen mijn onderlijf. “Laat me je voelen”, fluistert hij. Zijn vingers zakken naar onderen en behendig schuift hij met een snelle beweging mijn broekje in.

“Ping” doet het belletje op de achtste verdieping. De liftdeuren gaan open. Met half dichtgeknepen ogen werp ik over zijn schouder een blik door de ramen over de grote stad. Ik zie niemand staan. Even later gaan de deuren weer dicht en zet de lift zich weer in beweging. Naar beneden. We grinniken. Wat een stiekeme lol in enkele seconden! Als hij zijn vingers over mijn klit laat gaan, kom ik klaar. Net op tijd.
“Ping”doet het liftbelletje op de vierde verdieping. De deuren schuiven open. We fatsoeneren ons en wandelen de lift uit richting vergaderzaal.
“Goedemiddag”, begroeten we de aanwezigen. Terwijl we naast elkaar plaatsnemen, valt er ongemerkt een knoopje naast mijn stoel…

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *