— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Een nieuwe dimensie

Een paar jaar geleden vroeg Mart, een goede vriendin me, haar te helpen omdat ze ziek was. Zij is getrouwd en heeft twee kinderen. We zijn beiden midden dertig. Natuurlijk heb ik dat gedaan en ik vond het nog leuk ook.

In mijn zoektocht in voor mij vreemde kasten trof ik in een lade van die sexy kleertjes aan. Aanvankelijk schrok ik daarvan en vooral door de gedachte dat mijn vriendin die misschien wel eens droeg. Dat was een mij totaal onbekend facet van die trouwens hele mooie vrouw. Aanvankelijk zei ik er niets over en deed net alsof ik het niet gezien had. Enige maanden later toen mijn vriendin al hoog en breed weer beter was, kon ik het niet nalaten om daarover te beginnen. Haar antwoord was al even eenvoudig als waar. “Als je het niet geprobeerd heb, weet je niet hoe leuk en spannend het is.” En ze legde me uit dat ze op enig moment van mening was geweest dat haar huwelijk een opkikker nodig was, vooral in seksueel opzicht. Haar woorden, ”Ik vree vaker met mijn rechterhand dan met mijn man”.

Ze heeft toen haar man opgewacht in een ochtendjas met daaronder niets dan een paar prachtige kousen en pumps. Ze had nog dikke pret bij de herinnering daaraan. “Je had Berend moeten zien,” lachte ze. Op de vraag wat daarvan de bedoeling was had ze hem eenvoudig gezegd, “Ik wil geneukt worden maar dan wel goed”. En dat was dan ook gebeurd en ze had er duidelijk de beste herinneringen aan.

Daarna had ze langzamerhand een speciale garderobe aangelegd ter redding van haar eigen genot zoals ze zei. Maar ze legde me ook uit hoe heerlijk het was die dingen te dragen, gewoon om je mooi en geil te voelen, je begeerd te weten. Ergens kon ik er wel in meegaan maar ik kan me zo voorstellen dat mijn vriend toch raar zou opkijken als ik hem alleen gekleed in kousen en pumps zou opwachten. Ik was er gewoon nog niet aan toe al vond ik wel dat ook onze samenleving wel een opfrisser kon gebruiken.

Lang dacht ik er over na en eigenlijk was het zo gek nog niet eens. Jaap, mijn vriend, vindt me prachtig, al vind ik zelf, dat mijn borsten wel wat forser hadden gemogen, een bescheiden B-cupje. Mijn heupen hadden ook wel wat ronder gekund. Er waren twee mogelijkheden om er achter te komen hoe hij het vinden zou. Ten eerste, het gewoon doen en ten tweede, het hem vragen. Ik heb voor het laatste gekozen.

Ik vertelde hem van mijn gesprek met Mart en hij scheen minder verbaast. “Ik denk, dat ik het graag eens zou willen zien,” erkende hij. Ik vind haar gewoon heel erg mooi en dan in van die spannende kleertjes. Steven is een mazzelpik
“Zou je dan willen dat ik dat ook deed?”
“Ja, natuurlijk, maar alleen als jij het ook leuk vindt want ik kan best zonder hoor. Ik weet evengoed wel wat ik heb.” Dat is nou typisch mijn Jaap. Hij zou het prachtig vinden maar vindt het niet nodig dit van of aan me te vragen.

Ik ben naar boven gegaan en heb me volledig uitgekleed. Een paar zwarte kousen en mijn pumps aangetrokken. Na een controle op de spiegel ben me gaan presenteren. Hij was de man, die ik begeerde en die mij begeerde. Zijn ogen konden niet van me afblijven. We hebben op de huiskamertafel gevreeën. Beter dan we het de laatste paar jaar hebben gedaan. Ik herkende Jaap gewoon niet meer.

Het werd nog erger. Ik legde hem uit dat ik graag mooi voor hem wilde zijn en daarvan was geen woord gelogen ook. Hij heeft toen meteen de koe bij de horens gevat. Toen we samen onder de douche stonden biechtte hij op, zich al heel lang te ergeren aan die bos haar onder aan mijn buik.
“Het liefste zou ik je meteen scheren.” Het werd een heel gedoe, want doordat het zo nat was, liep de tondeuse er in vast. Maar hij had vanuit zijn diensttijd nog zo’n ouderwets scheermes dat je dubbel kunt klappen en die je ook wel in cowboyfilms ziet. Ik kneep hem als een dief toen hij me daarmee te lijf ging. Hij deed het heel voorzichtig en was er best wel handig mee.

Daarna had ik een hele kale doos. Ook mijn liezen waren en zijn aalglad, want hij onderhoudt me keurig. Maar zoals we die avond nog gevrijd hebben was geheel nieuw. Wat nog nooit eerder gebeurd was, hij heeft me gebeft. Dat is misschien wel de heerlijkste manier van vrijen en hij doet het nu geregeld bij me gewoon omdat ik het lekker vind en hij ook.

We hebben samen voor de computer gezeten en hebben van die geile kleertjes besteld zoals: slips zonder kruisje, strings en cuploze beha-tjes. Ik kan je verzekeren, dat het doet wat het doen moet en ik vind het heerlijk het te dragen voor hem. Later heb ik mezelf eens bekeken zoals die eerste keer, alleen met kousen en pumps aan en hij heeft gelijk gehad. Die kale kut staat gewoon heel zindelijk en fris en het voelt nog lekker aan ook. Het staat me goed.

Ik heb aan Mart verteld wat er gebeurd was en vooral Jaap’s reactie toen hij hoorde dat zij zich zo kleedde voor haar man. Zij was het die voorstelde ons te showen voor wederzijdse partners. We vonden het allebei doodeng maar we hebben het wel gedaan. Het werd een heerlijke avond met zacht licht en heerlijke wijn. Leuk vind ik vooral dat Martje sindsdien ook een kale kut heeft. Steven vond het prachtig bij mij en wilde het van Mart ook. Hij heeft me heel kuis en devoot op dat heuveltje gekust en onze vriendschap heeft zich door dit alles nog verdiept. Nee, geen partner ruil, zover gaan we niet, maar onze relatie is gewoon veel inniger en opener geworden.
Het leven is weer een feest.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *