— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

De Beer

Dagenlang al hadden ze om elkaar heen gedraaid. En nu….nu kon het niet anders meer en zou het er van komen.

Hij was een collega arts en kwam voor zijn opleiding op dezelfde polikliniek werken. Ze kenden elkaar al van enkele onderwijsbijeenkomsten. Hij was groot. Niet dat hij bijzonder lang was maar lang genoeg en breed. Hij had iets van een beer. Een beetje log maar vooral sterk. Ook kon je aan zijn bewegingen zien dat er energie in zat, kracht. Daar was ze voor gevallen. Ze was zich de laatste weken anders gaan kleden, uitdagender. Shirtjes net iets bloter en dan beha’s met een mooi bewerkt bandje. Ze zag altijd dat hij keek, begerig, hongerig. Dat wond haar op. Vaak voelde ze haar tepels hard worden als hij keek. Hij zag het en keek nog hongeriger. Daar genoot ze van. Ze kon er over fantaseren als ze ’s avonds in bad lag.

Al dagen was de spanning tussen hen te snijden. Ze spraken weinig met elkaar maar wisten allebei waar het heen ging. Beiden wilden het. Ze hadden het nodig.
Die avond zou ze overwerken. Er lag nog een stapel dicteerwerk dat gedaan moest worden. Maar ze wist dat dit niet de reden was. Hij had dienst. Ze wilde hem nu, ze wilde de beer vellen.

Ze had thuis gegeten en zich omgekleed. Ze had alleen haar zwarte string aan en een dun zomerjurkje. Het was een warme avond. Dit was haar jachtuitrusting, wapens had ze niet nodig. Ze had enkele uren gewerkt toen ze hem de afdeling op hoorde komen. De polikliniek was uitgestorven en donker, ze hoorde zijn zware voetstappen.

Toen hij de artsenkamer binnenkwam slikte hij even maar hij zei niets. Hongerig keek hij naar haar. Na een korte stilte stond ze op, kwam dicht bij hem staan en zei: ‘Ga zitten’. Er was geen alternatief. Ze rook zijn lichaamsgeur. Met haar ogen likte ze hem langzaam af van boven naar beneden. Ze wilde hem hebben. Haar hele lichaam sidderde, ze voelde haar hart kloppen en ook haar kut was al nat en voelde krampend aan.

Ze hielp hem zijn T-shirt uit te trekken. Ze likte zijn tepels. Hij kreunde. Ze proefde zijn zoute huid, nog sterker rook ze zijn heerlijke geur. Hij woelde door haar haren en trok haar daarna bovenop zich. Hun lippen vonden elkaar. Ze likten elkaar woest. Hij beet haar zachtjes in haar nek. Ook zij kreunde nu.

Ze trok haar jurkje uit en ging weer hijgend voor hem staan. Ze gleed met haar handen langs haar borsten en kneep zachtjes in haar tepels. Daarna gleed ze met een hand langzaam naar haar kruis. Ze schoof de tanga iets opzij en begon zichzelf te vingeren. Ze masseerde haar klit en gleed soms met twee vingers in haar kutje. Ze bleef hem diep in de ogen aankijken. Hij begreep het. Hij opende zijn broek, trok hem uit en pakte zijn harde pik uit zijn short. Hij begon zichzelf langzaam af te trekken. De eikel was mooi glanzend en vochtig. Ze vond het prachtig, dit wilde ze. De zweetdruppels gleden van hun glanzende lichamen. Het rook naar seks, dierlijk, opwindend. Nu wilde ze hem proeven. Ze knielde tussen zijn benen en pakte zijn pik in haar hand. Het klopte en voelde heet aan, langzaam boog ze naar voren en nam hem in haar mond. Wild werd ze van de smaak. Ze vingerde zichzelf steeds heftiger.

Ze stond snel op en ging op het bureau liggen. De benen wijd, de voeten opgetrokken. Hij keek recht in haar kut, over haar venusheuvel en de gezwollen borsten, naar haar ogen. Hij snapte het. Met zijn warme hand streelde hij haar billen, dijen en kwam bij haar kut aan. Ze was heet, gloeiend heet. Met twee vingers gleed hij naar binnen. ‘Meer’, kreunde ze. Nu ging hij langzaam met vier vingers in haar. Met zijn duim gleed hij over haar klit. Dit was heerlijk. Ze greep haar borsten vast. Hij vingerde haar stevig, zodat ze langzaam schokte op de tafel. ‘Meer’, kreunde ze. Hij vulde haar nu met zijn hele hand. Ze voelde dat het pijn deed, een zoete pijn. Ze was zo nat. Hij bewoog hard en snel. Dit was het voor haar. Alles in haar lichaam kromp ineen. Ze sidderde en schreeuwde. Ze kwam keihard klaar. Voorzichtig trok hij zijn hand uit haar en begon zichzelf weer af te trekken.

Ze bleven elkaar aan kijken. Hij stond tussen haar benen. Opeens sloot hij zijn ogen en spoot zijn zaad over haar venusheuvel en buik. Hij pakte haar op en ging zitten. Zo, met haar op schoot hijgden ze uit.
De beer was geveld.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *