— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

De vreemdeling

Langzaam trok de bus weer op en reed voorbij. Er was een man uitgestapt. Donker type, vlot gekleed, soepel vallende broek aan. Mmm, eentje waar je rustig langer naar kunt kijken. Eentje waar je het warm van krijgt. Mooie donkerbruine ogen die diep in je ziel kijken, waar je knieën van gaan knikken. Op dat moment keken die bruine ogen mij ineens recht aan. Ik voelde dat ik begon te blozen, alsof hij me betrapte. Hij raakte me met zijn doorborende blik. Hij kwam op me aflopen, bleef me in mijn ogen kijken, alsof hij wist wat ik dacht.

Ik kon het niet helpen maar hij had iets over zich. Ik betrapte mezelf erop dat ik hem met mijn ogen aan het uitkleden was. Mijn fantasie begon op hol te slaan en ik zag ons al liggen in een hemelbed, met satijnen lakens.
Foei, gedraag je, voor je het weet…
”Goedemiddag”, klinkt het opeens naast me.
Wow, hij is het, mijn knieën knikken en mijn mond wordt droog.
“Mevrouw”, zegt hij: “kunt u me helpen? Ik ben te vroeg uitgestapt uit de bus en ben niet bekend in deze stad. Ik zoek het Centro-Hotel, weet u waar dat is?”
“Em, tja”, sta ik ineens te stotteren. “Loopt u maar even mee, ik moet toevallig die kant op.” Ik sta versteld van mijn eigen brutaliteit. Een smoes, want ik moet helemaal niet die kant op, maar ik wil hem niet laten gaan. Hij stelt zich aan me voor: “Ik ben Stef en jij?”
”Ik ben Cyenna, aangenaam.”
“Woon je hier in de stad Cyenna?”, vraagt hij me.
“Ja, maar nog maar sinds kort en jij wat doe jij hier in de stad?”
“Ik ben op zoek…”
“Op zoek? Waarnaar?”
“Naar de liefde van mijn leven…”
Oh jezus, dat heb ik weer, ik word helemaal warm en rood en pff…

Terwijl we naar het hotel lopen begint het gesprek losser te worden en ik voel me helemaal op mijn gemak bij hem, misschien wel té vertrouwd. Hij kijkt me diep in mijn ogen en net op het moment dat hij me iets vragen wil, zie ik dat we aangekomen zijn bij het hotel.
“We zijn er!”, schreeuw ik bijna uit. Hij kijkt me aan en het lijkt wel of hij het betreurt dat we al op de plaats van bestemming zijn.
”Lieve Cy”, zegt hij, “zie ik je nog eens terug?”
”Dat weet ik niet”, zeg ik heel eerlijk. “Wie weet, we zullen wel zien. Veel plezier hier en succes met je zoektocht.”

En terwijl ik terugloop, bekruipt me het gevoel dat ik iets grandioos laat liggen, alsof ik de kans van mijn leven voorbij laat gaan, of misschien wel de liefde van mijn leven. Of ben ik nu gewoon helemaal gek aan het worden. Ik ben nu al zolang alleen dat een beetje aandacht van een enkele man me al naar mijn hoofd stijgt? Ik draai me om, om hem nog eenmaal na te kijken, en zie dat hij nog steeds op dezelfde plek staat waar hij stond toen ik wegliep. Hij kijkt me aan. Hij steekt zijn hand naar me uit alsof hij wil zeggen: “Kom ga met me mee…”

Ik sta als aan de grond genageld, kan geen voet verzetten, heb een kudde vlinders in mijn buik. Ik voel me een puber op haar eerste afspraakje. En toch, langzaam draai ik me helemaal om en loop terug in zijn richting. Zijn ogen blijven me aankijken, ik word weer helemaal warm. Hij heeft een uitwerking op me die ik niet ken, en al helemaal niet van een vreemdeling verwacht.

Op het moment dat ik voor hem sta vraagt hij: “Ga je met me mee iets drinken?”
”Ja graag”, antwoord ik met een ietwat hese stem. Samen lopen we de lobby van het hotel in, richting de bar. Hij kijkt me aan en zegt: “of ga je liever boven wat drinken?” Ik zou heel hard nee moeten zeggen en weglopen naar buiten, maar ik kan het niet, dit voelt zo goed, zo enorm goed. Ik volg hem de trap op naar zijn kamer in het penthouse.

Als we uit de lift komen, zie ik dat het penthouse maar een appartement heeft, dus de gehele etage is voor hem. Wat een weelde. Hij doet de deur voor me open en vraagt of ik binnenkom. Voorzichtig zet ik een stap over de drempel, heel goed beseffend dat als die deur dicht is, ik helemaal alleen met hem ben. Met hem en die kudde vlinders in mijn buik, die ondertussen totaal op hol geslagen zijn. Hij vraagt of ik wat wil drinken. Ik loop naar het balkon, het is heerlijk weer buiten en daar op het dakterras hebben we een fantastisch uitzicht over de zee. Alsof we de enige mensen op aarde zijn. Ik voel dat hij achter me komt staan. Hij neemt het glas van me over en zet het op de tafel achter ons. Hij pakt me bij mijn schouders en draait me om. Zijn vinger tilt mijn kin omhoog zodat ik hem wel aan moet kijken. Heel langzaam komt hij dichterbij en net voordat onze lippen elkaar raken zegt hij: “Ik ben heel blij dat je met me meegegaan bent.” En vervolgens drukt hij zijn lippen vlinderzacht op de mijne.

Zijn mond dwaalt af richting het gevoelige plekje achter mijn oor en ik… Ik moet oppassen dat ik niet door mijn knieën zak. Ik sla mijn armen om zijn nek en laat langzaam mijn adem gaan, die ik, zoals ik nu merkte steeds heb ingehouden. Hij kust me op mijn mond, harder nu, veeleisender en zijn tong duwt mijn lippen van elkaar. En ik voel dat ik hem wil. Helemaal. Ik kus hem terug en neem het initiatief van hem over. Duw hem achterover in een van de stoelen die er staat en ga schrijlings op hem zitten. Ik kus hem heftig en fel. Druk mijn borsten tegen hem aan. Ik voel zijn opwinding groeien.

Hij knoopt mijn blouse open en neemt mijn tepel tussen zijn lippen. Langzaam draait zijn tong rondjes, mij helemaal gek makend. Hij duwt zijn handen onder mijn billen, staat op en draagt mij mee naar het bed waar hij me zachtjes neerlegt. Hij gaat voor me staan en kleedt mij langzaam uit. Dan draait hij mij op mijn rug en maakt mijn handen vast aan het hoofdeind van het bed. Zijn handen glijden over mijn lichaam. Ik wil meer! Ik wil dat ie me neemt, maar hij heeft duidelijk andere plannen. Bij het voelen van zoveel geilheid, kreunt hij zacht. Hij neemt alle tijd en tilt voorzichtig mijn heupen omhoog. Nu heeft hij makkelijk toegang tot mijn klitje. Ik voel het topje van zijn tong. Heel licht. Ik grom, ik wil hem! Dan voel ik zijn tong steviger, hij likt me rustig maar dwingend, hij weet precies waar hij mij aanraken moet. Oh ik word gek, ik wil wel bovenop zijn gezicht gaan zitten, maar helaas houdt hij mij daarvoor te stevig vast. Mijn heupen duw ik omhoog en gelukkig begrijpt hij de boodschap. Hij likt me stevig en ondertussen speelt hij met zijn vingers met het gaatje van mijn kontje. Ik word helemaal gek!!

Dan houdt hij opeens op. Hij pakt een blinddoek en doet me die om, en maakt ook mijn benen vast aan het bed. Hij kan nu echt alles met me doen. Ik geniet! Ik hoor dat hij zich uitkleed en dan komt hij naast me liggen. Ik voel dat hij zijn lul voor mijn mond houdt en agressief bijt ik ernaar toe. Ik zuig hem ineens naar binnen, oh dit is lekker, hij likt mijn klitje terwijl ik heerlijk zijn stijve, dikke lul zuig. Mmm, dit is echt een heerlijk iets. Ik merk dat ik hem net zo gek maak als hij mij. Terwijl ik hem afzuig, bijt ik hem plagend elke keer net onder de rand van zijn eikel en als antwoord zuigt hij mij elke keer hard aan mijn klitje. De pijn is zo zoet, zo lekker.

Ik hoor wat gerommel naast me en ineens voel ik dat hij iets in mijn kutje drukt. Oef dit is groot, maar ik heb me zelden zo gevuld gevoeld. Hij likt ondertussen heerlijk door en langzaam begint hij een ritme op te bouwen. Ik zuig in hetzelfde ritme met hem mee, ik voel hem groeien in mijn mond. Ik trek mijn hoofd terug en zuig hem ineens weer zo diep mogelijk naar binnen, ik kan hem aan zijn ballen likken zo diep zit hij. Zijn lekkere lul begint al te kloppen. Oh ik kom al bijna, jezus wat kan die man zuigen, de Tarzan die hij erbij heeft gepakt, doet nu ook lekker mee en ik voel mijn hoogtepunt komen. Oh ja, nog even, ohhh, schokkend kom ik klaar.

Hij trekt zijn lul uit mijn mond en maakt mijn benen los. Dan draait hij me op mijn knieën, waardoor mijn kontje lekker omhoog komt te staan. Hij duwt zachtjes tegen mijn kontje en heel voorzichtig glijdt hij daar naar binnen, terwijl zijn vingers mijn nog steeds gevoelige klitje blijven masseren. Langzaam begint hij te bewegen. Dit is heerlijk! Ik voel dat hij iets tegen mijn kutje drukt en heel langzaam duwt hij daar de Tarzan naar binnen. Dubbel gevuld, oh wat een genot. Dit is het lekkerste wat een vrouw zich kan wensen, beide gaten gevuld en een hand die je klitje blijft strelen. Ik voel dat dit niet lang gaat duren. Ik word echt helemaal gek. Hij neukt me in beide gaten. Oh god dit is lekker. Ga door, ga door. In een explosie van licht en kleuren kom ik klaar, het heftigste orgasme dat ik ooit heb gehad. En terwijl mijn kutje nog ligt te verkrampen van mijn orgasme, voel ik hoe hij komt en mij helemaal volspuit met zijn lekkere, geile zaad.

“Oh lieve schat. Dit was grandioos. Dit moeten we vaker doen”, fluister ik hem in zijn oor.
”Mmm”, bromt hij innig tevreden, terwijl hij naast me komt liggen, “dat is een goed plan.”
“Kom, we gaan zo lekker douchen en dan samen naar huis.”

Ja, deze anonieme schat is mijn eigen, lekkere schat.
Soms wil ik dat even niet meer weten. Dan heb ik een ontmoeting met een spannende vreemdeling, met ogen die me diep in mijn ziel kijken en die alles met me mag doen.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *