— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Augustus

Het is 15 augustus. Ik rijd in de auto naar mijn zo zorgvuldig gekozen bestemming: een hotel. Door de warmte van de zomer plakt m’n shirt aan m’n rug. Een stroompje zweet druppelt van m’n borsten naar beneden. De hitte maakt me nog geiler dan ik al ben. De spanning die ik voel is prettig, geeft me een gevoel van controle. Nog wel.

Ik parkeer de auto en loop naar binnen, naar de man achter de balie. Hij geeft me een sleutel en lacht: ik denk dat m’n stemming van me afstraalt maar dat kan me niet schelen. Bij de kamer aangekomen steek ik het kaartje in de gleuf van de deur.

De kamer is smaakvol ingericht maar echt een hotelkamer: groot bed in het midden, klein zitje rechts tegen de muur. De deur naar de nette, ruime badkamer staat op een kiertje. Ik kijk omhoog en zie daar het item dat de doorslag gaf om deze kamer te nemen: een joekel van een spiegel aan het plafond boven het bed. Sommige clichés zijn te gewoon te mooi. Ik begin met het uitpakken van m’n tas.

Ik ben gespannen en vraag me af hoe jij op mijn plannetjes zult reageren als je dadelijk komt. Ik knoop langzaam m’n spijkerbroek open, schuif ‘m van m’n billen. Ik sta met m’n rug naar de wandspiegel en kijk over m’n schouder naar mezelf. Mijn kontje piept net onder m’n shirt vandaan. Ik buk een beetje en zie de aanzet van m’n witte string tussen m’n billen verdwijnen. Ik voel me mooi en geniet nu al van het gezicht dat ik zal zien als jij er straks bent.

Langzaam trek ik m’n shirt over m’n hoofd, doe ik m’n bh uit, draai me om en kijk naar mezelf. Met beide handen pak ik m’n borsten en kneed ze zachtjes, denkend aan grote handen op mijn lichaam. Een hand dwaalt af naar m’n buik en streelt verder naar m’n dij. Even aai ik over m’n heuveltje en verlang er naar om m’n intiemste plekje aan te raken maar ik wacht op jou, zodat we allebei kunnen doen waar we samen zo goed in zijn. Ik loop naar de douche en zet hem aan. Onder de douche zet ik alles nog eens op een rijtje.

Ik moet opschieten anders ben je er al. Snel kleed ik me aan en doe het luchtje op waar ik jou zeker mee kan verleiden. Alle kaarsjes branden in de kamer, de ons zo bekende muziek staat op. Daar had ik al voor gezorgd.

Ik loop naar beneden om stilletjes te wachten tot jij er bent. Ik zie je naar de balie lopen waar je de sleutel van je kamer krijgt. Je loopt naar boven. Even later volg ik en klop op de deur. Je doet open en kijkt me verrast aan. “Roomservice”, zeg ik plagend en loop langs je heen. Ik ga op het bed zitten.

Op de tafel staat al het lekkers dat ik heb meegenomen voor vanavond. Je geeft me een zoen, pakt twee glazen, schenkt champagne in en geeft mij een glaasje. “Proost” zeg je en kijkt hoe ik een slokje neem. Je neemt een oester en gaat naast me zitten op het bed, ik eet uit je hand. Het zachte, glibberende vocht maakt me nog geiler dan ik al was.

Ik ga op m’n knieën zitten, knoop langzaam m’n jurk open en laat ‘m van m’n schouders glijden. Je komt naar me toe en pakt me stevig bij m’n schouders. Je trekt me naar je toe en zoent me hevig op m’n mond en in m’n nek. Ondertussen voel ik hoe je geslacht in je broek groeit, ik leg m’n hand erop en kneed stevig jouw heerlijke paal. Ik verlang nu nog meer naar je dan ik al deed.

Je legt me op het bed, loopt naar de tafel en eet een oester. Ik kijk je aan en streel m’n lichaam, neem weer m’n borsten in m’n handen en kneed ze, maar nu alleen voor jou. Een hand dwaalt af naar beneden en glijdt m’n slip binnen. Ik voel hoe nat ik ben en hoe makkelijk m’n vinger naar binnen glijdt in m’n natte grotje. Ik kijk je aan en wil dat je gek wordt van verlangen. Ik haal m’n hand uit m’n slip en lik m’n vinger af, jou ondertussen heet aankijkend.

“Wat wil je dat ik doe?” vraag ik.
“Ga door, doe wat je goed kan, maak me gek,” is je antwoord en je begint je te uit te kleden ondertussen draai ik op m’n knieën met m’n kontje naar je toe. Ik draai met m’n heupen en trek m’n rug hol. Ondertussen zie je m’n vingers door m’n lippen gaan en verdwijnen in m’n kutje. Ik weet hoe geil jij wordt als je mij m’n gang ziet gaan en maak daar schaamteloos gebruik van.

Ik laat me in de kussens van het bed zakken en kijk je doordringend aan, laat een vinger tussen m’n lippen glijden en stop hem vervolgens in m’n mond om hem langzaam af te likken. Langzaam open ik mijn lippen en stoot diep naar binnen met twee vingers die nat en glanzend weer naar buiten komen waarop jouw harde paal steigert van verlangen. Ik vinger m’n klit en zie tussen m’n oogharen door hoe jij langzaam je short uittrekt en op het bed komt zitten.

Je kijkt naar mij en ik geniet ervan hoe geil jij wordt van mijn showtje voor jou. Ik zie dat je zelf ook bent begonnen je geslacht nog harder te kneden dan het al was. Dat is voor mij de druppel, ik zie een heerlijke man genieten van zijn eigen harde paal en stel me voor hoe die pik straks in m’n kutje zal glijden en vinger mezelf voor jou. Ik kijk je aan en open m’n mond om te kreunen dat ik ga komen. Kermend kom ik klaar…

Jij pakt me bij m’n heupen en likt m’n kutje, af en toe raakt je tong m’n sterretje. Ik word gek van verlangen maar je houdt niet op en likt me verder tot ik het bijna uitschreeuw van genot. Ik draai me om en duw je op het bed. Ik ga schrijlings over je zitten laat je hete kloppende staaf in m’n kutje zakken. Je sluit je ogen half en ik knijp je een paar keer plagend met m’n liefdesspieren. Langzaam laat ik me keer op keer over je harde pik zakken. Ik voel je heerlijke eikel diep in m’n grotje stoten. Ik pak je bij je armen die ik langs je lichaam vasthoud. Ik voel dat je ontspant en dat je me de leiding geeft.

Ik kijk diep in je ogen, zoen je op je mond en zeg zacht: ”Ik wil dat je me neemt als nooit tevoren. Ik wil je sletje zijn, doe met me wat je wilt, alles is goed, als het maar niet te gauw afgelopen is. Ik knijp in je polsen om te kijken of je het snapt. Je kijkt me lachend aan, knikt en duwt me omhoog, trekt me aan m’n heupen naar je toe en duwt je gezicht tegen m’n heuveltje. Ik voel hoe je tong tussen m’n lipjes verdwijnt en ik word week, kan me amper staande houden en als je hete tong over m’n klitje strijkt, schok ik bij elke aanraking. Ik spreid m’n lippen voor jou met m’n vingers en hoop dat je er goed bij kunt.

Je trekt me verder op je gezicht. Je neukt me met je tong in en uit en in en uit tot ik bijna sterretjes zie. Af en toe dwaalt je tong wat af naar m’n gaatje: hemels is dat. “Ik kom” kreun ik en je neukt me harder met je tong terwijl je met je vingers m’n klitje bewerkt. Hete golven overspoelen m’n lichaam dat schokt bij elke golf met daaropvolgend een heerlijke ontspanning.

Tijd om bij te komen heb ik niet. Je richt je op en spietst me op je harde kloppend pik. Met twee handen op m’n heupen duw je me harder op je mast. Tot aan de basis steek je je paal in me en vult me helemaal. Samen kijken we als in een beweging naar boven. Ik zie mezelf zitten, vastgeprikt op jouw kloppende paal, je handen sluiten zich om mijn borsten en kneden ze terwijl je je heupen omhoog stuwt en je harde pik diep in mij stoot. Kreunend kom je klaar. Je hete zaad spuit in m’n grotje. Dan, plotseling, duw je me van je af. Je vlijt me neer op het bed met m’n hoofd op de kussens.

Je presenteert je heerlijke geslacht en duwt het zacht in m’n mond. Ik proef m’n eigen en jouw liefdessappen aan jouw heerlijke mannenvlees en lik en zuig. Opkijkend zie ik je staan op je knieën, hoe je mijn mond net zo stevig neukt als m’n kutje al gewend is, met je ballen in m’n hand voel ik je genot kolken, ik grijp naar je billen en zet m’n nagels in je vlees. Diep in m’n keel voel ik je pik weer groeien. Ik voel dat je gauw gaat komen.

Plotseling glijd je van me af. Ik zie in je ogen dat je nu écht in de stemming bent.
“Dus jij wilt vanavond mijn sletje zijn?” fluister je. “Breng me dan nog maar eens zo’n lekkere oester.” Gedwee sta ik op, loop langzaam naar de tafel en doe wat je zegt. Ik breng de schelp naar m’n mond en laat de zoute inhoud door m’n mond glijden, zet m’n lippen op de jouwe en laat hem zachtjes tussen je lippen glippen.

“En nu op je knieën, lekker ding,” beveel je. Ik draai met m’n kont naar je toe. “Ja, kontje omhoog zo zie ik het graag,” is je reactie en meteen voel ik je harde eikel tegen m’n kutje duwen. Genadeloos stoot je toe, je ballen ketsen tegen m’n billen en ik slaak een kreetje bij elke stoot. Je pakt me bij m’n haar en trekt m’n hoofd achterover. Met je lippen dicht bij m’n oor fluister je hijgend: “Ik wil je in je kontje neuken,” en je duwt me naar het matras.

Je heerlijk pik is nat van m’n kutje en je glijdt zacht bij me binnen. Behoedzaam stoot je door. Met een hand op m’n billen en met de andere nog in m’n haren neuk je me bijna omver. Ik duw m’n heupen bij elke stoot naar je toe. Je zet je handen op m’n heupen en in je geilheid hijg je naar me: “Voel je m’n harde paal in je kontje? Ik ga je volspuiten schatje”. Ruw maar liefdevol sla je op m’n kont en stoot je diep bij me naar binnen. Ik ben intussen bijna van de wereld door je bijna dierlijke uitbarsting.

Ik wil dat je me neemt, me neukt totdat je warme zaad in me spuit. Je zet een vinger op m’n klitje en masseert het bekwaam. Je stoot hard en samen komen we schreeuwend klaar. Nahijgend liggen we naast elkaar in elkaar verstrengeld zoals al zo vaak en kijken elkaar aan in de spiegel boven ons. Terwijl je in m’n nek zoent zeg ik: “Gefeliciteerd met je trouwdag schat”! “Ja” zeg jij, ”jij ook!”


Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *