— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Gesmolten

Ik word wakker met een top humeur. Vandaag is het onze dag. Zonder de heren erbij. Stiekem hoop ik dat de spanning die zich al maanden tussen heeft opgebouwd, tot een hoogtepunt zal komen.

Jemig, wat heb ik zin in je, bedenk ik me, kijkend in de spiegel. Ik twijfel wat ik aan zal trekken. De zon schijnt lekker maar erg heet is het niet. Maar dat wordt het nog wel, denk ik er direct al achteraan. Ik kies voor een witte broek en een doorschijnend truitje. Ik trek mijn mooiste zwarte beha aan die voor een nog mooier spleetje boven de rand van het truitje zorgt. Op zoek naar een string, kom ik het een en ander aan speeltjes tegen. De gedachte alleen al aan wat komen gaat, windt me op. Met een ondeugende glimlach pak ik mijn balletjes uit de kast. Ze glijden wel erg gemakkelijk in mijn kutje. Ik trek mijn string aan, witte broek erover en mijn zwarte, nieuwe schoenen. Beetje make-up op voor een stralende blik, borstel door mijn haar, lekker luchtje op en een keurende blik in de spiegel. Ziezo, klaar en heel tevreden. Voor ik wegga stop ik nog snel wat speeltjes in mijn handtas want ‘wie weet’.

Bij één van de gezelligste cafeetjes hier in de stad, hebben we afgesproken voor een ontbijtje. Op het terras zie ik je al zitten, met je ogen dicht, genietend van de ochtendzon. Blijkbaar had je dorst want voor je op het tafeltje staat een glas waar enkel nog twee ijsklontjes in liggen te smelten. Heel zachtjes pak ik er eentje uit en langzaam laat ik het klontje in je truitje glijden, in het spleetje tussen je borsten. Je opent met een klein gilletje je ogen en in ‘no time’ zit je rechtop.
“Haal het er dan ook maar zelf uit”, zeg je terwijl je nog triomfantelijker kijkt dan ik.

“Kom maar even mee dan”, zeg ik en voor je kan antwoorden heb ik je hand al beet en trek ik je mee naar binnen, richting de toiletten. Ik hoor je achter me iets mompelen waaruit ik opmerk dat je nog moet betalen.
“Als we niet snel zijn, is het gesmolten met dat hete lichaam van je”, roep ik door het café om boven de muziek uit te komen.

Eenmaal in het toilet aangekomen, draai ik direct de deur op slot en vraag je om je truitje uit te trekken. Daar komt een prachtige beha te voorschijn, maar nog net niet zo mooi als je borsten verdienen. Het laatste stukje ijs glijdt over je buik, richting je navel. Al die tijd heeft het op het randje van je beha liggen smelten, waar dan ook duidelijk een natte plek te zien is. Ik beweeg snel mijn mond richting je buik en als het klontje je navel bereikt, neem ik het in mijn mond.

Snel kom ik met mijn hoofd omhoog. Vlak voordat ik het ijsklontje zachtjes je mond in wil duwen om daar het laatste restje te laten smelten, zie ik nog je grote ogen die me verbaasd en genietend tegelijk aankijken. Ik duw met mijn tong langzaam het ijsklontje je mond in. Dit hadden we al eerder gedaan, maar jouw tong had ik dan nauwelijks geraakt. Nu slaat de vonk over, mijn tong gaat onderzoekend je mond af. Langzaam doe je mee, als een muziekstuk dat naar een hevige climax toewerkt. Vlak voor de climax wordt onze eerste, hevige zoen, die duidelijk naar meer smaakt, onderbroken door gebonk op de deur.
“Zeg, gaat dat nog lang duren”, horen we een stem roepen aan de andere kant. Nog altijd met je gezicht vlakbij het mijne, zie ik die glimlach van je verschijnen. Allebei weten we dat deze onderbreking geen kwaad kan. Het ijs is nu gebroken. Ik pak je truitje en terwijl ik je help het aan te trekken, kan ik het niet laten stiekem langs je borsten te strelen. Met een lichte blos op je wangen kijk je in de spiegel, net langs me heen om ondertussen je haar te fatsoeneren. Terwijl ik het toilet verlaat, denk ik met een tintelend gevoel bij mezelf: dit belooft inderdaad een spannende dag te worden…

We besluiten een ander plekje op te zoeken voor ons ontbijt. Terwijl ik naast je door de stad loop, houd ik je goed in de gaten en inderdaad: iedere keer als er een stoute glimlach op je gezicht verschijnt of een licht kreuntje uit je mond ontsnapt, voel ik mijn balletjes trillen in mijn kutje. Jij hebt ze dus ook in. Dat idee bevalt me wel. In stilte lopen we ieder met onze eigen gedachten en nog opwindendere fantasieën.

Veel zin in een uitgebreid ontbijt hebben we niet meer. We eten even ergens een lekker broodje om daarna aan de slag te gaan. Lingerie! Van tevoren heb je me laten weten dat je op zoek bent naar een mooi, nieuw lingeriesetje, uitgezocht door mij. Ik weet wel een winkeltje in een klein straatje dat een beetje afgelegen ligt.

In het bewuste winkeltje kijk jij je ogen uit. Ik vraag je naar een pashokje te gaan en te wachten tot ik je het eerste setje breng. Mijn keus is snel gemaakt. Een doorschijnend setje met blauwe figuren erop. Als ik het pashokje binnenkom, ben jij er al helemaal klaar voor. Alleen het nieuwe setje moet nog aan. Ik besluit je even te helpen. Eerst de string. Als je met beide benen erin gestapt bent, trek ik ‘m langzaam omhoog. Vlak voordat ik er ben, zie ik het touwtje hangen dat waarschijnlijk aan je balletjes bevestigd is. Ik kan het niet laten er een klein rukje aan te geven, waardoor je zachtjes kreunt.

Je ogen vragen om meer maar ik houd me in en laat je wachten. Als de string goed zit, draai ik je even rond om van alle kanten te bekijken hoe mooi het je staat. Ik wijs je met mijn vinger, door je heel licht aan te raken, dat het net is of de figuren op je venusheuvel getatoeëerd zijn. Dan is de beha aan de beurt. Ik haal je armen erdoor en doe je borsten mooi in de cups. Dit was het laatste dat je tepels nodig hadden om keihard erdoor te priemen. Ik maak de sluiting dicht.
“Hoe vind je het staan?”, vraag je me.
Zonder iets te zeggen, draai ik je naar me toe om het resultaat nog eens goed te bekijken. Ik voel bij je kutje nog eens hoe de string zit en bemerk daar een vochtig plekje. Ik wrijf over de beha, je borsten masserend.

Jouw hand voel ik onder mijn truitje glijden, op zoek naar mijn borsten. Ondertussen laat ik mijn hand voorzichtig je string in glijden om je klitje zacht te masseren. Met een andere hand probeer ik ongemerkt iets uit mijn handtas te pakken dat ik vervolgens ongemerkt je string in laat glijden. Zodra dit begint te trillen, hoor ik een luide kreun. Je schudt je hoofd naar achter en sluit je ogen. Met de trillingen masseer ik je klitje om af en toe even je kutje in te gaan, waardoor je balletjes nog heviger gaan trillen. Mijn mond is ondertussen afgezakt naar je borst. Nadat ik je beha iets aan de kant heb geschoven, neem ik je harde tepel in mijn mond. Je ademhaling wordt zwaarder, je leunt tegen de wand van het pashokje. Je gekreun wordt luider. Het maakt je niks meer uit dat iedereen je hoort. Je geniet met volle teugen.

Je houdt het niet meer, je laat je zakken richting krukje. Daar zit je met open mond, benen wijd en je twee handen die je borsten masseren. Je lichaam begint te kronkelen en je gekreun is nu bijna op haar top. Ik geniet van mijn uitzicht terwijl ik je een heerlijk orgasme bezorg in het pashokje. Je lichaam schokt en je gekreun schakelt over in het zelfde ritme.

Als je uitgehijgd bent sta je op.
“Dit setje wordt het”, zeg je met een ‘big smile’ op je gezicht.
“Misschien wil ik ook wel een setje”, antwoord ik met blik die hopelijk genoeg zegt. Je kleedt je aan en als je het pashokje uitloopt fluister je: “kleed je maar vast uit schat, ik ben zo terug.”

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *