— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Mijn eerste dag

Mijn eerste dag in mijn nieuwe leven: nieuwe baan in een nieuwe stad, nieuw huis en hopelijk nieuwe spanning, passie, liefde en seks.

Ik stond op met een goed gevoel. Het beeld dat de spiegel me gaf beviel me wel. Na een frisse douche stond ik voor de klerenkast: ‘Wat zal ik aantrekken?’, dacht ik. Ik wilde een goede indruk maken deze eerste dag. Uiteindelijk koos ik voor een nette witte bloes op een zwarte broek die mijn figuur goed deed uitkomen. Mijn haar stak ik op met een grote speld en een paar plukjes liet ik speels loshangen. Met een beetje make-up legde ik alleen de nadruk op bepaalde delen van mijn gezicht.

Na een lekker ontbijtje was ik zover. Ik stapte zelfverzekerd in mijn auto en na zo’n 10 minuten kwam ik op mijn nieuwe werkplek aan. Ik melde me bij de receptioniste die me ook te woord gestaan had toen ik hier kwam voor mijn sollicitatiegesprek.

In gedachten verzonken schrok ik toen een vlotte jongeman mijn naam riep. Toen onze blikken elkaar kruisten schrok ik nog meer. Dit had ik niet verwacht, wat een vent en wat een lach!!

‘Heej, ik ben Lars’, stelde hij zich voor, ‘en ik heb de eer jou vandaag te mogen begeleiden’, en hij knipoogde. Een lichte blos verscheen op mijn wangen. Dat kan nog leuk worden, dacht ik.

Hij wees me de weg naar de belangrijkste locaties, stelde me voor aan een aantal mensen en bracht me toen naar mijn kantoor. Een prachtig kantoor met grote ramen. Vanaf deze verdieping kon ik over het hele park uitkijken waar het gebouw aan grensde. De spullen die ik direct nodig zou hebben wees hij me snel. ‘Als je nog vragen hebt, mijn kantoor ligt hier naast’, zei hij voor hij de deur achter zich dicht trok.

Ik nam plaats achter mijn bureau om aan mijn eerste artikel te beginnen. Maar mijn gedachten dwaalden al snel af naar Lars. Zijn twinkelende ogen bleef ik voor me zien. En wat een lichaam….

Dat artikel ging zo niet lukken. Ik besloot Lars te vragen om een stel oude nummers zodat ik die eens kon doorbladeren voor de onderwerpen van de laatste maanden. Ik liep naar zijn kantoor en kon het niet laten even naar hem te kijken voor ik hem aansprak.

Een lach verscheen op zijn gezicht toen hij me zag. Of had ik me dat verbeeld? ‘Sil, hou je in het is je eerste dag’, sprak ik mezelf toe en ik liep terug naar mijn kantoor waar ik wachtte tot Lars me de tijdschriften kwam brengen.

Ondertussen nam ik een kijkje op het balkon. De zon scheen en het was een warme lentedag. Ik boog me een beetje voorover over de rand van het balkon om het park onder me te bekijken. Mijn gedachten dwaalden weer af, zoals eerder die dag, ik voelde de opwinding langzaam mijn lichaam vullen.

Zijn uiterlijk was niet het enige dat me beviel. Hij leek heel spontaan, behulpzaam en vol humor. Zou hij een vriendin hebben? Een ring droeg hij niet, geloof ik…
Plots werden mijn gedachten onderbroken door twee sterke armen die me bij stevig bij mijn middel grepen. Voor ik kon gillen van schrik lag zijn hand al op mijn lippen. Hij trok me mee naar binnen en duwde me tegen de muur. Hij drukte zijn lichaam tegen het mijne en begon me met zijn warme tong en zachte lippen in mijn nek te zoenen. Ik voelde duizenden tintelingen langs mijn lichaam glijden wat voor heel wat opwinding zorgde.

Zijn stevige handen gleden onderzoekend langs mijn lichaam. Bij mijn billen bleef hij steken om ze even lekker te kneden. Één moment liet hij los op de bovenste twee knoopjes van mijn blouse open te maken en zo gleed zijn tong naar mijn borsten. Ik verlangde ernaar zijn goddelijke lichaam op me te voelen.

Met mijn handen wreef ik ondertussen onderzoekend over zijn rug en billen, allebei lekker strak en stevig. Mijn blouse had hij inmiddels helemaal open geknoopt en liet hij nu subtiel van mijn schouders glijden. Hij draaide me om en terwijl hij mijn bh losmaakte voelde ik zijn harde pik tegen mijn kont drukken. Ik snakte ernaar hem in me te voelen.

Hij maakte vlug wat plaats op het bureau en legde me op mijn rug erop. Mijn handen strekte hij boven mijn hoofd. Met zijn tong gleed hij langs mijn lichaam naar beneden. Terwijl hij mijn broek open knoopte. Ook mijn string trok hij uit.

Met zijn vingers kietelde hij zacht mijn klitje. Steeds harder en sneller. Ondertussen werden mijn borsten door zijn andere hand en lippen verwend. Ik werd steeds vochtiger waardoor hij het niet kon laten om met een paar vingers even mijn warme kutje in te glijden. Dat ik de wereld om me heen vergeten was was blijkbaar goed te horen want hij gebaarde dat ik iets zachter moest kreunen.

Hij verliet mijn kutje en met zijn vochtige warme vingers ging hij mij mijn klitje verder. Ik voelde de spanning stijgen en hield het bijna niet meer. Zijn warme lichaam trok ik tegen het mijne terwijl ik hijgend en schokkend klaarkwam. Hij bleef nog even tegen me aan liggen en streelde mijn lichaam. Met een lach op onze gezichten kleedden we ons aan en voor hij mijn kantoor weer verliet zei hij met een knipoog ‘Je weet me te vinden hè schat…’

Ik nam weer plaats achter mijn bureau. Wat een eerste dag en wat een hartelijk welkom. Ik keek verheugend uit naar iedere dag dat ik hier nog zou werken met hem naast me. Ik moest nu toch echt beginnen aan mijn eerste stuk, anders zou het snel voorbij zijn. Inspiratie was er nu in ieder geval genoeg. Met een goed gevoel ging ik aan het werk.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *