— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Een gevoel

Ach, ik heb het weer, je herkent het vast wel, zo’n warm gevoel van binnen. Een gevoel dat nog warmer wordt als ik je zie. De liefde die ik dan voor jouw voel is zo intens. Ik wil dan nog maar een ding: je extra verwennen, je laten genieten, je laten sidderen van genot. Je overal liefjes strelen, kietelen, een beetje plagen… Wacht…
Als jij dan helemaal naakt op bed gaat liggen krijg je van mij een massage.

In de slaapkamer is het lekker warm en er branden allemaal kaarsjes, een muziekje op de achtergrond. Jij ligt op je buik, heerlijk zoals je daar voor me ligt. Ik kijk naar je mooie lichaam en neem elk detail in me op. Dan ga ik op je kontje zitten en smeer je rug helemaal in met olie, zodat mijn handen straks soepel over je rug kunnen glijden. Ik begin met je schouders. Stevig masseer ik de spieren los, dan ga ik rustig langs je ruggenwervel en neem zo je hele rug onder handen. Langzaam voel ik dat je je overgeeft aan mijn handen, en dat je steeds meer ontspant.

Als dan je rug ontspannen aanvoelt ga ik op mijn knieën naast je zitten en smeer je billen en benen in met de olie. Ik kneed stevig je billen en je benen, heel zachtjes raak ik af en toe je ballen aan. En heel zachtjes stimuleer ik het driehoekje net boven je billen, van lekker stevig tot heel teder, ik voel dat je hier van geniet. Dan ga ik met mijn handen weer langs je ruggengraat en je voelt de energie stromen. Ik knabbel aan je oorlelletje en vraag je zacht of je wilt omdraaien.

Ik smeer je weer helemaal in met olie, met grote ogen kijk je me aan en ik vraag je om je ogen dicht te doen en alleen maar te voelen. Als ik je borst, buik, penis en je benen in smeer voel ik mijn eigen opwinding. Opnieuw begin ik om de spanningen uit je lichaam te masseren, vooral je buik en dijbenen te masseren. Ook je gezicht streel ik zachtjes en zie de gespannen trekjes verdwijnen. Ik geef je zachtjes kusjes op je oogleden en ga met mijn tong langs je lippen. Je smaakt zo lekker.

Langzaam is het tijd voor de volgende fase. Ik ga met mijn handen van je borst naar je buik en dan met volle hand om je penis die helemaal glad is van de olie. Ik draai rondjes vanaf de wortel tot je eikel, ik voel hoe hij groeit in mijn hand. Mijn opwinding wordt steeds meer en ik voel hoe nat mijn poesje wordt. Weer neem ik je penis in mijn beide handen en masseer met mijn duim en wijsvinger vanaf je ballen tot je eikel, keer op keer. Ik voel de spanning toe nemen in je onderbuik en masseer die zachtjes weg. Je voelt de energie door je lichaam gaan. Op nieuw neem ik je penis in mijn handen. Met mijn ene hand hou ik hem stevig vast, terwijl ik met mijn andere hand een draaibeweging maak over je eikel. Ik voel je weer heerlijk hard worden. Met mijn wijsvinger ga ik over het randje van je eikel. Je wilt je ogen openen, maar ik zeg je dat je ze dicht moet laten en je helemaal over moet geven aan mij.

Ik geniet van de macht die ik over je heb. Dan ga ik met mijn duimen over je gevoeligste plekje. Ik voel hoe opgewonden je bent. Langzaam bouw ik het af en masseer de spanning in je onderbuik en bovenbenen weg door een volle hand over je penis heen te leggen en met mijn vingers net over je eikel en met mijn andere hand over je buik en benen te masseren. Ik voel hoe de spanning weer een beetje afneemt.

Dan vouw ik mijn handen in elkaar rond je gladde penis en ga stevig op en neer, nu lijkt het net of je in mijn kutje zit, ik voel je penis in mijn handen kloppen, dit is zo’n geil gevoel dat ik niet meer wil stopen, ik wil je zien spuiten, langzaam ga ik door tot je aan je hoogtepunt komt. Je kreunt van genot en ik voel je hete zaad over mijn handen stromen.
Langzaam open je je ogen en ik zie dat je hebt genoten.

Schat mag ik je vanavond masseren?

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *