— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Een spannende relatie

Ze deden het nog best veel, daar niet van. Vaak als ze ’s ochtends wakker werd, vlijde ze haar warme billen tegen zijn ochtenderectie. Half slapend sloeg hij dan een arm om haar heen en sloot zijn hand om een van haar borsten.
Daarna was het altijd even afwachten… Was hij nu wakker of niet?
De druk van zijn gezwollen lid tegen haar kontje prikkelde haar zo dat ze moeite had om stil te blijven liggen. Heel zachtjes bewoog ze haar bekken en drukte ze haar billen nog iets dichter tegen zijn stijve pik. Kwam er geen reactie, dan bewoog ze ze haar bekken nogmaals en begon ze heeeel zachtjes tegen hem aan te rijden. Zo zachtjes dat híj nooit zeker wist of ze hem aan het opgeilen was, of dat ze nog sliep. Voor haar was het ook altijd een onzeker moment. Als hij haar bewegingen beantwoordde, dan deed hij dat ook altijd zo zachtjes, dat ze nooit zeker wist of ze hém nu voelde bewegen, of zichzelf. Reageerde hij nou wel of niet? Soms werd hij helemaal niet wakker. En soms was hij nog zo ver in dromenland, dat het wel eindeloos leek te duren. Tot het moment waarop het in een flits tot haar doordrong dat ze inderdaad aan het vrijen waren! Op dat moment wist ze dat ze geneukt zou gaan worden. Ze was vaak verbaasd over de heftigheid waarmee haar lichaam daarop reageerde. Hoe haar hart dan van het ene op het andere moment begon te bonzen.

De vertrouwdheid en intimiteit vond ze ook altijd het bijzondere aan hun relatie. Ze waren graag heel dicht bij elkaar, vooral tijdens hun vrijpartijen. Als hij haar neukte, durfde ze zich echt helemaal te laten gaan. Ze hadden tenslotte niet voor niks een vrijstaand huis gekocht, want er was niks zo lekker als elkaar met geile woordjes en ongeremd kreunend naar een gemeenschappelijk orgasme toe te brengen.

Maar toch, het was heel intiem, maar ook wel een vast patroon geworden. Een patroon dat op zich goed was, maar het leek wel alsof ze geen risico’s meer durfden te nemen. Ook hij niet, want heel soms begonnen ze wel met iets anders, maar vielen ze toch altijd weer op hun vaste succesnummers terug. Waarschijnlijk was dat in veel langere relaties zo. Maar ze kon het niet helpen dat ze juist het spannende en onbekende heel erg begon te missen. Zo erg dat ze er op een gegeven moment wel iets aan moést doen.

Ze speelde nog steeds vaak met zichzelf. Dat deed ze al jaren. Haar vriend wist daar niets van en waarom zou hij? Hij ging naar zijn werk en als zij nog niet hoefde, dan ging zij naar boven. Lekker in het nog warme bed met haar warme kutje spelen en dan vingerde ze zich heel langzaam naar een of twee heerlijke orgasmes.
De laatste tijd voelde ze bij haar eigen seksspelletjes steeds meer de drang om te experimenteren. Ze hadden samen ooit wel eens een vibrator gekocht, maar dat was het toch niet helemaal. Gisteren had ze de stoute schoenen aangetrokken en was ze naar de seksshop gegaan. Ze wilde een Tarzan kopen. Daar had ze van gehoord, en zo’n triltongetje op haar klit, wilde ze nu ook wel eens ervaren.

Met bonzend hart stapte ze naar binnen. Ze was zenuwachtig en toch ook wel opgewonden. Ze durfde geen advies te vragen, dus besloot voor de duurste en dikste Tarzan te gaan, met de meeste knopjes. Dat was vast het beste. Van dat type waren er twee, een flinke en … een hele flinke. Oh God, dacht ze meteen, waar begin ik aan! Maar de gedachte wond haar dermate op, dat ze hem niet meer terug wilde zetten. Een flesje glijmiddel erbij, voor als ze een beetje hulp nodig had!
Het glijmiddel prikkelde direct een ander ideetje bij haar. Iets waar ze ook wel eens over gefantaseerd had maar nog nooit echt geprobeerd. Penetratie in haar kontje! Ze wist niet waarom, maar het leek haar een heel geil idee. Kom vooruit, je bent er nu toch bedacht ze. Als je die ervaring wilt, dan moet je het nu doen. Ze durfde nu iets meer tijd te nemen en koos uiteindelijk een middenmaatje butplug. Raar ding eigenlijk, maar wie weet hoe lekker.

Ze begon in de shopping mood te komen en haar oog viel op de lingerie afdeling. Ze wist wel dat haar vriend dat sexy vond. Hij hield van supervrouwelijke kleding en wees half grappend wel eens wat aan in een tijdschrift. Maar ook dit was iets waar ze in hun relatie eigenlijk nooit mee verder gegaan waren. In haar ochtendfantasietjes had ze wel eens nagedacht over hoe het zou zijn om haar vriend helemaal gek te maken door in een sexy setje al haar lekkere plekjes aan hem te showen en ongeremd te laten zien hoe geil ze op hem was. Het zou eigenlijk heel erg goed in de intimiteit van hun relatie passen had ze wel eens gedacht.

Ze koos een mysterieus donker gekleurd setje, dat met donzige witte bonthaartjes was afgezet. Er was ook een bijpassende babydoll, eveneens met bont afgezet, en ondanks de donkere tint volledig doorzichtig. Ze koos dit, omdat ze wist dat haar vriend dit heel opwindend zou vinden.

Afrekenen aan de kassa en de reis naar huis was als een waas aan haar voorbij gegaan. Het bloed klopte in haar hoofd.
Thuis draaide ze de verwarming lekker hoog en ging ze meteen naar boven. Ze kleedde zich uit en stalde de spulletjes voor zich uit op het bed.
Eerst het setje! Ze trok het bh-tje aan. De cups lieten haar tepels vrij, klaar om heerlijk gezogen te worden. Oooh wat een zalig geil idee! Nu de babydoll. Ze bekeek zichzelf in de spiegel. Haar stijve tepels priemden in de doorzichtige, zachte stof. Mooi afgezet met de zachte bonthaartjes smeekten haar borsten om aangeraakt te worden, zo vrouwelijk en verleidelijk zag ze eruit! Ze streelde haar borsten. Haar tepels waren keihard en supergevoelig van opwinding. De streling van de zachte stof voelde ze helemaal tot in haar kutje!
‘Ooh wat lekker’, kreunde ze zachtjes.
Het slipje kon ze nu net zo goed uitlaten. Vlug zocht ze haar zwarte naaldhakken erbij. Ze showde zichzelf nog eens voor de spiegel. De roes van geilheid begon haar langzaam te overmannen. Ze vond het heerlijk en liet het gevoel komen. Oh, dit was nog maar het begin!

Ze smeerde de butplug in met glijmiddel en zette hem voorzichtig tegen haar kontje. Brrr, Ze voelde hoe het ding langzaam in haar gleed. Haar anus spande er omheen en ze kon duidelijk voelen hoe ze langzaam werd gevuld.
Het begon een beetje pijn te doen, maar hij zat er nog maar voor de helft in! Het dikste stuk moest nog komen! Ontspannen… gewoon even wachten, zei ze tegen zichzelf. De pijn zakte, ze haalde adem en duwde door. Hij was er bijna, maar hij zat nog steeds niet helemaal in haar. Een scheut van pijn, Auw! Maar hij zat erin!
Ze bleef op handen en knieën zitten om van het gevoel te genieten.
‘Ooh mijn God wat geil’, fluisterde ze hees.
Onwillekeurig stak ze haar kontje nog wat verder omhoog. Ze zag hoe haar borsten langs de babydoll streelden. Zo waren ze op hun mooist. Haar vriend was er hier gek op. Ze fantaseerde dat haar vriend haar bekeek terwijl ze zo met zichzelf speelde. Zijn ogen gleden over haar lichaam. De roes in haar hoofd maakte dat ze niet meer helder kon denken. Ze wilde ook niet denken. Ze wilde alleen maar voelen en zichzelf nog geiler maken.
‘Oooh schatje, neem me, neem me’, kreunde ze.

Met trillende handen pakte ze de Tarzan. Zwaar en dik was ie. Toch wel een stuk dikker dan de pik van haar vriend! Het was wel een beetje griezelig, maar stoppen kwam geen moment in haar op. Zo heerlijk geil had ze zich lang niet gevoeld! Haar kutje jeukte en smachtte ernaar om gevuld te worden. Haar vingers gleden langs de vibrator. Onwillekeurig begon ze weer met haar onderlijf te draaien en kleine neukbewegingen te maken.
Ze ging op haar rug liggen, smeerde zich in met glijmiddel en plaatste de Tarzan tegen haar poesje. Ze keek naar haar lichaam. God, wat een geil gezicht! Ze schoof de babydoll iets omhoog zodat ze over de bonthaartjes precies haar smachtende kutje kon zien. Het enorme apparaat drukte haar gezwollen lipjes uit elkaar.

Langzaam begon ze het apparaat naar binnen te werken. De eikel was het dikste stuk en perste haar lipjes steeds verder uit elkaar. Het deed geen pijn, maar ze voelde wel dat haar kutje zo’n gigantisch apparaat niet in een keer wilde toelaten. Ze hield even in, haalde adem en duwde toen weer door. Ineens voelde ze hoe de vibrator bij haar naar binnen begon te schuiven. Ze was het kritische punt gepasseerd, maar moest nog wel heel voorzichtig zijn! Alles was supergevoelig. Weer wachtte ze even en liet het gevoel op zich inwerken. Haar achterlijf was heerlijk gevuld, maar haar poesje wilde meer! Ze wilde hem diep in haar buik voelen, net zoals haar vriend altijd bij haar binnendrong! Ze hield van dat primitieve oergevoel.

Nu durfde ze het apparaat ook aan te zetten. Hij begon te zoemen en ze voelde de kop in zich bewegen. Wauw! Haar hele kutje werd van binnen gemasseerd! Ze maakte wat korte neukbewegingen om weer glad en soepel te worden en duwde toen het apparaat verder bij zichzelf. Met lange halen begon ze zichzelf te neuken. Ze bleef kijken hoe het ding haar penetreerde. Elke ademtocht ging nu gepaard met een hese kreun. Toen raakte het triltongetje haar klitje. Haar lichaam kronkelde om haar klitje zo goed mogelijk tegen het apparaat te drukken. Met haar vrije hand streelde ze haar borsten en trok ze zachtjes aan haar tepels. Ze legde haar hoofd achter in haar nek en haar hese kreunen versnelden. Het gevoel van overweldigend genot groeide in haar. Ze zat dicht tegen een orgasme, maar ze wilde nog niet komen. Nee, nog niet. Ze was zooo geil. Ze wilde blijven zweven op haar eigen, geile genot.

Opeens hoorde ze iets. Ze voelde dat ze niet alleen was! Haar hart ging tekeer en sloeg over. Ze wilde haar hoofd optillen, maar dat lukte bijna niet. Haar vriend stond in de deuropening en keek haar met grote ogen aan. Zijn mond was half geopend en zijn hoofd vuurrood. Het schouwspel liet hem duidelijk niet onberoerd maar hij stond daar totaal verlamd van verbazing.
Haar lichaam was niet in staat om van het ene op het andere moment te stoppen. Het apparaat trilde door alsof er niks gebeurd was en onwillekeurig bleef ze zichzelf zachtjes doorneuken. Ze realiseerde zich dat hij opgewonden was. Die bekende blik zei haar genoeg, en anders die bult in zijn broek wel. Maar hij verroerde nog steeds geen vin. Ze verkeerde nog steeds in een roes. Ze wilde hem! Impulsief zij ze: ‘kom bij me schat.’
Langzaam kwam hij in beweging. Hij trok zijn shirt uit, schopte zijn schoenen uit en maakte zijn broek los. Zijn pik was keihard en stond recht omhoog. De dikke, kloppende eikel kwam bijna tot aan zijn navel.
‘Vind je me mooi?’, vroeg ze.
Hij knikte. Hij liet zich op zijn knieën op het bed zakken.
‘Vind je het geil als ik dit doe?’, vroeg ze hees.
‘Ja’, zei hij.
Dit was waar ze altijd over gefantaseerd had.

Hij nam zijn pik in zijn hand. Zijn hongerige blik ging van haar borsten naar haar reeds gevulde kutje.
‘Oh schat’, zei ze. ‘Ga door, spuit me helemaal onder.’
Langzaam begon hij zichzelf voor haar af te trekken. Hun ogen vonden elkaar. Haar onderlijf kronkelde en draaide terwijl ze de trillende vibrator diep in haar kutje perste. Ze begonnen nu samen te hijgen en te kreunen. Zo lieten ze elkaar altijd merken hoezeer ze genoten.
‘Oooh jaa’, kreunde ze. Ik wil samen met je komen.’
Een diepe oerkreet ontsnapte uit zijn keel. Zijn lul schokte en met een grote straal spoot zijn zaad over haar lichaam. Een beetje kwam op haar gezicht en in haar blonde haar. Het meeste lag in dikke witte slierten op haar borsten en haar buik.
Schokkend kwam ze klaar. Haar lichaam kronkelde en haar kutje krampte heftig om de vibrator.
‘Oh god’, fluisterde ze hees.

Langzaam verminderde het schokken. Haar adem sidderde. Toen bleef ze met gesloten ogen liggen. Haar vriend liet zich naast haar op het bed zakken. Ze richtte zich op en verwijderde de kunstpikken uit haar lichaam. Ze kroop dicht tegen hem aan, haar ogen gesloten. Ze vonden het altijd heerlijk om zo samen na te genieten. Zijn hand gleed zachtjes over het erotische setje en haar borsten. Hij wist dat hij nu nog even voorzichtig met haar tepels moest zijn.
‘Je bent mooi’, zei hij.
Ze kuste zijn borst en fluisterde ‘ik hou van je.’
Haar hand gleed tussen zijn benen en voorzichtig omvatte ze zijn lul. Ze wist dat hij het lekker vond om nog even zachtjes gemasseerd te worden.
‘Vond je het lekker’, vroeg ze.
‘Ja’, zei hij.
‘Zullen we nog eens zoiets doen’, vroeg ze.
Even was het stil.
‘Waar denk je aan?’, vroeg ze.
Weer een stilte.
‘Ik… ik heb je altijd al in je kontje willen neuken’, zei hij.
Ze keek naar hem op en legde haar hand tegen zijn wang.
‘Dat mag liefste, dat lijkt mij ook heel fijn.’
Ze nestelde zich weer tegen hem aan.

Een paar minuten lagen ze zo zwijgend, elkaar zachtjes strelend, tegen elkaar aan. Ze kon het kloppen van zijn hart en zijn ademhaling nog steeds duidelijk horen. Toen voelde ze zijn lid weer langzaam groeien in haar hand. Zijn gedachten hadden niet stil gestaan, realiseerde ze zich. Zijn pik werd langzaam zwaar en stevig, tot hij weer helemaal hard was. Met lichte bewegingen begon ze hem zachtjes af te trekken.
‘Hmm’, kreunde hij, ‘oh wat doe je dat lekker.’
Ze ging door met hem zachtjes te verwennen. Toen richtte ze zich op en duwde hem langzaam tegen het bed. Tot hij op zijn rug lag. Ze richtte zich verder op, spreidde haar benen en ging schrijlings op hem zitten. Zijn ogen gleden omlaag naar haar half geopende genotsgrotje. Ongegeneerd spreidde ze haar lipjes nog wat verder voor hem uit elkaar. Geil wilde ze hem maken, heel erg geil!
‘Mijn kutje is helemaal van jou schat. Ik ben helemaal van jou. Je mag alles met me doen.’ ‘Oh liefste, neuk me, kreunde hij.’
Toen nam ze zijn harde paal en plaatste die tegen haar kontgaatje.
‘Ja ga door, in je kontje’, steunde hij.

Ze liet zich langzaam zakken. De dikke eikel perste zich in haar strakke anus en toen kwam hij bij haar binnen. Ze haalde adem en liet zich met een diepe kreun helemaal over hem heen zakken. Zijn pik was groter en dikker dan de butplug. Ze voelde zich heerlijk gevuld! Met lange halen begon ze hem te neuken. Ze wilde hem heerlijk laten genieten. Kreunend en sidderend lag hij onder haar. Toen verkrampte zijn gezicht en kwam hij schokkend in haar klaar. Precies zoals ze wilde. Het krampen van zijn pik was een zalig gevoel. Met haar hand vond ze haar klitje en vingerde ze zichzelf naar een bevrijdend orgasme.
Met een ingehouden kreet kwam ze klaar en ze zakte voorover zijn borst.
‘Ik ben nog nooit zo lekker klaargekomen’, fluisterde ze hijgend.
Ze kusten elkaar. Vanaf nu zou hun seks nooit meer hetzelfde zijn. Ze had haar zevende hemel gevonden.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *