— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Lef

‘Hoe lang is het nu geleden dat ze hem voor het eerst zag’, denkt ze. ‘Was dat nu zeven of acht weken geleden? Nee, het was misschien al wel negen weken geleden.’ In gedachten denkt ze even terug aan die eerste keer. Hij kwam binnenlopen op het werk,om een paar dagen te helpen. Hij stelde zich voor en ze keek in zijn mooie blauwe ogen. Verlegen noemde ze haar naam, en ondertussen nam ze hem helemaal op, zijn blonde haar, zijn brede schouders, en vooral zijn strakke kontje. Ze kreeg een gevoel of ze zweefde.

Maar ze moesten aan het werk. Tijdens het werk keek ze af en toe zijn richting uit en zag dat hij naar haar keek. Blozend wendde ze zich af.

Tijdens de koffiepauze werd het eerste contact gelegd en het klikte, ze kon helemaal zichzelf zijn en dat was iets wat ze lang niet meer had gekund. Er werd over van alles gekletst met af en toe een erotisch tintje eraan. Hij vond haar mooi, en zij begreep dit niet. Hoe kon iemand haar nu mooi vinden? Hij gaf haar complimentjes en zij wist niet wat ze hiermee aan moest. Meende hij dit nu of was hij maar een spelletje met haar aan het spelen?

Helaas was dit van korte duur, hij moest ergens anders naar toe. Ze miste hem op het werk, het was stil, maar langzaam pakte ze toch de draad weer op. Af en toe stuurde hij haar een sms-je en ze fleurde helemaal op. Zonder hem dit te laten weten.

Er gingen weken voorbij zonder dat ze iets van hem hoorde. En hiermee was bevestigd waar ze bang voor was: hij speelde een spelletje met haar. Verdrietig probeerde ze er afstand van te nemen.
Het gewone leven ging weer door.

Dit ging allemaal door haar hoofd toen ze vanmiddag oog in oog met hem stond. Hij was nog net zo mooi als in haar herinnering.
Helaas was er weinig tijd om bij te praten en ze durfde ook niet zo goed, ze wilde hem gewoon aanraken. En ze was bang dat als ze te dicht in de buurt zou komen ze zich zelf niet onder controle had.

Toen vertelde hij haar het goede nieuws: hij zou binnenkort een week aanwezig zijn op het werk. Haar hart maakte van geluk een sprongetje, en tegelijk boezemde het haar angst in. Wat als de aantrekkingskracht sterker werd, en hij wees haar af, of nog erger, wat als hij haar niet afwees of zelf het initiatief nam!

In gedachten voelde ze zijn handen al over haar borsten glijden heel zacht en teder, lief in haar tepels knijpend afdalend naar haar billen. Ze kreeg het warm en de rillingen waren voelbaar aanwezig. Ze slaakte een diepe zucht en dacht: ‘Je moest eens weten wat ik met je wilde doen. Ik zou je gezicht zachtjes strelen, je ogen lieve kusjes geven, langzaam de knoopjes open doen van je blouse en met mijn handen over je brede borst gaan. Met mijn tong je lippen liefkozen en zo langs je hals naar beneden op zoek naar je tepels. Hier zou ik dan zachtjes op knabbelen, je strelen over je buik en je overal kleine kusjes geven,ik zou langzaam je broek los maken en je billen stevig in mijn handen nemen , ik zou je mannelijkheid willen voelen groeien in mijn hand, ik zou je kusjes geven op je eikel en zachtjes likken langs het randje en je beetje voor beetje willen proeven, ik zou je in extase willen brengen, je willen laten genieten.

Ik wil je tong verkennen, lang en intens, ik wil je handen over mijn lijf voelen op al mijn plekjes, over mijn gevoelige tepels, en langzaam naar mijn poesje dat heerlijk nat is zodat je vinger zo naar binnen glijdt, ik wil dat je mij in extase brengt, dat we helemaal in elkaar opgaan.
Ja dat zou ik willen, maar ik weet dat het niet kan. Jij bent getrouwd en ik ook.
Maar af en toe droom ik. Had ik nu maar dat beetje lef.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *