— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Het park

“De vertraagde trein uit Zwolle, komt over enkele minuten aan op spoor 3.” Nog geen minuut later vulde het Centraal Station Tilburg zich met gehaaste reizigers. Ik stond naast Noortje en tuurde wat in het rond. Waar was ze?

“Daar is ze, hèhè.”
Noortje stapte op een roodharig meisje af en zoende haar. Het meisje stapte uitdagend op me af en stelde zich voor:
“Hai, ik ben Suzanne.”
Ik keek haar iets te lang aan en voelde hoe de bruine ogen meer dan een beleefde blik probeerden te vangen. We stapten in de auto. De vader van Noortje scheurde door de bochten. Suzanne schoof iedere bocht nog wat dichter tegen me aan. Ik slikte en besefte dat deze avond wel eens anders kon gaan lopen dan gepland.

We kwamen op het feestje aan en Suzanne voegde zich bij haar vaste vriendenkring. Af en toe keek ze me lang aan. Ik voelde kriebels door mijn hele lichaam gieren. Wat was ze van plan? Waarom daagde ze me zo uit? Hoe ver zou ze gaan?

Daar kwam ik al snel achter. Mijn telefoon trilde.
‘Lieve meis, mag dit een stout sms je zijn? Ik wil je wel zoenen…Hihi, stoute ik.’
Ik probeerde een gepast antwoord te verzinnen maar kon enkel op ‘hmm vertel meer…’, komen. Nog geen minuut later kreeg ik een sms je terug.
‘Als je nu naar buiten komt, vertel ik je alles.’

Super zenuwachtig probeerde ik nonchalant de voordeur uit te wandelen. Suzanne leunde tegen de muur aan.
“Hai”, glimlachte ze. Ze stapte op me af, wilde toen wat zeggen, maar deed plots weer een stap achteruit.
“Hé meiden, wat doen jullie hier buiten.”
De beste vriend van Suzanne was me naar buiten gevolgd.
“Oh, gewoon wat praten”, zei Suzanne stoer. “En jij?”
Haar beste vriend keek haar verstrooid aan.
“Euh, ik wilde eigenlijk gaan en kwam dat even zeggen zodat je je spullen kan pakken.”
Een steek van teleurstelling sidderde door mijn hele lichaam.
“Tenzij jij nog heel even wil blijven?”, stelde de jongen onhandig voor.
Het was duidelijk dat hij naar huis wilde. Suzanne keek me even aan.
“Ik denk dat ik vannacht maar hier blijf. Maar jij mag wel gaan.”
Haar beste vriend keek geschokt.
“Oh, dan blijf ik ook wel. Ik Ga het wel even binnen zeggen tegen de anderen. Ben zo terug.”

Nog geen seconde later voelde ik een hand in de mijne. Suzanne trok me mee en begon te rennen.
“Snel, voor hij terug komt”, hijgde ze.
Na een minuutje lachend rennen, vonden we een klein parkje. Ze kwam dicht tegen me aan staan met een grijns op haar mooie lippen. Suzanne zoende me langzaam en ontzettend geil. Haar tong liet ze verleidelijk over mijn lippen gaan. Mijn onderbuik schoot in vuur en vlam. De hare blijkbaar ook want ik hoorde haar zachtjes kreunen. Haar armen klemden me dicht tegen haar hele lichaam. Ik voelde haar borsten tegen de mijne aan drukken. Mijn slipje werd nat en ik kon me niet voorstellen dat ik ooit nog geiler zou worden dan ik nu was.

Ze streelde me nu onder mijn T-shirt. Ik kon haar wel de kleren van het lijf rukken. Maar zij was me voor. Ze duwde me op een bankje en kwam boven op me zitten. Suzanne keek me geil aan. Nog geen twee minuten later was ik op mijn slipje na helemaal naakt. Ze verkende snel maar ontzettend geil mijn hele lichaam. Ik voelde haar handen over mijn tepels gaan, mijn buik en tenslotte ook over mijn natte kutje. Haar vingers plaagden en streelden me. Van mijn klitje tot net niet in me. Ik kon het wel uitschreeuwen van genot. Plots stootte ze diep in me met haar vinger. Ik wist niet hoe hard ik moest kreunen. Zij begon ook te hijgen en kreunen.

Ze legde mijn hand tussen haar benen.
“Nu is het jouw beurt om stout te zijn.”
Ze opende zelf haar broek. Haar uitdagende blik vertelde precies wat ze wilde. Ik schoot onder haar slipje. Ze was ontzettend nat. Mijn vinger gleed haar geile kutje in. Ze kreunde en begon op en neer te bewegen. Mijn eigen kutje schreeuwde om aandacht. Ze liet me haar steeds sneller neuken. Haar gekreun wond me zo op dat ik wanhopig werd. Net toen ik dacht dat ik gek zou worden, trok ze me uit zich. Suzanne spreidde mijn benen en ging op haar knieen voor me zitten. Ze trok mijn slipje tot op de grond. Haar tong begon vurig mijn klitje te likken. Net toen ik dacht dat het haast niet nóg lekkerder kon worden, begon ze me hevig te vingeren.

Het duurde niet lang voor ik hevig klaarkwam. Ze liet me maar even op adem komen en kwam toen voor me zitten. Haar natte kutje was nu slechts enkele centimers van mijn tong verwijderd en ik voelde mijn kut opnieuw geil worden. Suzanne pakte mijn hand en duwde me diep in haar kutje.
“Neuk me dan”, kreunde ze.
Ik begon haar opgewonden te likken en vingerde haar zo diep als ik kon. Opgewonden bewoog ze mee en kreunde zo hard dat ik bang was dat voorbijgangers ons zouden horen. Plots schokte haar hele lichaam en duwde ze mijn vinger nog dieper in haar kut.
“Oooh JA”, kreunde ze.

We hijgden even uit en trokken onze kleren snel weer aan.
“We moeten maar weer naar binnen. Anders komen ze ons zoeken.”
Suzanne nam mijn hand en trok me mee, terug naar het feest.
Maar dit privé-feestje zou ik nooit vergeten!

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *