— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Onverenigbare zielen

De eerste keer dat ik haar zag, was ongeveer een half jaar geleden. Ik zag haar staan en ze viel me meteen op met haar donkere haar, felgroene ogen en leuke, trendy bril. We raakten aan de praat en wonderwel klikte het onmiddellijk tussen ons twee. We spraken daarna af eens koffie te gaan drinken. Bleek dat ook zij een lesbische relatie had! Enthousiast als we waren, vertelden we honderduit over onze ervaringen, onze coming out, afijn, alles ging over de tong.

Ik begon haar meer te zien, we belden elkaar meer en meer en ook de boodschapjes die we elkaar toezonden werden anders getint. Het verlangen in mij brandde steeds erger als we elkaar zagen. Die ogen, die lippen, hoe zouden die voelen als ik haar kon kussen. Ik beeldde me in hoe mijn tong langs haar lippen gleed, zachtjes naar binnen om dan te voelen hoe ze ook naar mij zou verlangen. Ik onderdrukte die gevoelens, bang dat het niet wederzijds was. Tot die ene keer.

We hadden weer contact gehad en zouden koffie gaan drinken. Aan haar stem te horen, was er iets veranderd. We spraken af op de gebruikelijke plek. Ik was nerveus, alsof ik iets voelde aankomen. Ze reed de parkeerplaats op en mijn onderbuik trilde en ik voelde het branden tussen mijn benen. Ik zat in de auto te wachten toen ze op me toeliep. Ik draaide het raampje open en lachte naar haar. Haar lach werkte beklemmend op me, ik hapte naar adem en toen ze haar hoofd dichter bij mij bracht, kon ik haar parfum zo goed ruiken dat ik dacht dat ik ging flauwvallen.

Ze kuste me op mijn wang, bleef vlak voor mijn gezicht hangen en keek me recht in mijn ogen. Mijn maag kromp ineen en voor ik het goed en wel besefte, voelde ik die ongelofelijk zachte lippen op de mijne. Een huivering trok langs mijn rug, mijn heupen maakten een onwillekeurige beweging en ik voelde een warme stroom tussen mijn benen.

Haar tong was zacht en warm. Teder verkende ze mijn lippen en mond, gleed langs mijn tanden en zoog heel zachtjes op mijn onderlip. Als verdoofd keek ik haar aan. Ik wou iets zeggen, maar kreeg geen geluid uit mijn keel. Ze beval me dat ik achter haar aan moest rijden, dat we naar een veiliger plekje konden gaan. Wat verderop was een motel en zodra ze daar halt hield, voelde ik mijn hartslag bonken in mijn vagina. Dit kon niet waar zijn, dacht ik bij mezelf.

Op de motelkamer begon ze me heel traag uit te kleden en ik ontdeed haar ook van haar kleren. De adem werd me ontnomen bij de aanblik van haar heerlijke vrouwenlichaam. Zo anders en toch zo vertrouwd na al het fantaseren. Het was zelfs mooier dan in mijn fantasie. Ze nam mijn hand en leidde me mee naar de badkamer waar ze het bad liet vollopen. Ze stond over het bad gebogen toen ik achter haar ging staan. Ik leunde langs achter tegen haar aan, ze rechtte zich op en haar handen gleden langs mijn benen. Mijn handen verkenden haar lichaam.

Ze wierp haar hoofd in haar nek, ik kuste haar hals, langs haar oor en proefde weer dat heerlijke parfum. Als in trance streelde ik haar zachte huid, haar buik, haar borsten, haar harde tepels. Zachte kreuntjes ontglipten haar lippen, haar haar kietelde op mijn schouder. Ik nam haar hand en nam haar mee naar het bed. Haar ogen stonden zacht, maar diep vanbinnen zag ik de vlam van verlangen branden. Ik legde haar neer en keek naar haar. Konden we dit eigenlijk wel doen? We hadden beide een relatie. Maar één blik, één aanraking was voldoende. We waren nu toch al zo ver.

Ik kuste haar hele lichaam, haar handen speelden wild door mijn haar. Haar tepels hadden zich al naar me opgericht en vroegen om gekust te worden. Eén voor één nam ik ze in mijn mond en mijn tong speelde een vurig spel met ze. Ze graaide door mijn haar, wild van verlangen. Haar heupen duwde ze tegen de mijne, ongeduldig om wat komen ging. Ik kuste haar hevig terwijl mijn hand zich een weg baande naar beneden. Ik plaagde haar door haar benen te strelen, de binnenkant en voorzichtig haar schaamhaar aan te raken.

Druppeltjes liefdessap maakten m’n vingers lekker nat zodat ik haar clitoris makkelijk kon strelen.Ze kreunde en fluisterde mijn naam toen ik langzaam onderuit zakte in de richting van mijn hand. Ze kromde haar rug, duwde haar borsten omhoog, haar heupen volgden. Mijn tong vond haar clitoris en wat begon als een trage streling werd al gauw een zalig zuigen. Ik streelde haar benen, haar borsten, haar schaamlippen. Ze hield het bijna niet meer, beval me in zich te komen maar ik wachtte nog even. Dit moment moest nog even uitgesteld worden, het moment waar ik zoveel over gefantaseerd had.

Ik ging rechtzitten en draaide naar haar. Onze benen kruisten elkaar en langzaam maar zeker voelde ze hoe mijn natte kut de hare raakte. Hier werd ze helemaal gek van. We bewogen heen en weer en onze liefdessappen vermengden zich, mijn clitoris zwol op en ik zag hoe ze bijna ging komen. Ik ging op haar liggen en liet mijn handen de rest doen. Met mijn duim masseerde ik haar clitoris en mijn middelvinger gleed gemakkelijk en diep bij haar binnen. Haar ademhaling versnelde en zo ook mijn bewegingen.

Ik kon het zelf amper houden, zo opgewonden was ik, maar ik ging door, speelde vurig met haar tepels en haar tong en boorde me diep in haar. Ik keek naar haar en zag hoe ze me aankeek, smekend bijna. Ze prevelde onhoorbaar mijn naam en haar mond nam weer gretig bezit van de mijne. Onze ritmes werden één en niet lang daarna kwam ze met een overweldigende schreeuw klaar. Zweetpareltjes drupten van haar voorhoofd, erotische geuren verspreidden zich in de kamer toen ze zich oprichtte en mij neerduwde.

Ze trok me tot aan de rand van het bed en ging op de grond op haar knieën zitten. Ik wist wat ze ging doen. Ik leunde achterover en liet het gebeuren. Ineens voelde ik haar warme tong over mijn clitoris glijden. Ik spreidde mijn benen nog meer, legde ze over haar schouders en greep naarstig om me heen in de lakens. Haar tong bracht me naar ongekende hoogten. Zachtjes kwam ze vervolgens in me, zonder te stoppen met me te likken. Gelijktijdig ging ze verder.

Ze stootte diep en hard in me. Ik voelde hoe de kutsapjes tussen mijn billen stroomde, vermengd met haar speeksel. Ik woelde door haar haar en zei haar door te gaan. Mijn adem stokte, mijn buik trok helemaal samen, tintelingen in mijn benen, ik kromde mijn rug en liet een fantastisch zalig, traag orgasme over me komen. Ik kon geen geluid uitbrengen, zo ondersteboven was ik. Ik trok haar naar boven, dicht bij mij en kroop heerlijk dicht tegen haar aan, in haar schouder. Zo lagen we daar nog een tijdje, zonder woorden, maar met veel gedachten. Onverenigbare samenhorende zielen.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *