— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Verrassende zaterdagavond

Zaterdagavond, rond een uur of vijf: piep piep, smsje van Alejandro.
“19u, station Antwerpen Centraal, ik kom je oppikken.”
Dit voorspelt een spannende avond. Over een uurtje de trein in en dan spoor ik richting mijn schat.
Ik sta voor de spiegel. Wat moet ik aantrekken? Nog voor ik echt de tijd heb om erover na te denken, klinkt het geluid van mijn gsm opnieuw.
“Kijk eens in je klerenkast, rechts bovenaan.” Zonder een enkele aarzeling trek ik de kast open en daar zie ik een gloednieuw vuurrood lingeriesetje liggen. De keuze is snel gemaakt en boven mijn nieuwe, sexy spulletjes trek ik mijn spannende broek en dito bloesje aan. Meer hoeft dat niet te zijn voor deze zaterdagavond en bovendien weet ik dat Alejandro me graag ziet in deze kleren.

Mijn gedachten dwalen af, naar wat er komen zal. Die berichtjes stuurt hij normaal gesproken niet. Er hangt spanning in de lucht, dat is zeker. Maar waarom nu vanavond, we zijn toch geen jaar samen, geen eerste kus, eerste nacht samen of verjaardag te vieren? Nee, niets van dit alles.
Back to reality, ik moet opschieten anders ben ik nog te laat. Terwijl de trein tegen 300 km per uur over de sporen dendert, kruipt de tijd tergend langzaam voorbij. God, ik verlang naar hem, het lijkt wel een eeuwigheid sinds we bij elkaar waren.
‘Dames en heren, dit is uw eindstation, Antwerpen-Centraal, we wensen u een aangenaam verblijf toe in deze stad.’

Aangenaam, dat is wel het minste wat ik deze avond kan verwachten, alleen wist ik dat toen nog niet…

Ik loop de trappen naar beneden, m’n ogen zoeken naar zijn donkerbruine, lange haar. Daar staat hij dan, even mooi als altijd. Hij verwelkomt me met een intense, zwoele tongkus en ik voel direct hoe de stemming is.
‘Heeft mevrouw zin om met mij te gaan dineren?’
Waarop “ja” natuurlijk mijn antwoord is. We besluiten te gaan eten in ons favoriet restaurantje, een authentieke Italiaanse pizzeria.
‘Ik heb wel honger, maar eigenlijk heb ik meer zin in jou’, zeg ik stout.
Even polsen hoe het bij hem zit kan nooit kwaad, denk ik bij mezelf.
‘Wacht maar af, alles op zijn tijd, meisje’, antwoordt hij mij met een vertederende blik.

Die man maakt mij nog knettergek, spookt het in mijn hoofd. Rustig eten we verder van onze heerlijke pizza. De tijd staat geen seconde stil en voor ik het goed en wel besef, sluiten we zoals gewoonlijk onze avond af met een Amaretto met ijs. Een geheimzinnige glimlach verschijnt rond zijn lippen, hij drinkt in een teug zijn glas leeg en staart naar het ijsblokje. Ik kijk hem aan, vraag wat hem aan het lachen maakt, maar hij verklapt niets, slaat zijn ogen neer en zit stilzwijgend te genieten. Ik laat hem, hij zal wel zijn redenen hebben en ik vraag de rekening.
Klokslag 23uur verlaten we het restaurant en na de warmte van de bakoven worden we geconfronteerd met het barre winterweer. Stevig gearmd lopen we naar de auto.
‘En nu naar huis’, zeg ik hem.
‘Niets daarvan’, antwoord hij. ‘Jij en ik slapen vannacht in de suite van het Hiltonhotel.’ ‘Waar heb ik dat aan verdiend?’, vraag ik.
‘Gewoon, omdat je mijn liefste bent, en ik van je hou, daarom.’

Even later zit ik aan de bar, en ik zie Alejandro in een drukke woordenwisseling met een kamerjongen. Hij steekt de jongeman vijf euro in zijn handen, loopt dan naar me toe en komt dicht bij mij zitten.
‘Ik zal maar niet vragen wat dat nu weer was?’, fluister ik hem zachtjes toe.
Weer betrap ik hem op die gelukzalige glimlach.
‘Proost’, zegt hij en hij nipt van zijn glas champagne.

Enkele ogenblikken later in de lift, krijg ik een enorme drang om hem te bespringen, maar hier houd ik me beter gedeisd. De liftman zou nogal opkijken denk ik. Eindelijk bijna alleen met zijn twee. Met zijn zachte hand rond mijn lendenen leidt hij me tot voor de suite. De elektriciteit die tussen ons hangt is wel heel krachtig nu.
Ik open de deur, en bijna kan ik mijn ogen niet geloven. Het enige licht dat de kamer instraalt, is dat van wel honderd kleine kaarsjes en de open haard. Zoetjes aan beginnen de puzzelstukjes van al het geheimzinnige gedoe in elkaar te passen en ik besef wat hij stond te bekokstoven met de kamerjongen.
‘Dit is gewoon fantastisch, ik heb geen woorden voor dit alles’, fluister ik hem toe. Hij legt zijn vinger op mijn lippen.
‘Sssst, niets zeggen nu, gewoon genieten.’
Ik ga voor hem staan en knoopje voor knoopje open ik mijn bloes. Vervolgens trek ik mijn broek uit en sta te pronken in mijn nieuwe lingerie.
‘Goeie smaak heb jij’, grapt hij.

Langzaam trek ik ook zijn kleren uit en samen gaan we in het bubbelbad. Het water spat in het rond, en ik zie dat mijn schat geniet van de massage die ik hem geef. Dit is toch wel het minste wat ik kan terugdoen, voor deze heerlijke avond.
Wat later nestelen we ons voor de knetterende open haard, onder de dekens. We strelen, voelen, kussen elkaars lichaam zacht, langzaam en teder. Ik zou willen dat we hier voor altijd konden blijven liggen. De eeuwigheid duurt niet lang genoeg voor onze liefde. Er wordt weinig gepraat, en dat hoeft ook niet, want we voelen elkaar zo, zonder woorden perfect aan. Net voor ik in zijn sterke armen in slaap dreig te vallen, kust hij me op mijn mond en vraagt me of we op het bed gaan liggen. Ik kijk hem aan, en ja hoor, ongelofelijk, weer zie ik die geheimzinnige glimlach tevoorschijn komen. Ondertussen is het haardvuur uitgedoofd, maar koud heb ik het zeker niet. Zijn lichaam en het zachte licht van de kaarsjes rondom de kamer houden me op temperatuur.

Ik zit midden op het bed, mijn benen opgetrokken, hij zit dicht tegen me aan, achter me, zijn zachte buik tegen m’n rug, en zijn benen rondom mij. Hij begint me te zoenen in mijn hals, sabbelt aan mijn oorlelletjes, terwijl zijn handen zachtjes mijn borsten strelen. Een warme gloed siddert door mijn hele lijf. Ik kan niets anders doen dan genieten. Alejandro fluistert me toe wat hij nog allemaal met me wil gaan doen, hij weet dat dit me opwindt. Ik probeer heel stil te blijven zitten, terwijl hij heel langzaam en zacht mijn lichaam in vuur en vlam zet. Hij gaat door tot ik het haast niet meer uithoud.

En alsof de hele avond me nog niet genoeg verwonderd heeft, ben ik best verrast door wat er nu gebeurt. Hij gebiedt me mijn ogen te sluiten en te blijven zitten.
‘Vertrouw je mij?’, vraagt hij.
Natuurlijk doe ik dat, ik voel me geborgen bij hem. Ik voel hoe hij het bed verlaat, hoor wat gestommel in de badkamer.

En nog voor ik de kans krijg te kijken wat hij uitspookt, komt hij terug achter me zitten en blinddoekt me. Dat is even schrikken, ik weet niet goed wat er zal komen, maar dat maakt het nu juist extra spannend. Hij duwt me zachtjes neer op het bed, ik voel zijn warme lichaam, zijn mond op de mijne. Ik voel hoe zijn tong mijn tepels bevochtigt, hij zuigt er zachtjes aan terwijl zijn handen tussen mijn benen zitten. Hij kust en likt mijn tepel en trekt met zijn warme tong een streep richting mijn kut. Hij likt me, plaagt me, ik voel zijn hete adem tegen mijn kut komen en dat maakte me alleen maar geiler. Net op het moment dat ik voel dat ik ga klaarkomen, stopt hij. Ik voel hoe hij naar me kijkt. Naar mijn lichaam. Naar mijn volle, stevige borsten die op het ritme van mijn ademhaling op en neer gaan. Naar mijn vrouwelijke heupen en zoals hij ze noemt, mijn eindeloos lange benen. Naar mijn venusheuvel met het vanmiddag nog kortgeknipte schaamhaar. Jezus, ik wil het uitschreeuwen van genot! Even neemt de verwarring in mij de overhand, wat komt er nu? En ik smeek hem of ik het sjaaltje mag afdoen.
‘Vind je het niet leuk misschien?’, vraagt hij.
Ik antwoord: ‘Ik vind het een heel erotische ervaring, maar ik kan je mooie lichaam niet bekijken.
‘Niet nodig schatje, jij moet nu niets, alleen genieten en je laten gaan.’
Ik geef me gewonnen, geef me helemaal over aan hem en blijf dus maar heet, opgewonden, geil, totaal naakt en geblinddoekt liggen.

Ik schrik van een ijskoude druppel op mijn bil, wat hoger weer een druppel. Dan eentje op mijn clitoris; een ijsblokje glijdt langs mijn venusheuvel omhoog, tussen mijn borsten, op mijn lippen. Hij duwt het blokje in mijn mond, kust me innig, waardoor er uiteindelijk niet echt veel van dat blokje overblijft. Na die kus voel ik hoe hij mijn volledige lichaam streelt. Met de ijsblokjes op mijn borsten, langs en tussen mijn benen warmt hij me nog meer op. Dan begint hij me te vingeren, eerst zacht, dan hard. Ik kan alleen maar kronkelen, voel zoveel lust dat het bijna pijn doet. Ik voel me gewichtloos worden en kom met een zalige kreun klaar. Met een hart dat nog stevig nabonkt, verlost hij me van het sjaaltje, en ik geef hem een intense tongkus.

Alejandro heeft na al dat werk ook meer dan zin gekregen, en op mijn beurt besluit ik, hem eens te verwennen. Ik krab hem zachtjes over zijn rug, terwijl ik zijn nek en het kuiltje op zijn sleutelbeen lik. Ik knabbel zwoel aan zijn oorlel en blaas hem plagend diep in zijn oor. Maar veel heeft hij niet nodig, hij is al behoorlijk opgewonden en schuift in mij. Na enkele stoten kan hij zich niet meer bedwingen en komt hij al kreunend klaar.

We liggen nog wat na te praten en even later vallen we moe maar tevreden in elkaars armen in slaap…

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *