— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

De duinen

Vol spanning en kriebels in mijn buik sta ik bij de bushalte te wachten. Zou je daar aankomen? Langzaam droom ik weg naar de vorige ontmoeting met mijn geheime minnaar, waar ik heel bijzondere ervaringen mee deel….

Het was een koude winterdag en ik stond te rillen van de kou. Toen je kwam aanrijden stapte ik snel in de auto en gaf je een vluchtige zoen op je mond. “Dag lieverd”, zeiden we tegen elkaar en je reed snel en stilzwijgend richting het hotel. De hele weg lag mijn koude hand op je been maar je vond het niet erg.

Na tien minuten stonden we in de lobby van het hotel en de spanning werd steeds heviger. Die lange rij vond ik verschrikkelijk en je probeerde me op mijn gemak stellen door me zachtjes over mijn onderrug te kriebelen. Ik werd opgewonden en dat zag je aan mijn ogen. Na mijn geile blikken begon je zelf ook erg ongeduldig te worden. Bij de receptie zat een jong meisje van een jaar of 20. Voor haar waren onze blikken onmiskenbaar en ze kon de reden van ons hotelbezoek wel raden. Ze gaf ons snel de sleutel en ze keek heel demonstratief naar ons kamernummer. Toen ik met je wegliep speelde ik haar een uitdagende blik toe.

In de lift naar boven werd mijn ademhaling sneller en ik kon bijna niet meer van je afblijven. We openden een ruime hotelkamer waar de haard al brandde. Een lekker dik kleed lag op de grond. Champagne, chocolade en aardbeien stonden op een tafeltje. “Ik ga even douchen”, zei ik en je keek me alleen maar aan. Na tien minuten liep ik in mijn badjas de hotelkamer in. Je liep op me af met twee glazen champagne in de hand en begon me zachtjes te zoenen. Ik was in de douche al aardig opgewonden geraakt maar had alles voor jou bewaard. Ik nam het glas champagne van je aan en vervolgens tilde je me op en droeg me naar het kleed bij de haard. Daar legde je me zachtjes en teder neer op een berg van kussens.

Ik ging een beetje rechtop zitten en nam een aardbei in mijn mond. Ik boog me naar je toe om je de helft te geven. Langzaam boog je over me heen beet de helft van de aardbei af. Daarna maakte je mijn badjas los en ik zag je verbaasde blik. Ik had me speciaal voor jou helemaal kaalgeschoren. De spanning werd steeds heviger en ik hoorde je behoorlijk hard ademen. Zachtjes voelde ik jouw mond op de mijne, je ging met je lippen heel langzaam via mijn nek en stevige borsten naar mijn buik. Ik wilde je gek maken dus ik liet mijn lijf plagend steeds iets verder naar beneden zakken. Jij hield het niet meer en greep mijn benen vast. Met je handen duwde je mijn knieën uit elkaar. Nog steeds heel langzaam en voorzichtig volgde jouw mond haar weg naar beneden. Je vond het heerlijk om mij zo kaal te zien en je kuste me zachtjes op mijn heuvel terwijl ik heel langzaam een vinger bij mij naar binnen voelde gaan. Ik schokte met mijn onderlijf en stond strak van opwinding. Terwijl je mijn benen nog meer uit elkaar duwde kwam je met je mond bij mijn clitje terecht. Je liet je niet meer wegduwen en likte me heel zachtjes van buiten naar mijn binnenste lipjes. Steeds kwam jouw vinger dieper bij mij naar binnen en ik kronkelde bijna onder je weg zo lekker vond ik het. Je likte steeds iets sneller en plaagde me door steeds te stoppen net voor ik klaarkwam. Toen merkte je dat ik het niet meer volhield en liet me schokkend klaarkomen. Er kwam geen eind aan en ik schokte helemaal na.

Terwijl je me even bij liet komen aten we samen wat aardbeien en ik zag je paal alweer groeien. Ook ik werd weer nat en ik duwde je zachtjes op de grond. Ik ging bovenop je liggen en gaf je zachte kusjes in je nek, steeds lager en lager tot ik bij je buik was. Mijn handen streelden zachtjes je benen en later ook je ballen. Je kreunde en hijgde, en plotseling nam ik met één hap je paal in mijn mond. Je smaakte zo lekker, ik trok zachtjes je huid naar achteren en likte plagend rondjes om je topje. Je kreunde steeds harder en ik wist dat je het lekker vond. Steeds sneller bewoog mijn mond op en neer waarvan je vocht ging koken. Ik besloot even te stoppen maar je hield het niet meer en je drukt mijn hoofd naar beneden. Ik zoog steeds iets harder en dan weer wat zachter, steeds iets harder en dan weer wat zachter. Vlak bij het einde maakte ik je klaar met tien snelle halen van mijn hoofd. Ik sloot mijn lippen strak om je lul en je spoot mijn mond en keel helemaal vol. Wat smaakte je lekker…..

Samen nog nagenietend lagen we bij de warme haard op het zachte kleed tegen de kussens aan. We moesten nog doen waar ik het meeste naar verlangde en wat ik nog niet had gevoeld: jouw harde pik in mijn warme vochtige grotje. Toen ik zag dat je bijna in slaap viel, begon ik je voorzichtig aan je dijen te kriebelen. Je reageerde gelijk en zei: “wat wil je lieverd?” Ik keek je alleen maar verlangend aan. Nog half slaperig ging je voorzichtig bovenop me liggen en je voelde of ik nat genoeg was. Mijn vocht droop langs mijn benen en nog één keer bracht je je mond daar en likte je me droog. Toen kwam jouw gezicht omhoog je kuste me zacht en teder. Mijn vocht verstrengelde zich in onze monden, ik proefde jouw heerlijke warme tong met mijn vocht.

Met je knieën duwde je mijn benen voorzichtig uit elkaar je ging recht boven me liggen. Ik voelde je grote harde paal zachtjes tegen mijn opening duwen en gewillig spreidde ik mijn benen zoveel als ik kon. Je keek me diep aan en met één stoot ging je hard naar binnen. Even was ik van deze wereld en ik kwam pas weer bij toen je langzaam maar zeker het tempo van je heerlijke stoten opvoerde. “Harder, dieper”, smeekte ik, maar je weigerde. “Nu ben ik de baas”, zei je. Je ging door in jouw tempo en je zag dat ik helemaal gek werd en het niet langer hield. “Draai je om”, zei je en ik gehoorzaamde. Het enige wat ik wilde was het gevoel van jouw harde paal in mijn geile, natte kut. Toen ik op mijn knieën voor je zat, stak ik mijn kontje in de lucht en draaide mijn hoofd naar je gezicht. “Draai je om”, zei je en ik draaide mijn gezicht naar de muur. Langzaam voelde ik jouw handen mijn billen verkennen terwijl je lul mijn opening zocht. Met je vinger verkende je mijn bilnaad tot je met één vinger tegen mijn sterretje duwde. Ik werd gek van ongeduld en draaide met mijn billen heen en weer. Je pakte me met één hand bij mijn heupen en drong krachtig in één keer in beide gaatjes naar binnen. Ik sloeg een gil van genot en je stootte hard en diep. Tien minuten gingen we ritmisch door en daarna hielden we het beide niet mee vol. We kwamen samen schokkend klaar……..en vielen in elkaars armen.

Wanneer het nagenieten overging in slaap wist niemand, maar we lagen nog in elkaar verstrengeld toen we de volgende ochtend wakker werden van geklop op de deur.

“Roomservice”…….

“Heb jij iets besteld?”, vroeg ik en je knikte van nee.
Vreemd, ik ook niet.”

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *