— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Op zijn hondjes

Als ik alleen thuis ben vind ik het vaak heerlijk om mezelf te bevredigen en er lekker op los te fantaseren. Bedenk dingen die ik in het dagelijks leven nooit zou durven doen. Maar één keer liet ik me vreselijk meeslepen in mijn genot. Ik dacht aan jou en liet mijn vingers en mijn vibrator langs mijn klitje glijden. En kwam bijna tot een hoogtepunt. Oh ik was zo geil, ik wilde je in me voelen. Ik wilde dat je me kon zien, en dat je me met je tong zou beroeren. Dat je me mooi zou vinden en vooral onweerstaanbaar.

Regelmatig wandel ik door de straten van mijn dorp met mijn hond. Het is klein dorp, en bijna iedereen kent elkaar. Vaak kom ik je dan tegen. Ik weet dat jij net zoals ik ook getrouwd bent. Jou uiterlijk is die van de man uit mijn dromen. Lang donker haar, vurige ogen, breed gebouwd en een ondeugende glimlach. Als we elkaar tegenkomen laat ik niets van die dromen blijken. Ik geef jou hond een knuffel (denk dat jij het bent) en praat over koetjes en kalfjes.

Op een keer voelde ik me zo geil dat het me allemaal niets meer kon schelen. Ik ben naar beneden gegaan en heb jou telefoon nummer in het boek opgezocht. Boven op mijn bed, met mijn vingers tussen mijn benen heb ik je opgebeld. En wat ik hoopte gebeurde. Jij was het die opnam.
Mijn vingertjes waren hun werk alweer druk aan het doen en ik lag te genieten van die elektrische stroompjes die door mijn kut gingen. Ik kreunde en hijgde dat het een lieve lust was, en jij kon mij horen. Je hing niet op. Je bleef ademloos luisteren terwijl ik kreunend mijn orgasme kreeg.

Ik wilde je snel ophangen nu mijn moed samen met de krampen in mijn onderlichaam langzaam aan het verdwijnen was.
“Wie ben je??” hoorde ik je vragen.
“Zeg ik niet”, zei ik tot mijn eigen verbazing.
“Ken ik je?” vroeg hij. Ik gaf geen antwoord, dat moest voor hem al genoeg zijn.
“Geef me een hint”, zei hij. De zenuwen gíerde door mijn keel. Ik ben getrouwd, en durf dit soort dingen helemaal niet!
“Ik heb een hond!” flapte ik eruit en gooide de hoorn erop. Ik beet in mijn dekbed en heb liggen gillen van de zenuwen. Oh nee!! Wat had ik nou gedaan!!

De dagen erna durfde ik bijna de straat niet op, maar toch hoopte ik dat ik je tegen zou komen. Het duurde bijna een week voor het zover was. Ik zag jou al in de verte met je hond aan de wandel. Ik probeerde quasi onverschillig door te lopen en te doen of ik van niets wist.
“Hoi”, zei ik en “Hé hondenbeest”. Je hond kreeg een knuffel en alles leek goed te gaan. Tot ik me oprichtte en jou aankeek. Die ogen van jou!! Zo donker, zo dwars door me heen kijkend, zo alwetend. Mijn gezicht kreeg een kleur en ik keek verlegen naar beneden. “Doe normaal!!” dacht ik nog. Ik probeerde hem gewoon aan te kijken maar ik keek al snel weer weg. Hij weet het!! Oh, nee, hij weet het!

“Alles goed??” vroeg hij.
“Ja prima”, zei ik, “eindelijk mooi weer hè?” Ik riep mijn hond en liep snel door. Mijn hart ging zo tekeer dat hij hem gehoord moest hebben, zelfs nog toen ik al aan het einde van de straat was. Ik moest me bedwingen om niet achterom te kijken, maar mijn fantasie vertelde me dat hij daar nog stond en me nakeek. Na die dag had ik geen rust meer. Steeds als de telefoon ging schrok ik me wild, en als er aangebeld werd kreeg ik een hartverzakking.
Maar er gebeurde niets.

Tot op een avond.
Het was donker en ik liep nog even snel naar de brievenbus om een kaartje te versturen, diep in gedachten verzonken. Toen ik langs jou huis liep was ik totaal niet voorbereidt. Ineens werd mijn rust ruw verstoord door een hand die op mijn mond gelegd werd waardoor mijn gil van schrik verstomde. Iemand pakte me vast met een arm om mijn middel en zo werd ik al schoppend jou huis binnen gedragen. In de hal drukte je me tegen de muur en hield mijn beide handen vast boven mijn hoofd, jij had daar maar één hand voor nodig.
“Maak nog eens van die heerlijke geluiden”, zei jij. “Ik wil je er wel bij helpen hoor”.
Met je vrije hand hief je mijn hoofd op met een vinger onder mijn kin, en die vurige ogen boorden zich in de mijne. Ik voelde jou lichaamswarmte door mijn kleren heen. Jou adem op mijn lippen.
Ik stond daar volledig overgeleverd aan jou genade en ik moest bekennen dat ik het heerlijk vond, hoe klein ik me ook voelde.

Hij begon me in mijn nek te kussen, mijn geur op te snuiven. Ik kreeg over mijn hele lichaam kippenvel. Kleine kreuntjes ontsnapte van mijn lippen en ik dacht: “Oh hij mag niet weten dat ik het lekker vind!” Zijn kussen werden heftiger, aangemoedigd door die geluidjes die hij kende van de telefoon. Hij liet mijn handen los om mijn lichaam te kunnen strelen. Met een ruk trok hij de knopen van mijn bloes en de heuvels van mijn borsten kwamen tevoorschijn. Ik was nog nooit ook maar een béétje bloot geweest voor een man anders dan mijn eigen man, dus probeerde ik zijn handen tegen te houden voor hij mijn borsten zou raken. Zonder ook maar een moment te stoppen met kussen en likken trok hij mijn verdedigende handen weg en stopte zijn gezicht tussen mijn borsten. Met zijn vingers draaide hij aan mijn tepels die al heerlijk vooruit priemde.
Ik hield het niet meer!

Al likkend kwam hij omhoog en startte een heerlijke tongzoen waarin ik mij helemaal verloor. De knopen van mijn broek werden losgetrokken en voor ik het wist was ik uit mijn spijkerbroek waar ik die ochtend met moeite ingekomen was. Met een flinke ruk verdween mijn slipje. Daar stond ik dan.
Hij deed een stap naar achter om mij eens goed te kunnen bekijken. Zijn gezicht en zijn scheve grijns vertelde me dat het hem allemaal zeer beviel. Ik probeerde angstig mijn borsten te bedekken met het restje blouse wat ik nog had, terwijl mijn schaamhaartjes uitdagend naar voren staken zonder enige bescherming. Met een hete blik in zijn ogen zakte hij op zijn knieën.

“Oh stop!!” riep ik.
Ik schaamde me dood! Een andere man dan mijn eigen die zijn gezicht zou begraven in mijn kutje. Dat idee maakte dat mijn wangen begonnen te branden.
“Wil je niet?” vroeg hij. “Ben je dan helemaal niet opgewonden?”
“Nee!!” riep ik, in de hoop dat hij zou stoppen.
Hij ging met één vinger langzaam van mijn knie, naar mijn dijbeen en langzaam via de binnenkant omhoog naar mijn poesje. Nog voor hij bij mijn kutje aangekomen was liet hij mij zijn vinger zien die drijfnat was van mijn sap. Een prachtige gemene grijns verscheen op zijn gezicht. Terwijl hij zijn ogen op mij gericht hield begroef hij zijn gezicht tussen de haartjes van mijn poesje en begon eerst heel zachtjes langs mijn klitje te likken. Dat plekje was zo vreselijk heet dat zijn tong koel aanvoelde. Het likken ging over in zuigen en sabbelen en later beet hij me zachtjes daar waar het toch al allemaal zo gevoelig is. Ik stond te kronkelen tegen de muur, nog even en mijn benen zouden het niet meer houden. Ik liet mijn bloes los en greep hem krachtig bij zijn haar om zijn gezicht nog verder in mijn grotje te duwen.

Mijn kreten werden harder, feller en dwingender.
“Oh alsjeblieft neem me, neem me hard!!”
Ik gleed langzaam langs de muur naar beneden en hij ving me op. Hij tilde me met gemak omhoog en ik sloeg mijn benen om zijn middel. Met veel moeite maakte hij zijn broek los en duwde met kracht zijn pik in mij. Ik gilde het uit van genot. Zijn handen waren onder mijn billen om me te ondersteunen en gaven het ritme aan. Mijn borsten wipte wild op en neer, en hij likte en beet ieder plekje wat hij vinden kon. Ik voelde mijn orgasme komen, ik deed mijn benen zo wijd mogelijk open om hem nog dieper naar binnen te kunnen laten stoten.

“Kijk me aan”!! riep hij.
Ik keek hem recht in zijn brandende ogen toen ik hevig schokkend in zijn armen klaarkwam. Toen voelde ik zijn geile warmte bij mij naar binnen spuiten en liet ook hij een kreun ontsnappen. Samen zakte we neer op het hoogpolige tapijt van de gang. Toen hij me nog een laatste kus gaf verloor ik van pure uitputting het bewustzijn.

Minuten, uren, dagen later kwam ik bij in mijn eigen bed. Hoe ik daar gekomen was wist ik niet. De deur ging open en mijn man kwam binnen.
“Goedemorgen!!” riep hij vrolijk.
Hij deed de gordijnen open en vroeg of ik ook zo beneden kwam. Verward zei ik dat ik zo zou komen.
Had ik het allemaal gedroomd? Ik ging met mijn vingers onder de lakens en voelde mijn kutje. Die was zo nat dat ik bijna mijn bed uit dreef! En het deed pijn. Pijn alsof ik vreselijk genomen was.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *