— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Hoe zou het zijn?

Elke keer opnieuw denk ik eraan. Hoe zou het zijn met haar te vrijen, haar op te winden. Hoe zou ze reageren op mijn aanrakingen, hoe zou ze proeven, ruiken, aanvoelen? Hoe reageer ik op haar? Allemaal vragen die ik maar niet beantwoord krijg. Behalve in mijn fantasie.

Ik droom ervan haar ooit te mogen beminnen zoals niemand haar ooit bemind heeft.
Haar ogen spreken boekdelen; dit wil zij immers ook al heel lang. Ze fantaseert en droomt ook over mij.

Haar lichaam is zacht en warm als ik haar uitkleed. Haar ogen zoeken mijn blik om het wederzijdse verlangen bevestigd te zien. Ik kijk haar aan en glimlach. Dit is genoeg om haar gerust te stellen.

Haar kleren vallen op de grond en haar vingers beginnen nerveus de knopen van mijn broek los te maken. Ik voel hoe mijn ademhaling stokt en het bloed naar mijn wangen trekt. Mijn handen rusten op haar schouders. Ik trek haar tegen me aan en voor het eerst voel ik haar zachte, warme huid tegen de mijne. Mijn vingertoppen trekken denkbeeldige cirkels op haar rug, over haar schouderbladen naar haar hals en zo naar haar kin. Ik dwing haar mij aan te kijken.

Die glasheldere, groene ogen staan zacht. Liefdevol kijkt ze me aan en bevochtigt traag haar lippen met haar tong. Dit gebaar wekt zo’n verlangen in me op dat ik me langzaam voorover buig en teder haar op haar lippen kus. Ik proef haar, ruik haar huid van zo dichtbij. Haar parfum prikkelt mijn zenuwen en ik leg haar traag op het bed.

We zijn volledig naakt en haar schoonheid verblindt me haast. Haar lichaam is mooi, in al zijn vrouwelijkheid en met de mooiste accenten op de juiste plaatsen. Zo had ik haar nog niet voorgesteld, mooier kán haast niet.

Onze monden vinden elkaar weer en ik kan maar niet genoeg krijgen van die gewillige, soms gretige tong die steeds maar weer bezit neemt van mijn mond. Ik vind het heerlijk dat ze verlangt naar mij, ik voel een gloed opkomen tussen mijn benen.

Ik voel haar hart bonzen in haar mooie lijf en met mijn lippen en tong trek ik een nat spoor langs haar hals, over haar prachtige, volle borsten naar haar navel en weer terug.
Ik hoor haar ademhaling zwaarder worden en moet me inhouden haar niet ineens te ‘nemen’.

Mijn mond houdt halt bij haar borsten, ik geef een klein likje aan haar tepel en blaas er zachtjes op. Ik zie hoe beide tepels reageren en zich stijf oprichten naar me. Eén voor één neem ik ze in mijn mond en plaag ze met mijn tong.

Ze neemt me vast en dwingt me haar te kussen. Onze tongen spelen een vurig spel en als ik haar plots loslaat en aankijk, is mijn hand al onderweg naar die overheerlijke vrouwelijkheid, die roze grot. Ik streel de binnenkant van haar dijen tot aan die grappige krulletjes. Ik voel hoe nat ze is. Ook dáár wil ik haar proeven.

Ik schuif naar beneden en aanschouw dat meesterwerk, die mooie vagina in al zijn glorie. Glinsterend van het vocht duw ik haar schaamlippen opzij en glijd heel zachtjes met mijn tong over haar clitoris en kutje. Ze kronkelt met heel haar lichaam en duwt me als teken dat ik verder moet gaan. Mijn tong vindt weer dat zalige roze knopje en likt het keer op keer. Mmmm, ze smaakt nog heerlijker dan ik durfde dromen. Ik krijg er niet genoeg van en langzaam steek ik het puntje van mijn tong in haar. Ik hoor haar hijgen maar dat maakt het voor mij alleen maar duidelijker; ik moet vooral doorgaan!

Ik zak nog iets verder naar onderen en duw haar benen verder uit elkaar. Dat kleine gaatje kan ook heel veel teweeg brengen. Mijn tong glijdt erlangs en meteen hoor ik opwindend gekreun. Ik streel met mijn ene hand haar borsten en de andere streelt haar clitoris. Ik denk dat ze helemaal gek wordt.

Langzaam concentreer ik me weer op haar clitoris die al ontzettend gevoelig en gezwollen is. Ik steun op mijn ellebogen en laat traag één vinger in haar glijden. Het gaat zo gemakkelijk nu ze zo nat is. Vanbinnen voelt ze warm en zacht, net fluweel. God, wat geniet ik van dit moment. Ik hoor haar zachtjes mijn naam prevelen tussen het gekreun door. Wat is dit heerlijk!

Haar ritme wordt mijn ritme en geleidelijk aan voel ik dat ze steeds heviger reageert. Ik wil haar zien klaarkomen, wil haar horen, voelen op dat grootse moment.
Mijn hand gaat door in haar tempo, ik hoor sappige geluidjes, terwijl mijn tong weer bezit neemt van haar mond. Mijn hele lichaam ligt op dat van haar, ik ben in haar en breng haar op deze manier naar een ongekend orgasme. Heel stil komt ze klaar in mijn hand, mijn mond op de hare, haar ogen op mij gericht.
Dit is iets wat ik met haar deel, op dat moment, en dat niemand ons meer kan afpakken.
Of was het nu fantasie?

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *