— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Op een oude fiets…

Het ruige avondje stappen op zaterdag in het dorp met mijn vriendin Gool liep niet bepaald zoals we het in gedachten hadden. Wij, brutale meiden van 31, bleken de moeders te kunnen zijn van zo ongeveer iedereen die in de kroeg zat. Dan maar aan de bar hangen en giechelen over vroeger.

Door ons drukke gepraat had ik niet in de gaten dat hij naast me was komen zitten. Gool stootte me aan en zei met een knipoog dat er een zeer smakelijk uitziende jongeman naast me zat en duidelijk contact zocht. Ik keek naast me, recht in pretoogjes en een brede glimlach. Een beetje verdwaasd grijnsde ik terug en kon mijn ogen niet van hem afhouden. Lekker jong koppie en dat lichaam! Hij bleek me al vaker gezien te hebben en had nu de moed verzameld om me aan te spreken. We raakten aan de praat en tijdens ons gesprek legde hij zijn hand op mijn knie, plagerig strelend met zijn vingers. Zijn zoekende vingers verplaatsten zich richting mijn kruis om daar het strelen te vervolgen. We keken elkaar aan en kusten elkaar vrij heftig. Gool siste in mijn oor dat ik hem mee naar huis moest nemen maar gezien de hoeveelheid drank die ik had weggewerkt, leek me dat niet verstandig. Ik gaf hem het nummer van mijn gsm toen de kroeg ging sluiten.

Thuis aangekomen keek ik op mijn gsm. Ik bleek een sms te hebben ontvangen. Het bleek van hem afkomstig te zijn. Konden we wat afspreken? Ik voelde de prikkeling in mijn onderbuik weer in volle hevigheid terugkomen en stuurde een sms terug dat me dat leuk leek.

De volgende dag was een dag die ik nodig had om bij te komen. Zo vaak ga ik niet meer op stap en de drank had mijn hoofd tot oorlogsgebied verklaard. ’s Avonds uitgeteld op de bank voor de tv en ja, ik moest wel even aan hem denken met een grijns. Hoe oud hij precies was wist ik niet maar dat ik hem nog wat kon leren leek me duidelijk. Ik schatte hem op 21 jaar en met tien jaar meer ervaring zou het oude fiets verhaal wel opgaan.

Mijn gsm trilde om aan te geven dat er een sms binnengekomen was. Hij weer, of hij langs mocht komen. Door mijn gefantaseer was ik opgewonden geraakt. Ik belde hem op zijn gsm om te zeggen dat hij welkom was en waar hij moest zijn.

De deurbel, ik had nog net mijn tanden kunnen poetsen en wat deo op kunnen doen. Met trillende handen van de spanning deed ik de deur open. Weer die brede glimlach. Hij stapte binnen, deed de deur achter zich dicht, legde zijn handen op mijn heupen en kuste me, langzaam, met een ingehouden gretigheid. Zijn handen gingen van mijn heupen strelend naar mijn rug, afzakkend naar mijn billen en daarna de binnenkant van mijn dijen. Hij trok mijn shirt over mijn hoofd uit, bh had ik niet aan.

Zijn tong likte aan mijn stijve tepels terwijl hij mijn broek losmaakte. Zijn strelende vingers zochten mijn klit en gleden in mijn kletsnatte kut. Hij loodste me richting de woonkamer en ging voor me staan. De brede glimlach was er weer. Hij trok tergend langzaam zijn kleren voor me uit, een perfect lichaam tevoorschijn toverend en een grote, harde pik die fier overeind stond. Hij vroeg me op de bank te gaan liggen. Dat deed ik. Hij ging naast me op de grond zitten en zijn strelende vingers gingen van mijn tepels naar mijn venusheuvel. Hij duwde mijn benen iets verder uit elkaar en likte zachtjes aan de binnenkant van mijn dijen, daarna mijn schaamlippen om zo mijn klit te vinden. Hij ging met zijn vinger op en neer in mijn kut en zoog zachtjes aan mijn klit om me zo tot een orgasme te brengen, iets wat andere mannen niet voor elkaar hadden kunnen krijgen.

Ik vroeg hem hoe oud hij eigenlijk was en met een lachje zei hij dat hij 20 was om me daarna gretig te kussen. Hij streelde mijn lippen en ik nam zijn vinger in mijn mond, mijn tong er omheen draaiend. Hij pakte mijn handen, ging staan en plaatste mij in zittende positie, zijn harde pik voor mijn gezicht. Met zijn vingers opende hij mijn mond en liet zijn pik mijn mond ingaan. Ik zoog en likte aan zijn eikel en ik hoorde het zachte gekreun van genot, waardoor ik zo mogelijk nog geiler werd. Ik wilde hem in me, zo snel mogelijk. Twee zielen, een gedachte want hij trok me van de bank af, mijn rug op de grond, en kwam op me liggen.

Hij kuste me weer en ik deed mijn benen uit elkaar om hem in me te laten komen. Met zijn handen op mijn heupen stootte hij naar binnen, diep en wachtte even. Daarna ging hij verder met stoten, langzaam en diep en ik bewoog mee in zijn ritme. Ik voelde mijn orgasme aankomen. Zijn reactie daarop was dat hij harder en sneller ging stoten om mij klaar te laten komen en ik kwam klaar en voelde dat hij door het samentrekken van mijn kut zijn zaad bij mij naar binnen spoot met een diepe kreun. Hij ging naast me liggen en bleef me strelen en kussen tot het tijd was om naar huis te gaan.

Ik denk nog vaak aan hem en iedere keer dat ik aan hem denk, raak ik weer opgewonden. Hij kreeg het voor elkaar me meerdere orgasmes te bezorgen terwijl ik dacht dat dat niet mogelijk was.

Op een oude fiets moet je het leren? Geweldige seks met een driewieler, dat is voortaan mijn interpretatie van die spreuk.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *