— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Mijn vriendin en ik…

Samen op vakantie met een vriendin. Zon, zee, strand en meer…. Na een heerlijk avondje stappen beland je met elkaar in bed. Beneveld door het warme weer en heel veel drankjes geef je je over aan elkaar en beleef je samen een heftige nacht die smaakt naar meer!

Na een middag topless zonnen aan de rand van het zwembad laat je vriendin haar jurkje over haar buik vallen. Ze bedekt de kwetsbare en onweerstaanbare verleiding waar je even zo dichtbij mocht zijn. Je schiet je muiltjes en je jurkje aan. Je voelt je naakt, heerlijk kwetsbaar en stiekem, in de wetenschap dat niemand kan vermoeden hoe opgewonden, bereid en toegankelijk je eigenlijk bent onder je zijden jurkje. Je hebt een geheim dat je alleen met je vriendin deelt. Alleen jullie weten wat jij bij haar gedaan hebt, wat zij bij jou gedaan heeft en wat ze in je teweeg heeft gebracht.

Samen besluit je naar de bar te gaan en alleen al het idee om daar vrijwel onbeschermd rond te lopen, zendt verleidelijke tintelingen door je lichaam. Je naaktheid kan in een fractie van een seconde ontdekt worden. Je hebt geen controle over wie je kan betrappen, en deze snapkans brengt je in een continue staat van opwinding. Ook bij je vriendin merk je een vrolijke, ondeugende en uitdagende spanning die er voorheen nog niet was. Zodra jullie buiten zijn, pakt ze je hand en samen lopen jullie over de gang, door de lobby, de nachtclub in waar de avond nu echt op gang komt…

Overal om je heen zijn jonge, mooie mensen verwikkeld in hun race om zoveel mogelijk te genieten van hun vakantie en van elkaar. Sommigen zijn zo jong dat ze eigenlijk uit de toon vallen, anderen zijn hier niet voor het eerst en komen zelfverzekerder over. Beide groepen tonen zich onder de indruk van je verschijning, maar ze blijven voorlopig op afstand. Samen met je vriendin zit je aan de bar bij een ongewoon vriendelijke barkeeper, die jullie bovengemiddeld veel aandacht geeft. Je vriendin poeiert hem subtiel en hautain af, zodat jullie zich op de mensen om je heen kunnen richten. De barkruk is ietwat ongemakkelijk, de plastic zitting plakt aan je billen en warme zachte plooien van je naakte geslacht. Met je benen over elkaar kun je er echter van genieten. Hier heb je lang op gewacht, dit is het ‘echte’ leven! Jullie toasten met de eerste cocktail van de avond.

In de club zijn kleine podia waarop mensen dansen; alleen of in paartjes. De aanwezigen zijn allemaal duidelijk in de greep van de zwoele zonnegod en haar verleidingen. Iedereen is mooi, bruin en schaars gekleed. Net uit bad, pas gekapt, opgemaakt, gezond en op jacht naar een ander. Je kijkt over de schouder van je vriendin en je buigt je naar haar toe om iets in haar oor te fluisteren. De muziek, de mensen, de geur van je vriendin en haar warme, nabije naakte lichaam brengen je samen met de tweede cocktail in een roes. Weer buigt ze zich naar je toe, maakt een grapje over de nieuwe bikini’s en steunt met haar hand op je blote dij. Haar zachte wang vlijt zich tegen die van jou. Een weldadig warme stroom vloeit door je lichaam, je borsten en buik raken ervan vervuld. Zachtjes leg je je hand op haar arm om te voorkomen dat ze jouw been loslaat. Je sluit je ogen, draait je mond ongemerkt naar haar toe. Daarbij wrijven jullie wangen langs elkaar en je ontsluit je lippen. Net als je lippen haar wang raken, trekt ze haar hoofd terug. Instinctief was je op weg haar te kussen. Je hebt gefaald, maar haar ogen bevestigen dat haar instinct het jouwe volgt. Je moet nog even geduld hebben…

Er verschijnt er een veelbetekenende glimlach om haar mond en ze richt zich weer op haar cocktail. Opgelucht bestel je nog een drankje. Samen zitten jullie zwijgend te fantaseren over wat er al eerder tussen jullie gebeurd is, en over wat er straks kan gaan gebeuren. Je kijkt je vriendin aan, en ze beantwoordt jouw blik. Jullie vormen samen een eilandje temidden van het rumoer in de discotheek.

Als de avond ten einde loopt en verdrongen wordt door de ochtend, ga je hand in hand naar boven, naar jullie kamer. Tanden worden gepoetst en je vriendin bereidt zich voor om een plas te doen. Jij begeeft je naar de slaapkamer, schopt je hakjes uit, laat je jurkje vallen en knielt op het bed. Even kijk je nog, daar beneden en je streelt over de gladde, roomwitte, onbehaarde zachte huid op je venusheuvel en je schaamlipjes. Je valt op het matras, zonder dekens en lakens want daarvoor is het te warm. Als je daar op je zij ligt met je knieën iets opgetrokken, stapt je vriendin naakt de kamer in. Ze draagt alleen haar hoge hakjes en ze blijft in de deuropening staan. Ze bekijkt je. Dromerig vraag je haar: “Kom je?” en ze stapt naderbij, stapt uit haar schoentjes, in bed…

Ze vlijt zich dicht tegen je aan met haar rug naar je toe, en je voelt hoe haar warme huid gloeit op je tepels die onmiddellijk alarm slaan en hard worden. Langzaam, heel langzaam wrijft ze zwijgend haar lichaam langs het jouwe, en onzeker leg je je hand op haar dij in een poging de verlegenheid te bestrijden. Zodra jouw hand op haar dij rust legt zij haar hand goedkeurend op die van jou, en belet je zo in paniek te raken. Met je ogen nog altijd wijd open bestudeer je haar rug wanneer ze deze kromt, zodat ook haar bruine billen zich blootgeven. Nog voordat je kans hebt gezien je gevoelens onder controle te krijgen draait ze zich om, grijpt je hoofd, trekt zich tegen je aan en sluit haar open mond over je lippen. In een oogwenk heeft ze jouw ogen gesloten -of juist geopend- en vol gelukzalig verlangen geef je je over aan haar wulps dominante tong die de jouwe volgt en ermee worstelt.

Eerst was het zo rustig, maar nu snuiven jullie krachtig de zuurstof op die nodig is voor jullie passie. De hitte van haar tong wordt alleen overstemd door die van haar tepels als deze over je borsten schuren. Je reageert door je rug krom te trekken zodat haar borsten de jouwe zoveel mogelijk tegemoet komen, totdat jullie borsten elkaar bijna platdrukken in een innige, eeuwige kus. Ze slaat een hand om je billen, streelt je en trekt je tegelijkertijd dicht tegen haar aan. Ze kneedt je bil, streelt achterlangs verder naar beneden en dwingt haar hand van achteren tussen je dijen. Je kreunt. Je geeft toe aan haar dwingend strelen, en zodra ze het merkt trekt ze haar been op tussen die van jou, zodat haar hete huid nu ook je schaamlippen beroert. Jullie kreunen nu beiden, goedkeurend, opgewonden, hongerig, verlangend naar meer, en bereid alles te geven om meer te krijgen.

Met geopende monden stoten en kronkelen de tongen nu om elkaar heen, haar eerste kus duurt nog altijd voort. De lippen zijn glimmend nat van jullie eigen speeksel. Haar hand ligt op je borst, jouw hand ligt op haar bil. Je rijdt jouw lichaam tegen dat van haar en helpt haar jouw aangespannen dij te berijden. Dan neem je voor het eerst die dag het initiatief en stuurt je gretige hand dieper tussen haar billen. Met de toppen van je wijs- en middelvinger streel je daar eerst rustig, maar daarna steviger. Je beweegt je vinger over haar anus, en het plekje daar vlakbij waar haar schaamlippen samenkomen. Zwoel ritmisch heen en weer masseer je zo haar anus en de overgang naar haar glad vloeiend geslacht. Ze reageert door haar dijbeen iets terug te trekken en haar billen achterwaarts te duwen zodat je eenvoudiger toegang krijgt.

Nu voor het eerst trekt ze haar hete mond los van die van jou en haar ademhaling verraadt haar verlangen om van je hand te genieten. Ze rolt van je weg en spreidt daarbij haar benen zodat jouw hand nu automatisch op haar venusheuvel rust. Je bent opgewonden en nieuwsgierig, je verlangt naar meer en hierbij maak je geen onderscheid tussen jouw genot en het hare. Je schakelt zonder treuzelen instinctief over naar het masseren van haar ontspannen schaamlippen. Eerst langzaam, dan weer snel wrijf je met zoveel mogelijk vingertoppen oppervlakkig over haar labia en trekt plagend af en toe je hand terug om haar clitoris te beroeren. Later rust je hand diep tussen haar benen en duiken je vingers naar haar billen om even de dunne huid van haar anus te plagen. Ondertussen drijf je haar langzaam maar gestaag naar de rand van haar vermogens. Stevig en ongeduldig betast ze zichzelf. Ze kneedt afwisselend haar borsten en tepels, en die van jou. Naarmate je haar meer en meer in je greep krijgt, concentreert ze zich op zichzelf. Je ervaart alles alsof je geen controle hebt over jezelf, alsof je een toeschouwer bent en van een afstandje meemaakt hoe je zelf het initiatief grijpt.

Dan besluit je om haar aandacht af te leiden want je wilt de heftige in jullie rondzwermende spanning koste wat het kost zo lang mogelijk behouden. Je drukt je mond met uitgestoken tong op die van haar terwijl je twee vingers met enige kracht diep in haar kletsnatte en ontspannen geslacht drukt. Haar lichaam kromt zich, spant zich aan, haar rug komt los van het bed. Steunend wordt ze van het ene ritme in het andere gedwongen. Traag en diep vinger je haar nu, je hand verzadigd door het warme heldere vocht dat diep in haar onstuimig opgewonden buik ontsprongen is. Haar geslacht vormt zich om je vingers, verhindert jouw vinger zich terug te trekken waardoor slurpende geluiden ontsnappen aan haar schoot. Terwijl je haar van verrukking zwoel gekreun smoort met jouw gulzig hete tong, voer je langzaam, heel langzaam het tempo op waarmee je vingers haar steeds soepeler wordende opening bespelen. Langzaam, heel langzaam drijf je haar weer naar de grens waar ze zo graag overheen gebracht wil worden. Heftig schokkend drukt ze krachtig haar vagina over je vingers in een poging de controle over haar lichaam terug te winnen en haar eigen genot te controleren.

Zonder dat je beseft wat je reactie zal zijn weet je dat dit nog niet het juiste moment is. Instinctief reageer je door je vingers stil te houden en zo de stimulans te verminderen. Weer leg je haar je wil op, trekt je vingers langzaam terug, en masseert zachtjes haar clitoris. Je tong verlaat haar mond en haar gekreun weerspiegelt een onmiddellijk protest. Al die tijd heb je aandachtig gekeken en geluisterd naar je vriendin, haar lichaam en vooral haar reacties; je eigen opwinding heb je genegeerd. Je geslacht voelt nat, heet, tintelend, opgewonden en onverzadigbaar. Je eigen vocht wordt uitgesmeerd tussen je harde dijen. Je kust haar borsten in een impuls, zuigt hard op haar warme zoete tepels terwijl je vingers met trage lange halen over haar clitoris strijken zodat je haar nu sidderend en hijgend op een constant en hoog niveau van verrukking houdt. Je likt, zoent, zuigt en bijt haar borsten en buik, totdat ze jouw hand grijpt en ze daarmee de heftige noodzaak van haar verlossing kenbaar maakt. De dwingende intentie van haar verlangen is duidelijk. Zodra je beseft naar welk spannend en intiem samenzijn je nu verlangt raak je in de onlosmakelijke greep van pure lust. Het is duidelijk dat haar wens en die van jou overeenstemmen.

Het gevoel wordt sterker en sterker naarmate je het doel van de reis die je tong over haar lichaam maakt dichtbij voor ogen krijgt. Je hete tong streelt haar nu daar waar je haar die avond zo teder en intiem hebt verzorgd: haar blanke, zachte, gladde venusheuvel. Weer neemt het ritme en de intonatie van haar gekreun een wending. De goedkeuring krijgt de overhand en de tomeloze opwinding krijgt haar weerslag. Verlangen en ongeduld, bevrediging en tevredenheid klinken nu door. Op je knieën positioneer je jezelf tussen haar benen en je laat je lichaam op het bed zakken. Ze doet haar benen wijd uiteen, je sluit je ogen en slaat je armen onder haar billen om haar te helpen. Je opent je mond en met nieuwsgierige tong zoen je hongerig haar natte geslacht, ruik je haar prikkelende geur en proef je haar kruidig zoete, pure lichaam. Er lijkt een ontlading bij haar plaats te vinden. Haar smaak en geur, haar gekreun, opwinding en opluchting.…..Alles wordt sterker op het moment dat je je tong diep in haar lichaam roert. Dan weer schiet je tong in en uit haar smekende lichaam, dan weer lik je met lange en trage halen over haar schaamlippen en clitoris. Je zuigt op haar kut terwijl je vingers haar opnieuw indringend betasten.

Na korte tijd balanceert ze voor de derde keer op de grens van wat haar lichaam en geest verdragen en je besluit dat het genoeg is. Terwijl de vingers van je ene hand haar roze vrucht diep neuken en je mond hard op haar klit zuigt, grijpt je andere hand onder haar lichaam in haar bilspleet en drukt je duim hard op het natte gaatje van haar anus. Haar handen klauwen in je lange haren en drukken je gezicht hard in haar kruis waardoor je de adem benomen wordt. Niet bereid om op te geven zet je de intieme massage in al haar facetten voort en voelt ook je duim in haar lichaam wegzinken tot haar korte, plotselinge gil samenvalt met intens toenemende druk in haar openingen die je verhinderen je vingers nog langer te commanderen. Een trage, heftige stuip trekt door haar lichaam vanaf haar geslacht, langzaam langs haar zich hol krommende rug omhoog naar haar harde tepels totdat zij het gewicht van haar inspanning en orgasme niet langer kan dragen. Ze verliest de controle over haar ademhaling en onder luid ritmisch gekreun komt haar orgasme minutenlang. Heftig en ongecontroleerd schokkend komt ze jammerend over je gezicht, over je plagerige tong en vingers. Al die tijd begeleid je haar, streelt haar daar waar je haar strelen kunt, daar waar haar huid een rode donkere gloed vertoont. Je zoent haar waar het kippenvel op haar tepels en borsten rijst, je likt haar waar haar openingen ritmisch samenknijpen en ontspannen. Je kust haar waar haar geslacht een gezwollen, helder zoete stroom liefde uitstoot.

Als na lange tijd haar ademhaling teruggekeerd is op een normaal niveau kijken jullie elkaar voor het eerst in de ogen. Jullie raken overspoeld van een gevoel dat op ontspanning lijkt na de intense interactie van de liefde. Als voor het eerst een glimlach bij haar doorbreekt, en ze de controle genoeg herwonnen heeft om te spreken zegt ze: “Kom hier!”….

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *