— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Een dagje shoppen…

Het werd tijd dat Lisa haar klerenkast aanvulde. Met sporten was ze wel wat kilootjes kwijt en ze vond dat ze het nu wel had verdiend om zichzelf eens op wat nieuwe spulletjes te trakteren.
Het was redelijk warm die dag en dat was ook te zien aan de spulletjes die sommige mensen hadden aangetrokken. Shorts, Hawaï-hemden, korte rokjes, topjes in alle mogelijke kleuren sierden de winkelstraten.

Ze gaf haar ogen goed de kost. Maar als je zelf rondwandelt, is het moeilijk om iedereen grondig te bestuderen. Ze besloot dus plaats te nemen op een terrasje en bestelde een koele, witte wijn. Zowel mannen als vrouwen nam ze eens goed op. Hoewel ze niet lesbisch was, lieten vrouwen haar niet echt onberoerd. Ze hield trouwens niet echt van de etiketten lesbisch, hetero, homo of bi. Ze had zo de duistere gedachte dat iedereen diep van binnen biseksueel was. De ene iets meer uitgesproken dan de ander.

Een vrouw passeerde haar tafeltje. Ze was al mooi gebruind, had lang bruin golfend haar en helblauwe ogen. Ze droeg een witte kuitbroek en een strak rood topje. Ze droeg heel duidelijk een string onder haar witte broek en was bh-loos. Of het de kledij was of de manier waarop ze zich verplaatste wist Lisa niet, maar die brunette deed haar zeker wat.

Ze zat wat ongemakkelijk op haar stoel en ze voelde haar tepels langzaam groeien. Ze zette haar ene been naast het andere terug op de grond en plaatste ze wat uiteen. Ze had een rokje aan en het zomerbriesje dat eronder zijn weg zocht, was best aangenaam. Ze legde even haar hand op haar knie en liet die zacht onder haar rokje glijden. Ze zat in niemands gezichtsveld dus ze kon niemand storen. Ze ging beetje bij beetje hoger tot ze met haar vingertoppen haar slipje raakte. Ze voelde een klein, vochtig plekje. Eigenlijk wilde ze niets liever dan nu naar het toilet van het café spurten om zichzelf een lekkere beurt te geven.

Ze had echter nog een heel shopprogramma voor de boeg en vanavond had ze een dineetje met haar lieve schat. Ze trok haar hand terug, stond recht en schikte haar rok. Ze nam haar tas en liep de winkelstraten tegemoet.
Hoe meer winkels ze bezocht, hoe meer zakken ze droeg en hoe moeilijker het werd zich een baan te zoeken tussen de menigte die alsmaar aangroeide. Het was nu eenmaal mooi weer en vakantie. Je was best gek als je nu thuis zat.

Ze had eigenlijk alles wat op haar verlanglijstje stond. Hoewel, alles? Eigenlijk wilde ze nog wel één ding. Iets waar ze haar schat vanavond mee kon verrassen. Lang hoefde ze niet na te denken over wat die verrassing kon zijn. Ze kruiste de markt en liep een zijstraatje in. Op het werk hadden ze verteld over een nieuw lingeriewinkeltje. Misschien hadden ze daar wel iets leuks. Na enkele minuten stappen, zag ze het uithangbord. De winkel had een blauwe gevel, in etalage werden de nieuwste setjes voor dit seizoen getoond. Ze merkte op dat vooral bordeaux, babyblauw en gebroken wit de toon zetten voor dit seizoen. Maar zij zwoer bij wit en zwart. Het mocht wel een tikkeltje doorzichtig en speels zijn.

Ze duwde de deur open en stapte binnen. Het belletje ging over. Ze keek rond en liet haar ogen glijden over de talrijke paspoppen, kapstokjes en rekjes. Alles was mooi ingedeeld volgens merk en kleur.
‘Kan ik u ergens mee helpen?’, vroeg een zachte, beleefde stem. Lisa schrok en draaide zich bruusk om.
‘Sorry, het is niet mijn bedoeling klanten te laten schrikken’, lachte dezelfde stem. Lisa zette grote ogen op en voelde zich langzaam rood kleuren. Dat dit haar weer moest overkomen. De brunette van daarstraks stond voor haar neus.

Lisa stamelde dat ze iets zocht om haar vriend mee te verrassen vanavond. De vrouw vroeg wat haar smaak was en verdween tussen de rekjes en kapstokjes. Ze overhandigde Lisa wel tien setjes en wees haar een pashokje aan. Lisa dook het hokje in en leunde eerst wat achterover tegen de wand van het hokje om wat bij te komen. Ze kon het niet helpen maar het geile gevoel van daarnet was er weer. Ze zuchtte en bekeek de setjes. Er zaten enkele prachtstukjes bij en al met al viel de prijs best mee.

Ze paste een zwarte bh waarvan de cups voor de ene helft uit zachte stof bestonden en voor de andere helft uit zwarte voile. Hierdoor was de tepel zichtbaar. Ze vond het wel mooi staan. Alleen sukkelde ze met de sluiting. Ze vloekte op zichzelf. Normaal had ze er absoluut geen moeite mee om een bh dicht te maken en nu stond ze hier te klungelen. Net op dat moment keek de brunette naar binnen.
‘Oh, laat mij maar even, dit zijn van die nieuwe modelletjes en het is nogal sukkelen om ze dicht te maken.’

Lisa voelde het opgewonden gevoel nu alleen maar toenemen. Die vrouw had waarschijnlijk wel al meer vrouwenlichamen in een setje gezien maar ze was zich waarschijnlijk niet bewust van het effect dat ze op Lisa uitoefende. Maar de bh zat nu eindelijk dicht. De brunette bekeek Lisa en complimenteerde haar met haar figuur. Lisa keek op en hun blikken kruisten elkaar in de spiegel. Ze keken elkaar een paar seconden aan. Lisa sloeg haar ogen neer en voelde haar tepels groeien. Door de zwarte voile kon ze het moeilijk verbergen.
‘Mag ik even voelen?’, vroeg de zachte stem. Nog voor Lisa kon antwoorden, voelde ze hoe twee warme handen traag naar voren gleden. Ze pakten Lisa’s borsten vast en duwden haar wat naar achter. Zo kwam ze tegen het lichaam van de brunette te staan. Met trage bewegingen werden haar borsten gemasseerd.

Ze voelde een warme adem in haar nek. Ze sloeg haar hoofd naar achter en gaf zich over. Vingers gingen op zoek naar haar tepels. Ze werden tussen duim en wijsvinger beetgenomen en zo zacht gekneed. De brunette trok er zacht aan en draaiden ze wat zonder dat het pijn deed. Lisa kreunde zacht en zette haar benen wat uiteen. Ze voelde hoe de handen zich van haar borsten terugtrokken en naar haar rokje gleden, daar even treuzelden en toen terug naar boven gingen. De sluiting van de bh ging weer open. De bh gleed van haar borsten en schouders. De vrouw draaide Lisa op en duwde ze tegen de wand van het pashokje.
‘Laat je maar gaan lieverd’, fluisterde ze in Lisa’s oor.

Opnieuw werden haar borsten onder handen genomen. Gekneed, gestreeld, geliefkoosd. Lisa begon haar laatste schroom te verliezen en liet haar handen toe ook op verkenning te gaan. Ze legde ze op de billen van de vrouw en streelde ze. Ze kneedde ze en liet even haar hand in de broek glijden. Ze voelde de naakte billen. Ondertussen voelde ze hoe de handen vervangen waren door een tong. Een tong die kleine cirkeltjes draaide rond haar tepels en af en toe de welving van haar borsten verkende. Lisa begon nog meer te kreunen en liet haar handen onder het rode topje van de brunette glijden. Haar handen verkenden elk centimetertje huid. Ze trok het topje mee naar boven. De brunette staakte even haar liefkozingen aan het adres van Lisa’s tepels en liet het topje over haar hoofd glijden.

Opnieuw keken deze twee hete vrouwen elkaar aan. Lisa begon wat stouter te worden en kuste de brunette voluit op de mond. Haar tong drong binnen en een intense tongkus volgde. Ze werd nog wat meer tegen de wand van het hokje gedrukt. Ze voelde hoe de vrouw haar ene been optilde en het op een klein krukje zette. De vrouw zakte door haar knieën en trok het rokje van Lisa op. Ze gaf een kus op Lisa’s buik en liet haar tong naar beneden zakken. Ze likte elk plekje dat ze tegenkwam. Lisa begon nu met haar borsten te spelen. Ze kneedde haar tepels intens en sloot haar ogen. Haar slipje werd uitgetrokken door twee handen die zacht en traag over haar billen en benen naar beneden gleden. Ze genoot ten volle van de warme, natte tong van deze geile brunette.

Haar lipjes werden wat uiteen getrokken. De vrouw blies zachtjes op het natte spleetje. Dit gaf een lekker gevoel en een diepe zucht ontsnapte aan Lisa’s lippen. Een vinger werd zacht naar binnen geduwd en heel even in en uit bewogen. De vrouw trok haar vinger terug en stond recht. Ze liet haar vinger over Lisa’s lippen glijden en duwde hem haar mond binnen. Lisa zoog en likte.
‘Proef maar je lekkere sapjes.’
Daarna trok de vrouw Lisa’s rok uit en dwong haar zacht plaats te nemen op het krukje. Ze duwde Lisa’s benen wijd uiteen en knielde ertussen. Lisa voelde hoe haar lipjes werden gekust en gelikt. Even werden ze in de mond van de brunette genomen en die zoog er gretig op.

Lisa liet zich wat onderuit zakken en leunde tegen het hokje aan. Een tong cirkelde rond haar klitje dat schreeuwde om aangeraakt te worden. Maar tot nu toe werd het enkel genegeerd. Haar adem stokte even toen ze voelde hoe twee vingers in één keer naar binnen werden geduwd. Even bleven ze stil zitten maar niet veel later begonnen ze langzaam in en uit te glijden. In…uit…in…uit…sop…sop…in…uit…in…uit…sop… Lisa nam het krukje vast aan de zijkant en beet op haar onderlip. God, wat was dit lekker. Wat kon die vrouw heerlijk vingeren. De vingers maakten plaats voor de warme tong. Die gleed even over de kale lipjes van Lisa’s hete poesje. Maar al gauw kreeg het klitje de aandacht waar het zo naar had verlangd.

Kleine tikjes met de tong op dit knopje, deden Lisa dicht bij haar orgasme komen. Ze vond het nog moeilijk zichzelf te beheersen toen de brunette haar mond over het klitje heen zette en het zo naar binnen zoog. Lisa greep haar borsten weer vast en begon luid te hijgen. Wat wilde ze graag komen. Ze begon haar borsten iets steviger en vlugger te kneden. De tong drong haar kutje binnen en draaide lustig enkele rondjes. Ze voelde hoe de tong in haar warme grotje kronkelde. De vrouw gebood Lisa recht te staan en met haar handen te leunen op het krukje. Zo kwam haar kont sterk naar achter en hingen haar borsten goed naar beneden.

De vrouw nam plaats achter Lisa en likte even Lisa’s kontgaatje. Daarna duwde ze opnieuw twee vingers binnen in het natte poesje. Deze keer maakte ze “kom-maar-eens-hier”-bewegingen over het gevoeligste plekje die een vrouw heeft in haar liefdesgrot. Lisa voelde haar borsten heen en weer bewegen. Ze keek even op en zag in de spiegel zichzelf voorovergebogen staan met hangende borsten en een vingerende vrouw achter zich. Het intense gevoel van de vingers die over haar g-spot gleden en dit beeld in de spiegel deden haar alle controle over zichzelf verliezen en ze kwam schokkend klaar.
‘En, koop je het nu?’

Beoordeel dit verhaal

Eén Reactie

  1. Asian 07 jul 2016

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *