— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Sporten

Het was eigenlijk te warm om te gaan sporten in de sportschool, maar er was wel een bijzondere reden om te gaan. Die nieuwe fitnessinstructrice, wat een mooie meid zeg. Zoals ze daar stond met haar gekrulde blonde haren, half lang, net op haar schouders. Haar gezicht kon ik eigelijk wel dromen. Een puur gezicht zonder make-up. Misschien alleen een mascara om haar ogen net iets aan te zetten. Blauwe ogen die soms zo vragend konden kijken. Een mooie mond met volle lippen.

Als ze lachte zag je een gaaf gebit en een lief kuiltje in haar wang. En dan haar stem, ze had een licht accent. Ik kon het niet echt thuis brengen,maar vond het heerlijk er naar te luisteren. Soms een rollende ‘r’ en soms een beetje schor van het lesgeven. Ze droeg meestal sportieve comfortabele kleding, maar je kon toch zien dat ze een goed figuur had. Ze had een sportief lichaam, aan haar armen was ze zien dat ze trainde. Ze was mooi gespierd, laten we het daar maar ophouden.

Heimelijk keek ik naar haar als ze in de fitnessruimte liep. Elke beweging die ze maakte nam ik in me op. Elke stap die ze zette, zette ik met haar mee. Als ze dan uit mijn gezichtsveld was, liep ik automatisch sneller op de loopband om haar maar weer te kunnen zien. Zo vertoefde ik mening uurtje in de sportschool. Het vervelende met het aangename wegnemend.

Zoals ik al zei, was het eigenlijk te warm op binnen te gaan sporten. Ik besloot toch maar te gaan, want tja, je weet nooit wie je tegen het lijf loopt. In de sportschool aangekomen zie ik dat ik praktisch de enige ben die het in zijn hoofd gehaald heeft te gaan sporten. Ach, nou ja, lekker op mijn gemak kan ik dan mijn dingen doen.

Ik sta al een kwartier op de loopband aardig te rennen als ik zie dat de loopband naast me ook ingenomen wordt. Ik kijk even opzij en van schrik struikel ik bijna. Daar staat ze. De fitnessinstructrice waar ik al zo lang heimelijk van geniet. Ze groet me en zet haar loopband gelijk maar op een pittige stand. Ik probeer niet meer op te vallen en vooral niet plat op mijn plaat te gaan.

Ik kijk via de spiegel naar haar figuur, het ziet er perfect uit. Vrouwelijk en toch goed in proportie. Mooie volle borsten in een laag uitgesneden sportshirt. Haar blonde haren heeft ze losjes in een staartje gebonden. Ze heeft een stevige tred waar kracht uit straalt. Ik kijk naar haar gezicht. Ze ziet er mooi uit. Net als ik haar gezicht verder wil bestuderen kijkt ze me plotseling aan.

Ineens kijk ik in die vragende blauwe kijkers. “O, sorry,” zeg ik snel, als een klein kind dat betrapt is bij het stelen van een snoepje. “Het geeft niet hoor, ik kijk ook altijd,” zegt ze. Ik voel hoe ik rood ga worden en een straaltje zweet glijdt langs mijn slaap, over mijn wang en door mijn hals. Ik zie dat ze het druppeltje met haar ogen volgt, totdat ze het niet meer kan volgend omdat het verder naar beneden glijdt dan zij kan zien.

Ze slaat haar ogen naar mij op. Ik zie iets verleidelijks in het mooie blauw. Spaans benauwd krijg ik het er van. Ik besluit dat ik de loopband maar laat voor wat het is. “Ik ga even aan de bar zitten,” zeg ik tegen haar. “O,” zegt ze, “ik loop met je mee, ik ben ook wel toe aan een verfrissing.”

Ik loop achter haar aan, en wat ik zie, bevalt me. Ze loopt naar een tafeltje en vraagt snel iets aan de bardame. Als we zijn gaan zitten komt de bardame met twee grote glazen op haar dienblad. Ze zet ze op tafel. “Wat is dit?” vraag ik. “Een speciaal drankje,” zegt ze met een knipoog en neemt een slokje. “Het is lekker, proef het maar!”

Waarschijnlijk had ik in dit stadium alles gedronken, want ik zag een heerlijke tong snel een druppeltje van haar lippen likken. Ik besloot dat het tijd voor actie was, anders zouden we maar voortsukkelen. En dat was nou net iets wat ik niet van plan was. Ik keek haar aan. Waarschijnlijk merkte ze de verandering in mijn ogen op, want het blauw begon vervaarlijk te glanzen.

“Heb je eigenlijk een vriend?” vroeg ze. “Eh, nee,” zei ik, “Eigenlijk val ik meer op vrouwen.” Gelijk was ik weer terug bij af. “Dus je bent vrij?” vroeg ze. Verbeeldde ik me dat ze verheugd klonk? “Ja, ik ben vrij.” “O, ok. Heb je dan zin om straks iets te gaan eten? Mijn dienst zit er toch zo op.” Het besluit om samen een hapje te gaan eten was snel genomen en we stonden op om richting kleedkamers te gaan. Ze liep richting de bardame, fluisterde iets in haar oor en gaf haar een zachte kus op haar mond. Ik was verbaasd, maar besloot er niets van te zeggen.

In de kleedkamer was ze vlot uit de kleren en in de douche. Ik zag haar mooi gevormde lichaam en snakte naar adem. Ik besloot om ook maar snel te gaan douchen. Ik hoorde haar zachtjes neuriën. Ik waste mijn haar en stond lekker onder de douche warm te worden. Ik had niet opgemerkt dat het neuriën gestopt was. Ook het douchedeurtje had ik niet open en dicht horen gaan. Met mijn ogen dicht stond ik tegen de muur geleund, heerlijk ontspannen onder de warme stralen.

Ineens voelde ik een windvlaag tegen mijn benen, maar besteedde er verder geen aandacht aan. Totdat ik twee handen op mijn rug voelde. Ik verstijfde onmiddellijk, totdat ik haar zachte stem hoorde. “Sssst, stil maar, ik doe je niets.” Zachte lippen daalden neer in mijn hals en haar handen gleden van mijn hals naar mijn armen.

Ik begon te ontspannen en liet me meevoeren door mijn gevoel. Ze begon mijn hals te masseren. Ik voelde de kracht die ze in haar handen had. Nog steeds stond ik tegen de muur geleund, mijn hoofd steunend op mijn arm. Haar handen voelden krachtig maar liefdevol tegelijk. Ze masseerde mijn hele rug en zo nu en dan voelde ik haar zachte lippen in mijn nek. Kippenvel kreeg ik ervan.

Zachtjes trok ze me tegen zich aan. In mijn rug voelde ik haar vormen. Haar armen hadden nu de ruimte om de voorkant van mijn lichaam te betasten. Ze liet me lekker loom tegen haar aan leunen. Heerlijk stond ik te genieten van deze douche. Van alles. Haar zachte lichaam die me alle steun gaf die ik nodig bleek te hebben. Haar handen die een spoor trokken van mijn hals naar mijn sleutelbeen. Onderzoekend aftastend met haar vingerstoppen. Het spoor trok verder, raakte zachtjes de welving van mijn borst. Nog meer zachte kusjes in mijn hals.

Ik draaide mijn hoofd een beetje zodat ze alle ruimte had die ze maar nodig zou kunnen hebben. Ze kuste me in mijn hals, haar lippen waren nat. En zo nu en dan voelde ik haar tong op mijn huid. Ze trok me iets steviger tegen haar aan. En omvatte ineens met beide handen mijn borsten. Een lichte kreun ontkwam me. Wat was deze vrouw heerlijk, ik voelde niet de behoefte iets te doen. Veel te bang als ik was de spanning te doorbreken.

Met haar linkerhand draaide ze mijn hoofd. Loom opende ik mijn ogen en keek in haar met passie gevulde kijkers. Ik zag haar mond langzaam dichterbij komen, haar ogen blauwer dan blauw. Eindelijk voelde ik haar lippen. Volle zachte tedere lippen. Liefdevol het onbekende verkenend. Zachtjes liet ik mijn tong over haar lippen gaan, gewillig vond ik de hare. We gingen op in deze heerlijke zoete kus. Haar hand betastte me, gleed van mijn borst af en belandde op mijn buik. Teder streelde ze mijn huid, lager en lager.

Haar hand bleef steken in mijn lies. Op dat moment wilde ik niets liever dan dat ze door ging. Ze maakte zich los uit onze kus en keek me aan. Met ingehouden spanning keek ik haar aan. “Weet je,” zei ze. “Eigelijk ben ik al verkikkerd op je sinds je hier kwam trainen.” Haast verlegen sloeg ze haar ogen neer.

Snel draaide ik me om en tilde haar kin op zodat ze me wel aan moest kijken. Kijkend in het begeerlijke blauw gaf ik haar de tederste kus die ik iemand kon geven. Ik sloeg mijn armen stevig om haar heen. De kus werd vuriger en heftiger. Haar lichaam zei me genoeg, haar handen spraken boekdelen en haar mond beloofde me het paradijs.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *