— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

De spanning stijgt

Al geruime tijd chat ik met mijn virtuele vriend. De spanning wordt soms haast ondraaglijk en ook het verlangen naar elkaar. Hij is iets ouder dan ik en ontzettend knap. Een beetje grijzend aan de slapen, wat ik erg sexy vind. Ik kan alleen contact met hem zoeken via e-mail, af en toe via de chat. Maar hij moet heel erg oppassen voor zijn argwanende en jaloerse vrouw. Al jaren hebben zij geen intiem contact meer met elkaar, maar toch…

Ik denk weer terug aan die ene keer dat we elkaar in het echt ontmoet hebben. Nu alweer bijna een jaar geleden. Hij was in het buitenland en ik kon hem alleen bereiken via sms-jes. Heerlijk spannend en opwindend. Maar ik wilde hem in levende lijve zien, hem aanraken en voelen. We spraken af dat als hij van zijn zakenreis terug kwam, hij een omweg zou maken om mij te ontmoeten. Op een zaterdagmiddag, op een parkeerplaats. De zenuwen gierden door mijn keel. Nog nooit had ik een afspraak gemaakt met een andere man. Ik kwam als eerste de parkeerplaats op, het was niet zo groot, dus hij moest me kunnen vinden. En daar was hij dan; Richard, een naam die hij eer aan deed. Hij stapte uit en kwam direct naar me toe. Hij was nog knapper in het echt dan op de digitale foto’s, die ik van hem gekregen had. Die plaatjes deden hem echt geen eer aan.

We liepen naar elkaar toe en het was of we elkaar al jaren kenden. Ik liet me letterlijk en figuurlijk in zijn armen vallen. Zijn kussen deden mijn benen verslappen. Heerlijk, ik zweefde…
Plots hoorde ik hem zeggen: “Zullen we in de auto gaan zitten?” Hij nam mijn handen in de zijne en streelde ze. Hij was zo lief en zacht en zo begrijpend. Een lotje uit de loterij. We hebben gepraat, gestreeld en gekust. Ik wilde meer, ik wilde meer kussen, ik wilde meer zijn handen voelen… Ze hadden mijn borsten gestreeld, zijn lippen hadden mijn tepels gekust, zijn vingers hadden mijn tepels geplaagd. Maar meer kon niet, gebrek aan ruimte en gebrek aan tijd.

We maakten meteen een afspraak. Deze keer zou hij een kamer regelen voor een paar weken later. Opgewonden heb ik diezelfde dag wat mooie nieuwe spulletjes gekocht. Nog nooit heb ik zo heerlijk gewinkeld

We checkten in bij de balie van het hotel en stapten daarna in de lift. Hij nam me in zijn armen en kuste me hevig en intens, met zoveel gevoel. Een voorproefje op wat mij te wachten stond. In de kamer aangekomen, ontkurkte hij de fles wijn die hij had meegebracht. Omdat ik die dag geen hap door mijn keel kreeg, deed de wijn haast onmiddellijk zijn werk. Ik werd een beetje loom en heel erg ontspannen. Richard nam mijn glas aan, zette het voorzichtig weg en nam plaats in de zetel dicht naast mij. Zijn kussen deden me smelten, zijn tong was wild en verlangend. Ik kon zijn vurige spel haast niet volgen. Hij kuste mijn wangen, mijn ogen, zijn tong ging razendsnel door mijn oor om daarna een nat spoor achter te laten in mijn hals. Ik wilde mezelf voor hem uitkleden, maar dat liet hij niet toe. Dit wilde hij zelf doen. Langzaam gingen de knoopjes van mijn blouse los. Mijn rokje zakte over mijn heupen tot op mijn voeten. Ik had mijn nieuwe lingeriesetje aan en hoorde heel eventjes zijn adem stokken, mijn keuze werd gewaardeerd. Zijn handen streelden mijn schouders, gingen over mijn rug naar de haakjes van mijn bh.

Terwijl hij dat deed, lieten onze tongen elkaar geen moment met rust. Ze waren verwikkeld in een heet gevecht, waarin geen van de twee wilde verliezen. Hij hield op met mij te kussen en daalde langzaam naar beneden af. Met zijn tanden trok hij mijn kanten stringetje uit, onderwijl mijn borsten niet aan hun lot overlatend. Mijn god, wat maakte deze man mij gek.Toen ik helemaal naakt was, stuurde hij aan op het bed, sloeg de dekens terug en heel voorzichtig legde hij mij neer. Hij liet zich boven op mij zakken, nog steeds helemaal gekleed en hield niet op mij te kussen. Hij likte, zoog, beet in mijn tepel tot ik gek werd van de spanning. Hij zocht en vond mijn natte kutje en begon me te likken, eerst zachtjes, kriebelend, daarna harder en feller. Een eerste orgasme liet niet op zich wachten en in alle hevigheid liet ik alles over mij komen.

Nadat ik was bijgekomen van zijn heerlijke spel begon ik hem uit te kleden. Voor zijn leeftijd had hij een prachtig lichaam. Richard sloot zijn ogen toen mijn handen hem zachtjes streelden. Hij genoot zichtbaar. Ik zag dat hij dit lang had moeten missen en zou er voorlopig nog niet mee stoppen. Ik streelde, likte, kuste en zoog aan zijn harde pik. Wat had ik hiernaar verlangd. Ook hij hield het niet meer en begon me een tweede keer te likken terwijl ik hem een heerlijke pijpbeurt gaf. Plots stopte hij en zei met hese stem: “Ik wil je, nu onmiddellijk.” Dat liet ik me geen twee keer zeggen. Gewillig spreidde ik mijn benen en gaf hem toegang tot mijn hete, natte, verlangende kutje. Een heerlijk gevoel toen hij in mij kwam. Eerst genieten van het in elkaar zijn, maar langzaam begon hij te bewegen met zijn heupen.Zijn hete adem in mijn hals deed me alle aardse gevoel vergeten. Alle remmingen verdwenen en ik gaf me volledig over aan zijn ritmische bewegingen. Steeds sneller, dieper en harder. Tot we beiden explodeerden in een geweldig orgasme.

Nadat we eventjes in elkaars armen te hadden nagenoten, zochten we alle kleding bij elkaar. Hij bracht me terug naar mijn wagen. Nog een kus tot afscheid en de belofte elkaar terug te zien.

Dit is nu bijna een jaar geleden. We hebben nu een tweede afspraak gemaakt.
Weer voel ik de zelfde spanning en het zelfde verlangen…
Een heerlijk vooruitzicht.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *