— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Een droommeisje uit duizenden.

Ik heb haar altijd al zien staan. Vanaf het begin al wist ik dat ik haar wilde maar zij wist het niet. Ze negeerde me en sprak nooit een woord tegen me. Het was alsof ik niet bestond. Rachel was zo’n meisje dat je begeerde maar nooit zou krijgen. Als ze over straat liep keek elk man naar haar om, maar soms, als je oplette, zag je de vrouwen ook kijken. Rachel trok zich er niets van aan, net alsof ze er aan gewend was dat mensen keken. Altijd liep er een groepje jongens om haar heen. Als hondjes deden ze alles wat ze wilde maar nooit had ik gezien dat er een met haar mee naar huis ging. Het leek alsof ze hen gebruikte. Niet voor de seks, enkel voor praktische dingen. Elke dag weer zag ik haar daar lopen en elke dag weer dacht ik hetzelfde. Wat was ze toch lekker!

Ik herinner me die vrijdag nog goed. Ik ging uit met wat vrienden en daar zat ze met twee vriendinnen te praten. We gingen aan het tafeltje naast haar zitten en praatten wat. Ik wilde een sigaret opsteken toen ik zag dat zij dat ook net deed. Ik keek haar aan en vroeg om een vuurtje. Hiermee had ik het gesprek geopend. Ik vroeg haar wat ze met al die jongens om haar heen moest en waarom ze geen vriendje had. De jongens waren volgens haar gewone vrienden, hoewel ze wel toegaf dat de meesten ontzettend op haar geilden.
Het vriendje had ze wel gehad zei ze, maar daar had ze nu geen behoefte meer aan. Toen ik vroeg waarom keek ze me aan en ze glimlachte geheimzinnig.

Dit was me te veel, ik moest het zeker weten. Ik vroeg of ze even mee naar buiten ging om een wandeling te maken. We waren vlak bij het strand. Toen we daar zo liepen langs de zee zag ik weer hoe mooi ze eigenlijk was. Ze rilde een beetje. Ik vroeg of ze het koud had en ze knikte zachtjes. Ik trok mijn jas uit en sloeg hem om haar heen. Ze keek me verbaasd aan.
Ik vroeg haar waarom en ze antwoordde dat ze altijd had gedacht dat ik heel anders was.
Ik lachte en we gingen samen op een bankje zitten om verder te praten. Ik vroeg haar nog eens waarom ze nou geen behoefte aan een vriendje had. Ze keek me weer zo aan en nu wist ik het zeker. Ik keek diep in haar ogen en toen kon ik me niet meer inhouden. Ik drukte mijn lippen op de hare en voor ik het wist waren onze tongen bezig met een vurig spel.

Mijn handen gingen als vanzelf naar haar borsten en ik beroerde haar borsten door haar truitje heen, langzaam voelde ik haar tepels harder worden. Ze raakte nu erg opgewonden en wilde me uitkleden. Ze stopte en keek me vragend aan.
Ik zei zachtjes: ‘Ga mee naar mijn huis en ik bezorg je de mooiste nacht van je leven.’
Ze reageerde met een zacht kreuntje toen ik haar tepel masseerde. Daarna knikte ze zachtjes.
We stapten in de auto nadat we afscheid van de rest hadden genomen. Zij zei dat ze hoofdpijn had en ik zou haar thuis brengen en daarna mijn bed in gaan…

We reden naar mijn huis en bij de deur vroeg ik haar nog eens of ze echt wilde. Ze keek me hongerig aan en beantwoordde daarmee mijn vraag. Vlug gingen we naar binnen en we gingen de trap op naar mijn slaapkamer. Binnen duwde ik haar zachtjes op het bed en vertelde haar hoe lang ik hier al over had gefantaseerd. Ze vertelde me dat zij hier ook van had gedroomd en langzaam kleedden we elkaar uit. Ik betaste haar naakte lichaam en ze genoot van elke aanraking. Vluchtig kuste ik haar hele lichaam, totdat ik steeds dichter bij dat plekje kwam. Tot mijn verrukking zag ik dat ze daar helemaal kaal was! Plagerig duwde ik mijn vinger tussen haar schaamlipjes en speelde met haar klitje. Ze kreunde zachtjes van genot. Ik begon steeds sneller te bewegen terwijl ik zachtjes met mijn lippen haar tepels beroerde.

Met mijn andere hand bevredigde ik mijzelf en langzaam kwamen we samen tot een hoogtepunt. Ik liet haar niet bijkomen en bracht haar meteen tot nog een orgasme. Daarna gingen we uitgeput in elkaars armen liggen en rookten we samen nog een sigaretje. Toen we bijna in slaap vielen ging de mobiele telefoon. Ze werd een beetje rood en nam snel op.
Het was een van de vriendinnen die mee uit waren geweest. Ze vroeg waar Rachel was omdat ze niet thuis was. Rachel aarzelde even en zei toen dat ze bij mij was. Ze vertelde niet waarom, maar ik was al blij dat ze de waarheid had verteld. Die nacht ben ik nooit vergeten.
Rachel en ik zien elkaar nog vaak en haar vriendinnen weten het nu. Soms doen ze zelfs mee…

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *