— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Vrijen met de zee

“Zin in een wandeling?”
Ze was blij dat hij het vroeg. De warmte in het restaurant was drukkend en het geroezemoes deed haar hoofd gonzen. Een beetje onvast door al de wijn stapte ze van haar stoel. Met een ondeugende twinkeling in zijn ogen keek hij haar even aan en legde toen zijn arm om haar schouder. Zo gingen ze naar buiten.

De koelte van de nacht deed haar diep inademen. Echt koud was het niet, maar ze was toch blij dat ze hem naast zich had. Door haar dunne zomerjurkje heen voelde ze de warmte van zijn lichaam. Dicht tegen elkaar liepen ze over de dijk. Het strand was nu één zwart gat en diep in de duisternis klonk het zachte ruisen van de zee.

“Laten we de pier opgaan”, sprak hij zacht.
Samen stapten ze over de houten planken die een halve brug vormden over de branding. Een zachte bries kringelde zich rond haar benen, glipte onder haar jurkje en streelde haar billen. Ze droeg niet meer dan een string. Onder haar voeten klonk het woeste gedruis van de golven die zich tegen de houten pilaren te pletter sloegen. Weer deed een korte windstoot haar jurkje opwaaien. Ze rilde even en drukte zich nog dichter tegen hem aan.

Ze waren nu aan het einde van de pier gekomen en keken naar de duizenden lichtjes die aangaven waar de kustlijn zich bevond. Zonder een woord te spreken kwam hij achter haar staan en legde zijn handen rond haar middel. Ze voelde zijn warme adem in haar nek. Zachtjes kuste hij haar daar. Genietend streelde ze de grote handen die haar buik bedekten.
De ruwe stof van zijn jeans drukte tegen haar billen en daar voelde ze ook hoe zijn opwinding toenam.

Bijna onmerkbaar gleden zijn handen naar boven en golfden zich om haar borsten. Zacht masseerde hij haar. Ze sloot haar ogen en duwde haar achterwerk nog verder achteruit zodat ze zijn groeiende mannelijkheid nog beter tussen haar billen voelde. Zijn hete adem stroomde zoekend in haar hals en deed het warme verlangen in haar onderbuik toenemen.

Voorzichtig duwde hij haar naar voren, steeds verder over de brede houten railing. Een koele zeebries streelde haar gezicht en deed haar haren opwaaien. Ze opende haar ogen en zag onder zich het witte schuim dat helder oplichtte in het maanlicht. Zijn zware lichaam drukte haar stevig tegen de balustrade.

Met een paar snelle bewegingen knoopte hij zijn broek open. Plagend danste zijn lid langs haar dijen en het dunne kruisje van haar string dat nu strak rond haar gezwollen schaamlippen spande. Zacht werd het minuscule broekje opzijgeschoven. Vol opwinding dacht ze aan zijn enorme paal en haar smalle spleetje.

Als een machtige golf drong hij diep in haar. Kreunend voelde ze hoe hij haar helemaal vulde. Onder haar leek de branding nog woester tekeer te gaan. Heel zacht begon hij in haar te bewegen. Steeds sneller ging hij, als een schuimende golf die verlangt naar het strand, om dan plots op te houden en zacht opnieuw te beginnen. Steeds weer steeg haar opwinding op zijn ritme en steeds als een golf in haar uitstierf, trilde haar lichaam. Ze steunde, zuchtte en kreunde, verlangend naar meer. Maar keer op keer hield hij haar in ondraaglijke spanning.

Haar lichaam was nu één met de zee. Ze hoorde de zee overal en voelde deze diep in haar. Steeds woester werden de golven en langzaam zwol de storm aan in haar onderbuik. Haar borsten trilden wild onder de dunne stof van haar jurkje, terwijl haar billen zich spanden en haar vingers zich in het hout vastgrepen.
Een machtige golf maakte zich in haar op en nam bezit van haar lichaam. Geen controle meer. Geen licht, geen duisternis, alleen nog de zee. Diep in haar kut barstte de branding open met een donderend geweld. Bruisend en stuwend schoot de watermassa in haar omhoog, greep haar keel en ontlaadde zich daar in een bijna dierlijke kreet, die werd meegenomen en wegstierf op het strand …

Rust. Kalmte.

Als een uitstervend stroompje verdween zijn lid uit haar. De wind koelde haar bezwete lichaam. Onder haar ruiste de zee rustig verder. Teder nam hij haar in zijn armen en kuste haar. In een roes voelde ze hoe hun lippen versmolten. En toen… hoorde ze zelfs de zee niet meer.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *