— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Queen of the night..

Eindelijk! Na weken van heftig verlangen naar elkaar is het vanavond zover! Ik ben de hele dag ietwat gespannen, alleen al het idee je weer te zien en je overheerlijke lichaam te voelen en je zoenen te proeven doet me verlangen naar je.

Aangezien mijn man een avondje met een collega weg is, heb ik je bij mij thuis uitgenodigd. De eventuele gedachte dat mijn man onverwacht thuis zou kunnen komen, laat ik zo snel mogelijk weer verdwijnen.

Speciaal voor jou mijn lieve/stoere minnaar, leg ik een nieuw lingeriesetje in je favoriete kleur klaar. Zwart kanten corseletje, waar mijn borsten prachtig in uit komen. Zwart kanten string, zwarte kousen en hoge, zwarte pumps. Daaroverheen een mooi, rood, doorschijnend jurkje. Mmmm. Vanavond heb ik zin om je te teasen en te pleasen!

Voordat ik dit alles voor je ga aantrekken, neem ik eerst een uitgebreid bubbelbad. Terwijl mijn lichaam zich ontspant in het warme water en de bubbels langzaam mijn lichaam strelen, denk ik aan je overheerlijke lichaam, je ondeugende ogen en je stralende lach. Ik onderdruk de neiging om met mezelf te spelen. Wat een genot om je straks weer te zien. Glimlachend stap ik uit bad en smeer me langzaam in met ”onze bodylotion”. Pleasure for pleasures…
Het lingeriesetje staat prachtig en het kant voelt zalig aan. Ik voel me op en top vrouw! Een klein beetje parfum tussen mijn borsten omdat ik weet dat je hier extra van geniet.

Alle ingrediënten voor een romantisch avondje zijn aanwezig; de champagne en de hapjes staan klaar, onze favoriete CD staat op, de open haard en alle kaarsjes zijn aangestoken. Ons romantische avondje kan beginnen.

Eindelijk gaat de bel! Daar sta je glimlachend voor me, het is weer wennen om je te zien na een lange tijd. Na een overheerlijke, gepassioneerde zoen voel ik een siddering door me heen gaan. Ik zie in je ondeugende ogen een blik van compleet verlangen! Je streelt mijn haar en zoent mijn mond vol overgave. Mmmmm, je kunt niet ophouden met zoenen. Rustig aan schat! We hebben de hele avond de tijd en ik heb totaal andere plannen met je.

Eerst samen een glaasje champagne drinken! We nemen plaats op de bank. Helemaal relaxed zit je naast me. Je ontkurkt de champagnefles en schenkt de glazen vol. We proosten op “ons” en uitdagend zoek ik je mond en je heerlijke lippen vinden de mijne. Ik lik de champagne van je lippen, je tong is op zoek naar mijn tong en langzaam beantwoord ik je zoenen. Mmmm, je handen strelen mijn gevoelige en opgewonden lichaam. Plagend pak ik een olijfje en laat je proeven. Plotseling sta ik op en ga uitdagend voor je staan. Langzaam begin ik mijn lichaam te strelen en dans erotisch voor je.
Dit had je niet verwacht! Mijn tepels worden hard en ik voel mijn warme, geschoren poesje vochtig worden. Ik geniet van je aanblik en zie je genieten! Het wordt nu wel erg warm en ik besluit je overhemd uit te trekken. Mmmm, zie ik daar harde tepels, mijn minnaar? Ik geef je een klein likje over je tepels en ik zie hoe opgewonden je hiervan raakt. We gaan totaal in elkaar op en onze opgewondenheid begint over te gaan in complete geilheid. We beginnen de wereld om ons heen te verliezen totdat…ik de sleutel in de voordeur hoor gaan steken.

Plotseling staan mijn man en zijn collega in de kamer! Verbijstering, totaal ongeloof!
De reactie van mijn man verbaast me. Hij schenkt een glas champagne in, ook voor zijn collega en verzoekt me zeer duidelijk en streng verder te dansen voor de heren!

Ik wil mijn man zeker niet teleurstellen en voldoe met enige schroom en gespannenheid aan zijn verzoek. Ietwat onwennig sta ik voor de drie heren te dansen. Ondanks het feit dat ik me betrapt voel, kan ik niet ontkennen dat de aanblik van drie heren me een opgewonden gevoel geeft. Voordat ik het goed en wel in de gaten heb, komt de volgende “opdracht” van mijn man.

Ik moet plaatsnemen op de bank. Mijn man en zijn collega zitten naast me en mijn minnaar kijkt toe vanuit een stoel. Mijn blik kruist de zijne. Ik weet totaal niet wat er gaat gebeuren. Ik ben de controle over de situatie kwijt en mijn man “straft me.”

Terwijl mijn man en zijn collega me vastbinden, voel ik tot mijn verbazing mijn warme poesje vochtiger worden. Mijn man pakt plotseling de koude champagne en overgiet mijn warme lichaam met het koude vocht! Ah, wat een prikkeling. De heren likken nu tergend langzaam de champagne weg van mijn opgewonden lichaam. Mmm, wat een zalig gevoel. Twee tongen bevochtigen mijn mond, borsten, keiharde tepels die overeind staan, mijn benen. Vier handen maken me gek!

De heren kleden zich nu uit en plotseling stoppen ze met hun aanrakingen. Oh, waarom gaan ze niet verder. Ik hoor mijn man tegen zijn collega fluisteren dat hij zijn warme en harde lul in mijn mond mag stoppen. Met schroom geef ik een klein likje over zijn eikel en hoor een kreun vanuit de mond van de collega. Vanuit mijn ooghoeken zie ik dat mijn minnaar met zichzelf aan het spelen is en de aanblik van zijn lichaam en harde lul doet me besluiten de collega te verwennen. Plagend gaat mijn tong over zijn harde lul en zijn kreten winden me op. Mijn man speelt ondertussen met mijn klitje schuift mijn string iets opzij. Ik voel twee vingers in mijn natte, geile kutje verdwijnen. Wat een zalig gevoel!

Ik kan het niet meer tegenhouden en zuig en lik de lul van de collega, totdat de rollen worden omgedraaid en ik de lul van mijn man in mijn mond voel komen. Ik zuig en lik nu vol overgave de lul van mijn man en proef het voorvocht in mijn mond. De collega is nu zo geil dat hij mijn kletsnatte poesje wil proeven. Mijn man geeft nu mijn minnaar de “opdracht” ook mijn klitje en warme, hete, natte kutje te verwennen. Ik zie het verlangen naar een warm, geil kutje in zijn ogen! Mmm, ik ben zo ongelooflijk geil geworden en het enige wat ik kan doen is me overgeven aan de lustgevoelens van de heren. Twee natte, geile tongen beroeren mijn klitje en kutje plagend, langzaam, harder en zachter zelfs af en toe mijn kontje.

Het idee dat de twee tongen van de heren mij verwennen, voelt zo geweldig aan en plotseling voel ik vingers in mijn kontje en natte, warme kutje verdwijnen. Van wie? Collega? Minnaar? Eigenlijk kan het me niet meer schelen. Ik geef me helemaal over aan de heren en de geilheid van deze avond! Ik kan mijn kreten van genot niet meer onderdrukken. Mijn lichaam maakt schokkende bewegingen. De keiharde lul van mijn man in mijn mond. Ah, ik weet niet meer waar ik het moet zoeken, deze heren maken me totaal gek! Alle zintuigen staan nu op scherp en het gekreun en de aanblik van de opgewonden heren met hun heerlijke lichamen doet me verlangen naar het binnendringen van een kloppende, keiharde lul.

De collega dringt nu kreunend bij me binnen en stoot beurtelings hard en zacht mijn kutje in. Ah, voel ik daar mijn minnaar binnendringen in mijn kontje. Oh, wat een zalig, onverwacht gevoel. Ga door heren., laat me jullie Queen of the Night zijn. Ik smeek om meer en meer…en meer ..
Oh, ik ga nu bijna klaarkomen, dit heerlijke, zalige gevoel van geilheid stoppen gaat niet meer heren. De bewegingen van een harde lul in mijn kutje en in mijn kontje doen me zweven van extase. De collega neukt me nu harder en harder, mijn minnaar hoor ik kreunend van genot genieten en mijn kontje beroeren, het warme sperma van mijn man voel ik mijn mond in vloeien. Ah, en ik… Ik heb geen controle meer over mijn lichaam en ik kom schokkend en zwevend klaar en SCHREEUW het uit…

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *