— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Sensationeel lekker

Het is zeker niet de eerste keer dat ik het beleef. Telkens weer beleef ik het, en ik krijg er werkelijk geen genoeg van. Elke keer droom ik er weer van, maak ik mezelf gek. Ik smacht er naar als ik dicht bij je ben, maar ook in mijn eentje…

Elke keer als ik je weer zie, begin ik te fantaseren. Dan zie ik eindelijk je lieve gezicht en je, voor mij, zo aantrekkelijke lichaam weer. Verlangend naar het moment dat we het weer beleven, plaag ik je dan. Ik knijp in je lekkere kontje, of in je penis. Of als even niemand is, trek ik je shirt omhoog om eventjes aan je tepel te zuigen. Dan verschijnt er een lach op je gezicht, of zeg je zacht kreunend ‘lekker schat’.

Hetzelfde doe je ook vaak bij mij. Wanneer we nog niet mogen of kunnen, maar je kunt je eigenlijk niet meer inhouden. Dan schuif je voorzichtig mijn topje o zij om ook even aan mijn tepels te kunnen zuigen, die spontaan hard worden, net als jouw penis. Wat word het dan moeilijk om ons in te houden, tot het moment daar is…

Soms wou ik dat we al op ons zelf woonden, zodat we het elk moment en op elke plaats konden doen. Maar voorlopig moeten we het nog even zo doen.

Zo begonnen we ook die bewuste avond. Op mijn kamer waren we elkaar al een beetje lekker aan het maken, realiserend dat we het voorlopig nog niet konden doen, omdat we zo moesten komen koffiedrinken. Maar goed, we waren lekker heftig aan het zoenen en elkaars lichaam, zoals elke week weer, aan het verkennen. Even lekker aan je tepels zuigen, je laat duidelijk merken dat dit je wel bevalt en dat je eigenlijk het liefst zo snel mogelijk op mij wil kruipen, om mij eens lekker te neuken.

Jij zit mij ook te plagen, om mijn benen van onder mijn rokje te masseren en te strelen, steeds iets verder omhoog, maar zeker nog niet op dat fatale plekje. Je blijft me kussen en je speelt ondertussen met mijn tepels. Die ondeugende geile blik van je komt tevoorschijn, o god, wat heb ik jou en je heerlijke lichaam gemist. Alleen je aanwezigheid al, zorgt ervoor dat ik me heerlijk relaxed en vrouwelijk voel. Konden we het maar al doen. Maar het wachten maakt het verlangen nog intenser.

Eindelijk gaan we ‘s avonds naar bed. Wat heb ik hier naar uitgekeken. Terwijl ik mijn slaapkamer in wandel, zie ik jou nog aangekleed op bed liggen. Ik vraag je plagend waarom je nog niet uitgekleed bent. Net zo plagend vertel jij mij dat je wilt dat ik dat doe. Ik kruip langzaam het bed op, maar begin de jacht nog niet meteen. Jij geeft mij de leiding in handen en daar ga ik eens heerlijk gebruik van maken. Ik vind het heerlijk als jij de leiding neemt, maar het liefst heb ik toch de touwtjes in eigen handen.

Ik ga je lekker teder zoenen en kom lekker dicht tegen je lichaam kruipen. Ik begin al zachtjes een beetje tegen je inmiddels stijve penis aan te rijden. Ik weet dat je daar supergeil van wordt. Opeens stop ik abrupt, je kijkt me een beetje vragend aan. Ik leid je van het bed af en zet bijpassende muziek aan. Ik begin je opnieuw te zoenen en dans lekker dicht tegen je naar mij hunkerende geslachtsdeel aan. Ongeduldig beginnen je handen mijn lichaam af te tasten, maar ik laat dit nog niet toe. Ik merk dat je wilt dat ik verder ga, daarom wacht ik lekker nog even.

Op een gegeven moment sla ik toe. Ik trek je shirt uit en zie jouw lekkere ontblote bovenlichaam. Ik begin je te strelen en wijk met mijn warme tong uit naar jouw harde tepeltjes. Ik hoor zacht gekreun. Ik gebied je om te draaien. Je draagt mijn commando op. Ik streel je lekker verder aan je bovenlichaam en zoen tegelijkertijd je rug. Uiteindelijk komen mijn handen bij je knoopjes van je broek uit, waar ik je harde voel. Ik pruts met de knoopjes terwijl jij mij helpt. Je lekkere piemel krijgt nu iets meer vrijheid. Ondertussen probeer je mij telkens weer aan te raken. Je geduld raakt echt op en ik vind dat ik nou ook wel iets van mezelf mag bloot geven. Ik doe mijn truitje uit en dans lekker met blote tieten tegen je aan.

Mijn verlangen om je penis en lekkere kontje te bevrijden groeit alsmaar. Dus ik begin je lekker van je boxershort te ontdoen. Ik begin masserend je kontje lekker te kussen, tegelijkertijd span jij deze aan, als teken van genot. Ik kan mezelf niet meer inhouden en wil zo snel mogelijk je harde in mijn mond nemen. Ik laat jou wel eerst mijn rokje helpen uittrekken. Ik geniet ervan en hoop dat jij het spannend vindt.

Als ik aan de voorkant ben neem ik je harde mannelijkheid in mijn mond. De reactie zegt alles. Wat ben jij geil lieverd. Ik zie dat je je ogen half sluit en dat je mond van genot een klein stukje openvalt. Ik zuig steeds harder en voor de variatie en om de opwinding te verhogen lik ik hem alsof het een ijsje is. Ondertussen masseer ik je ballen en alles wat ik daarom heen kan aanraken, als ik weer bij je eikel kom, word je gek. Net als daarstraks stop ik weer en trek ik je op mijn bed. We zoenen nog even, maar dan ben ik uiteindelijk aan de beurt… Heeeeeerlijk, zoals jij mij zoent en likt. Je gaat van mijn borsten naar beneden en daarna naar mijn benen. Deze lik je ook, het kriebelt lekker. Ondertussen kijk je me weer met die ondeugende blik aan. Eindelijk ga je dan naar mijn favoriete plekje. Je volgt het bekende recept, van boven naar beneden, rondjes draaiend. Ow, god wat lekker!!

Dan hou je op en kom je heerlijk dicht naast me liggen, natuurlijk met je lekkere o zo vochtige piemel tegen mij aan rijdend. Vervolgens begin je me heerlijk te vingeren. Ow, wat een genot en wat had ik hier zin in… Wat heb ik er lang op gewacht. De reactie is ook heftig, ik begin behoorlijk te hijgen en dat windt jou zeker op. Je pakt mijn hand en strijkt ermee over je penis, die ik duidelijk voel kloppen. Ik begin er lekker aan te trekken en het maakt me helemaal wild en gek! We bevredigen elkaar steeds wilder en sneller, maar jij mag niet komen. Ik wil je neuken! Ik hou het niet meer en kom met een schok klaar.

Niet lang daar zit ik heerlijk boven op je. Ik berijd je mannelijkheid en ik zie hoe intens jij geniet. Ik vraag of je misschien recht op wil komen zitten, die uitnodiging neem je aan en je begint heerlijk met mijn borsten te spelen. Het bevalt je heeeeeel erg goed en je wilt nog niet komen, je probeert je in te houden. We gaan steeds sneller en ik probeer je penis steeds meer vast te klemmen. Het hoogtepunt komt steeds dichter in de buurt. De snelheid, het wilde en het harde gehijg. Totdat we heerlijk klaarkomen en ik uitgeput naast je neer plof.
Wat een opluchting!

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *