— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Totaal overgeleverd

Mijn vriend kwam op een dag veel vroeger thuis dan normaal. Ik kwam net onder de douche vandaan. Hij bekeek me van top tot teen en gaf me toen een vurige kus in mijn nek. Onderwijl streelde hij mijn borsten.
Opeens kneep hij hard in mijn tepels en beval me om me sexy voor hem aan te kleden. Ik keek hem verwonderd aan. Zijn ogen stonden heel hongerig en de toon in zijn stem had ik nog nooit gehoord, hij meende het! Hij vertelde me dat hij een dag vrij had genomen en had gewinkeld. Hij gaf me een paar tassen mee en zei dat ik dat voor hem aan moest trekken.

In de slaapkamer bekeek ik de inhoud. Een superkort zwart kanten jurkje, een zwarte string, netkousen en zwarte hoge hakken. Een warm, tintelend gevoel borrelde in me. Ik besloot me aan te kleden zoals hij wilde, al voelde ik me wel onwennig.
Toen ik weer binnen in de kamer kwam, stond er een zwoel muziekje op. Hij beviel me om te dansen op de muziek. Verlegen begon ik te dansen, maar hoe meer ik met mijn heupen draaide, hoe meer opgewonden ik werd. Mijn handen gleden automatisch over mijn lichaam. Ik voelde mijn tepels zwellen. Ik ging zo op in de muziek dat ik me er niet van bewust was dat mijn vriend ineens naast me stond. Hij draaide me met mijn rug naar hem toe en ik voelde dat hij me ging blinddoeken. Hij pakte mijn hand en leidde me naar de slaapkamer. Met dwang duwde hij me op bed. Ik wist totaal niet wat er ging gebeuren. Ik hoorde hem wat ritselen in een tas en op een gegeven moment pakte hij mijn handen en bond ze vast aan het bed. Ik kreunde dat hij dat niet moest doen maar klonk niet overtuigend genoeg. Toen waren mijn voeten aan de beurt. Ik lag wijdbeens in bed. Ik zag niets, ik kon niets, ik was totaal overgeleverd aan mijn vriend.

Plotseling voelde ik zijn hete adem in mijn nek en zijn tong maakte een spoor naar mijn borsten toe. Mijn tepels reageerden direct op zijn likken en hij begon er wild op te zuigen. Ik voelde hoe hij er tepelringen om deed en ze strak aantrok. Hij gromde dat hij me een lekker wijf vond.
Zijn tong gleed tergend langzaam verder naar onder richting mijn klitje. Maar telkens als hij in de buurt was, voelde ik hem langs mijn benen naar onder gaan en weer terug. Ik was heel erg opgewonden en op een gegeven moment hield ik het niet meer en smeekte ik hem om mijn klitje te likken. Hij lachte en vroeg me wat daar tegenover stond. Ik zei dat hij met me kon doen wat hij wilde. Oké, zei hij, dat vind ik wel een goed idee want ik heb nog meer voor je in petto! Hij was nog niet uitgepraat en ik hoorde een heel zacht zoemend geluid.

Inmiddels was hij met zijn tong bij mijn klitje beland en ineens voelde ik een trillende staaf mijn kut ingaan. Ik wist niet meer hoe ik het had. Ik voelde me hemels! Hij zoog en likte me helemaal gek en toen ik bijna mijn hoogtepunt bereikte stopte hij abrupt. Hij maakte mijn handen en voeten los en beval me op mijn knieën te gaan zitten. Weer bond hij mijn handen vast aan de spijlen van het bed.
‘Zo’, zei hij, ‘lekker geil wijf, ik zal je eens laten voelen wat lekker is.’
En hij gaf me een ferme tik op mijn billen. Ik kreunde.
‘Vind je het lekker, geile slet’, gromde hij, en gaf me nog een flinke tik. Mijn hele onderlijf reageerde. Dit had ik nog nooit meegemaakt. Hij likte mijn billen en bilspleetje en weer hoorde ik het zachte, zoemende geluid en vroeg me af wat hij van plan was.

Hij wreef met de vibrator over mijn klitje heen en drong hem toen in één keer in mijn kut. Hij schoof met de vibo op en neer en wat er toen gebeurde doet me nu nog duizelen. Opeens drong hij met zijn harde pik in mijn achterste gaatje. Ik viel bijna flauw.
‘Kom op’, zei hij, ‘dit kun je best hebben!’
En hij gaf me nog een flinke tik op mijn kont. Toen ik eenmaal bekomen was van de schrik begon alles te gloeien. Met zijn ene hand hield hij me vast en met zijn andere hand hield hij de vibrator vast en schoof die op en neer in mijn kut. Hij gromde dat ik een lekker strak kontje had en begon steeds harder in me te rammen. Hij begon te kreunen en haalde zijn lul uit mijn gaatje en spoot zo over mijn rug heen. Hij maakte me los van de bondage en dwong me op mijn rug te gaan liggen. Hij spreidde mijn benen uit elkaar en begon me toen weer te likken. Hij zoog en kriebelde me met zijn tong naar een exploderend orgasme toe dat zijn weerga niet kende…

Hij kwam naast me liggen. Ik was helemaal beduusd over hetgeen met me gebeurd was en hij vroeg me of ik het lekker had gevonden. Ik kon niets anders doen dan het beamen. Ik kuste hem op zijn mond en bedankte hem voor de heerlijke seks en dat het zeker voor herhaling vatbaar was. Onder de voorwaarde dat ik de volgende keer de touwtjes in handen zou nemen.
Daar kon hij geen nee tegen zeggen…

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *