— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Dienstverlening

Vrijdag 19.18 uur
Met een nerveuze zucht stap ik uit de lift. Moet ik dit nu echt wel doen? Durf ik het wel? Het is de zoveelste keer dat ik me dat afvraag sinds gistermiddag…
“Dayenne, doe dit alsjeblieft voor me. Ik weet zeker dat je het naar je zin zult hebben. Hij is absoluut jouw type: donker, groot en breed. Hij kan heerlijk zoenen en neuken, precies de dingen die jij ook prettig vindt.” Smekend kijkt mijn vriendin me aan. “Als ik deze keer laat schieten, raak ik hem misschien kwijt.”
Charlie kijkt me aan zoals alleen zij dat kan. Sinds anderhalf jaar werkt ze als escort-girl. Ze is eigen baas, verdient veel geld en geniet oprecht van wat ze doet.
De man over wie ze het heeft is een vaste cliënt. Ze is erg van hem gecharmeerd en heeft regelmatig over hem verteld. Dit keer kan ze hem echter niet bedienen omdat ze een andere date heeft. Nu stelt ze mij voor het blok om hem dit weekend te voorzien.

“Hij heet Roberto, is goed verzorgd en heeft graag de touwtjes in handen.” Ik kijk haar aan en voel een kriebel van opwinding in mijn buik. Zij weet dat ik het opwindend vind om gedomineerd te worden. Waarom zou ik het niet doen? Het klinkt erg aantrekkelijk en tja, ik zou toch niets interessants gaan doen dit weekend.

“Oké, ik doe het”, geef ik me lachend gewonnen. “Maar je moet me wel goed voorbereiden”, kan ik nog net aanvullen voordat Charlie me om mijn nek vliegt. Enthousiast zoent ze me vol op mijn mond. “Oh, je bent geweldig! Ik wist wel dat ik op je kon rekenen!”

Nu sta ik dus op de gang in het hotel waar hij een suite heeft. Ik heb me keurig verzorgd; fris gedoucht en ALLE onderdelen glad geschoren. De voorbereidingen en de verwachting hebben me al redelijk opgewonden. Ik voel de bekende stroompjes in mijn onderbuik en mijn kutlipjes zijn al wat gezwollen. De enige instructie die ik heb gehad, is dat ik mijn zwarte pumps aan moet doen. Verder heb ik alleen zijn kamernummer gekregen. “Lekkere vriendin hoor”, mompel ik terwijl ik zenuwachtig mijn handen aan mijn linnen broek afveeg. Ik kijk de gang door. Aan het eind moet ik zijn. Ik loop er op af en haal diep adem terwijl ik maar meteen op de deur klop.

“Kom binnen, de deur is open”, zegt een diepe stem vanuit de kamer. Ik open voorzichtig de deur en stap de kamer binnen. Ik sta in een ruime woonkamer- suite. Ik doe de deur achter me dicht en loop wat verder de kamer in. Alleen een colbertje over een stoel en een half glas wijn op tafel, wijzen erop dat hier iemand verblijft. Verder zie ik niets en niemand.
“Hallo?”, zeg ik aarzelend terwijl ik verder loop en rondkijk.
“Ook hallo”, hoor ik naast me. Ik draai me om en zie een man in de deuropening van de badkamer. Blijkbaar heeft hij zich net wat opgefrist want zijn gezicht is nat. Hij is bezig zich af te drogen met een handdoek.
Charlie is nog bescheiden geweest met haar omschrijving! Deze Roberto is lekker! Donker en breed, maar daarnaast ook bijzonder sexy. Gekleed in een donkere broek en een licht poloshirt, waarvan alle knoopjes open staan. Ik krijg het nog wat warmer.

“Jij bent Dayenne en je bent hier voor mij”, zegt hij terwijl hij de handdoek weglegt en op me af komt. De manier waarop hij het zegt is stellig en absoluut geen vraag.
“Euhmm ja, dat klopt”, stamel ik enigszins van mijn stuk gebracht.
Vlak voor me blijft hij staan met zijn handen op zijn heupen en hij knikt. Met een neutraal gezicht laat hij zijn blik keurend over me heen gaan. Ik voel me ongemakkelijk zo op deze manier bekeken te worden. Hij neemt er zijn tijd voor. Hij laat zijn blik langer op mijn borsten rusten en ik voel mijn tepels strak worden. Als hij zover is kijkt hij me glimlachend aan.
“Ik denk wel dat wij het met elkaar kunnen vinden.”
Ik glimlach terug en haal weer gewoon adem. Ik voel me geprikkeld door de manier waarop hij met me omgaat: afstandelijk maar ook heel intiem, alsof hij over mij beslist. Het verwart me maar wint me ook op.
“In de slaapkamer heb ik wat kleding voor je klaargelegd. Kleed je maar vast om.” Terwijl hij dit zegt wijst hij naar een van de deuren. Ik kijk hem nog even aan en ga dan naar de slaapkamer.

Op het bed liggen een wit bloesje, een zwart rokje en een paar zwarte kousen, afgezet met een kanten bovenrand. That’s it?, vraag ik me af. Ik zie geen ondergoed. Ik haal mijn schouders op en trek mijn eigen kleren uit. Mijn string houd ik aan. Ik doe de kousen aan en dan het rokje. Dit is half wijd en komt maar net over mijn billen. De rand van de kousen blijft zichtbaar. Het bloesje is redelijk strak en voelt heerlijk zacht aan. Het heeft twee drukknoopjes en dient met een strik vlak onder mijn borsten dichtgeknoopt te worden. Nog wat onwennig in mijn nieuwe outfit stap ik in mijn pumps. Ik strijk met mijn handen langs mijn heupen; het voelt erg prettig aan. Ik vind het lekker om mijn eigen lichaam zo te voelen.

“Precies zoals het bedoeld is.”
Ik draai me verschrikt om. Roberto staat geleund in de deuropening naar me te kijken met zijn armen over elkaar.
“Kom hier”, zegt hij met een knik van zijn hoofd.
Gespannen loop ik naar hem toe. Vlak voor hem sta ik stil. Mijn handen friemelen nerveus aan mijn rokje. Hij legt een hand in mijn nek en trekt me naar zich toe. Zijn andere hand op mijn heup. Met zijn duim duwt hij mijn kin omhoog zodat ik hem moet aankijken.
“Je hebt toch niet te veel aan hè?”, vraagt hij. Zijn hand op mijn heup glijdt onder het rokje naar mijn billen en stopt bij mijn string. Zijn ene wenkbrauw gaat vragend omhoog.
“Uit”, is het enige wat hij zegt. Ik haal diep adem en krijgt het erg warm. Zijn blik houdt me vast, terwijl ik langzaam met twee handen mijn string uit doe. Ik schuif het stukje textiel met mijn voet aan de kant en met licht gespreide benen ga ik weer rechtop staan. Ik voel me naakt en kwetsbaar maar ook vreselijk opgewonden. Aan hem kan ik niet veel zien, alleen een ader aan de zijkant van zijn hals wijst erop dat er iets met hem gebeurt.

Hij strekt zijn arm naar me uit en draait me met mijn rug naar zich toe. Vervolgens zet hij me met mijn handen tegen de muur en trekt me tegen zijn borst. Zijn ene arm houdt hij om mijn middel, zijn andere hand glijdt in de opening van mijn bloesje. Hij duwt zijn gezicht in mijn nek.
“Hmm, heerlijk”, mompelt hij. “Ik hou van volle, ronde borsten met grote, dikke tepels.” Terwijl hij dit fluistert, kneedt hij mijn borst en rolt tegelijkertijd mijn tepel tussen zijn vingers. Mijn lichaam reageert met een schok. Mijn tepel wordt hard en mijn borst zwelt tegen zijn hand. Ritmisch knijpt hij in mijn tepel en wrijft erover met zijn duim. Ik kreun en leun zwaar tegen hem aan.

Hij drukt zich tegen mijn billen aan en ik voel dat hij hard is. Dit windt me nog meer op. Hete kriebels gaan door mijn buik, mijn kutje begint te kloppen en ik word nat. Zijn hand op mijn middel schuift naar beneden. Over mijn buik, langs mijn lies, onder mijn rokje tot aan mijn opening. Zonder enige waarschuwing duwt hij twee vingers diep in mijn kut. Ik slaak een kreet, begin te hijgen en ga bijna door mijn knieën. Maar hij houdt me stevig tegen zich aan geklemd. Langzaam en diep beweegt hij zijn vingers in en uit mijn kutje. Ik voel me helemaal open gaan, mijn geil op zijn hand. Hij kreunt diep.
“Oh, dit vind je lekker”, zegt hij in mijn oor. Ik hijg en knik. Ik kan niets anders doen dan tegen zijn handen bewegen en kreunen. Zijn tempo blijft langzaam en gestaag, wat me helemaal gek maakt. Ik gooi mijn hoofd achterover tegen zijn schouder en beweeg wild mijn heupen. Hard neuk ik zijn hand, ik hoor mijn kutje soppen en ruik mezelf. Zijn handen maken me gek. Ik voel mijn lichaam helemaal samentrekken en dan begint het te schokken. Ik kreun luid terwijl ik steunend tegen de muur klaar kom in zijn hand.

Met zijn arm om me heen houdt hij me stevig vast, terwijl ik langzaam weer tot mijn zinnen kom. Hij kust me in mijn nek en met zijn lippen tegen mijn oor zegt hij: “Jouw enige taak de komende 48 uur, is zorgen dat ik op elk willekeurig moment bij je naar binnen kan…” Dan laat hij me los.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *