— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Een hete zaterdag

Vandaag heb ik onverwacht heerlijke seks gehad met een leuke vent op mijn werk. Na de hitsige en superlekkere uurtjes op kantoor ga ik naar huis om daar, na een snelle douche, helemaal voldaan en compleet uitgeput, in een droomloze slaap te vallen. De volgende dag word ik pas tegen de middag wakker. Ik ben blij dat het zaterdag is, ik kan dus rustig nagenieten van wat me gisteren is overkomen. Ik besluit om eerst in bad te gaan, waar ik mijn pijnlijke spieren een beetje bij wil laten komen.

Als ik daar lig, in dat warme en schuimende water, denk ik terug aan gisteren… Pffff, ik krijg het er spontaan weer warm van en zonder dat ik er zelf bij stilsta glijdt mijn hand onder water. Ik streel mezelf over mijn borsten en mijn tepels springen spontaan omhoog. Ik sta verbaasd van mezelf, want ik had niet verwacht na die beurt van gisteren al weer zo geil te zijn. Terwijl mijn ene hand mijn tepels blijft plagen, glijdt ook mijn andere hand onder water, langzaam via mijn buik naar mijn gladde heuveltje. Alhoewel ik er eigenlijk de tijd voor wil nemen, kan ik me toch niet inhouden. Ik sta gewoon al weer op knappen! Ik hang een been over de rand van het bad, zodat ik meer ruimte krijg voor mijn zoekende hand. Mijn vingers glijden zachtjes over mijn lipjes en met een vinger glijd ik mijn kutje in, om zo langzaam omhoog naar mijn klitje te gaan. Hmmm, ik zak nog wat verder onderuit en geef me over aan mijn instincten. Eerst zachtjes cirkelend, maar steeds harder wrijvend gaat mijn vinger over mijn klitje. Al snel begin ik te kreunen en met twee vingers ga ik verder. Soms glijd ik mijn kutje in, maar mijn klitje krijgt nu de meeste aandacht. Ik ben zo geil als wat en na een paar minuten schreeuw ik het bijna uit. Ik kom heerlijk klaar terwijl ik met mijn hoofd onder water glijd.

Na een paar seconden hijs ik mezelf weer overeind en leun ik achterover om even bij te komen. Ik droog een hand af en steek een sigaretje op, nog even een kwartiertje bubbelen en dan ga ik langzaamaan mijn haren wassen. Het water begint al af te koelen, dus ik trek de stop eruit en spoel mezelf af onder de douche.

Nadat ik me voorzichtig heb afgedroogd, loop ik naar de slaapkamer en gluur even naar buiten om te zien wat voor weer het is. Een stralend zonnetje, heerlijk. Ik besluit een jurkje aan te trekken en laat mijn ondergoed in de kast liggen. Het belooft een erg geil weekend te worden! Om het extra spannend te maken, besluit ik mijn zilveren balletjes in te doen. Dat kan nog leuk worden om me stil te moeten houden. Na een snel ontbijt bel ik een vriendinnetje om te zeggen dat ik haar zo op kom halen, we gaan even lekker de stad in.

Vanavond wil ik stappen en ik heb zin om wat nieuws te kopen. Ik stap in de auto. Bij elk verkeerslicht dat ik tegenkom, gaat mijn hand onder mijn jurkje dat behoorlijk omhoog is gekropen toen ik achter het stuur ging zitten. Pffff, krijg ik er dan nooit genoeg van? NEE, dit is veel te lekker! Ik ben blij dat ik tissues naast me op de stoel heb staan, want ik ben drijfnat. Ik heb het vermoeden dat mijn jurkje straks doorweekt is. Ik schuif dus snel een paar tissues onder mijn billen en probeer dan weer op het verkeer te letten. Bij mijn vriendinnetje in de straat toeter ik eventjes en een paar minuutjes later zie ik haar naar buiten komen. Ook zij heeft besloten een jurkje aan te trekken en ik zie aan haar gezicht dat ze in de zelfde bui is als ik. Ze stapt in en we kijken elkaar aan, we weten alweer genoeg, een grote grijns van beide kanten is het gevolg. Aan het eind van de straat zijn drempels en terwijl we er overheen rijden ontsnapt er aan beide kanten een kreun, waarna we hard beginnen te lachen. Vandaag is het echt weer een keer twee zielen één gedachte. Dit gaat een leuke dag worden!

In de stad aangekomen zetten we de auto in de garage en gaan lopend verder, haren los, zonnebril op en shoppen.

Het is behoorlijk druk in de stad en we hebben de grootste lol. We delen een geheimpje en tijdens het lopen bewegen de kogeltjes in de zilveren balletjes continue. Wat een lekker gevoel in mijn kutje. Het trekt helemaal door naar mijn onderbuik. Ik moet de spieren in mijn grotje stevig samen knijpen. Ik ben zo nat dat de balletjes er bijna uitglijden. Prima training dus! Als ik naar mijn vriendinnetje kijk, zie ik dat ze het zwaar heeft en ik besluit dat we maar even moeten ontspannen. Ik sleep haar een winkeltje binnen en we zoeken wat uit om mee naar de paskamer te nemen. De paskamers zijn gelukkig achter in de zaak en de verkoopster is voorin met een andere klant bezig. We kunnen dus even onze gang gaan. Ik doe de deur dicht en zie dat er een stoel staat. Hmm, dat maakt het alleen maar makkelijker!

Ik leun met mijn rug tegen de muur en zet één voet op de stoel. Mijn balletjes kletteren op de grond en ik hoor mijn vriendinnetje lachen naast me. Damn… Toch laat ik ze nog even liggen, eerst mezelf verlossen. Mijn vingers zoeken in rap tempo mijn klitje op en ik heb het vermoeden dat ze me tot voor in de zaak kunnen horen soppen; het lekt nu gewoon langs mijn been. Ik steek 2 vingers in mijn grotje en stimuleer mijn G-spot tot ik het bijna niet meer houd. Mijn andere hand zit inmiddels ook tussen mijn benen en ik zak een beetje door mijn knie om goed over mijn klitje te kunnen wrijven. Ik bijt hard op mijn lip om het niet uit te schreeuwen. In het hokje naast me hoor ik mijn vriendinnetje ook flink tekeer gaan. Dat drijft me echt tot het uiterste. Ik bijt op mijn lip om het niet uit te schreeuwen en proef een beetje bloed, maar het werkt wel. Met een kreun kom ik klaar en een seconde later hoor ik vriendinnetje het bijna uitsnikken. Hmmm, dat ging lekker! Ik haal een paar tissues uit mijn tas (een slimme meid….) en probeer mezelf een beetje schoon te vegen. Het heeft weinig zin, ik blijf drijfnat, maar de sporen zijn in elk geval van mijn been af. Ik raap mijn balletjes op en stop ze in een tissue in mijn handtas. Als ik ze weer terugstop komen ze er geheid tijdens het shoppen spontaan uitrollen en ondanks dat we de boel op zijn kop gaan zetten, vind ik dat toch net even te ver gaan.

We komen de pashokjes uit, hangen de kleding terug in de rekken en lopen naar de uitgang. De verkoopster vraagt nog of het niet naar wens was en al gierend van het lachen zeggen we dat het juist perfect was, waarop ze ons verbaasd nakijkt. Eenmaal buiten gekomen gaan we op zoek naar een terrasje want ik sta nog niet echt stevig op mijn benen en ben wel toe aan een drankje. We lopen een stukje verder en komen bij een Grand-Café. Hmmm, leuke obers dus daar gaan we even uitpuffen. We ploffen neer aan een tafeltje op het terras en zitten elkaar even aan te kijken, waardoor we weer in een lachbui schieten. Inmiddels staat de ober aan ons tafeltje en we vertellen wat we willen drinken. Ik ga lekker aan de passoa-jus en mijn vriendinnetje neemt een wit wijntje.

Als de ober de drankjes heeft gebracht, zak ik een beetje onderuit, doe mijn ogen dicht en geniet van het koude, zoete vocht in mijn mond. Ik hoor mijn vriendinnetje puffen en doe mijn ogen open. Ze zit naar me te staren. Ik volg haar ogen en besef dat ze vol uitzicht op mijn kletsnatte, kaalgeschoren kutje heeft. Ze krijgt in de gaten dat ik naar haar zit te kijken en krijgt een grote grijns op haar gezicht. Ze leunt een stukje opzij en op dat moment zie ik dat ook de ober die net aan ons tafeltje stond met een verhit gezicht aan de bar staat. Hij heeft het blijkbaar ook gezien toen hij langsliep! Ach, wat kan mij het ook schelen, het is toch een bizar weekend. Voor de goede orde ga ik ietsje anders zitten, maar als je je best doet kun je nog tegen mijn gleuf aankijken en zowel vriendinnetje als ober maken daar dankbaar gebruik van. Mijn vriendinnetje is inmiddels ook anders gaan zitten en ook ik kan naar haar poesje kijken. Pff, ik krijg het nog warmer dan ik het al had en besluit nog een passoaatje te bestellen voor we weer aan het shoppen gaan.

Ik roep de ober en hij komt naar ons tafeltje toegelopen. Hij houdt zijn handen een beetje onbeholpen voor zijn kruis en haalt even diep adem voor hij vraagt of we nog een keer hetzelfde willen. Ik zeg “graag” en op hetzelfde moment hoor ik hem kreunen. Ook hij heeft nu gezien dat mijn vriendinnetje haar slipje thuis heeft gelaten. Ze kijkt hem uitdagend aan, glijdt met haar hand onder haar jurkje en gaat even met een vinger haar gleuf in. De ober weet niet meer hoe hij het heeft en op het moment dat ze haar vinger aflikt, vlucht hij naar binnen. Even later komt hij terug. Hij lijkt zichzelf weer tot de orde te hebben geroepen, maar niks is minder waar. Hij begint het spelletje mee te spelen, bijna nog geraffineerder dan mijn vriendinnetje net deed. Hij giet namelijk wat wijn over haar heen, terwijl hij haar aan blijft kijken. ‘Sorry mevrouw, loopt u even mee naar de keuken, dan kunt u zichzelf opfrissen.’
Hmmm, mijn vriendinnetje en ik kijken elkaar aan. Ze staat op en zegt dat ik maar even van het zonnetje moet genieten. Ik weet genoeg!

Er lopen meerdere lekkere obers rond en inmiddels hebben ze allemaal door wat er aan de hand is, maar ik weet wel wat leukers! Ik draai me met mijn gezicht naar de zon en doe mijn ogen dicht, even met mijn gedachten terug naar gisteren. Wat was dat heftig zeg! Ik heb nog nooit zo genoten. Hij wist precies wat mijn lekkere plekjes zijn en heeft daar dankbaar gebruik van gemaakt. Het beeld van zijn lekkere lichaam en zijn gigantische paal bezorgen me rillingen en ik voel dat ik weer begin te druipen. Mijn hand gaat via mijn knie naar mijn dijbeen en ik lik even met mijn tong langs mijn lippen ik ben bloedjegeil en heb even geen besef van de wereld om me heen. Net op het moment dat ik met mijn vinger mijn klitje raak krijg ik een kus in mijn nek, ik kom spontaan klaar. Vriendinnetje begint te lachen, ‘gaat ie lekker meis?’
Shit, ze is al weer terug. Ze gooit haar wijntje achterover en sleurt me omhoog.
‘Kom op, nu gaan we echt shoppen!’
Onderweg vertelt ze me dat ze vanavond met de ober heeft afgesproken. Ze wil dus iets bijzonders uitzoeken om aan te trekken. Ik weet wel een leuk winkeltje.

Een paar uurtjes later ploffen we uitgeput bij haar thuis op de bank. Haar minnaar van die nacht is gelukkig weg, dus kunnen we lekker ongestoord ouwehoeren. We besluiten vanavond bij haar vandaan op pad te gaan, dus laten we daar ook wat te eten bezorgen. Terwijl we haar tweepersoonsbad vol laten lopen zorgen we dat ook de rest in de badkamer optimaal is. Lekker muziekje aan, drankjes mee en zodra het eten er is stappen we in het schuimende water. Ze vertelt me over haar laatste scharrel, dat is regelmatig weer een ander en ik vermaak me prima met alle verhalen die ze me weet te vertellen. Als ik weer helemaal op de hoogte ben, vraagt ze wat ik gisteren heb uitgespookt. Ik vertel haar dat ik het allemaal nog even op me in moet laten werken, maar dat het in elk geval verschrikkelijk lekker was! Ze lacht en laat het onderwerp verder met rust. Ze begint over de ober en waar ze hebben afgesproken. Het is een leuke tent in het centrum van de stad en ik krijg steeds meer zin om vanavond helemaal los te gaan! Ik steek een peuk op en zak wat verder onderuit in het water.

Terwijl ik mijn ogen sluit, hoor ik dat mijn vriendinnetje opstaat. Ze zegt me naar voren te schuiven en ze gaat achter me zitten. Ze fluistert in mijn oor dat ze ziet dat ik het wel erg te pakken heb en dat ze erg nieuwsgierig is naar de oorzaak van mijn dromerigheid, maar dat ze het wel supergeil vindt om me in deze toestand mee te maken. Ze kust me zachtjes in mijn nek en pakt de douchekop. Ik maak mijn sigaret uit en ga een beetje met mijn hoofd naar achteren hangen. Het warme water stroomt door mijn haar en op het moment dat ze de shampoo in mijn haren masseert, loopt er even een rilling over mijn rug. Ze neemt er de tijd voor en ondertussen geniet ik van de massage die ze mijn koppie geeft. Na een tijdje spoelt ze mijn haar uit en wisselen we van plaats. Ik neem haar haren onderhanden en als ik daarmee klaar ben, knabbel ik even aan haar oorlelletje en fluister dat het tijd is om eruit te gaan. We trekken een paar lekkere, warme badjassen aan en kruipen weer terug op de bank. We zetten een filmpje op en hangen lekker tegen elkaar aan om nog even te relaxen voor we ons op gaan tutten. Na zo’n anderhalf uur loom tegen elkaar aangehangen te hebben, draai ik me naar haar om en zoen haar vol op haar mond. Onze tongen vinden elkaar eventjes en na haar plagend op het puntje van haar tong te hebben gebeten, trek ik haar mee naar de slaapkamer. Tijd om te tutten….. We smeren elkaar in met bodylotion, een subtiel voorspel voor de nacht die komen gaat. Heerlijk om elkaar een beetje te vertroetelen en op te warmen voor het echte werk wat deze nacht voor haar zeker gaat komen! Zelf heb ik geen afspraken gemaakt. Voor nu teer ik nog even op gisteren, maar ik weet wel dat ik hem in de komende week zeker nog een keer onder handen wil nemen!

Ik trek mijn nieuwe setje lingerie aan, een kobaltblauwe, kanten string met een bijpassend behaatje. Ik heb ook een strakke, leren broek gekocht en in combinatie met mijn laarzen, topje en bloesje ben ik er helemaal klaar voor!! Haren los, een klein beetje make-up op en ik voel me super! Tegen twaalven bestellen we een taxi, het feest kan beginnen…

Beoordeel dit verhaal

Eén Reactie

  1. V69 16 apr 2022

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *