— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Een avond vol overgave

Nadat de kindjes sliepen, had ze een lange hete douche genomen.
Bij de gedachte dat haar echtgenoot straks na twee weken zakenreis eindelijk terug bij haar in bed zou liggen, waren haar lustgevoelens meer dan opgelaaid en had ze zich tijdens het douchen lekker gevingerd.

Daarna had ze een mooi nieuw setje lingerie aangetrokken waarmee ze zichzelf tijdens zijn afwezigheid had getrakteerd met daarover haar lang zwart kleed.
Ze had zich zorgvuldig opgemaakt en bekeek zichzelf nu in de spiegel. Ze was best tevreden met het resultaat.

In de koelkast stond er reeds een fles witte wijn te koelen en in de salon brandden wel tientallen kaarsen. Ze zette zich in de zetel met een boek en genoot van de rust.
Haar boek lezen bracht haar echter geen rust; het was een redelijk erotisch verhaal en tijdens het lezen voelde ze zich weer meer en meer opgewondener geraken. Haar kutje werd weer nat en mocht haar echtgenoot niet net thuisgekomen zijn, ze had zichzelf waarschijnlijk weer tot een orgasme gevingerd.

Bij het horen van de voordeur, stond ze op en legde haar boek veilig weg. Hij deed de deur open en een paar tellen later kusten ze elkaar hartstochtelijk.
Samen belandden ze in de zetel en zachtjes gleed zijn hand onder haar kleed, recht naar haar al kletsnatte kutje.
“Ik zie dat je er al helemaal zin in had,” fluisterde hij haar zachtjes toe.
Hij gebood haar voor zich te gaan staan en zich uit te kleden. Ze had er wel zin in en liet zachtjes haar kleed van haar schouders vallen.
Wat overbleef was haar nieuwe pikante setje met bijhorende jarretelhouder en zwarte kousen.

“Aha, mevrouw heeft zichzelf verwend terwijl haar echtgenoot zich bijna doodwerkte,” zei hij op luidde toon. “Ik had nog wel speciaal een cadeautje voor je gekocht, maar ga je dat enkel geven als je braaf bent.” Ze schrok wel wat van zijn ‘gespeelde’ boze stem, maar plaatste zich met veel plezier dadelijk in haar rol van onderdanige.
Hij beval haar, zich te ontdoen van bh en slip. Ze voelde haar kutje nog natter worden en terwijl hij achter haar was komen staan, hoopte ze vurig op zijn aanrakingen. Voorlopig kwam daar echter niets van in huis, want ineens voelde ze een doek voor haar ogen die achteraan hard aangetrokken werd. Ze huiverde van opwinding en nog even later werden ook haar armen samengenomen en haar handen op haar rug geboeid.

Het besef dat ze totaal aan hem overgeleverd werd, wond haar uitermate op en ook al hadden ze zo’n spelletjes nog nooit gedaan, het beviel haar ten zeerste.

Nu moest ze haar benen verder uit elkaar zetten; eerst voelde ze zijn vingers diep in haar kut en na een kleine pauze zijn tong die haar speels likte. Ze wist dat ze zich nu spoedig zou verliezen in een orgasme nu de tintelingen in haar kut bijna ondraaglijk werden.

Plots was zijn tong weg. Ze fluisterde hees verder te doen maar voelde daarentegen twee handen op haar schouders die haar in knielpositie duwden. Hij vertelde haar dat klaarkomen er voor haar nog lang niet inzat en duwde zijn bikkelharde lul in haar mond. Met gretigheid begon ze hem af te zuigen en het duurde niet lang voor ze zijn zaad proefde.
Ze was enigszins een beetje teleurgesteld dat hij niet in haar kutje gekomen was, maar hoopte nu nog vuriger om haar brandende kut te stillen met een hemels orgasme.

Ze werd weer rechtgetrokken en haar bovenlichaam werd over de livingtafel gelegd. Ze lag nu met haar borsten en gezicht tegen de tafel aangedrukt terwijl haar benen weer gespreid werden. Het helemaal niet weten wat hij met haar van plan was, wond haar verschrikkelijk op.

Tegelijkertijd werd haar kut en anus binnengedrongen met iets koel en dik. Achteraan rok het haar zelfs wat open en het gevoel van totale onderdanigheid vond ze zowel beangstigend als opwindend.

Ze wist niet hoe lang ze al zo stond. In de living was alles doodstil zodat ze ook niet wist waar haar man zich bevond. Het ding achteraan dreigde er stilaan uit te floepen en ze begon stilaan de voortekenen van kramp te krijgen in deze positie. Ze wist niet of het haar toegestaan was om hem te vragen haar van positie te veranderen, maar waagde het er toch maar op.

Na twee keer vragen stond hij plots bij haar. Ze voelde een harde klap op haar billen. “Ik heb je toch niet gezegd dat jij te beslissen had wat in of uit jou mag,” siste hij boos. “Ik beslis wat jij wel of niet doet en ik wens dat je mijn bevelen opvolgt zonder tegenstribbelen en zonder opmerkingen,” en weer kwam er een harde klap op haar billen.

Hij liet haar in dezelfde houding staan en spreidde haar benen nog iets verder zodat elk been aan een tafelpoot stond. Daarna maakte hij haar benen ook vast aan die tafelpoten. Haar achterste werd daardoor hoogop geduwd. Ze begon te vermoeden wat hij met haar van plan was en haar hoop kwam ook uit. Ze hoorde zijn broek openritsen en voelde zijn lul tegen haar kleinste gaatje duwen. Ze kreunde bij het naarbinnen dringen en deed haar best het volledig naar zijn zin te maken. Algauw versnelde hij zijn ritme en op het moment dat hij zich terugtrok voelde ze warm sperma op haar rug neerkomen.

Hij maakte haar benen los en zette haar nogal bruusk rechtop.
Hij speelde zijn rol voortreffelijk wat haar opwinding nog groter maakte en ervoor zorgde dat ze haar rol ook glansrijk wou spelen.
Hij troonde haar mee naar boven, nog steeds met een omvangrijk ding in haar kutje. Ze moest haar spieren halstarrig spannen om het niet te verliezen en kwam met moeite de trap op.

Haar handen werden losgemaakt en voor ze er erg in had lag ze op haar rug op bed. Nu werden zowel handen als voeten aan de uiteinden van het bed strak vastgemaakt. Het gevoel volledig open en bloot te liggen deed haar sidderen. Ineens kneep hij hard in haar tepels waarbij haar een gilletje ontsnapte. Hij lachte en gooide het over een andere boeg. Ineens voelde ze, beginnend bij haar voetzolen en zo verder haar lichaam verkennend een zacht maar kietelend gevoel.

Ze was er bijna zeker van dat het een pluim was die haar deed kronkelen en haar nog meer ophitste. “Nu mag je me smeken,” fluisterde hij in haar oor. Ze smeekte uit alle macht haar te laten klaarkomen. Hij speelde nog even met de pluim en vingerde haar daarna tot ze over de rand ging van haar eigen zinnen en zichzelf verloor in een hemels orgasme.

Toen ze uitgeteld lag na te genieten maakte hij alle knopen los, deed haar blinddoek af en nam haar teder in zijn armen.
Ze wou hem vertellen hoe leuk ze alles wel gevonden had, maar blijkbaar kende hij haar beter dan dat. Op het uiteinde van het bed lag haar cadeautje: een zwartlederen SM-pakketje.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *