— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Geknipt door elkaar

Altijd als ik je zie reageert mijn lichaam meteen. Met schrik probeert mijn verstand dat te corrigeren want ik wil niet dat anderen merken hoe je mijn ziel beroert en mijn lichaam bespeelt. Maar ik heb het niet onder controle, al lijk ik ogenschijnlijk zo rustig en beheerst. Terwijl ik probeer koel te blijven voel ik vanuit mijn buik een aantrekkingskracht opkomen en mijn ogen zoeken als vanzelf de jouwe. Als je me aankijkt lijkt het alsof onze blikken versmelten waardoor onze gedachten de weg naar elkaar kunnen vinden.

Op zo’n moment wordt bevestigd wat ik al weet. Jij ervaart precies hetzelfde. Het contact voelt heerlijk, zo intens dat het onze omgeving naar de achtergrond doet verdwijnen. Jouw grote ogen waarin ik je zoek. Mijn groene ogen die je feilloos leest. We genieten in een roes van elkaars nabijheid terwijl het verstand ons maant alert te blijven. Maar de chemie is puur, we verliezen ons verstand.

Bijna.

Want we zijn getrouwd, alleen niet met elkaar. Het zou fout zijn toe te geven aan ons verlangen en erg onverstandig, daarover waren we het samen meteen eens. Maar het was een kwestie van tijd dat we een experiment bedachten, waarmee we op een kuise manier toch onze interesse konden delen, onze nieuwsgierigheid naar elkaar konden bevredigen en tevens onszelf…

Afgelopen zaterdagavond was het zover. In een sexy avondjurk maak ik de deur open, ietwat verlegen kijk je me aan. Als ik je begroet met een kus, geniet ik van je geur, je ruikt heerlijk. Meteen is daar weer die chemische reactie in mijn buik en ik voel een drift in me, ik wil je niet alleen ruiken, maar ook proeven. Terwijl ik mijn lust probeer te beheersen, pak ik gelaten je jas aan en nodig je uit plaats te nemen aan de romantisch gedekte tafel.

Na het voorgerecht en twee glazen rode wijn, is de sfeer niet meer relaxed maar juist meer gespannen. Je bent immers niet gekomen om te eten weten we allebei. Het gesprek gaat over in onbeduidende onderwerpen, we weten niet goed wat te zeggen. Onze gedachten zijn bij wat komen gaat. Een ondeugend gevoel komt in me op en ik sla mijn benen over elkaar waardoor de split van mijn avondjurk openvalt. Het windt me op als ik zie hoe je naar me kijkt, je blik streelt me. Je verontschuldiging dat je door dit mooie uitzicht afgeleid bent en niet meer weet waarover we het hadden, vleit me.

‘Mag ik je zo fotograferen?’ vraag je me voorzichtig.
Uitdagend trek ik zwijgzaam mijn jurk nog een stukje hoger op zodat het kant nu helemaal zichtbaar wordt en je zelfs een stukje huid ziet. Je begrijpt de boodschap en pakt meteen je camera. Als ik zie hoe verlekkerd je kijkt, moedigt dat me aan. Ik laat het rechterbandje van mijn schouder glijden en ontbloot een borst. Mijn tepeltje staat stijf van opwinding. Mmmm ik masseer zachtjes en speel met het gevoelige tepeltje terwijl je op me inzoomt. Mezelf zo bloot geven maakt dat ik me super vrouwelijk voel en ik sta op, trek mijn jurk tot boven de billen op en gun je de aanblik van mijn hoge hakken met zwarte kousen en zwarte string. Ik hoor je camera onophoudelijk klikken en ik steek mijn ronde billen verleidelijk naar achteren. Dan is het stil.

Warme vingers strelen mijn heup richting mijn stuitje, je vinger glijdt onder mijn string door en ik voel de stof uit mijn bilnaad getrokken worden waardoor het kruisje nu juist strak tegen mijn klitje gaat drukken. Het bezorgt me kippenvel. Dan schuif je de string over mijn bil opzij en ik buig dieper voorover. Je blik dwaalt langs het roze kringetje van mijn kontje naar mijn geschoren kutje.
‘Hmmmm’, hoor ik je zeggen en dan een klik.
Je vraagt me mijn lipjes uit elkaar te trekken en als ik dat doe voel ik hoe nat ik ben. Ik kan het niet nalaten twee vingers naar binnen te laten glijden en het nat over mijn kutje uit te wrijven.
‘Hmmmm, wat ziet dat er geil uit’, is je reactie en je vraagt me door te gaan terwijl je camera haast onophoudelijk doorklikt.

Het is de afspraak dat we elkaar alleen “functioneel” aanraken, hoe ik ook verlang naar jouw vingers of zelfs je hele lichaam. Terwijl ik mezelf vinger kijk ik hoe jij je broek open knoopt en het is meteen duidelijk dat het fotograferen je erg opwindt. Je zwarte ondergoed staat strak gespannen. Ik zie de contouren van een erectie en je eikel steekt er ondeugend een stukje bovenuit. Ik geniet van dit geile uitzicht en voel een drang om deze lekkernij zelf uit te pakken. In trance kijk ik naar je mannelijke vormen terwijl mijn vingers zoeken naar een lekker plekje tussen mijn lipjes. Het besef hoe ik erbij lig en door jou bekeken wordt, zelfs gefotografeerd, windt me enorm op. Ik krijg het warmer, voel mijn baarmoeder samentrekken en diep in mij een heerlijke kramp. Ik verstijf en geniet, hou het gevoel vast totdat het zichzelf bevrijdt. Warme geile scheuten golven door mijn lichaam, mijn klitje klopt. Ik sluit mijn ogen en geniet als de golven via mijn benen, voeten en tot in mijn teentjes wegebben.

Als ik mijn ogen open sta je dicht naast me. Ik zie een parel voorvocht uit je eikel sijpelen.
‘Dat was een mooi moment’, zeg je teder. ‘Te mooi om door een lens te zien, ik heb geen foto’s meer gemaakt, ik hoop niet dat je dat erg vindt.’
Ik haal diep adem en schud nee, ik voel me hemels.

Dan is het mijn beurt, ik neem de camera van je over en leg meteen de erectie in je broek vast op foto. Het lijkt wel of je stijve een ontsnappingsdrang heeft zoals deze er bovenuit steekt en dat brengt me op een idee. Eerst vraag ik je om te draaien en ik stroop je broek en ondergoed over je ronde, gespierde en bruine billen naar beneden en maak een foto van je lekkere kontje. Terwijl je omgedraaid staat peuter ik de veter uit je rechter schoen. Verbaasd kijk je om, maar vraagt niets. Langzaam trek ik je broek en ondergoed verder naar beneden en krijg hierdoor een doorkijk tussen je benen. Mijn hand glijdt van achteren onder je billen door tussen je benen en grabbelt semi-functioneel naar je ballen zodat ze nu in evenwicht hangen voor een tweede foto. Terwijl ik op mijn knieën zit, draai ik je langzaam om en als ik omhoog kijk zie ik je pik statig omhoog staan alsof deze trots is op zijn zojuist verworven vrijheid zonder ondergoed. Ook dit is een mooi plaatje. Het water loopt me in de mond en ik zie dat ook jij het niet droog houdt. Een kleverig straaltje voorvocht druipt langs je eikel. Ik voel de neiging deze op te likken en de drang je te pijpen.

Dan herinner ik mij dat ik in mijn ene hand nog steeds jouw veter heb.
‘We zullen deze jongen eens in zijn vrijheid gaan beperken’, zeg ik uitdagend.
Je kijkt me met je grote ogen vragend aan. Dan lees je mijn groene kijkers, je glimlacht en ik voel je opwinding stijgen.
De veter pak ik bij de uiteinden vast en haal het koord onder je ballen door. Je siddert en wrijft het voorvocht over je eikel uit en trekt een keer. Bovenop trek ik de veter kruislings aan en haal deze weer onderdoor zodat je beide ballen nu gescheiden gebonden zijn. Dan schuin bovenlangs en zo twee keer kruislings over je lid, maar niet te ver, zodat je jezelf nog wel af kunt trekken.


Dit ziet er erg geil uit. Ik schuif je bloes omhoog en gebruik het moment om over je bruine buik te strelen. Je haren kriebelen door mijn vingers, ik glijd over je bovenbenen langs de binnenkant van je benen en kras plagend met mijn lange nagels weer omhoog over je ballen. Je kreunt, houdt het niet meer en begint jezelf af te trekken. Het lijkt wel of het koord zich aanspant, maar dat is schijn, want jij bent het die zwelt. Vanuit elke hoek en van iedere beweging neem ik een foto. Ik wil hier niets van missen. Hormonen gieren door mijn lichaam. Dan stop je en terwijl je ballen zich proberen te onttrekken spuit je het witte geil over je bruine buik. In het ritme van de scheuten fotografeer ik iedere ontlading totdat ze minder worden.

Als we elkaar aankijken voel ik een mix van enthousiasme over dit geslaagde experiment alsook een geil, voldaan gevoel. We geven elkaar een klein kusje en ik bevrijd je van je steeds minder knellende positie.

Morgenvroeg sta ik op de stoep van een één uur fotoservice, dat weet ik zeker!

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *