— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Een verhaaltje voor mijn liefje

De trein Brussel – Antwerpen Centraal dendert op de sporen, maar mijn gedachten zijn ver weg, heel dicht bij jou. We zijn al een tijdje samen en nog steeds heel verliefd. Vannacht kan ik per uitzondering bij je slapen en de hele week heb ik me daarop verheugd. Eerst iets eten in de stad, daarna waarschijnlijk wat drinken en dan dicht bij jou in je grote bed.

Ik voel dat ik kippenvel krijg als ik aan je denk en die lach van me spreekt ook boekdelen. Waarom duurt die treinrit zo lang? Voor de derde keer sta ik op en loop naar de wc. In de spiegel zie ik een jonge vrouw, sexy gekleed in een zwart hemdje en dito broek met daaronder een zwarte push-up en bijpassende tanga-slip: kleren die jij vanmorgen per sms hebt aangevraagd. Dan hoor ik de conducteur aankondigen dat we Antwerpen Centraal bereikt hebben. Wc uit… perron op… Ik wil je zien, je mannelijke geur opsnuiven en je stoppeltjes tegen mijn wang voelen, ik wil… veel meer dan ik in het openbaar mag doen.

Dan voel ik armen rond me, je fluistert dat je me gemist hebt en kust me zacht in mijn nek. Hand in hand lopen we even later naar het restaurant. Het eten is lekker en snel, gelukkig, waardoor we een uurtje later alweer buiten staan. Juist als ik wil voorstellen naar huis te gaan, bied jij me een duvel aan in ons stamcafé. Met een beetje tegenzin stem ik toch toe. Op het terras leg je je arm rond mijn schouders. Ik antwoord met een hand op je dij. Je kust me.

Je tong streelt de mijne en bijna vanzelf glijdt mijn hand in de richting van je kruis. Je stopt plotseling en drinkt van je bier alsof er niks gebeurd is. Goed, als je het zo wil spelen. Ik laat mijn hand heel toevallig naar de binnenkant van je dij glijden, buig me naar je toe en adem zachtjes uit in je nek, iets waarvan ik weet dat het jou gek maakt. Je reageert door zachtjes de aanzet van mijn borst te strelen.
“Mmm, je maakt me zo geil!”, fluister ik in je oor. Je lacht alleen maar en praat rustig verder over koetjes en kalfjes, drinkt je glas leeg en vraagt: “Kom je?”

Als we in de bus zitten, begint het ontzettend te regenen. En ook bij de halte valt het nog steeds met bakken uit de lucht. Je zucht, ik weet dat je niet van regen houdt. Stiekem ben ik wel blij met deze bui, een beetje afkoeling voor mijn hete lijf.
Bij nader inzien een beetje te veel afkoeling, we zijn door en door nat als we bij je huis aankomen. Je kust me en kijkt me bezorgd aan.
“Kom op, naar boven jij, voor dat je zo blauw wordt als je lippen. Zo word je nog ziek.” In de badkamer kleed je me uit en wikkelt me in een grote handdoek. Ik voel hoe je handen mijn lichaam droogwrijven, maar het natste plekje sla je over.

Met de handdoek vast om me heen, pel ik jouw natte goed van je lijf af. Ik kan het niet laten onder het afdrogen even je billen te strelen. Je groeiende opwinding is duidelijk te merken, dus ik ga rustig verder. Jouw gezicht, nek, borst, billen en benen worden beroerd door strelende handen. Je begint me passioneel te kussen, ik maak me los en mijn mond volgt het pad van mijn vingers. Je kreunt zacht wanneer ik je penis vind en je rustig begin te pijpen.
Na even genoten te hebben van mijn mond trek je me op, pakt me stevig vast en voert me naar bed.
“Ik heb een verrassing voor je,” grom je zacht in mijn oor. Ik kan enkel bevestigend kreunen als je me vraagt of ik je vertrouw.

Voor ik het weet lig ik spiernaakt en geblinddoekt, vastgebonden op je bed. Ik voel je handen in mijn nek, ze glijden naar mijn borsten, masseren ze net hard genoeg.
“Je bent zo mooi,” fluister je zacht, dicht bij mijn mond. Voor ik je kan kussen, ben je weer verdwenen. Je handen glijden over mijn lijf naar mijn knieholtes en zo naar boven. Ik kan niet wachten tot je vingers mijn kutje bereiken… hoger… hoger… bijna… en dan glippen je vingers weer omlaag. Ik kreun van geilheid. Voel je hete adem op mijn clitje. Mmm ik hou het bijna niet meer.

Dan voel ik iets heel kouds op mijn buik en vervolgens op mijn kutje. De koude beneemt me de adem.
“Wil je proeven,” fluister je al likkend. Ik knik en proef fambozenyoghurt… mmm op een hele warme eikel. Je komt op me liggen en likt de yoghurt van mijn kutje. Zacht vraag ik of ik je mag pijpen.
“Alleen als je het rustig doet,” is het antwoord, “Ik heb nog andere plannen.”

Opeens voel ik een vinger in mijn kutje glijden. Je likt en vingert me afwisselend. Dit is te veel, ik voel dat ik ga komen! Het is alsof je mijn gedachten kunt horen want nu voel ik én een tong én een vinger in mijn poesje spelen. Het orgasme dat volgt doet me even sterretjes zien.
Je verwijdert de blinddoek en kust me.
“Lekker?”
“Mmm… jaaa…” Dan merk ik hoe opgewonden jij nog bent.
“Mag ik nu jou verwennen?” vraag ik zacht. Je knikt, maakt me los en gaat op je rug liggen. Langzaam laat ik je penis in me glijden. Dit voelt zo goed. Ik voer het tempo op. En dan wanneer je bijna komt, blijf ik stil zitten. Als je op adem bent gekomen begin ik opnieuw.

Als ik weer stop grom je, pakt me vast en draait me op handen en knieën. Ik voel je diep in me stoten. Je handen kneden mijn borsten. Steeds sneller… Je adem stokt als ik de spieren van mijn schede span. Een moment later kom je en voert me mee op de golf van je orgasme. Nog nahijgend liggen we dicht tegen elkaar aan. Een kusje doet je zacht kreunen: “Meisje, ik zie u graag.”
Ik kruip nog dichter tegen je aan.
Voor mij kan deze nacht niet meer stuk.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *