— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Afscheid

Ik e-mail nu bijna een maand met haar. Ik heb haar nog nooit ontmoet. Ik heb alleen een foto van haar gezien. Ze ziet er niet onaardig uit. Blond, blauwe ogen. Niet echt mijn type dus. Ik val meer op brunettes.

Maar toch blijf ik met haar e-mailen. Ze schrijft leuk en spannend. De laatste paar weken draait mijn hele leven om haar. Mijn lichaam doet gewoon pijn van het verlangen naar haar. Ik heb mijn computer van ’s morgensvroeg tot laat in de avond aan staan, hopend dat ze me schrijft. Per dag gaan er soms wel 20 e-mailtjes over en weer.

Gistermorgen heb ik haar voor het laatst geschreven. Ik moet onverwachts naar Los Angeles voor mijn werk. Sinds ik haar dit heb geschreven, heeft ze me niet teruggemaild. Ik staar maar naar mijn laptop. Het e-mailtje staat wel in “Verzonden items”. Ik voel me verdrietig. Had ik haar telefoonnummer maar. Ik heb ook geen tijd meer om nog een e-mail te sturen. Ik doe mijn laptop uit.

Ik pak mijn koffer, stap in mijn auto en rijd naar Schiphol. Ik parkeer mijn auto en loop naar binnen naar de incheckbalie. Er staat een lange rij met mensen. Ik besluit eerst maar even naar het toilet te gaan.

Ik loop de trap af en ga het damestoilet in. Het is er erg druk. Gelukkig zijn er veel wc’s. Ik loop naar rechts en doe de deur van de wc open. Dan opeens voel ik iemand achter me staan. Ik wil me omdraaien, maar ik word naar voren geduwd. Ik sta nu in de wc. Ik hoor dat achter me de deur wordt dichtgedraaid. Twee warme handen glijden over mijn rug naar mijn heupen. Ik draai me met een ruk om. ‘Wie denk je wel dat je bent?’

Twee felblauwe ogen kijken me uitdagend aan. Nee? Ja! Ze is het echt. Ik doe mijn mond open en wil haar naam zeggen.Maar ze legt een vinger op mijn lippen. Ze trekt me naar zich toe en fluistert in mijn oor: ‘Ik kon je toch niet laten weggaan zonder afscheid te nemen.’

Ik ga zitten op de dichte toiletpot. Ze staat voor me. Ze is niet zo groot, ongeveer 1.60, maar ze wel heel aanwezig. Ik voel me raar en onwennig. Ik voel. Ja, ik voel me haast verlegen.
Ze neemt mijn hoofd in haar handen en zegt ‘Wat heb ik hiernaar verlangd.’
Ze pakt me bij mijn haren vast, trekt me naar boven en drukt haar mond tegen de mijne. Onze tongen zijn gretig, maar we proberen rustig te blijven. We hijgen en maken elkaars lippen nat met onze monden.
Zacht en warm bewegen onze tongen in en uit. ‘Jij kunt lekker zoenen, zeg’, zeg ik kreunend.

Door de witte blouse zie ik dat haar tepels hard zijn geworden. Ik beweeg mijn handen naar haar borsten. Ze voelen zacht aan. Langzaam begin ik haar blouse los te knopen. Ze heeft een witte bh aan. Ze maakt hem zelf los. Twee mooie borsten springen naar voren. Met mijn tong speel ik plagend met haar linkertepel. Met mijn hand ga ik onder haar rok. Haar slipje is drijfnat. Ze kreunt. Ik trek haar slipje uit. En ga met een vinger over haar klitje. Ik voel dat ik ook helemaal nat ben geworden. Wat verlang ik naar haar.Wat is ze geil. Ik stop een vinger in haar kutje. Ze voelt strak aan. Ik haal mijn vinger uit haar en stop hem in mijn mond. Wat smaakt ze lekker.

Ik wil haar lippen weer proeven. Ik kijk haar aan en zie dat ze hetzelfde denkt. Teder drukt ze haar lippen tegen de mijne. Mijn hand gaat weer onder haar rok op zoek naar haar natte kutje. Oh, wat verlang ik naar haar. Ik wil haar helemaal voelen. Met een vinger ga bij haar naar binnen. Ik kijk in haar ogen en zie dat het goed is. Ze kijkt me ondeugend en vol vertrouwen aan. Ik beweeg mijn vinger in en uit haar, in en uit, in en uit…steeds sneller in en uit. Haar kutje begint te kloppen. Ik stop er nog een vinger bij en ga met mijn duim over haar klitje. Ingehouden begint ze te kreunen. Alleen wij tweeën telt nog. De wereld om ons heen is verdwenen. Ik voel dat ze begint klaar te komen. Haar kutje maakt kleine schokbeweginkjes. Haar kutspieren omklemmen mijn vingers.

‘Nu jij’, zegt ze. Maar ik ben nog niet klaar. Ik wil meer van haar voelen en proeven. Ik haal mijn vingers uit haar en ga voor haar zitten op mijn knieën. Mijn tong gaat over haar dijen heen. Ze is helemaal nat. Ik lik het geil van haar benen af. Ik begin langzaam mijn mond richting haar natte kutje te verplaatsen. Ik stop mijn tong tussen haar schaamlippen. Ze is nog steeds opgewonden. Ze pakt me bij mijn haren vast en duwt me tegen haar aan. Hmm. Ze stoot met haar dijen. Mijn tong vindt zijn weg. Ik begin haar met mijn tong te neuken. Mijn handen kneden haar billen. Ze knijpt ze samen. Mijn wijsvinger gaat richting haar anus. Ik streel haar daar zachtjes. Ondertussen heb ik mijn broek wat losser gedaan. Ik ga met een vinger over mijn inmiddels stijve klitje. Ze begint weer te hijgen. ‘Hmmm. Ooooh…’

Ik beweeg mijn tong steeds sneller in en uit haar. Lik over haar klit. Ze begint steeds harder te kreunen. Ze beweegt haar heupen richting mijn tong. Ik voel dat ik ga komen. Ik beweeg mijn vinger steeds sneller over mijn natte, geile knopje. ‘Oohh. Oohhhhh.’
We komen tegelijk klaar.
Ik kijk haar aan en zie dat ze tranen in haar ogen heeft. Ik kus haar tranen weg en trek haar zacht tegen me aan. Zo staan we een paar seconden.

Plotseling wordt er op de toiletdeur geklopt. ‘Gaat het wel goed met u, mevrouw?’, zegt een bezorgde vrouwenstem. Ik sta op en kijk mijn lieve mooie e-mailvriendin lachend aan. ‘Ja, alles is goed hoor.’
Ik denk, dit is niet een afscheid, dit is het begin van iets heel moois.Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *