— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Hard sprookje

Zoals je hebt gezegd lig ik op ons bed. Op een klein onderbroekje na ben ik naakt. Op het nachtkastje heb ik wat spullen klaargelegd. Ik ben gedoucht, geschoren en het bed is schoon. Ik lig hier nu zo’n tien minuten en hoor jouw auto op de oprit. Ik blijf liggen en wacht, zoals je gezegd hebt. Na een tijdje hoor ik de deur in de gang en je voetstappen op de trap. Ik doe mijn ogen dicht en wacht af. Als de deur opengaat, kriebelt er al wat in mijn buik. Ik weet dat je daar staat, dat je naar me kijkt en dat ik halfnaakt hier lig. Ik ruik de geur van je douchegel en luchtje. Ik voel je aanwezigheid en weer schiet er een kriebel door mijn buik.

Je gaat tegen het bed aan staan. Met strenge stem zeg je: “Fout, helemaal fout.” Ik schrik een beetje van de toon van je stem. Tegelijkertijd windt het mij op. “Ik had toch gezegd welk broekje je aan moest? Trek maar uit en haal de andere.” Ik doe voorzichtig mijn ogen open en kijk in je anders zo lieve ogen. Afwachtend stap ik uit bed en loop naar de kast, bedenk wat je ook alweer precies had gezegd. Strak onderbroekje met kant aan de achterkant en een open kruisje. Shit, het broekje dat ik aan heb heeft het kant aan de voorkant. Snel trek ik het andere broekje aan en loop weer richting het bed. Ik ga in de positie liggen die je me bevolen hebt. Je knikt goedkeurend. Mijn ogen gaan weer dicht en dan kan ik alleen nog maar horen en voelen. Je loopt langs het bed naar mijn nachtkastje. Ik hoor je wat rommelen en voel je aanwezigheid in de kamer. Niet lang daarna voel ik hete adem in m’n nek en je vingers om mijn tepels. Je fluistert in m’n oor: “Codewoord?” “Ananas, meneer.” zeg ik zachtjes terug. “Goed zo, meisje.” Ineens voel ik je pik bij mijn mond. “Zuigen!”, zeg je streng. Ik open mijn mond en neem je pik zover als ik kan in me. Ondertussen knijp jij in mijn tepels, niet hard, maar hard genoeg om het lekker te vinden en het toch een beetje pijn doet. Ik kreun met mijn mond vol. Je neukt voorzichtig, maar zeker, mijn mond.

Dan haal je jouw pik uit me en begint mijn clitje te vingeren, zo zacht dat ik mijn best moet doen het te voelen. Je weet dat je me plaagt en ik vind het heerlijk. Mijn kutje begint te vloeien van mijn vocht. Ik wil niet dat je stopt, maar je vindt dat ik te geil word en je stopt. Je stopt je vingers ruw in mijn mond. “Zuig alsof het mijn pik is.” Ik zuig je vingers af en proef mijn vocht. Je kreunt en stopt je pik weer in mijn mond. Het gaat snel, maar je duwt je hand achter mijn hoofd om je pik dieper in mijn mond te duwen. Ik kokhals een beetje, maar het voelt wel geil om je zo diep in mijn mond te hebben. Je haalt je pik uit mijn mond en legt me wijdbeens op het bed. Mijn armen in een rechte hoek langs mijn lichaam. Je loopt halve rondjes rond het bed, ik hoor dat je jezelf aan het aftrekken bent. Dan voel ik ineens iets hards en kouds om mijn tepels. Ik kan het gevoel niet thuisbrengen, maar het knijpt. Niet te hard, maar hard genoeg. Ik voel jou op het bed. Je tong is ineens op mijn clitje. Je likt me hard en ruw. Het gevoel is te intens. Ik kreun en hijg. Ik wil dat je stopt, maar ik wil niet dat je stopt. Het is te hard, maar het gevoel van je tong op mijn clitje is te lekker. Dan steek je je tong in mijn kutje. Ik hoor je mijn kutsap bijna drinken. Je hebt me zo nat gemaakt. Ik voel het vocht over mijn kutje naar mijn kontje lopen.

Ineens stop je weer met likken. Je gaat van het bed af. Ik hoor je rommelen op het nachtkastje en ik voel druk tegen mijn kontje. Je stopt voorzichtig een buttplug in mijn strakke gaatje. Ik hoor je kreunen. Het voelt gek, maar toch ook lekker. Je fluistert in mijn oor: “Ik ga je neuken meisje, heel hard neuken.” Ik voel je pik tegen mijn clitje wrijven, ik kreun, dan komt je eikel tussen mijn strakke lipjes door bij mij binnen. Door de plug en je pik ben ik helemaal gevuld. Je neukt me vol passie en lekker hard. Ik kreun hard en moedig je aan. Het is zo heerlijk om zo gevuld te zijn. Je verandert van standje en gaat voor me zitten, zodat je kan kijken wat je met me doet. Je vertelt dat je pik glimt van mijn vocht, dat je voelt hoe strak ik ben. Dan voel ik iets trillen tegen mijn clitje. Je hebt een speeltje erbij gepakt. Ik word nu op allerlei manieren gestimuleerd, mijn tepels zitten nog strak in een klem. Mijn clitje wordt gestimuleerd door een speeltje, je pik vult mijn kutje en dan nog de plug in mijn kontje. Ik word gek van alle stimulatie en kom. Ik kom zo hard klaar dat ik niets meer kan controleren. Ik spuit uit mijn kutje, tegen je buik aan. Het bed wordt nat, maar het deert mij niet. Je gaat door met mij neuken, je haalt de klemmen van mijn tepels, waardoor er weer bloed naar de uiteinden stroomt. Alleen dat gevoel al, maakt dat ik bijna nog eens kom. Je blijft me op de andere plekken stimuleren en ik kom in een soort orgasme trans. Ik blijf maar klaarkomen. Dan trek je de blinddoek van mijn ogen. Je dwingt me je aan te kijken: “Kijk me aan als ik je neuk, ik ga je volspuiten.” Je trekt een grimas en stoot door tot je zaad in mijn kutje verdwijnt.

Jess

Beoordeel dit verhaal

2 Reacties

  1. DocD 02 apr 2022
  2. Lara 25 aug 2022

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *